Találatok a következő kifejezésre: Az elmúlt hétben nem volt jó, (5 db)

Az elmúlt egy hétben nem volt jó, amikor a barátommal voltam. Eddig ilyen még nem fordult elő. Mi lehet a baj köztünk/velem?

Sokat idegeskedek mostanában, és örülök mikor vele vagyok, csak nem értem, hogy miért nem tudok elmenni. Beszéltem vele err?l, és utána sokkal jobban éreztem magam. Utána együtt voltunk, próbáltam magam elengedni és nem gondolni másra, de amikor hozzámért, olyan volt, mintha megijedtem volna t?le, összehúztam a lábaimat. Nem értem, hogy miért reagáltam így, hiszen tudom, hogy nincs mit?l félnem és már egy csomószor voltunk együtt. A barátom is próbál segíteni, amiben csak tud, de sajnos azt sem tudom megmondani neki, hogy miért reagálok így a közeledésére. Kérlek segítsetek! Nem értem, hogy mi történik velem.

Legjobb válasz: szeritnem az idegeskedés meg már az hogy bebeszéled magadnak hogy nem fog menni. probálj meg lazitani egy kicsit megnyugodni magában az életben nem a szexben utána ha már nem érzed magad idegesnek probáljátok meg ujra és közben ne gondolj arra hogy feltétlenül jónak kell lennie és feltétlenül elkell élvezzél. de most egy ideig szeritnem hanyagoljátok a témát amig rendbe nem jössz lelkilegé s megnem nyugszol mikor ujra ugy rzed hogy kiegyensúlyozott vagy akkor csináljátok ujra.

szeritnem az idegeskedés meg már az hogy bebeszéled magadnak hogy nem fog menni. probálj meg lazitani egy kicsit megnyugodni magában az életben nem a szexben utána ha már nem érzed magad idegesnek probáljátok meg ujra és közben ne gondolj arra hogy feltétlenül jónak kell lennie és feltétlenül elkell élvezzél. de most egy ideig szeritnem hanyagoljátok a témát amig rendbe nem jössz lelkilegé s megnem nyugszol mikor ujra ugy rzed hogy kiegyensúlyozott vagy akkor csináljátok ujra.
Nekem is volt ilyen idõszakom, és szerencséra a párom nagyon megértõ volt. Mi megbeszéltük, hogy nem feltétlenül lesz szex és ha nem akarom nem kell kielégítenem. Szóval így totál elengedtem magam, mindenféle kötöttség és elvárás nélkül élveztem ahogy megérint és izgat. Volt olyan hogy nagyon jó volt és jót szexeltünk, meg volt olyan is hogy leállítottam közbe, meg olyan is hogy kielégítettem, de nem várt el semmit tõlem és mikor sikerült rendbe raknom magam lelkileg, akkor már minden rendesen ment tovább.

Két hete volt Urethrotomia Interna műtétem, azaz egy meglévő húgycsőszűkületet metszettek be. Én biztosra mentem, így az elmúlt két hétben nem szexeltem, de már nagyon jó lenne. Szerintetek belevágjak, vagy még várjak, esetleg valakinek tapasztalata?

Az orvos azt mondta, kíméljem magam (ezalatt a nehéz fizikai aktivitást értette) amíg be nem gyógyul teljesen.

Legjobb válasz: Amíg az orvos nem mondja, hogy szexelhetsz, addig ne szexelj. Ha nem mondja/mondta, akkor kérdezz rá.

Amíg az orvos nem mondja, hogy szexelhetsz, addig ne szexelj. Ha nem mondja/mondta, akkor kérdezz rá.
A kérdező hozzászólása: Noha teljesen rendben és tünetmentesnek érzem magam, mindenképp megfogadom a tanácsod. Köszönöm.

2. éve együtt vagyok a menyasszonyommal. Az elején minden nagyon jó volt, viszont az elmúlt 3-4 hónapban egyálltalán nem tud "beindítani". Amikor õ kezdeményez (heti 1-2 alkalom) akkor is inkább csak idegesít vele. Ti mit tennétek?

Eléggé ninfomán vagyok és így, hogy heti 2szer van szex sokszor ideges, fusztrált vagyok, de a lényeg, hogy ez alatt a pár alkalom alatt is többnyire más lányokra godolok. Elveszíteni sem akarom mert nagyon szeretem, vele eltudom képzelni az életemet, eltudom képzelni a leendõ gyermekeim anyjának, csak nem tudom meddig bírom még így . :(

Legjobb válasz: "..más lányokra gondolok....nagyon szeretem" hát barátom ez így nem túl egybehangzó. Minden kapcsolatban vannak hullámok,ha nálad ez az idõszak már régóta tart akkor miért vagytok még mindig együtt?

