Találatok a következő kifejezésre: Az elmaradt után (39 db)

Ha az elmaradt menstruáció után 5 nappal negatív lett a tesztem akkor az biztos eredmény?

24-én voltunk együtt és el?váldék volt és hátrahajló méhem van.A mensinek 26-án kellett volna megjönnie.

Legjobb válasz: szia én most 28hetes terhes vagyok, elõváladékkal, hátrahajló méhhel. kb. én is 5nappal az elmaradt mensi után teszteltem, reggel ,elsõ vizelettel.negatív volt.majd egy hét után mikor még mindig nem jött a mensi, újra teszt.délután.pozítiv :D sok sikert

szia én most 28hetes terhes vagyok, elõváladékkal, hátrahajló méhhel. kb. én is 5nappal az elmaradt mensi után teszteltem, reggel , elsõ vizelettel.negatív volt.majd egy hét után mikor még mindig nem jött a mensi, újra teszt.délután.pozítiv :D sok sikert
Attól függ, hogy mennyire érzékeny teszttel csináltad. Bizonyos tesztek csak késõbb mutatják ki.
A kérdező hozzászólása: clearblue-val csináltam

Egészségbiztosítási járulék önkormányzati átvállalása után kötelezhetnek az elmaradt eb. befizetésére?

júniusban fejeztem be a sulit. azóta nem találtam munkát s nem is fizettem egészségbiztosítási járulékot. szüleimmel élek, mindketten minimálbéren. ha elmegyek a helyi önkormányzathoz ?k átvállalhatják helyettem az eb. fizetését? ami még fontosabb, hogy az eddig be nem fizetett járulékot behajthatják rajtam és megb?ntethetnek?

Legjobb válasz: Ha nappalin tanultál, akkor december 15-ig jogosult vagy az eü. ellátásokra. Ha szociális és vagyoni helyzeted alapján rászorulónak minõsülsz, az önkormányzat az igénylés napjától rendezi az egészségügyi szolgáltatási járulékod (az egészségbiztosítási járulék más, rád per pillanat nem vonatkozik) Az, hogy a szüleid jövedelme számít-e, vagy egymagad számítasz-e, az életkorodtól függ (betöltött 20.életév után nem számít a szüleid jövedelme) Ha nem rendezed idõben az önkormányzatnál az eü.sz.járulékot és a jogosultságod lejárta után vannak napok amikor még nem rendezi az önkormányzat, akkor azokra a napokra jutó összeget behajtják rajtad (5 év az elévülési ideje) Ha nagyon szemét ügyintézõt fogsz ki, akkor a bejelentkezési kötelezettség elmulasztása miatt is megbüntet.

Ha nappalin tanultál, akkor december 15-ig jogosult vagy az eü. ellátásokra. Ha szociális és vagyoni helyzeted alapján rászorulónak minõsülsz, az önkormányzat az igénylés napjától rendezi az egészségügyi szolgáltatási járulékod (az egészségbiztosítási járulék más, rád per pillanat nem vonatkozik) Az, hogy a szüleid jövedelme számít-e, vagy egymagad számítasz-e, az életkorodtól függ (betöltött 20.életév után nem számít a szüleid jövedelme) Ha nem rendezed idõben az önkormányzatnál az eü.sz.járulékot és a jogosultságod lejárta után vannak napok amikor még nem rendezi az önkormányzat, akkor azokra a napokra jutó összeget behajtják rajtad (5 év az elévülési ideje) Ha nagyon szemét ügyintézõt fogsz ki, akkor a bejelentkezési kötelezettség elmulasztása miatt is megbüntet.
A kérdező hozzászólása: értem, köszi!

5 nappal az együttlét után kimutathatja a teszt a terhességet, ha az együttlét 2 nappal az elmaradt menzesz előtt volt?

Egyáltalán ilyen esetben lehetek terhes? lecsúszott az óvszer, a menzesz pedig elmarad, pedig nem szokott késni.

Legjobb válasz: tehát akkor három napja késik... Lehetséges teherbe esni, ha ilyen késõn van peteérésed, ami eléggé ritka. Lehet, hogy tényleg csak késik, vagy elszámoltad magad, de egyébként szerintem nem mutatná ki a terhességet. Legkorábban az együttlét után 3 héttel mutatja ki általában.

tehát akkor három napja késik... Lehetséges teherbe esni, ha ilyen késõn van peteérésed, ami eléggé ritka. Lehet, hogy tényleg csak késik, vagy elszámoltad magad, de egyébként szerintem nem mutatná ki a terhességet. Legkorábban az együttlét után 3 héttel mutatja ki általában.
Minimum 11-dik napon együttlét után mutatja ki a teszt, és igen, ilyen esetben is lehetsz terhes, de a valószínûsége kicsi, szerintem csak azért késik, mert stresszel-sz rajta. De ha a késés 2 hétig tart akkor tesztelj! Üdv. 27hkm
11. napon? Az a legkorábban és csak különleges peteérésnél, nem?

Mikor mentetek először dokihoz? Korai két héttel az elmaradt menzi után?

