Találatok a következő kifejezésre: Az elmaradt után (41 db)

Ha az elmaradt menstruáció után 5 nappal negatív lett a tesztem akkor az biztos eredmény?

24-én voltunk együtt és el?váldék volt és hátrahajló méhem van.A mensinek 26-án kellett volna megjönnie.

Legjobb válasz: szia én most 28hetes terhes vagyok, elõváladékkal, hátrahajló méhhel. kb. én is 5nappal az elmaradt mensi után teszteltem, reggel ,elsõ vizelettel.negatív volt.majd egy hét után mikor még mindig nem jött a mensi, újra teszt.délután.pozítiv :D sok sikert

szia én most 28hetes terhes vagyok, elõváladékkal, hátrahajló méhhel. kb. én is 5nappal az elmaradt mensi után teszteltem, reggel , elsõ vizelettel.negatív volt.majd egy hét után mikor még mindig nem jött a mensi, újra teszt.délután.pozítiv :D sok sikert
Attól függ, hogy mennyire érzékeny teszttel csináltad. Bizonyos tesztek csak késõbb mutatják ki.
A kérdező hozzászólása: clearblue-val csináltam

Egészségbiztosítási járulék önkormányzati átvállalása után kötelezhetnek az elmaradt eb. befizetésére?

júniusban fejeztem be a sulit. azóta nem találtam munkát s nem is fizettem egészségbiztosítási járulékot. szüleimmel élek, mindketten minimálbéren. ha elmegyek a helyi önkormányzathoz ?k átvállalhatják helyettem az eb. fizetését? ami még fontosabb, hogy az eddig be nem fizetett járulékot behajthatják rajtam és megb?ntethetnek?

Legjobb válasz: Ha nappalin tanultál, akkor december 15-ig jogosult vagy az eü. ellátásokra. Ha szociális és vagyoni helyzeted alapján rászorulónak minõsülsz, az önkormányzat az igénylés napjától rendezi az egészségügyi szolgáltatási járulékod (az egészségbiztosítási járulék más, rád per pillanat nem vonatkozik) Az, hogy a szüleid jövedelme számít-e, vagy egymagad számítasz-e, az életkorodtól függ (betöltött 20.életév után nem számít a szüleid jövedelme) Ha nem rendezed idõben az önkormányzatnál az eü.sz.járulékot és a jogosultságod lejárta után vannak napok amikor még nem rendezi az önkormányzat, akkor azokra a napokra jutó összeget behajtják rajtad (5 év az elévülési ideje) Ha nagyon szemét ügyintézõt fogsz ki, akkor a bejelentkezési kötelezettség elmulasztása miatt is megbüntet.

Ha nappalin tanultál, akkor december 15-ig jogosult vagy az eü. ellátásokra. Ha szociális és vagyoni helyzeted alapján rászorulónak minõsülsz, az önkormányzat az igénylés napjától rendezi az egészségügyi szolgáltatási járulékod (az egészségbiztosítási járulék más, rád per pillanat nem vonatkozik) Az, hogy a szüleid jövedelme számít-e, vagy egymagad számítasz-e, az életkorodtól függ (betöltött 20.életév után nem számít a szüleid jövedelme) Ha nem rendezed idõben az önkormányzatnál az eü.sz.járulékot és a jogosultságod lejárta után vannak napok amikor még nem rendezi az önkormányzat, akkor azokra a napokra jutó összeget behajtják rajtad (5 év az elévülési ideje) Ha nagyon szemét ügyintézõt fogsz ki, akkor a bejelentkezési kötelezettség elmulasztása miatt is megbüntet.
A kérdező hozzászólása: értem, köszi!

5 nappal az együttlét után kimutathatja a teszt a terhességet, ha az együttlét 2 nappal az elmaradt menzesz előtt volt?

Egyáltalán ilyen esetben lehetek terhes? lecsúszott az óvszer, a menzesz pedig elmarad, pedig nem szokott késni.

Legjobb válasz: tehát akkor három napja késik... Lehetséges teherbe esni, ha ilyen késõn van peteérésed, ami eléggé ritka. Lehet, hogy tényleg csak késik, vagy elszámoltad magad, de egyébként szerintem nem mutatná ki a terhességet. Legkorábban az együttlét után 3 héttel mutatja ki általában.

tehát akkor három napja késik... Lehetséges teherbe esni, ha ilyen késõn van peteérésed, ami eléggé ritka. Lehet, hogy tényleg csak késik, vagy elszámoltad magad, de egyébként szerintem nem mutatná ki a terhességet. Legkorábban az együttlét után 3 héttel mutatja ki általában.
Minimum 11-dik napon együttlét után mutatja ki a teszt, és igen, ilyen esetben is lehetsz terhes, de a valószínûsége kicsi, szerintem csak azért késik, mert stresszel-sz rajta. De ha a késés 2 hétig tart akkor tesztelj! Üdv. 27hkm
11. napon? Az a legkorábban és csak különleges peteérésnél, nem?