"..más lányokra gondolok....nagyon szeretem" hát barátom ez így nem túl egybehangzó. Minden kapcsolatban vannak hullámok, ha nálad ez az idõszak már régóta tart akkor miért vagytok még mindig együtt?
Sajnos az semmit sem jelent hosszútávon, hogy sokmindenben egyetértetek :(.
A kérdező hozzászólása: * mindenben annyira egyetértünk
A kérdező hozzászólása: ÉN 20 õ 18 Tudom tudom fiatalok vagyunk, de nem hiába jegyeztem el, mundenen annyira egyetértünk, hogy az hihetetlen. Kivéve a szex.
korotok ?
de egy családban egy nõnek nem csal anyának, társnak, barátnak kell lennie, hanem NÕNEK is... ugyanúgy, ahogy egy ffinek, apának, társnak, barátnak, és FÉRFINEK is. ha ebbõl vmelyik hiányzik nem lesztek hiteles szülõk. ennek ne tegyetek ki egy késõbbi életet. egy kapcsolatba sok kompromisszum kell, de ez megalkuvás
A kérdező hozzászólása: Azért vagyok még vele mert tudom nincs nála jobb számomra kimondhatatlanul hiányozna. Akkor szex mániás..... Ettõl tartok én is, hogy egyszer hülyeséget csinálol :(
2 év után ez még nagyon nagyon nagyon korai nimfomán tényleg csak nõ lehet lehet, h gyermekeid anyjának jó lenne a szemedben, de nõként vmiért már nem funkcionál keress inkább vkit, akiben e kettõ együtt megvan nálad, mert így csak idõ kérdése, megtörténjen a baj
"Eléggé ninfomán vagyok és így, hogy heti 2szer van szex sokszor ideges, fusztrált vagyok, de a lényeg, hogy ez alatt a pár alkalom alatt is többnyire más lányokra godolok" a fõ gondod, hogy szexuálisan kulturálatlan vagy a niMfománia kifejezést nõkre használjuk: nimfománia : Kórosan felfokozott szexuális késztetés nõk esetében. ez is lehet a rossz szex oka, nem tudod feldobni
a személyiségeteknek az a része, amit a tapasztalatok formálnak, még csak most fog igazán alakulni :(

Több mint fél éve rendszeresen fogamzásgátlót szedek, mindig időbe bevettem a tablettát és napra pontosan meg is jött. De most nem jött meg! Jóval a megszokott idő előtt kb 1 hétig volt enyhe vérzésem de az elmúlt. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Kompetens választ erre egy nõgyógyász szakorvos fog tudni adni neked! Kérdezz is meg egyet. Fogamzásgátló szer mellett is teherbe lehet esni. Vérzés ki is maradhat külsõ hatások miatt ,de ez a megvonásos vérzésre annyira nem igaz. Nem jellemzõ,hogy kimarad. Keress fel egy nõgyógyászt és kérd ki a véleményét!!

Kompetens választ erre egy nõgyógyász szakorvos fog tudni adni neked! Kérdezz is meg egyet. Fogamzásgátló szer mellett is teherbe lehet esni. Vérzés ki is maradhat külsõ hatások miatt , de ez a megvonásos vérzésre annyira nem igaz. Nem jellemzõ, hogy kimarad. Keress fel egy nõgyógyászt és kérd ki a véleményét!!

Majdnem 3 hete volt abortuszom, és az utána lévő vérzés elmúlt, de tegnap újra elkezdtem vérezni elég erősen. Nem gondolom, h menses lenne, mert jóval sötétebb annál. Ez normális?

Legjobb válasz: ha nem vagy benne biztos, hogy normális, akkor keresd fel a nõgyógyászod vagy a nõgyógyászati ügyeletet

ha nem vagy benne biztos, hogy normális, akkor keresd fel a nõgyógyászod vagy a nõgyógyászati ügyeletet
Szerintem is keresd fel a nõgyógyászt. Egyébként szülészeti és nõgyógyászati események után, ha nem vagy biztos magadban és nem fogad a saját orvosod, akkor a kórházad ügyeletére kell bemenni.
Menj orvoshoz mielõbb!
nekem megszakítáom volt 3hete és mindíg vérzek.a héten voltam dokinál azt mondta el fog múlni.szerintem meny dokihoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!