Találatok a következő kifejezésre: Az elmúlt minden (252 db)

A macskalányok már csak ilyenek. Lehet, hogy megtermékenyült már, de újabb és újabb kandúrokat hív magához, mindegyikkel párzik.
A kérdező hozzászólása: A cica bent van! A cicáknak meg lenne már gazdijuk!!!
A kérdező hozzászólása: Az én cicám különleges és ezért szeretném hogy legyen egyszer legalább cicája.
Mutatsz képet róla?
A kérdező hozzászólása: Mutatnék de hogy? Hófehér, kék szemû, perzsa-csincsilla cica! Hova rakjak képet róla hogy megtudd nézni?
kepfeltoltes.hu
vegyél egy tesztet mert ez terhesség is lehet. bár a menzesz jöttét is jelezhetik.
Ha 24-én kezdõdött a cilkusod és nagyjából 28 napos, akkor két héttel ezelõtt még nem is volt peteérésed, nem beszélve a beágyazódásról. Így elég meglepõ lenne, ha terhes-tüneteid lennének.
Akár terhességre utalhatnak a jelek. Ha 28 naposak a ciklusai, akkor kb most a 25. napon jársz. Muszáj még várnod pár napot, hogy kiderüljön, ill. ha már az elõzõ ciklus alatt megfogant a baba, akkor pozitívat tesztelnél. Egy próbát tehetsz, de ne csüggedj, ha most negatív. Én a helyedben megvárnám, hogy most megjön-e, utána tesztelnék.
A kérdező hozzászólása: és az számit hogy milyen tesztet veszek?olcsobbat vagy drágább a jobb?
Elméletileg mindegy, de inkább ne az árát nézd, hanem az erõsségét. 10-es erõsségût keress (pl. gyógyszertár)!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hasznos válaszokat!

Van egy lány 8 és fél éve ismerem 3 éve a legjobb barátom. Az elmúlt 1, 5 hónapban felfigyeltem rá mint nő nem mint barát. Hogyan tegyem ezt? Hogyan utaljak neki?

Szerintem ? is így tehet mivel mostanában állandóan ölelget puszit kapok szemezünk meg hasonlóak. Nem akarom konkrétan az orra alá bökni h. szeretem. Lassan szeretném kifejeezni magam.

Legjobb válasz: Akkor inkább tanulj meg fogalmazni. "Az elmúlt 1,5 hónapban felfigyeltem rá mint nõ nem mint barát." Ez így ebben a formában azt jelenti, hogy mint nõre figyeltél fel rá. Így lenne helyes: Az elmúlt 1,5 hónapban felfigyeltem rá mint nõRE nem mint barátRA.

Akkor inkább tanulj meg fogalmazni. "Az elmúlt 1, 5 hónapban felfigyeltem rá mint nõ nem mint barát." Ez így ebben a formában azt jelenti, hogy mint nõre figyeltél fel rá. Így lenne helyes: Az elmúlt 1, 5 hónapban felfigyeltem rá mint nõRE nem mint barátRA.
Na mégegyszer, már én is belekavarodtam: "Az elmúlt 1, 5 hónapban felfigyeltem rá mint nõ nem mint barát." Szóval ebben a formában az azt jelenti, hogy te nõként figyeltél fel (a pasira) és nem barátként.
A kérdező hozzászólása: 14 évesek vagyunk mindketten...
mond el neki, de számíts rá, hogy akik ilyen fiatalon összejönnek, szinte sosem maradnak együtt végleg.
Soha nem jó ötlet egy barátot becserélni barátnõre. Ne feledd, hogy pasid lehet még tonnányi, de igaz barátod talán soha.
A kérdező hozzászólása: csajom akart az lenni nem?XD köszi a válaszokat de nem ha szeretem akkor nem tudok mit tenni
Az utolsó 2 válasz aztán nagyon hasznos :D Hát figyelj gondolom ismered a lányt. Ha nem bunkó, akkor ha vissza akar utasítani, azt úgy fogja tenni, hogy még mindig barátok maradjatok. Nekem is most az egyik legjobb srác barátom, akinek 2 éve szerelmet vallottam, de õ kedvesen visszautasított és azóta is barátok vagyunk, de már én is csak barátként tekintek rá. Szóval gondold végig, hogy ha nemet mond, azt hogy fogja tenni és ha kedves akkor még maradhattok barátok is, egyszer majd úgyis kiszeretsz belõle ha csak barátok vagytok :D ravafufu
Legtöbbször a lány és a fiú barátságból ez lesz! Teis puszild meg meg öleld meg és ajándékokat adj neki! Lassan add tuttára hogy te szereted!De ha ezekre sem érti meg akkor csókold meg és mond el neki hogy szereted! [egfyik barátnõm is ezt csinálta és 3 éve járnak a pasijával] (Hajráá)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek:P Elmondtam neki és õ is szeret :D:D:D

