Találatok a következő kifejezésre: Az elmúlt minden tünetet (13 db)

Az elmúlt hétben minden tünetet éreztem, és ma reggelre elmúlt. Akkor nem vagyok terhes?

Elméletileg most pénteken kellenne megjönnie!De egy jó ideje(kb. 1 hete)fura tüneteim voltak!Mellfeszülés,viszketés,émelygés,haspuffadás,gyomorégé

Legjobb válasz: Produkálhat a tested áltüneteket is, ill. a nagy vágyakozás a terhesség után, de az, hogy elmúltak a tünetek még nem feltétlenül jelenti, hogy tévedtél. A rosszullétek hullámzóak, kinél elõbb, kinél késõbb jelentkeznek. A többi más tünetet is okozhatja pillanatnyi stressz, vagy enyhe felfázás, szóval nem kell aggódnod, hogy már "elmúlt" a terhesség. Ha az vagy, egy hét múlva már mindenképp ki kell derülnie. Kitartás!!

Produkálhat a tested áltüneteket is, ill. a nagy vágyakozás a terhesség után, de az, hogy elmúltak a tünetek még nem feltétlenül jelenti, hogy tévedtél. A rosszullétek hullámzóak, kinél elõbb, kinél késõbb jelentkeznek. A többi más tünetet is okozhatja pillanatnyi stressz, vagy enyhe felfázás, szóval nem kell aggódnod, hogy már "elmúlt" a terhesség. Ha az vagy, egy hét múlva már mindenképp ki kell derülnie. Kitartás!!
A mellbimbóudvar sötétedése eléggé biztató jel. Kicsit korainak tartom a tüneteket, nem lehet, hogy korábban is teherbe estél? Pl. ciklus elején... elõfordult már ilyen. Azért szorítok hogy baba legyen, és ne csak az élet tréfálkozzon veled és álterhesség legyen!
Teljesen normális, ha a tünetek megszûnnek, visszatérhetnek vagy el is maradhatnak, ha szerencsés vagy. bíztatóak az érzéseid, pár nap késés után teszt! Drukkolok!
szia! lett babád?:)

9. hetes vagyok. Az elmúlt néhány napban megszűnt szinte minden tűnetem. Nagyritkán szúrkál egy picit a hasam, és alig van hányingerem. Előtte bezzeg nem így volt:hányás, szédülés, fáradtság egész nap, alvászavar. Ez ugye nem jelent bajt?

9. hét után mennyi az esélye hogy elmenjen a baba?

Legjobb válasz: Szió.Sajnos esély az utólsó percig van rá,de semmi gond nem lesz hidd el.Én is aggódok még mindig,pedig már csak 4hetünk van.Az,hogy elmúlt minden rossz tüneted az nem jelent bajt.Nálam is így volt.Majd meg haltam az elején és egyik nap azt vettem észre,hogy semmi bajom,újra élek:)Hihetetlen jó érzés volt újra mosolyogni, jókat enni.Ne aggódj Te sem.Élvezd,hogy már jól vagy,a vége fele ugyan is már semmi nem lesz jó.Nekem újra hányingerem van,persze azért ne olyan szörnyû,mint az elején,ég a gyomrom,nem tudok aludni és a bordáimat is szétrúgta már a kisfiam.

Szió.Sajnos esély az utólsó percig van rá, de semmi gond nem lesz hidd el.Én is aggódok még mindig, pedig már csak 4hetünk van.Az, hogy elmúlt minden rossz tüneted az nem jelent bajt.Nálam is így volt.Majd meg haltam az elején és egyik nap azt vettem észre, hogy semmi bajom, újra élek:) Hihetetlen jó érzés volt újra mosolyogni, jókat enni.Ne aggódj Te sem.Élvezd, hogy már jól vagy, a vége fele ugyan is már semmi nem lesz jó.Nekem újra hányingerem van, persze azért ne olyan szörnyû, mint az elején, ég a gyomrom, nem tudok aludni és a bordáimat is szétrúgta már a kisfiam.
Lehet hogy bajt jelent, lehet hogy nem. Ezt csakis egy ultrahang tisztázhatja. Az elsõ terhességemnél én is egyszercsak azt tapasztaltam, hogy elmúltak a tünetek, és sajnos a baba már tényleg nem élt. A másodiknál is voltak olyan napok, amikor úgy éreztem nincsenek tünetek, meg is ijedtem rendesen, aztán pár nap múlva ismét jött a hányinger, fáradtság, stb., és a baba szépen nõtt. Nem azért írtam ezt, hogy megijesszelek, de szerintem nem helyes az a válasz, hogy tutira minden rendben. Ha nagyon aggódsz, szerintem menj el az orvosodhoz, biztosat csak õ mondhat! Minden jót kívánok!
Szia. Nekem a szinte elviselhetetlen fáradtságon kívül nem volt semmi más tünetem egyáltalán, és az is csak az 5-tõl a 10. hétig tartott, aztán elmúlt egyik napról a másikra. Ennek ellenére a babámmal mindent rendben találtak a 13. heti UH-n. Tehát, attól, hogy a tünetek elmúltak, még nem kell feltétlenül valami bajnak lennie. Viszont, az elõttem szólóval egyetértve, azt javaslom, hogy menj el a dokidhoz, és nézze meg a baba szívét, az ártani nem árt, és Te is megnyugszol.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Biztos ami biztos ma megyek orvoshoz, és nagyon reménykedem hogy minden rendben van.

