Találatok a következő kifejezésre: Az elmúlt próbálkoztunk (3 db)

31 éves férfi vagyok, sosem volt még párkapcsolatom, bármennyire is próbálkoztam az elmúlt számos év során. Lehetséges, hogy emberileg (morálisan) teljesen alkalmatlan vagyok a kapcsolatra és ezt így jelezték nekem vissza?

Az ismerkedésen, beszélgetésen túl sosem jutottam tovább (a dumálás, a kiszemelt partnerre való figyelés és törődés megy rendesen), a később megbeszélt randik előtt viszont sorban valamilyen ürüggyel kikosaraztak a hölgyek.

Legjobb válasz: "morálisan" ? minek használsz olyan szavakat, amiket nem értesz ?:D betippelem, hogy nem csak az a baj, hogy nem elõnyös a külsõd, de a stílusod se lehet nyerõ... Kapcsolatra pedig senki sem alkalmatlan, csak megfelelõ partner kell.

"morálisan" ? minek használsz olyan szavakat, amiket nem értesz ?:D betippelem, hogy nem csak az a baj, hogy nem elõnyös a külsõd, de a stílusod se lehet nyerõ... Kapcsolatra pedig senki sem alkalmatlan, csak megfelelõ partner kell.
Nem feltétlen veled van a hiba. Korcs egy társadalomban élünk, sokan csak azért kosaraznak ki másokat, mert megtehetik. De nem feltétlen van hiba benned. Eddig nem volt szerencséd, de azért elgondolkodtató az is, hogy 31 évesen még nem volt senkid.
31 évig senki? Ez már valóban furcsa.
Lehet, ezt itt senki sem tudhatja, elvégre nem ismerünk és nem is randiztunk veled...Ok nélkül nyilván nem kosaraztak volna ki.
Ha ronda vagy, akkor teljesen érthetõ, nekem sem volt még senkim, de én rémségesen ronda vagyok.
Kérdezõ, hogy nézel ki?A magát rondának mondó válaszoló, mi olyan csúnya rajtad?
ezek szerint ronda vagy és még pénzed sincsen....van ez így.

Szombaton abba hagytam a gyógyszerszedést, azóta próbálkoztunk. Az elmúlt napokban folyásom is volt a tünetek is jelentkeztek, de csütörtök óta pecsételő vérzésem van. Tesztet ma reggel csináltam de negatív lett ami várható volt. Van baba vagy nincs?

Legjobb válasz: Hát nemhiszem 1 hete hogy abbahagytad!! A jelek sem ilyen hamar jelentkeznek:((! A teszt meg még nagyon korai volt! Legyetek együtt minden másnap!! Sok sikert:DD!

Hát nemhiszem 1 hete hogy abbahagytad!! A jelek sem ilyen hamar jelentkeznek:((! A teszt meg még nagyon korai volt! Legyetek együtt minden másnap!! Sok sikert:DD!
Ha van is baba, akkor se ágyazódott még be.Én úgy tudom, hogy várni kell min.1-2ciklust, ha fogamzásgátlót szedsz.De ettõl még lehet minden rendben.Szerintem még nem lehet a terhességtõl pecsételõ vérzésed.A tünetek is koraiak.Azért sok sikert!Tesztet akkor csinálj leghamarabb, amikor meg kellene jönnie, de még akkor se biztos, hogy kimutatja.
Szombaton hagytad abba és már azt hiszed kopogtat is a babó???ez kicsit korai sztem.Ez igy túl egyszerû volna...

Az elmúlt hónapban próbálkoztunk először. Nem lettem terhes, viszont a menstruációm sokkal erősebb, löketszerű volt. Mi lehet ennek az oka? Lehet, hogy egy ilyen tisztulás után sikerül?

Legjobb válasz: A menstruáció a´llaga sem mindíg egyforma.Egy hónap az nagyon kevés idö.Nekünk 11 hónap kellett.Lehet,hogy te sem a szerncsésebbek köze´tartozol ,akinek egyböl sikerül.Sokat ne agyalj rajta,mert az csak nehgezíti a dolgot.A baba tudni fogja,hogy mikor jöjjön. Szorítok. 38hetes kismama.

A menstruáció a´llaga sem mindíg egyforma.Egy hónap az nagyon kevés idö.Nekünk 11 hónap kellett.Lehet, hogy te sem a szerncsésebbek köze´tartozol , akinek egyböl sikerül.Sokat ne agyalj rajta, mert az csak nehgezíti a dolgot.A baba tudni fogja, hogy mikor jöjjön. Szorítok. 38hetes kismama.
Az is lehet hogy azért volt löketszerû, mert elõtte fogamzásgátlót szedtél.Amúgy is azt mondják utána könnyebben sikerûl.Hidd el összejön az, csak ne görcsölj rajta.Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!