9. hetes vagyok. Az elmúlt néhány napban megszűnt szinte minden tűnetem. Nagyritkán szúrkál egy picit a hasam, és alig van hányingerem. Előtte bezzeg nem így volt:hányás, szédülés, fáradtság egész nap, alvászavar. Ez ugye nem jelent bajt?

9. hét után mennyi az esélye hogy elmenjen a baba?

Legjobb válasz: Szió.Sajnos esély az utólsó percig van rá,de semmi gond nem lesz hidd el.Én is aggódok még mindig,pedig már csak 4hetünk van.Az,hogy elmúlt minden rossz tüneted az nem jelent bajt.Nálam is így volt.Majd meg haltam az elején és egyik nap azt vettem észre,hogy semmi bajom,újra élek:)Hihetetlen jó érzés volt újra mosolyogni, jókat enni.Ne aggódj Te sem.Élvezd,hogy már jól vagy,a vége fele ugyan is már semmi nem lesz jó.Nekem újra hányingerem van,persze azért ne olyan szörnyû,mint az elején,ég a gyomrom,nem tudok aludni és a bordáimat is szétrúgta már a kisfiam.

Szió.Sajnos esély az utólsó percig van rá, de semmi gond nem lesz hidd el.Én is aggódok még mindig, pedig már csak 4hetünk van.Az, hogy elmúlt minden rossz tüneted az nem jelent bajt.Nálam is így volt.Majd meg haltam az elején és egyik nap azt vettem észre, hogy semmi bajom, újra élek:) Hihetetlen jó érzés volt újra mosolyogni, jókat enni.Ne aggódj Te sem.Élvezd, hogy már jól vagy, a vége fele ugyan is már semmi nem lesz jó.Nekem újra hányingerem van, persze azért ne olyan szörnyû, mint az elején, ég a gyomrom, nem tudok aludni és a bordáimat is szétrúgta már a kisfiam.
Lehet hogy bajt jelent, lehet hogy nem. Ezt csakis egy ultrahang tisztázhatja. Az elsõ terhességemnél én is egyszercsak azt tapasztaltam, hogy elmúltak a tünetek, és sajnos a baba már tényleg nem élt. A másodiknál is voltak olyan napok, amikor úgy éreztem nincsenek tünetek, meg is ijedtem rendesen, aztán pár nap múlva ismét jött a hányinger, fáradtság, stb., és a baba szépen nõtt. Nem azért írtam ezt, hogy megijesszelek, de szerintem nem helyes az a válasz, hogy tutira minden rendben. Ha nagyon aggódsz, szerintem menj el az orvosodhoz, biztosat csak õ mondhat! Minden jót kívánok!
Szia. Nekem a szinte elviselhetetlen fáradtságon kívül nem volt semmi más tünetem egyáltalán, és az is csak az 5-tõl a 10. hétig tartott, aztán elmúlt egyik napról a másikra. Ennek ellenére a babámmal mindent rendben találtak a 13. heti UH-n. Tehát, attól, hogy a tünetek elmúltak, még nem kell feltétlenül valami bajnak lennie. Viszont, az elõttem szólóval egyetértve, azt javaslom, hogy menj el a dokidhoz, és nézze meg a baba szívét, az ártani nem árt, és Te is megnyugszol.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Biztos ami biztos ma megyek orvoshoz, és nagyon reménykedem hogy minden rendben van.

Az elmúlt hétben minden tünetet éreztem, és ma reggelre elmúlt. Akkor nem vagyok terhes?

Elméletileg most pénteken kellenne megjönnie!De egy jó ideje(kb. 1 hete)fura tüneteim voltak!Mellfeszülés,viszketés,émelygés,haspuffadás,gyomorégé

Legjobb válasz: Produkálhat a tested áltüneteket is, ill. a nagy vágyakozás a terhesség után, de az, hogy elmúltak a tünetek még nem feltétlenül jelenti, hogy tévedtél. A rosszullétek hullámzóak, kinél elõbb, kinél késõbb jelentkeznek. A többi más tünetet is okozhatja pillanatnyi stressz, vagy enyhe felfázás, szóval nem kell aggódnod, hogy már "elmúlt" a terhesség. Ha az vagy, egy hét múlva már mindenképp ki kell derülnie. Kitartás!!