Mikor mentetek először dokihoz? Korai két héttel az elmaradt menzi után?

Legjobb válasz: Én másfél hét után mentem. Már szépen látszódott!! Gratula neked!!!!!! :D

Én másfél hét után mentem. Már szépen látszódott!! Gratula neked!!!!!! :D
Szia akkor már 6 hetes terhes vagy menj nyugodtan ha viszont vársz egy hetet már biztos, hogy látni fog az orvos szívhangot!
6 hetesen mar valoszinuleg lesz szivhang, de ha tudsz varni, akkor nem lenne gond, ha a 7-8. heten mennel. Akkor meg tobb minden latszik.

Volt köztetek már valaki, aki az elmaradt menstruáció és a pozitív teszt után sem érzett semmi különöset?

Sokan írják, hogy éreztek hasszurkálást, görcsöket, puffadást, szédülést és hasonlókat. Én ezzel ellentétben semmit sem érzek még! Szerintetek ez mit jelenthet?Jelenthet rosszat is?

Legjobb válasz: Én egyik gyereknél sem éreztem semmit még egy-két hétig. Utána jött a hányinger, de valakinél az is kimarad.

Én egyik gyereknél sem éreztem semmit még egy-két hétig. Utána jött a hányinger, de valakinél az is kimarad.
A kérdező hozzászólása: A fejlemények sajnos elég elszomorítóak, mert tegnap sajnos megjött. Nem is értem, hogy hogy!? Úgy látszik szegény picúr nem tudott rendesen megkapaszkodni. Párommal nagyon elszomorodtunk, de azért nem adjuk fel! Új hónap új próbálkozások :D
Utolsó vagyok, igen, én is alig hittem el, egészen tegnapig. Elég 6 hetesen, vagy az után menni, sõt az a jobb megoldás, mert elõbb az orvos nem nagyon lát semmit, akkor csak idegeskednél. 6-7 hetesen már a szívcsõ is pulzál, azt is láthatod! :) Írj majd a fejleményekrõl! :)
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó, hogy így megnyugtattatok! Örülök, hogy nem csak én vagyok így! Gratulálok mindenkinek a babához! Kedves Utolsó én még csak most léptem az ötödik hétbe. Orvoshoz majd csak bõ egy hét múlva megyek. Az még nem késõ ugye? Nekünk ez az elsõ baba és éppen ezért tartom különösnek, hogy semmi eltérõt vagy babára utaló dolgot nem érzek. Alig merem elhinni, hogy mégis itt van! :D
ÉN! 6 hetes vagyok, 2. babával, de semmit nem érzek. Volt egy kis mellfeszülés az elején, de már semmi. Hasszurka sem, pedig az 1. babánál volt. De hányinger sem akkor, sem most. Éppen a mai napig idegeskedtem a pozitív teszt ellenére, hogy vajon nem-e méhen kívüli, vagy nem fejlõdik rendesen, mert semmit nem érzek. Ha nem teszteltem volna, és nem láttam volna ma uh-n az embriót, akkor el sem hinném, hogy terhes vagyok. Esetleg, de lehet mástól is, hogy estére fáradtabb vagyok. Mennyi idõs babás vagy, kérdezõ? Hanyadik bébi?
Örülj neki!Èn sem èreztem semmit. :) De mèg kèsöbb sem voltak rosszullèteim sem hànyinger sem soha.Csak ha autóban ültem, vagy nagyon büdit èreztem akkor.
Én semmit se éreztem, a 6. héten kezdõdtek a rosszullétek, mellfájdalom, hadfeszülés, de addig tényleg semmi.
A kérdező hozzászólása: Megnyugodtam, hogy akkor nem csak én vagyok így! Köszi a gyors válaszokat!
Nem jelent semmi rosszat, inkább örülj neki, hogy nincsenek rosszulléteid. Nem mindenkinél jelentkeznek. De az is lehet, hogy késõbb meg sok rosszulléted lesz. Még nagyon az elején vagy! Vigyázz magadra az a fontos! :)
Sajnálom. :( :(
nem.
A korábbi hazai munkaviszonyod után elvileg jár 45 nap biztosítottság, így maximum 15 napod maradna fedezetlen, amit fizetned kellene utólag, kérdés ebbõl mennyi volt alkalmival igazolva.
A kérdező hozzászólása: Kb. a fele, mert heti 3 napot dolgozom, mint bejelentett alkalmi munkavállaló. Akkor emiatt nem kell bemennem a tb-hez?
A TBhez nem kell menned. A "TB"d és a passzív jogosultságod lejárta utáni naptól kezdõdõen kell magad után fizetned, ha egyéb jogon sem voltál jogosult az egészségügyi ellátásra. (visszamenõlegesen 5 évre követelheti a NAV) Az egyszerûsített foglalkoztatás nem keletkeztet biztosítási jogviszonyt, annak idõtartamára magad után kell fizetned az egészségügyi szolgáltatási járulékot (ha egyébként magad után fizeted, vagy kellene fizetned)
A NAVhoz kell bejelentkezned eü.szolg.járulék fizetésre. Ha van ügyfélkapud, azon keresztül is megteheted. Ha nincs, postázhatod is a nyomtatványt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az információt!