Tisztelt Doktor Úr! 50 éves leszek ebben az évben. A vérzésem néha késik, más klimaxos tüneteim nincsenek. Az elmúlt évben csináltam egy 6 hónapos PreMens kúrát a PMS tünetek csökkentése miatt. Használt a készítmény. Minden évben rendszeresen járok nőgyóg

Tisztelt Doktor Úr! 50 éves leszek ebben az évben. A vérzésem néha késik, más klimaxos tüneteim nincsenek. Az elmúlt évben csináltam egy 6 hónapos PreMens kúrát a PMS tünetek csökkentése miatt. Használt a készítmény. Minden évben rendszeresen járok nőgyógyászati rákszűrésre, most is voltam egy pár napja. Megállapították, hogy van egy cca. diónyi miómám, ami még tavaly nem volt. Ha nem okoz panaszt, egy év múlva kell mennem. Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban: 1. Megint tartanék egy PreMens kúrát. A miómám miatt lehet? 2. Nem lehet, hogy a tavalyi kúra hozzásegített a mióma kialakulásához? Köszönettel: Katalin

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Premens tabletta nem fokozza a mióma növekedését, így azt szedheti. Ugyanígy a mióma kialakulása és a Premens szedése között sincsen kapcsolat. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Premens tabletta nem fokozza a mióma növekedését, így azt szedheti. Ugyanígy a mióma kialakulása és a Premens szedése között sincsen kapcsolat. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Kedves Doktor Úr! 35 éves vagyok. 1, 5 éve hagytam abba a fogamzásgátló tabletta szedését, mert gyermeket szeretnénk. Több, mint fél éve nem védekezünk. Az elmúlt egy évben egyre erősebb premens tüneteket élek meg, ill. a menstruációm megjötte előtt napoki

Kedves Doktor Úr! 35 éves vagyok. 1,5 éve hagytam abba a fogamzásgátló tabletta szedését, mert gyermeket szeretnénk. Több, mint fél éve nem védekezünk. Az elmúlt egy évben egyre erősebb premens tüneteket élek meg, ill. a menstruációm megjötte előtt napokig (5 olykor 9 nap) pecsételő vérzésem van. A ciklusom 29 nap, peteérésre utaló tüneteket a 12. nap környékén szoktam érezni. Az ultrahangos vizsgálat (2x is voltam) nem mutatott ki semmiféle elváltozást. Az orvosom, bár említettem neki ezt a problémát (menstruáció előtti vérezgetés) nem tartott szükségesnek semmiféle további vizsgálatot vagy kezelést. Én úgy vélem, mindez sárgatest elégtelenségem lehet, ami nem kedvez a teherbe esésnek. Határozottan stresszes életet élek, de keresem a megoldást. A tanácsát kérném abban, hogy milyen típusú szakorvost (szakterület) célszerű felkeresni ezzel a problémával? A cickakafark-palástfű teát már próbáltam, némileg segített, de 3 hónap után, mikor abbahagytam a teák fogyasztását, a tüneteim visszatértek. Most a premens tablettát, ill. a barátcserje kapszulát nézegetem. Mit gondol ezekről? Köszönöm a válaszát

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az Ön esetében, a menstruáció előtt jelentkező tünetek miatt mindenképpen javaslom a PreMens tabletta szedését. A sárgatest-elégtelenségről azonban csak további vizsgálatok után lehet nyilatkozni. Amennyiben igényli, készséggel fogadom egy személyes konzultációra és vizsgálatra. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az Ön esetében, a menstruáció előtt jelentkező tünetek miatt mindenképpen javaslom a PreMens tabletta szedését. A sárgatest-elégtelenségről azonban csak további vizsgálatok után lehet nyilatkozni. Amennyiben igényli, készséggel fogadom egy személyes konzultációra és vizsgálatra. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 50 éves leszek ebben az évben. A vérzésem néha késik, más klimaxos tüneteim nincsenek. Az elmúlt évben csináltam egy 6 hónapos PreMens kúrát a PMS tünetek csökkentése miatt. Használt a készítmény. Minden évben rendszeresen járok nőgyóg

