Találatok a következő kifejezésre: Az elmúlt hétben nem volt (36 db)

1éve vettem egy Dps Dream Tablet 7-est nem használtam az elmúlt héten (le volt merülve) be szerettem volna kapcsolni töltöttem is minimum 10óra hosszát odáig bejön amikor tölt az android és nem ad be semmit csak tölt órákig mi a gond?

Legjobb válasz: Egyszer az én telómmal is ez volt. Ha esetleg valahogyan mégis sikerül bekapcsolni, akkor azt javaslom, hogy állítsd vissza a gyári adatait. Úgy próbáltad bekapcsolni, hogy közben töltõn volt?

Egyszer az én telómmal is ez volt. Ha esetleg valahogyan mégis sikerül bekapcsolni, akkor azt javaslom, hogy állítsd vissza a gyári adatait. Úgy próbáltad bekapcsolni, hogy közben töltõn volt?

Az ország jelentős részén kb.9 hete nem volt egy csepp eső sem. (lehűlés sem) Szerintem a politikának van köze a dologhoz. Emlékszik valaki mondjuk az elmúlt 50 évben volt e hasonló?

Egyhangú undorító fertő.Én már gyűlölöm a nyarat......

Legjobb válasz: Nálunk tegnap esett. Elõzõ héten is esett.

Nálunk tegnap esett. Elõzõ héten is esett.
Nálunk pénteken is szombaton is esett. Ennek semmi köze a politikához. Bár te hiszel a legvalószínûtlenebb összeesküvés elméletekben és egyéb baromságokban. Én is gyûlölöm a nyarat mégsem õrülök meg, a telet sokkal jobban szeretem.
90-es években sokkal nagyobb szárazságok voltak. Csak te nem emlékszel kérdezõ, lehetsz vagy 12...
Az igaz, hogy egy ionoszféra kutató programmal befolyásolják az idõjárást? Nem mert az ionoszféra jóval magasabb van mint a tropopauza ami az idõjárási jelenségek határa. Az igaz, hogy levegõbõl permeteznek minket és ettõl meghalunk? Nem. 1. Hogyan tartják titokban? 2. És soha nem láttam, hogy "rácsos2 lett volna az égbolt. 3. Akik kitalálták saját magukat is permeteznék. Az igaz, hogy pár vénember dönt a világ gazdaságáról miközben évente egyszer összeülnek? Nem. Ez teljességgel megvalósíthatatlan hasonlóan a chemtrailhoz. És még sorolhatnám a különféle hülyeségeket.
Nem. Szerintem a politikának nincs köze a dologhoz. Viszont már inkább be sem kapcsolom a tv-t, mert csak azt szajkózzák, hogy így a meleg, úgy a meleg, sokan meghalnak emiatt, 3 vagy 4 liter vizet kell innia az embernek... Meleg van, igen. Veszélyes lehet sok emberre, igen. Tudunk változtatni az idõjáráson? A nyavalygás csak elviselhetetlenebbé teszi a meleget. Miért lenne fertõ? Ezt nem értem. Tudtommal az idõjárásban hosszú távon egyfajta periodicitás figyelhetõ meg. Tehát hûvösebb és melegebb idõszakok váltják egymást. Most már egy ideje a melegebb idõszak tart úgy tûnik. Persze mindenre lehet számtalanféle összeesküvés elméletet gyártani.
Azok a kamu idõjósok komoly egyenletek alapján számítják ki több évnyi tanulás után azt, hogy valószínûleg mi várható a következõ pár napban. Majd ha te is elvégezted a meteorológia mesterszakot és esetleg ledoktoráltál is akkor majd lehülyézheted õket.
A kérdező hozzászólása: A politikát éppen õk irányítják, és hülye vagy te.
A politika tehet róla? Te milyen hülye vagy? Egyértelmû, hogy a feministák, a zsidók meg az Õsi Idegenek tehetnek róla.
Miskolcon tegnap jó most hajnalban írom szóval tegnap elõtti este és tegnap hajnalban olyan hideg volt mint októberben napközben. És nekem végig nyitva volt fullra az ablak szóval teljes pizsiben aludtam meg takaróval rendesen.
Tavaly és tavalyelõtt sem esett szinte egyáltalán, elõtte viszont kirohadtak a földek az ártól, azzal sem jártunk jobban. Nem az a legnagyobb baj vele, hogy egyhangú (együttérzek, én is gyûlölöm), hanem az, hogy kiég az ország teljes növényzete...
A kérdező hozzászólása: Azok a 15-22 éves nyikhaj fiúk, akik olyan frizurát vágatnak maguknak, ami még egy nõnek is gázos.A fiatalok kb fele.
Kik azok a nõi frizurás srácok? :D
A kérdező hozzászólása: Számomra fertõ, mert nem lehet aludni, még normálisan kakálni sem.Folyamatosan szakad rólam a víz, pedig nem vagyok szívbeteg.Nincs oxigén.Büdös, minden, és mindenki, rohadnak a kukák, jönnek a csúszómászók, szúnyogok.Kiszárad minden, szabályosan felég.Bõrrákot lehet kapni, és még a nõi frizurás srácok is kint majomkodnak.Abban igazad van, hogy ha ezen dühöngök, az még csak rosszabb, de nem tudok másra gondolni, minden percben ezt érzem.Jövõre IPARI teljesítményû klímát veszek.
Pénteken azért elég záporos volt.
A kérdező hozzászólása: Amennyiben 77' óta 12 év telt el....
A kérdező hozzászólása: Az ország másik felén meg nem.És hónapok óta 40 fok van, még csak hasonló nyár sem volt a 35 évem alatt.És nem kell a kamu az idõjósoktól, hogy kellemes az idõ, meg hogy õszi kabát kell, meg a sok idiótaságuk.Mikor 33 fokot mondanak, akkor van 45......Nyár dörgés, villámlás, lehûlés meg csapadék nélkül.Boáááááá!
A kérdező hozzászólása: Véletlenek nincsenek, az összeesküvés elméleteknek pedig több, mint a fele igaz legalább.
Nem, mert az még nem politika, ha egy feminista zsidó földönkívüli (kombinálva még félelmetesebb!) megissza az összes vizet. A politikát meg én irányítom, és csak tudnám, ha feminista lennék, és/vagy zsidó, és/vagy csápjaim lennének, nem?