Munkanélküli vagyok, így a TB-t sem tudom fizetni, de majd ha lesz munkahelyem akkor levonják a fizetésembõl fokozatosan az elmaradt hónapokat vagy én törlesztem olyan ütemben ahogyan akarom?

15 hónapja nincs.

Legjobb válasz: nem a saját ütemedben fizeted, hanem egy összegben fogják követelni, egyezkedhetsz részletfizetésrõl, ha nem fizeted, akkor a munkáltatód fog levelet kapni és mielõtt még megkapnád a fizetésed x százalékát (ha nincs máshová tartozásod, akkor 33%-át) letiltatják menj be a lakcímed szerint illetékes önkormányzathoz és kérd, hogy 1 évig fizessék helyetted

nem a saját ütemedben fizeted, hanem egy összegben fogják követelni, egyezkedhetsz részletfizetésrõl, ha nem fizeted, akkor a munkáltatód fog levelet kapni és mielõtt még megkapnád a fizetésed x százalékát (ha nincs máshová tartozásod, akkor 33%-át) letiltatják menj be a lakcímed szerint illetékes önkormányzathoz és kérd, hogy 1 évig fizessék helyetted
Nálunk el kell telnie a 3 hónapnak, csak utána adnak olyan igazolást a munkaügyiben, amivel tovább lehet menni az önkormányzathoz. Ezek szerint lehet, hogy városonként eltérõ szabályok vannak.
*1 héten belül.
Nem kell 3 hónap. Én a regisztráció után azonnal mentem az önkormányzathoz.
Regisztráció követõen 3 hónap múlva adnak egy igazolást, hogy regisztrált munkanélküli vagy, azzal a papírossal lehet menni kérvényezni az átvállalást az önkormányzathoz, ott adnak egy nyomtatványt, amit ki kell tölteni, aztán elbírálják jár-e neked vagy sem. Vannak feltétei, 1 fõre esõ jövedelemnek bizonyos határ alá kell esnie a családban, és vagyonnyilatkozatot kell kitölteni.
Nem, a munkaügyiben kell mondanod, hogy meg akarod kérni a TB-t az önkormányzatnál. A munkaügyiben kiállítanak ehhez egy igazolást, azzal kell menni az önkormányzathoz. Nekem 7 héten belül elbírálták mindig.
A kérdező hozzászólása: Már beregeltem a munkaügyibe, azzal a kis könyvvel menjek vagy mi?
Jó neked, nekem most tagadták meg a kérelmemet.
Beregisztrálsz a munkaügyibe, azzal a papírral mész az önkormányzathoz. Ott meg tudod igényelni. Õk 12 hónapig fizetik helyetted. Én már 2. alkalommal kértem 2 éven belül, és mindig megadták.
Ezek alapján elképzelhetõ. :)

Az elmaradt menstruáció után a teszt nektek hány nappal mutatta ki a terhességet?

Legjobb válasz: 2hét kb amég a szervezetedbe meg nem jelenik illetve a vizeletedben a hcg ami kimutatja ha csinálsz 1 tesztet assziszem.

2hét kb amég a szervezetedbe meg nem jelenik illetve a vizeletedben a hcg ami kimutatja ha csinálsz 1 tesztet assziszem.
Igen vissza kell fizetned. Munkáltató nem látja.
Fizetésedbõl levonják a tartozást ami most 60 rugónál tart a te esetedben. Jobban jársz ha bemész hozzájuk és azt mondod hogy külföldön dolgoztál és ott fizettek utánad járulékot. Akkor megúszod egy [email protected]ással, hogy náluk miért nem jelentkeztél ki. Utána nézni nem tudnak szerencsére.
Elég ha bemegy az ember és azt mondja, h külföldön dolgozott, nem kell róla semmit papír?

Még tavaly decemberbe elengedtek 10 év munka után. Arra a kérdésre, hogy mikor kapom meg az elmaradt fizetésemet, az volt a válasz hogy a főnök és a felesége úgy döntöttek, hogy nem fizetnek ki! Ti annyiban hagynátok?

A szerződésen csak 70 euro volt beleírva, hogy neki ne kelljen annyit utánam fizetnie.

Legjobb válasz: "A szerzõdésen csak 70 euro volt beleírva, hogy neki ne kelljen annyit utánam fizetnie."+ Ezzel meg vagy lõve.

"A szerzõdésen csak 70 euro volt beleírva, hogy neki ne kelljen annyit utánam fizetnie."+ Ezzel meg vagy lõve.
Melyik ország? (Euro miatt)
A kérdező hozzászólása: Szlovákia! Az irigység , kizsákmányolás és hazugság országa !
biztos van kocsijuk...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!