Produkálhat a tested áltüneteket is, ill. a nagy vágyakozás a terhesség után, de az, hogy elmúltak a tünetek még nem feltétlenül jelenti, hogy tévedtél. A rosszullétek hullámzóak, kinél elõbb, kinél késõbb jelentkeznek. A többi más tünetet is okozhatja pillanatnyi stressz, vagy enyhe felfázás, szóval nem kell aggódnod, hogy már "elmúlt" a terhesség. Ha az vagy, egy hét múlva már mindenképp ki kell derülnie. Kitartás!!
A mellbimbóudvar sötétedése eléggé biztató jel. Kicsit korainak tartom a tüneteket, nem lehet, hogy korábban is teherbe estél? Pl. ciklus elején... elõfordult már ilyen. Azért szorítok hogy baba legyen, és ne csak az élet tréfálkozzon veled és álterhesség legyen!
Teljesen normális, ha a tünetek megszûnnek, visszatérhetnek vagy el is maradhatnak, ha szerencsés vagy. bíztatóak az érzéseid, pár nap késés után teszt! Drukkolok!
szia! lett babád?:)

A fidesz fog a mostani 4 éve alatt annyi kárt okozni, mint a maszop az elmúlt 8 alatt?

Legjobb válasz: A Fidesz az elmúlt 1,5 év során is TÖBB kárt okozott Magyarországnak, mint az MSZP 8 év alatt.

A Fidesz az elmúlt 1, 5 év során is TÖBB kárt okozott Magyarországnak, mint az MSZP 8 év alatt.
Ennyi idõ alatt már többet csinált mint AZOK a ratyik meg a csatlósaik összesen az elmúlt évtizedekben.
"És azt nem a Fidesz csinálta." De azért megszavazta az összes olyan intézkedést, amely az eladósodáshoz vezetett, és persze lehurrogott, illetve módszeresen lenépszavaztatott minden olyan törekvést, ami az államadósság csökkentését lett volna hivatott célozni...
Már elnézést, de az elmúlt 1, 5 évrõl beszélünk!?
"illetve módszeresen lenépszavaztatott minden olyan törekvést, " Mármint a vizitdíjat? vagy a tandíjat? Miért szolgálta volna ez az államadósság csökkentést? én aztán rühellem a fideszt, de te nagyon maszopos vagy :)
Már okozott. ki kell õket végezni
Már elnézést, de ez nem igaz. Az alapvetõ probléma a lakosság és az állam devizában való eladósodása. És azt nem a Fidesz csinálta. Rendbe hozni nem tudja, az igaz. De nem az õ hibájuk.
"Megszüntette a jogbiztonságot, ami minden kapitalista rend alapja, " Azért a kapitalizmus és a jogbiztonság nem feltételei egymásnak :) Úgy írjátok ezeket a szövegeket, mintha betanultátok volna :)
A kérdező hozzászólása: Akkor 21 éve csak ártanak a pártok az országnak?
"Biztos, hogy mindehhez képest az MSZP több kárt okozott?" nem, de ettõl függetlenül õket is ki kell végezni!
Ha mindenkit kivégzel ki marad? KB.csak cigányok!
Tehát szerinted az emeszpén és a fideszen kívül csak cigányok élnek ebben az országban? akkor te is odaállhatsz a puskám elé :D

Miért van az hogy mindig összeveszünk a párommal minden apróbb dolgon? Lehet hogy már nem szeretjük egymást? Lehet hogy már a tisztelet is elmúlt?