Az elmult hetekben minden vasarnap volt egy-egy randim. De a pasi sosem volt megfelelo, nem lett folytatas. Lesz egyszer szerencsem?

Nem vagyok valogatos, de ne legyen kover, fogatlan, bunko, iskolazatlan stb.

Legjobb válasz: Oh, ha én ilyen kiváltságos helyzetben lehetnék férfiként, két kezem összetenném...

Oh, ha én ilyen kiváltságos helyzetben lehetnék férfiként, két kezem összetenném...
Fizess és jósolok.
Nem tudom, talán ha más országban próbálkozol lehet. Itt elég rossz a felhozatal tapasztalataim szerint.
innen pedig válogatósnak tûnsz...
egyszercsak lehet, hogy igen, ha nem válsz robottá. viszont erre az iskolázatlan dologra... a sógoromnak szakmunkás bizonyítványa van, mégis egy kb 100 milkás céget vezet és nála tájékozottabb, értelmesebb, dörzsöltebb fószert nem nagyon ismerek. és nem öreg. uh óvatosan az elõítéletekkel.
én egyik sem vagyok :DD
Vannak kivételek persze, de ha a kérdezõ iskolázott, akkor valószínûleg iskolázott pasit keres, mert az ilyen különbségek feszültségekhez vezethetnek. ( A pasi alsóbbrendûnek érzi majd magát esetlegesen)
Válogatós vagy, de az nem baj. Én is a legtökéletesebb nõt akarom megtalálni. Habár minden nõnek udvarolok, de eddig egyik nõ sem tetszett igazán, mert mindben megtaláltam a hibát. Az egy sovány(nem csak csont és bõr), makulátlan bõrû, ragyogó szemû, kedves nõt keresek, de olyan nõt még sehol sem találtam. Voltak nõk, akikrõl azt hittem, hogy megfelelnek az igényeimnek, de kiderült, hogy arcuk csak a sok festéktõl látszik fehérnek, kedvessége meg csak megtévesztés.