Legjobb válasz: Én másfél hét után mentem. Már szépen látszódott!! Gratula neked!!!!!! :D

Én másfél hét után mentem. Már szépen látszódott!! Gratula neked!!!!!! :D
Szia akkor már 6 hetes terhes vagy menj nyugodtan ha viszont vársz egy hetet már biztos, hogy látni fog az orvos szívhangot!
6 hetesen mar valoszinuleg lesz szivhang, de ha tudsz varni, akkor nem lenne gond, ha a 7-8. heten mennel. Akkor meg tobb minden latszik.
Igen vissza kell fizetned. Munkáltató nem látja.
Fizetésedbõl levonják a tartozást ami most 60 rugónál tart a te esetedben. Jobban jársz ha bemész hozzájuk és azt mondod hogy külföldön dolgoztál és ott fizettek utánad járulékot. Akkor megúszod egy [email protected]ással, hogy náluk miért nem jelentkeztél ki. Utána nézni nem tudnak szerencsére.
Elég ha bemegy az ember és azt mondja, h külföldön dolgozott, nem kell róla semmit papír?

Még tavaly decemberbe elengedtek 10 év munka után. Arra a kérdésre, hogy mikor kapom meg az elmaradt fizetésemet, az volt a válasz hogy a főnök és a felesége úgy döntöttek, hogy nem fizetnek ki! Ti annyiban hagynátok?

A szerződésen csak 70 euro volt beleírva, hogy neki ne kelljen annyit utánam fizetnie.

Legjobb válasz: "A szerzõdésen csak 70 euro volt beleírva, hogy neki ne kelljen annyit utánam fizetnie."+ Ezzel meg vagy lõve.

"A szerzõdésen csak 70 euro volt beleírva, hogy neki ne kelljen annyit utánam fizetnie."+ Ezzel meg vagy lõve.
Melyik ország? (Euro miatt)
A kérdező hozzászólása: Szlovákia! Az irigység , kizsákmányolás és hazugság országa !
biztos van kocsijuk...

Normális, hogy 4 nappal az elmarad menzesz után nem ugyanolyan erős a két csík a terhességi teszten? Nálatok hogy volt? Mikorra lett egyforma erős a két csík?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Ne aggódj, ez nagyon gyakori. Nekem még soha nem volt egyforma erõs - harmadikat várom jelenleg. :-) Ha jól látható a csík, az tuti terhesség, a többi nem számít. Gratulálok! :-))

Ne aggódj, ez nagyon gyakori. Nekem még soha nem volt egyforma erõs - harmadikat várom jelenleg. :-) Ha jól látható a csík, az tuti terhesség, a többi nem számít. Gratulálok! :-))
Én ugyanígy voltam mint te. Nem várt napja után 4 nappal nagyon halvány pozitív szinte nem is látszódott. Rá 2 nappal már erõsebb utána 4 nappal jóval erõsebb volt a második csík :)
Normális, nekem is így volt, 3 nappal késõbb már délutániból is szép erõs volt :)
Fu, én 2 nap késés után teszteltem halványat, utána csak 1 hét múlva, akkor már egyforma erõsek voltak. Semmit nem jelent igazából, nagyon sok dolog befolyásolja! :) Gratulálok a babához! 31 hkm
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Erõsödött a csík, még 2 nappal ezelõtt is csináltam egyet délután és egyforma erõs volt a két csík. Mégis tegnap elkezdtem vérezni, sajnos mûtéttel kell befejezni a terhességet, valószínû, hogy nem volt egészséges a baba, ezért indul meg a vetélés. :-( 2. baba lett volna!

Volt már aki az elmaradt menzesze után negatívat tesztelt (esetleg többször is), és mégis terhes volt? Van még reményem?

Ált. 32-35 napos a ciklusom. Most a 38.nap van, és még mindig nem jött meg. Csináltam tesztet a 34. és a 36. nappon is. Negatív lett! Szerintetek van még reményem?

Legjobb válasz: Sziasztok!Remény az addig van, amig meg nem jön. Lehet, hogy sikerült a baba, de az is lehet, hogy késõbb volt PÉ-d, és azért késik a mensid is. Vagy lehet, hogy egyáltalán nem volt PÉ. Ha vezeted a hõdet, ez kiderül belõle, ha nem, akkor sajnos ezek csak tippek. De én kivánom, hogy egy késõi PÉ-bõl lett baba miatt késsen, és azért ne mutassa még ki a teszt! :-))