Tisztelt Doktor Úr! 50 éves leszek ebben az évben. A vérzésem néha késik, más klimaxos tüneteim nincsenek. Az elmúlt évben csináltam egy 6 hónapos PreMens kúrát a PMS tünetek csökkentése miatt. Használt a készítmény. Minden évben rendszeresen járok nőgyógyászati rákszűrésre, most is voltam egy pár napja. Megállapították, hogy van egy cca. diónyi miómám, ami még tavaly nem volt. Ha nem okoz panaszt, egy év múlva kell mennem. Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban: 1. Megint tartanék egy PreMens kúrát. A miómám miatt lehet? 2. Nem lehet, hogy a tavalyi kúra hozzásegített a mióma kialakulásához? Köszönettel: Katalin

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Premens tabletta nem fokozza a mióma növekedését, így azt szedheti. Ugyanígy a mióma kialakulása és a Premens szedése között sincsen kapcsolat. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Premens tabletta nem fokozza a mióma növekedését, így azt szedheti. Ugyanígy a mióma kialakulása és a Premens szedése között sincsen kapcsolat. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Hosszú ideje erős, migrén jellegű fejfájásaim vannak. Az elmúlt 1, 5 évben egyértelműen látszik, hogy ehhez köze van a hormonszintem változásainak, minden menstruációmkor erősek a tünetek, van amikor már azt megelőző napon jelentkezik,

Tisztelt Doktor Úr! Hosszú ideje erős, migrén jellegű fejfájásaim vannak. Az elmúlt 1,5 évben egyértelműen látszik, hogy ehhez köze van a hormonszintem változásainak, minden menstruációmkor erősek a tünetek, van amikor már azt megelőző napon jelentkezik, illetve hónap közben is gyakran fáj a fejem. Többször kérdeztem a nőgyógyászomat, hogy mi a javaslata, de nem tudott mondani semmit, csak annyit, hogy próbáljak meg magnéziumot szedni. Ezt megtettem, de nem használt. Most más javaslatára elkezdtem szedni a premens tablettát, most telik le az első hónap, szombat reggel jött meg és péntek este óta kisebb szünetekkel már 3 napja erősen fáj a fejem. (38 éves vagyok, még nincs gyerekem) Segítségét előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A fejfájásos panaszok hátterében – az elmondottak alapján – valóban a hormonszintek változása állhat. E probléma esetén segítséget jelenthet a Premens tabletta, de a pozitív hatás gyakran csak 3 hónapos szedés után mutatkozik meg. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A fejfájásos panaszok hátterében – az elmondottak alapján – valóban a hormonszintek változása állhat. E probléma esetén segítséget jelenthet a Premens tabletta, de a pozitív hatás gyakran csak 3 hónapos szedés után mutatkozik meg. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 48 éves vagyok, 2 hete voltam nőgyógyásznál, éves szűrővizsgálaton. Minden rendben, negatív. 2 éve szedem az orvosom tanácsára a PreMens tablettát erős PMS tünetekre. Az elmúlt 2 hónapban már nem segített a mellfeszülésen, ingerültsége

Tisztelt Doktor Úr! 48 éves vagyok, 2 hete voltam nőgyógyásznál, éves szűrővizsgálaton. Minden rendben, negatív. 2 éve szedem az orvosom tanácsára a PreMens tablettát erős PMS tünetekre. Az elmúlt 2 hónapban már nem segített a mellfeszülésen, ingerültségen, sőt ezek a tünetek egész hónapban megvannak, folyamatosan. Orvosomnak elmondtam, azt javasolta szedjem tovább, majd segít. Én arra gyanakszom, hogy ez már a változó kor, és nekem nem erre a gyógyszerre lenne szükségem, hanem a Remifeminre, mivel éjszaka megébredek arra, hogy csupa víz vagyok. Napközben még nincs hőhullámom, inkább mindig borzongok. Rendszeresen menstruálok még. Vagy csak azért rendszeres mert szedtem a Premenst? Válaszát köszönöm

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A változókori problémák megszüntetésére magam is a Remifemin plus tabletta szedését ajánlom! Ettől függetlenül a mellfeszüléses panaszokat is ki kell vizsgálni és az esedékes mammográfiás vizsgálatot is el kell végeztetnie. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A változókori problémák megszüntetésére magam is a Remifemin plus tabletta szedését ajánlom! Ettől függetlenül a mellfeszüléses panaszokat is ki kell vizsgálni és az esedékes mammográfiás vizsgálatot is el kell végeztetnie. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Hosszú ideje erős, migrén jellegű fejfájásaim vannak. Az elmúlt 1, 5 évben egyértelműen látszik, hogy ehhez köze van a hormonszintem változásainak, minden menstruációmkor erősek a tünetek, van amikor már azt megelőző napon jelentkezik,