Az elmúlt egy hétben nem volt jó, amikor a barátommal voltam. Eddig ilyen még nem fordult elő. Mi lehet a baj köztünk/velem?

Sokat idegeskedek mostanában, és örülök mikor vele vagyok, csak nem értem, hogy miért nem tudok elmenni. Beszéltem vele err?l, és utána sokkal jobban éreztem magam. Utána együtt voltunk, próbáltam magam elengedni és nem gondolni másra, de amikor hozzámért, olyan volt, mintha megijedtem volna t?le, összehúztam a lábaimat. Nem értem, hogy miért reagáltam így, hiszen tudom, hogy nincs mit?l félnem és már egy csomószor voltunk együtt. A barátom is próbál segíteni, amiben csak tud, de sajnos azt sem tudom megmondani neki, hogy miért reagálok így a közeledésére. Kérlek segítsetek! Nem értem, hogy mi történik velem.

Legjobb válasz: szeritnem az idegeskedés meg már az hogy bebeszéled magadnak hogy nem fog menni. probálj meg lazitani egy kicsit megnyugodni magában az életben nem a szexben utána ha már nem érzed magad idegesnek probáljátok meg ujra és közben ne gondolj arra hogy feltétlenül jónak kell lennie és feltétlenül elkell élvezzél. de most egy ideig szeritnem hanyagoljátok a témát amig rendbe nem jössz lelkilegé s megnem nyugszol mikor ujra ugy rzed hogy kiegyensúlyozott vagy akkor csináljátok ujra.

szeritnem az idegeskedés meg már az hogy bebeszéled magadnak hogy nem fog menni. probálj meg lazitani egy kicsit megnyugodni magában az életben nem a szexben utána ha már nem érzed magad idegesnek probáljátok meg ujra és közben ne gondolj arra hogy feltétlenül jónak kell lennie és feltétlenül elkell élvezzél. de most egy ideig szeritnem hanyagoljátok a témát amig rendbe nem jössz lelkilegé s megnem nyugszol mikor ujra ugy rzed hogy kiegyensúlyozott vagy akkor csináljátok ujra.
Nekem is volt ilyen idõszakom, és szerencséra a párom nagyon megértõ volt. Mi megbeszéltük, hogy nem feltétlenül lesz szex és ha nem akarom nem kell kielégítenem. Szóval így totál elengedtem magam, mindenféle kötöttség és elvárás nélkül élveztem ahogy megérint és izgat. Volt olyan hogy nagyon jó volt és jót szexeltünk, meg volt olyan is hogy leállítottam közbe, meg olyan is hogy kielégítettem, de nem várt el semmit tõlem és mikor sikerült rendbe raknom magam lelkileg, akkor már minden rendesen ment tovább.
Nem árt. Az, ha te beteg is vagy, a babádra semmi hatással nincs. Csupán a magas lázzal kell vigyázni, de az meg neked nincs.

Ha megjött a barátnőmnek, s az elmúlt 3 hétben nem volt meg neki a majdnem megjön érzés 1x sem, akkor a terhesség kizárható v mégsem?

Legjobb válasz: Nem kizárható, de ha megjött neki, kevés az esélye, hogy mégis terhes. Mi lenne, hogy ha a folyamatos aggódás helyett inkább húznál gumit?