Van olyan id?szak, kb 1-1,5 hónap, amikor nagyon jól elvagyunk. Minden téren kijövünk, ilyenkor úgy érzem hogy szerelmes vagyok és hogy el tudom képzelni vele az életem. Aztán van pár dolog amin vagy ? vagy én felhúzom magam, aztán összeveszünk. Most volt nemrég a születésnapom, kérdezte hogy amit ? kigondolt tetszene-e nekem, mert akkor megveszi. És tetszett az ötlete, mondtam hogy örülnék neki. Aztán elment a boltba, hogy megvegye, és idegesen felhív, hogy nincs már bel?le, és hogy nézte egy másik helyen is ott meg sokkal drágább, jó nem annyira kb 20%-kal. Aztán mondtam neki hogy jó akkor vegyen valami mást, és mondtam neki hogy én mire gondoltam. És az nem tetszett neki és tiszta idegesen beszélte velem, hogy az egész születésnap egy nagy hü**eség, nincs semmi értelem, most is csak kib*ssza a pénzt valami sz*rral. Ezt igy mondta. A születésnapom. Én mondtam neki, hogy jó akkor így mostmár ne is vegyen semmit. Aztán 1 órával kés?bb beállít, és hozza ami az eredeti ötlete volt. És csodálkozik, hogy nem teli vigyorral a fejemen fogadom. És mondja napokig, hogy én nem tudok örülni semminek. A másik dolog. Nekem is ezer meg egy dolgom van, és kértem, ha megy boltba, nekem is hozzon már kaját. Kb 3 dolgot mondtam neki, ebb?l egyet sem sikerült hoznia. Magának persze bevásárolt, aztán mikor kérdezem hogy nekem miért nem hozott? Nagy ingerülten válaszol, hogy hagyjam már minek fárasztom. Igy este 8kor mehettem bicajjal a 4 km-re lév? boltba. Aztán van most neki egy lakása, úgy néz ki jöv?re odaköltözhetnénk. És amikor valami apróságon kiakad, pl nem megyek takarítani, mert nem is vagyok otthon, akkor mond egy olyat, hogy "szerintem egyedül fogok én lakni ebbe a házba, rád úgysem lehet számítani" . Miközbe amikor ráérek, folyamatosan ott voltam, mindenben segítettem neki, az itthoni dolgaimat meg hanyagoltam. Ilyenkor ezek után meg úgy gondolom, hogy nincs is nekünk értelme együtt lennünk. Van valaki hasonló helyzetben? Aki egyszer igy érez, máskor meg máshogy? Hosszú kapcsolat, 4 év.

Legjobb válasz: hát ne haragudj de egy ilyen pasi mellett már az elsõ hétben elmúlt volna az a tisztelet... Csoda, hogy eddig bírtad mellette.