Tisztelt Doktor Úr! Hosszú ideje erős, migrén jellegű fejfájásaim vannak. Az elmúlt 1,5 évben egyértelműen látszik, hogy ehhez köze van a hormonszintem változásainak, minden menstruációmkor erősek a tünetek, van amikor már azt megelőző napon jelentkezik, illetve hónap közben is gyakran fáj a fejem. Többször kérdeztem a nőgyógyászomat, hogy mi a javaslata, de nem tudott mondani semmit, csak annyit, hogy próbáljak meg magnéziumot szedni. Ezt megtettem, de nem használt. Most más javaslatára elkezdtem szedni a premens tablettát, most telik le az első hónap, szombat reggel jött meg és péntek este óta kisebb szünetekkel már 3 napja erősen fáj a fejem. (38 éves vagyok, még nincs gyerekem) Segítségét előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A fejfájásos panaszok hátterében – az elmondottak alapján – valóban a hormonszintek változása állhat. E probléma esetén segítséget jelenthet a Premens tabletta, de a pozitív hatás gyakran csak 3 hónapos szedés után mutatkozik meg. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A fejfájásos panaszok hátterében – az elmondottak alapján – valóban a hormonszintek változása állhat. E probléma esetén segítséget jelenthet a Premens tabletta, de a pozitív hatás gyakran csak 3 hónapos szedés után mutatkozik meg. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 48 éves vagyok, 2 hete voltam nőgyógyásznál, éves szűrővizsgálaton. Minden rendben, negatív. 2 éve szedem az orvosom tanácsára a PreMens tablettát erős PMS tünetekre. Az elmúlt 2 hónapban már nem segített a mellfeszülésen, ingerültsége

Tisztelt Doktor Úr! 48 éves vagyok, 2 hete voltam nőgyógyásznál, éves szűrővizsgálaton. Minden rendben, negatív. 2 éve szedem az orvosom tanácsára a PreMens tablettát erős PMS tünetekre. Az elmúlt 2 hónapban már nem segített a mellfeszülésen, ingerültségen, sőt ezek a tünetek egész hónapban megvannak, folyamatosan. Orvosomnak elmondtam, azt javasolta szedjem tovább, majd segít. Én arra gyanakszom, hogy ez már a változó kor, és nekem nem erre a gyógyszerre lenne szükségem, hanem a Remifeminre, mivel éjszaka megébredek arra, hogy csupa víz vagyok. Napközben még nincs hőhullámom, inkább mindig borzongok. Rendszeresen menstruálok még. Vagy csak azért rendszeres mert szedtem a Premenst? Válaszát köszönöm

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A változókori problémák megszüntetésére magam is a Remifemin plus tabletta szedését ajánlom! Ettől függetlenül a mellfeszüléses panaszokat is ki kell vizsgálni és az esedékes mammográfiás vizsgálatot is el kell végeztetnie. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A változókori problémák megszüntetésére magam is a Remifemin plus tabletta szedését ajánlom! Ettől függetlenül a mellfeszüléses panaszokat is ki kell vizsgálni és az esedékes mammográfiás vizsgálatot is el kell végeztetnie. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Mitől lehet az, vagy minek a tűnetei azok, hogy amióta elmúlt a havi vérzésem nem fehér folyásom van, hanem rózsaszínes, és az állaga mint az aludttej? Valaki segítsen mit tegyek? Orvoshoz nem akarok menni!

Éjszakánként viszket, én pedig nem bírom megállni és sebet ejtettem. Nemi életet nem élek. Ha esetleg fontos infó az hogy rendszeresen napra pontosan jön meg, és eddig semmilyen panaszom nem volt.

Legjobb válasz: Ez lehet valamilyen fertõzés. Az egy dolog,hogy nem akarsz orvoshoz menni,de itt most arról van szó,hogy milyen következményei lehetnek,ha nem teszel semmit,pl.meddõség.

Ez lehet valamilyen fertõzés. Az egy dolog, hogy nem akarsz orvoshoz menni, de itt most arról van szó, hogy milyen következményei lehetnek, ha nem teszel semmit, pl.meddõség.
Ez tuti valami fertõzés, hiszen viszket. A színe lehet attól, hogy a sebbõl a vérzés a folyásodba kerül, emiatt rózsaszínes, de lehet, hogy alapból ilyen színû. Akár akarsz, akár nem, muszáj lesz dokihoz menni. Ezt nem lehet gombára fogni és Canestennel kenegetni...lehet valami veszélyesebb is, aminek késõbb komoly következményei lehetnek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! Nem merek elmenni orvoshoz... :S