Nem kizárható, de ha megjött neki, kevés az esélye, hogy mégis terhes. Mi lenne, hogy ha a folyamatos aggódás helyett inkább húznál gumit?
mieza majdnem megjön érzés??hasfájás?? hiszti?? hát nem mindenkinek van.am ha megjött neki nyilván nem terhes..mi ezen a kérdés?
Ha leirod úgy a kérdést, hogy érteni is lehessen akkor talán tudunk segíteni. Miaz, hogy megjött a bnõmnek, de a 3 hét alatt nem volt meg neki a majdnem megjön érzés 1x sem??? Ezt még a pápa sem érti...
tudom mi a te bajod, a barátnõd egy pingvin
Ha megjött neki akkor 99, 99999%, hogy nem terhes.A mindjárt megjön érzés nem jelent semmit.Húzzatok gumit. Ha nem hisztek nekem vegyetek egy terhességi tesztet. Amúgy meg járjatok különórára bioszból!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm ezt a linket, igazán hasznos! :) KÖSZÖNÖM!
Mikor kapott oltást? Nem lehet, hogy az hat rá? Megduplázta a súlyát? Mert akkor már nem fog olyan ütemben hízni, mint eddig. Figyeled a kortyolását? Lehet, hogy 5 perc alatt megeszi, ami kell neki. Lehet, hogy növekszik, és azért nyûgös.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! 1 hónapja kapott oltást, a köv-t jövõhéten fogja megkapni. A helyzet, hogy igen, majdnem megduplázta már a súlyát. Ha viszont utána nem gyarapszik olyan mértékben, akkor ez a heti 120-150gramm mennyi ideig vonatkozik a babákra?
http://www.iboly.hu/faq_gain.htm Elsõ vagyok, nézd meg ezt, szerintem tökéletesen jól fejlõdik a Babád! Sok boldogságot! :-)
Egy hét késés után már tesztelni kellene, és orvoshoz menni, ha ezek után sem jön meg! Minél hamarabb!
Mennyi idõs vagy és mennyire van beállva a mensid? Mióta élsz nemi életet összességében, és mióta a mostani barátoddal? Ha vigyáztatok, nem volt gond óvszerrel, nem nyúlt hozzád spermás kézzel vagy élvezett a nemi szerved környékére, akkor nem hinném, hogy terhes volnál. Mindenesetre egy tesztet nyugodtan megcsinálhatsz, utána egyrézt okosabb leszel, másrészt ha negatív, megnyugszol kicsit.
Amennyiben ez komoly kérdés volt, a válasz igen.
Egyébként ne. 1.
A kérdező hozzászólása: :DD Komolyan kérdezem.:D Hányni nem fogok, de borzalmas amit tettem.:D
Szerintem is!Jobb ha önként jelentkezel a rendõrségen!:DD Amúgy semmi baj nincs, a hashajtót felejtsd el!Holnap egyél normálisan, mármint többször keveset, és ne görcsölj ennyit,

37. hetes vagyok. Tegnap ota folyamatosan fáj a szemérem csontom ugy érzem szétfeszül és a csípőm valamint a derekam. Folyamatosan érzem. Volt ilyen az elmult 2 hétben de pár perc után elmult, de most nem. Hasonló tapasztalatok?

A dokim szerint szép sulya lesz,a hasam is jó nagy.Készül?dhet kifelé a drágám?

Legjobb válasz: Bizony készülõdik, beékelte magát a kis drága, itt az idõ, anya készülõdj:-)

Bizony készülõdik, beékelte magát a kis drága, itt az idõ, anya készülõdj:-)
Jaaajjj, megkönnyeztem a kérdést és a választ is (hülye hormonok). Gyönyörû, könnyû szülést Neked!!!
Én is elérzékenyültem, sok sikert! Hamarosan már foghatod a kezedben!
A kérdező hozzászólása: Még itthon vagyok, de az éjszaka majdnem neki indultunk de azutan 11-kor minden abba maradt.De azért ma is érzem folyamatosan a derekam és hébe-hóba a hasam is bele szurkál, görcsöl, mikor hogy.az elsõ babámmal is így volt, 2 nappal elõtte kezdõdõtt mire megszületett.Akkor rohantunk a kórházba bent is tartottak, most inkább itthon töltöm ezt az idõt.A kisebbik az olyan gyorsan jött hogy 6 óra alatt meglett az elsõ fájástól.De a temperamentuma is olyan, a nagyobbik lassan érkezett és nyugodt is.Én hiszek ebben hogy a szülés a késõbbi természetünkkel, habitusunkkal összefügg.nálunk bejött eddig.Jó lenne már a kezembe tartani.
NO hogy vagytok? MInden ok? Megvan már a magzatmázas???

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!