hát ne haragudj de egy ilyen pasi mellett már az elsõ hétben elmúlt volna az a tisztelet... Csoda, hogy eddig bírtad mellette.
Én is azt mondom, amit az elõzõ h.sz.: ez a fiú nem szeret és nem is tisztel téged. Amiket leírsz, azok nem apró nézeteltérések, hanem alapvetõ jellemhibák. Ha most, amikor elvileg dúl a szerelmetek, ennyire figyelmetlen, udvariatlan, nemtörõdöm, faszari....akkor mire számíthatsz késõbb? Persze azt fenntartom, hogy hallgattassék meg a másik fél is! Õ vajon mit mondana rólad? Esetleg te sem vagy vele kedves, figyelmes?
A kérdező hozzászólása: Ja és barátom egy csomószor más haverja barátnõjével példálózik. Hogy az a lány mennyi foglalkozik a barátjával, milyen figyelmes stb.. Az a lány meg semmit nem csinál, rá is érhet foglalkozni a pasijával. És az a lány akivel példálózik, már nem egyszer megcsalta a pasiját is. És már nem egyszer a barátom fejéhez vágtam, hogy kívánom hogy neked is olyan barátnõd legyen, aki megcsal. Erre sosem mond semmit. Miért én vagyok mindig a szar? Aztán amikor tv-zünk mindig elkapcsol, az esetek 90%-ában azt kell nézni vagy csinálni amit õ akar. Ezt is annyira unom már, miért nem lehet az én kedvemben járni? Aztán amikor náluk vagyunk, õ lemegy enni, én is farkas éhes vagyok, de egyszer nem mondja, hogy gyere együnk. Meg is kérdeztem régebben hogy engem miért nem tud megkínálni? És azt mondja, hogy az anyjáék biztos nem örülnének neki ha ott ennék, mert hogy mindenki egyen otthon. Már nem egyszer volt, hogy vittem magammal vacsorát is amikor mentem hozzájuk, de az meg olyan ciki :( A másik dolog ami még zavar, hogy állandóan az anyjáékkal van. Ha velem beszél telefonon, és közben hallja hogy hívták-mert jön nemfogadott hívás hang- akkor rögtön le kell tenni a telefont, és van, hogy eltelik 1.5 óra míg visszahív, annyit beszélnek. Másodlagos lennék? Ha "vásárolni megyünk" 10 e ft-os vásárlásnál képes elkérni 300 ft-ot ami az én részem.
A kérdező hozzászólása: De ha nem szeret, akkor miért nem mondja meg? Én annyiszor kérdeztem már tõle. Mindig azt mondja hogy szerelmes, meg hogy részérõl minden oké. :( Egyébként hány éves vagy?
Te sem lehetsz szerelmes, csak félsz egyedül maradni. Újat keresni, kutatni. Pedig lehet, hogy évek múlva szemrehányást teszel magadnak: de hülye voltam, hogy nem léptem, s elfecséreltem rá az éveket.Az természetes, hogy szeretéhségbõl visszavágysz hozzá, de ez nem szerelem. Ez olyan, mint egy megsavanyodott házasság, ahol a gyerekek miatt nem lépnek. De hát te független vagy, kell tûrnöd, elviselned?
Hogy mondhat valaki ilyeneket annak, akit állítólag szeret?! Dehogyis szeret. Ez hazugság. Hazudik, mert kényelmes hogy vagy neki. És úristen, ha van kajám és a párom éhes, alap, hogy megosztom vele!! A szülinapos ajándékot pedig nem szívbõl, hanem presztízsbõl, vagy bûntudatból adta... Hidd el, rengeteg ember van, aki igazán megbecsüli a párját. Sõt, még ha el is múlik a szerelem, akkor sem kezdi el tiporni. A jelenlegi pároddal nem valószínû, hogy változni fog a helyzet, sõt lehet hogy súlyosbodni fog. Döntsd el, hogy neked ez így jó-e, vagy sem, és ha az a válasz jön a zsigereidbõl, hogy nem jó, máris magától értetõdõ, hogy mit kell tenned.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó 2 válaszolónak nagyon köszönöm, elgondolkoztató volt!!
23 éves vagyok. És azért vagyok annyira biztos abban amit írtam, mert velem is megtörtént ez, csak fordítva. Én voltam az aki nem szerette a párját, viszont õ imádott engem. De ennyire durván azért nem viselkedtem vele. Én mindig próbáltam szakítani, szakítottam is, de borzasztó érzés volt utána, napokig megállás nélkül bõgtem. Persze mindig kibékültünk. És én is mindig azt mondtam, hogy szeretem amikor megkérdezte, mert mi mást mondtam volna?? Nem mondhattam mást mert tudtam, hogy ha szakítunk megint elõjön az a borzasztó érzés, inkább tûrtem. Utána végül csak elhatároztam magam végleg. 7 hónapig bõgtem és vele álmodtam, nem értettem, hogy miért. Utána rájöttem, hogy ez bizony a megszokástól van. Mert az nagyon nagyon nagy úr!! A legnagyobb! Pedig mi csak két évig voltunk együtt. És persze mindennél jobban akartam, hogy szeressenek, és nagyon rossz volt eldobni egy olyan embert aki annyira szeretett, hogy más tényleg soha nem fog úgy. Ezért magamhoz láncoltam. Nem akartam én ezt, csak nem tudtam legyõzni magamban azt a hihetetlen rossz érzést ami mindig azután jött, hogy szakítottunk. Pedig hidd el, soha nem szerettem azt az embert, kínszenvedés volt vele minden pillanat, és depresszió fogott el amikor találkoznom kellett vele. És nem akarlak megbántani, de biztos vagyok benne, hogy még ha nem is pont ugyanezt, de a barátod is hasonlóképpen érez mint én akkor.
