Találatok a következő kifejezésre: Az elmúlt több liter (3 db)

A mellkasomba, a hátamba az oldalamba szorul a levegő elég sokszor és csak a víz segít akkor elmúlik de valamikor több liter vizet is meg iszok hogy elmúljon mi lehet a baj?

Valaki ha tud segítsen mert elég rossz érzés meg még annyi hogy valamiért elég nehezen tudok nyelni de nincs begyulladva a torkom meg semmi ilyen probléma nincs ez miért van? és hogy van e a kett? tünetnek egymáshoz köze? Válaszukat és segítségüket el?re is megköszönöm.

Legjobb válasz: Mindenképpen ki kell vizsgálni a dolgot, mert több oka is lehet. Mielõbb keresse föl a háziorvosát!

Mindenképpen ki kell vizsgálni a dolgot, mert több oka is lehet. Mielõbb keresse föl a háziorvosát!

Az elmúlt héten több liter tejet megittam (Milli, 3, 5%-os) , de nem forraltam fel. Lehet -e baja a babámnak?

Bocs a hülye kérdésért, de a véd?n?m és Anyukám is rámijesztett, hogy baktériumok lehetnek benne, amik károsak lehetnek a magzatra! Nyugtassatok mg, mert beijedtem! 25 hetes kismama

Legjobb válasz: Soha életemben nem forraltam fel tejet és minden nap iszom. Semmi bajod nem lesz :) 30 hetes kismama

Soha életemben nem forraltam fel tejet és minden nap iszom. Semmi bajod nem lesz :) 30 hetes kismama
hát bocsi, a védõnõ dolga hogy riogasson, dehogy anyukád is! nem lesz semmi bajod! igyad ha jól esik
Ezek a tejek pasztörizáltak, máshogy árulni sem lehetne. Ha háznál veszel frissen fejt tejet, azt kell felforralni. Nyugi, semmi bajotok nem lesz tõle! Sõt, sok fontos ásványi anyag van benne (bár a mai tejekben egyre kevesebb), amire most szükségetek van, pl. kálcium. Egészségetekre! :) Egy 38 hetes mamika
Ez a tej ULTRAMAGAS HOMERSEKLETEN PASZTOROZOTT!! A vedono agyaban tobb baci van, mint ebben...
A védõnõd nem tudom hol szerezte a képesítését. Ekkora hülyeséget! A bolti tejet nem kell forralgatni, ahogy a többiek is írták ultramagas hõmérsékleten pasztõrizálják õket.
csak a házi tejet kell felforralni, amit a tehénbõl frissen fejtek!

Az hogy lehet, hogy ha fel vagyok fázva, de sokat iszom, többet mint szoktam. Egyszerre olyan 1-2 litert kevés idő alatt, akkor hirtelen elmúlik?

Legjobb válasz: Mert kihigítod a vizeleted, többet is jársz pisilni és ezzel a kórokozók nagy részét ki is üríted. Ezért is kell a laboratóriumba vizelet vizsgálatra a reggeli elsõ vizeletbõl mintát venni, ami tömény és nem a napközi hígabból. Ezzel hogy sokat iszol kezeled is magad egyben, de ez nem biztos, hogy elég lesz.

Mert kihigítod a vizeleted, többet is jársz pisilni és ezzel a kórokozók nagy részét ki is üríted. Ezért is kell a laboratóriumba vizelet vizsgálatra a reggeli elsõ vizeletbõl mintát venni, ami tömény és nem a napközi hígabból. Ezzel hogy sokat iszol kezeled is magad egyben, de ez nem biztos, hogy elég lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!