Találatok a következő kifejezésre: Az elmúlt hónapban 30 napos (3 db)

Az elmúlt két hónapban 30 napos ciklusaim voltak. Április 10-én jött meg, most vagyok a 14. napon, és ma barna folyást tapasztaltam. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: egy kisseb gyulladás lehet a hüvelyedben nekem is volt és elmúlik hamar használj tisztasági betétet!!

egy kisseb gyulladás lehet a hüvelyedben nekem is volt és elmúlik hamar használj tisztasági betétet!!
A kérdező hozzászólása: Használok, persze. De ez magától elmúlik? Nem lehet, hogy csak a peteérést jelzi?
A kérdező hozzászólása: És köszi a választ! :)
Szerintem igen, szúrkolok! Pé mikor volt?
Lehet ez beágyazódás jele, és esetenként kisérheti gyenge alhasi fájdalom is.De persze lehet a menzi elõjele is.
Nekem 26 naposak a ciklusaim, a 20-21. napon nálam is jelentkezett barnás váladék. Aztán a 28. napon pozitivat teszteltem. Várd meg mig elmarad a mensid és csinálj egy terhességi tesztet.
A kérdező hozzászólása: 14-16.nap körül valószinû
A kérdező hozzászólása: Sajnos a 27 napon elég erõsen megjött. Ezek szerint megint NEM SIKERÜLT. Gratulálok , hogy neked sikerült.

Az elmúlt két hónapban a ciklusaim 30 naposak voltak, rendesen megjött stb. Április 10-én jött meg utoljára, most a 14. napon vagyok, és ma barna folyást vettem észre. Mitől lehet?

Azért ide írom ki a kérdést, mert ezt többen olvassák.

Legjobb válasz: Sokmindentõl, de nem vagyok doki hogy így tudjam.De nekem is volt de kevés.Nekem a dokim azt mondta hogy a hormonok okozzák.Lehet hogy a peteérésed jelzi így.

Sokmindentõl, de nem vagyok doki hogy így tudjam.De nekem is volt de kevés.Nekem a dokim azt mondta hogy a hormonok okozzák.Lehet hogy a peteérésed jelzi így.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!