A kérdező hozzászólása: Szóval szerinted én barátomat mindennél jobban szeretem és bármit megtennék érte. Õ meg csak úgy van velem, mint ahogy te voltál a barátoddal. Annyi a különbség, hogy te érezted a barátodon hogy nagyon-nagyon szeret. De az én barátom, meg nem érzi rajta, hogy szerelmes vagyok belé. Szóval szerintem nálunk más a helyzet.
Ez fõleg csak megszokás. Nem szerethetsz egy ilyen embert. Valahogy muszáj túllépned rajta. Az sem zavar, hogy õ biztos, hogy nem szeret? Kényelembõl, megszokásból van melletted. Egy szerelmes férfi nem viselkedik így. Neki mindegy vagy-e vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy régebben is próbáltam már lezárni ezt a kapcsolatot, de nem ment. Eltelt 5-6 nap és már nagyon hiányzott, látni akartam, megölelni. Pedig akkor sem volt hajlandó eljönni értem, én mentem hozzá. Nemtudom hogy mit tegyek :( Szeretem is meg már nem is.
Én igazából nem nagyon tudok választani, mindegyik hihetetlen. De ha muszáj lenne azt mondanám, hogy az a legdurvább, hogy nem ad enni. Vedd észre, hogy ez a férfi nem szeret. Ha nagyon akarna felvihetne neked egy szendvicset, azt észre sem vennék a szülei. És melyik a leglájtosabb? Olyan sajnos nincs...
Abban biztos vagyok, ha valaki igaz szeretetet érez a párja iránt, akkor igyekszik vele kedves, figyelmes lenni, nem kell kierõszakolni az iyen dolgokat. De ez akkor mûködik, ha viszonzást is talál. Ha az egyik csak ad, a másik csak elfogad, ott nincs szeretet, legfeljebb kényelmes az egyiknek, a másik meg szolgál. De ez nem elég a tartós, tartalmas kapcsolathoz.
A kérdező hozzászólása: Mit találtok a legnagyobb problémának úgy összességében? Mi az ami még elnézhetõ és mi az ami már nem?
Én megbeszélném vele hogy vagy változtasson vagy hagyjuk. Nem becsül meg és nem is szeret... 300Ft-ot elkérni? de még ha egy ezres is... meg ne egyél ott? ilyen sóher parasztot én még soha nem láttam
Te hülye vagy, hogy vele vagy, ne is haragudj. Az elsõ ilyen (egyik) beszólásánál mondtam volna, hogy vegyen vissza, a másodiknál kivágtam volna.
A kérdező hozzászólása: Egyébként én is nagyon szívesen belelátnék a fejébe, jó lenne tudni mit gondol rólam, vagy arra is kíváncsi lennék, hogy pl másoknak mond-e valamit rólam? Mert egyébként õ nem szokott beszélni rólam másoknak mindig ezt mondja. Akkor vagyok vele figyelmetlen és akkor nem törõdöm vele, amikor megbánt. Egyébként kedves vagyok vele, mindig kéri hogy masszírozzam meg, 10bõl 8szor biztos megteszem. De õ ha 20bõl 1szer!
Nem, írtam is, hogy nem ugyanaz a helyzet, csak hasonló. Lejön az írásodból, hogy megszokásból vagy vele, és írtad is, hogy már nem szereted annyira. Én csak az esetemet írtam le, és hogy szerintem hasonló lehet veletek is a helyzet. De én már nem tudok mit mondani, te kérdeztél, mi válaszoltunk (megjegyzem mindannyian ugyanazt). Ha te ezek után, és a barátod viselkedése után azt mondod, hogy szeret téged, akkor én erre már nem tudok mit mondani, de szerintem más se. Érzed te, hogy nem szeret különben nem tetted volna fel a kérdést, de erre úgyis neked kell rájönnöd. Mi csak tanácsokat adhatunk amit vagy elfogadsz vagy nem. De azért kérlek, majd ha egy másik pasival boldog leszel, és ezt a barátod ott hagyod, ne csak magad szidd, gondolj ránk is, hogy leírtuk neked kerek-perec mi a helyzet.
Ja meg a cigánybûnözésbõl
Cak um pack az egészbõl. A gyengébbek kedvéért az elmúlt 20évbõl.
Minden ok.
Az elmúlt 20 évbõl.
Hazugságokból Korrupciókból több milliós végkielégitésekbõl
A nyolc évbõl, de nagyon!Ugye ennél is rosszabb lesz?
a fenét itt minden FASZA!!!
én is jól érzem magam a bõrömben :)