Sziasztok!Remény az addig van, amig meg nem jön. Lehet, hogy sikerült a baba, de az is lehet, hogy késõbb volt PÉ-d, és azért késik a mensid is. Vagy lehet, hogy egyáltalán nem volt PÉ. Ha vezeted a hõdet, ez kiderül belõle, ha nem, akkor sajnos ezek csak tippek. De én kivánom, hogy egy késõi PÉ-bõl lett baba miatt késsen, és azért ne mutassa még ki a teszt! :-))
Bocsi! Szia akart lenni az eleje :-)))) De remélem még kapsz választ rajtam kivül is, és akkor már helyesen irtam :-))) -elõzõ voltam
szia! nekem is pont ennyi naposak a ciklusaim és a 41.napon vagyok 3 negatív teszttel.én sem tudom mi van és nem is érzek semmit. szerintem még reménykedjünk!
Nekem az elsõ babámnál több negatív teszt is volt, végül 9 nap késés után lett elõször pozitív!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretném, ha végre tényleg a Babám miatt késne! De a negatív teszt ellenére tüneteitek voltak? Nyár elején fajt a mellem, és szúrt a hasam. Akkor ki is derült, hogy babam van.(elso teszt +)De sajnos Õ nem maradt meg nekem.:( Most "csak" a melleim fajnak, es nagyobbak, de a hasam nem szúr és a teszt is negatív! De menzesz még mindig nincs! Nem akarok orvoshoz menni, reménykedni akarok még....
Utolsó válaszoló vagyok. Nekem a 9 nap alatt nem volt tünetem, csak a pozi teszt után pár nappal lettek. Úgyhogy nem is értettem, miért késik, de hála Istennek, baba lett belõle! Sok sikert!
Megint az utolsó vagyok. Tudsz már valamit?
A kérdező hozzászólása: Tudok. Sztem már orvos lesz belõle! a 39.napomon csinaltam egy ujabb tesztet, 10es erzekenysegut. -lett. Most olyan mintha meg akarna jonni, van nemi barnas vmi, nem mondanam menzesznek! Ugyhogy baba sajnos nincs. Remelem hogy baj sincs!
Sajnálom! Nagy baj biztos nincs, és reméljük, hamarosan a baba is megérkezik! Sok sikert!

11 éve elváltam és a férjem nem fizette a gyerektartást és nem is látogatta a gyereket. Van-e lehetőség most évek múlva bírósági úton követelni az elmaradt gyerektartást, ha a volt férjem látni szeretné a gyereket és mi ennek a módja?

Legjobb válasz: Az utolso 6 honapot kerheted csak, a tobbi mar sajnos eluszott. Irjal a birosagnak egy levelet, gyerektartas behajtasaval kapcsolatban. Lesz majd targyalas, ahol megallapitja a biro hogy az apa mennyit koteles fizetni.

Az utolso 6 honapot kerheted csak, a tobbi mar sajnos eluszott. Irjal a birosagnak egy levelet, gyerektartas behajtasaval kapcsolatban. Lesz majd targyalas, ahol megallapitja a biro hogy az apa mennyit koteles fizetni.
Nincs összefüggés a nem fizetés és a láthatás között ilyen értelemben. Nem értelek, eddig nem zavart, hogy nem fizet? Csak most, hogy látni szeretné a gyereket? Ha eddig is zavart, akkor miért nem kérted a behajtást? Ezt a pénzt a gyerekednek félrerakhattad volna ugyanis, szép kis kezdõtõke lett volna... Most nem a teljes összeget, csak pár hónapot kérhetsz visszamenõleg. Kérd annak behajtását. Õ meg láthatja a gyereket...
Utolsó hsz: gratulálok! Nagyon kevesen vannak - sajnos, ezen a fórumon még kevesebben -, akik tudják, hogy a gyermektartásdíj és a láthatás egymástól teljesen független jogosultságok-kötelezettségek és nem függenek össze. Az elõttem szólók helyesen válaszolták: ha a tartásdíjra jogosult a saját felróható hibájából nem érvényesíti a tartásdíjat, akkor csak 6 hónapra visszamenõlegesen lehet azt követelni, a többi elúszott. Ügyvéd voltam.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon köszönöm a választ. Igazából nem szeretnék bírósághoz fordulni, tudom, hogy a gyerek sínylené meg. Nem akarok acsarkodást. Eddig is az volt a véleményem, hogy a gyereknek elsõsorban apa kell és nem pénz. A volt férjem se egyiket, se másikat nem akarta. Most igen. Nem tudom mit tegyek, csak puhatolózom a lehetõségekrõl. Még egyszer köszi.

Létezik az h az elmaradt mensi után két vagy 3 héttel lehet valakinek pozi tesztje?

Járt már valaki igy?

Legjobb válasz: Szia! Igen elképzelhetõ,ha késõi peteérésbõl lettél terhes és még nem termelõdött annyi HCG,hogy egy teszt ki tudja mutatni!Sok boldogságot!

Szia! Igen elképzelhetõ, ha késõi peteérésbõl lettél terhes és még nem termelõdött annyi HCG, hogy egy teszt ki tudja mutatni!Sok boldogságot!
Igen, hallottam már olyanról, hogy valakinek 2 hónapos terhesen se mutatta ki.
Itt vagyok én élõ példának. febr.9re nem vártam (hónapok óta próbálkoztunk) és nem is jött meg, vártam mert gondoltam hátha csak hosszabb a ciklusom vmiért. Csináltam tesztet 18án negativ lett, na gondoltam is h itt már tuti nincs baba... de csak nem jött meg, egy napos barnázás volt semmi más. 24én már pozitiv volt a tesztem!!!! 15 hetes mami:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!