Ha Szlovákia elvileg jobb gazdasági politikát folytatott az elmúlt 20 évben, mint mi, akkor hogy lehet, hogy ott minden szürke és lerobbant, mintha Romániában vagy Ukrajnában járnál, Magyarország meg majdnem olyan jól néz ki, mint Ausztria?

Legjobb válasz: Én elég sokat jártam arra felé, és sok olyan elhagyatott épület van ami szinte már vagy félrom vagy teljesen nincs már meg. De akárhányszor észrevettem ott nagyon jó a mezõgazdaságuk, nincsenek ott kihasználatlan gazos földek, és a szántó föld közötti utak is inkább betonból vagy aszfaltból állnak, ide haza meg hepehupás, földes sáros út. Ott is rengeteg régi raktár épület van kisebb szállók, meg feldolgozó üzemek amik elhagyatottak, de mellettük meg ezerrel mûködnek a szántóföldek. Nekik annyival jobb a gazdaságuk hogy ott viszonylag normális a mezõgazdaság. Rengeteg ottani ismerõsöm van és mind mondják hogy rosszabb mint Magyarország épület lepusztulási szempontból, de ott legalább annyi van hogy nem hagyják kárba a jó termõföldeket.

Én elég sokat jártam arra felé, és sok olyan elhagyatott épület van ami szinte már vagy félrom vagy teljesen nincs már meg. De akárhányszor észrevettem ott nagyon jó a mezõgazdaságuk, nincsenek ott kihasználatlan gazos földek, és a szántó föld közötti utak is inkább betonból vagy aszfaltból állnak, ide haza meg hepehupás, földes sáros út. Ott is rengeteg régi raktár épület van kisebb szállók, meg feldolgozó üzemek amik elhagyatottak, de mellettük meg ezerrel mûködnek a szántóföldek. Nekik annyival jobb a gazdaságuk hogy ott viszonylag normális a mezõgazdaság. Rengeteg ottani ismerõsöm van és mind mondják hogy rosszabb mint Magyarország épület lepusztulási szempontból, de ott legalább annyi van hogy nem hagyják kárba a jó termõföldeket.
A kérdező hozzászólása: Ja meg azt is hallottam, hogy míg Magyarországon a keleti országrész pl. Borsod, Hajdú-Bihar, Szabolcs megye viszonylag tûrhetõ helyek, addig jobb ha Kelet-Szlovákiába idegen nem teszi be a lábát, ez igaz? Én már akkor is egy kicsit kényelmetlenül éreztem magam, amikor Révkomáromban véletlenül besétáltam egy eléggé öhm érdekes kinézetû lakótelepre.
Vállalkozást is érdemesebb Szlovákiában csinálni mert sokkal kedvezõbbek az adófeltételek.Vagy érdemes lenni egy lakcímednek Szlovákiában és szlovák kocsit venni.Kevesebbet kell rá adózni. Ha az állam hülyének nézi az embert akkor az ember miért ne ügyeskedhetne és lehetne okos? Szóval érdemes ügyeskedni , minden lehetõséget megragadni törvényes kereteken belül.
Ha átmegyek MO-ra, midig elszomorodom. Mert azt látom, hogy az út hirtelen 2 méterrel keskenyebb, a falukban amiken áttmegyek, gyerekkorom óta (és az a szociban volt még) nem látok egy új házat, kivéve a faluvégi szocpol egyenházakat, ami gondolom cigánysor. Ez így van 100 km ig a határtól. Szomorú. A határ északi oldalán pedig minden faluban több új építkezés folyik (anyás melósok építenek), a temetõkben a magyarországi sírkövesek szorgoskodnak a márványlapokkal. Igaz ezt a vasútról nem látni, az a kertek alatt megy.
Magyarország egy rom Ausztriához képest.Amikor átmész a határon olyan mintha egy másik bolygóra érkeznél.Az utak hibátlanok sehol egy kitüremkedés vagy gödör.Az épületek szépen fel vannak újítva és sehol egy omladozó vakolat. Ausztria fényévekkel jobb és fejlettebb.
A jobb gazdaságpolitika, azt jelenti, hogy jobban nyalt az EU-nak...
En az 5-os valaszolonak adok igzat mert Magyarorszag nyomaba sincs Ausztrianak!
"Ha az állam hülyének nézi az embert akkor az ember miért ne ügyeskedhetne és lehetne okos? " Azért, mert a többi polgártársadon hajtják be újabb adó formájában az ügyeskedésedet.
, , nagyon jó a mezõgazdaságuk, nincsenek ott kihasználatlan gazos földek" Persze, mivel nekik nagyon kevés van, ezért jobban ki kell használniuk õket. Ennyi erõvel Magyarországra is lehetne mondani, hogy minden erdõ szépen van gondozva, míg a szlovákok egy rakás erdõhöz hozzá sem nyúlnak...
A kérdező hozzászólása: "Magyarország egy rom Ausztriához képest.Amikor átmész a határon olyan mintha egy másik bolygóra érkeznél" Az lehet, de ugyanilyen érzés volt visszajönni Szlovákiából Magyarországra is.
Nekem is hasonló tapasztalataim vannak. Mindig is kíváncsi voltam Kassára, elég híres város. Mikor osztálykiránduláson átmentünk Aggtelekrõl Kelet-Szlovákiába, elszörnyülködtem. A táj valóban szép, a mezõgazdaság ott valóban fejlettebb lehet, de Kassa egyszerûen undorító. Nekem nem is Románia jutott eszembe róla, hanem az egykori Szovjetunió. De ettõl még Szlovákia fejlettebb, mint Magyarország. Egyrészt egy kisebb országnak könnyebb fejlõdnie, másrészt Szlovákiában még jelentõsebb a fõváros-központúság, mint itt, Magyarországon. A Pozsonyi Régió egy szupergazdag terület, uniós szinten az 5. legfejlettebb, ami nem kis szó, megelõzi pl. az Île-de-France régiót (Párizs), valamint a Stockholmi Régiót is, és valóban, Pozsony már nem is olyan szürke és lepukkant hely, mint Kelet-Szlovákia.

2. éve együtt vagyok a menyasszonyommal. Az elején minden nagyon jó volt, viszont az elmúlt 3-4 hónapban egyálltalán nem tud "beindítani". Amikor õ kezdeményez (heti 1-2 alkalom) akkor is inkább csak idegesít vele. Ti mit tennétek?

Eléggé ninfomán vagyok és így, hogy heti 2szer van szex sokszor ideges, fusztrált vagyok, de a lényeg, hogy ez alatt a pár alkalom alatt is többnyire más lányokra godolok. Elveszíteni sem akarom mert nagyon szeretem, vele eltudom képzelni az életemet, eltudom képzelni a leendõ gyermekeim anyjának, csak nem tudom meddig bírom még így . :(

Legjobb válasz: "..más lányokra gondolok....nagyon szeretem" hát barátom ez így nem túl egybehangzó. Minden kapcsolatban vannak hullámok,ha nálad ez az idõszak már régóta tart akkor miért vagytok még mindig együtt?

"..más lányokra gondolok....nagyon szeretem" hát barátom ez így nem túl egybehangzó. Minden kapcsolatban vannak hullámok, ha nálad ez az idõszak már régóta tart akkor miért vagytok még mindig együtt?
Sajnos az semmit sem jelent hosszútávon, hogy sokmindenben egyetértetek :(.
A kérdező hozzászólása: * mindenben annyira egyetértünk
A kérdező hozzászólása: ÉN 20 õ 18 Tudom tudom fiatalok vagyunk, de nem hiába jegyeztem el, mundenen annyira egyetértünk, hogy az hihetetlen. Kivéve a szex.
korotok ?
de egy családban egy nõnek nem csal anyának, társnak, barátnak kell lennie, hanem NÕNEK is... ugyanúgy, ahogy egy ffinek, apának, társnak, barátnak, és FÉRFINEK is. ha ebbõl vmelyik hiányzik nem lesztek hiteles szülõk. ennek ne tegyetek ki egy késõbbi életet. egy kapcsolatba sok kompromisszum kell, de ez megalkuvás
A kérdező hozzászólása: Azért vagyok még vele mert tudom nincs nála jobb számomra kimondhatatlanul hiányozna. Akkor szex mániás..... Ettõl tartok én is, hogy egyszer hülyeséget csinálol :(
2 év után ez még nagyon nagyon nagyon korai nimfomán tényleg csak nõ lehet lehet, h gyermekeid anyjának jó lenne a szemedben, de nõként vmiért már nem funkcionál keress inkább vkit, akiben e kettõ együtt megvan nálad, mert így csak idõ kérdése, megtörténjen a baj
"Eléggé ninfomán vagyok és így, hogy heti 2szer van szex sokszor ideges, fusztrált vagyok, de a lényeg, hogy ez alatt a pár alkalom alatt is többnyire más lányokra godolok" a fõ gondod, hogy szexuálisan kulturálatlan vagy a niMfománia kifejezést nõkre használjuk: nimfománia : Kórosan felfokozott szexuális késztetés nõk esetében. ez is lehet a rossz szex oka, nem tudod feldobni
a személyiségeteknek az a része, amit a tapasztalatok formálnak, még csak most fog igazán alakulni :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!