Találatok a következő kifejezésre: Az elmúlt hétben nem (108 db)

Izom.
Elvileg ha elég fehérjét ettél akkor izomveszteség minimálisnak kell lennie.
Fogytál, zsírból. Az anyagcsere gyorsul a mozgás miatt, de ha 1 hétig nem sportolsz amiatt nem lassul le. 2 hét szünet után viszont már lassulhat. Ha a diétában van kcal deficit fogytál, zsírból. Csak nem annyit mint ha sportoltál volna
Egy hét alatt leginkább sehonnan. Ettõl még nem lesz bajod, persze a minél több mozgás az fontos, nem csak a fogyás szempontjából. De, ha most vizsga, vagy bármi miatt ez kicsit felborul, azért még nem kell kétségbe esni.

Mi a tápláló tej "titka"? Mások szerint nem tápláló a tejem, mert az elmult hetekbe nem hízik a baba.

Most 5 hónapos, eddig minden rendben volt.

Legjobb válasz: én úgy tudom,a tej minõsége állandó, mindig tápláló. ha nem így lenne, Afrikában hogy tudnának szoptatni? 4-5 hósan nálunk is megtorpant a hízás. sõt,a barátnõméknél is, tesóméknál is, meg itt a fórumon is sok ilyet hallottam! nálunk attól hízott alig, mert sokat mozgott, és hosszban sokat nõtt. mennyivel született? most mennyi? havi 320g-ot mondott a csecsemõorvos minimum hízásnak, 2 hónapban ez nem volt meg nálunk, de a többiben bõven. szóval átlagban mindig rendben volt.

én úgy tudom, a tej minõsége állandó, mindig tápláló. ha nem így lenne, Afrikában hogy tudnának szoptatni? 4-5 hósan nálunk is megtorpant a hízás. sõt, a barátnõméknél is, tesóméknál is, meg itt a fórumon is sok ilyet hallottam! nálunk attól hízott alig, mert sokat mozgott, és hosszban sokat nõtt. mennyivel született? most mennyi? havi 320g-ot mondott a csecsemõorvos minimum hízásnak, 2 hónapban ez nem volt meg nálunk, de a többiben bõven. szóval átlagban mindig rendben volt.
Na én is írok, mert a fiam is minimális hízást gyakorolt ennyi idõsen. Õ ugyan nagyobb baba volt (fél kilóval többel is született), de 4 hónaposan 6360, 5 hónaposan pedig 6450 g volt:) Majd 6 hónapos korára kicsit belehúzott, és 6800 g lett. Ez teljesen normális, sokat mozog, plusz nyúlik, ahhoz is kell energia:)
Na és ahogy elkezdett mozogni szépen lelassult a hízás, meg "megállt". Nyugi:) A mérleget is tedd el:)
Most néztem meg hogyan hízott a fiam 3470el született, 4hónaposan 7260g volt, 5hónaposan 7570g, 6hónaposan 8200g, 8hónaposan 8740g 21hónapos és csak 11700gsacc(lemászik a mérlegrõl)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedves válaszokat!! Próbáltam neki adni tápit, megijesztettek a dokik..pár cseppett ivott, nagy nehezen, amit ki ia hányt. Nem bukós elsõ napján bukott mert teletettem:DAzóta is csak most. El is tettem a tápit jóóó mélyre:) Köszi a jótanácsokat mindenkinek! Nektek és babáitoknak is jó egészséget kívánok!
Jó hülyék akkor már bocsánat..nekem mindhárom gyerekem 4-5 hós kora között semmit se hízott! Mégse mondta az orvos, védõnõ se hogy na akkor gyorsan tápszert nekik. Rendesen szopiztak, volt tejem, egyszerüen csak lemozogták. Vagy épp akkor nyúltak pár centit. Amúgy is az elsõ 1-2-3 hónapon kívül sose híztak többé 1 kilókat havonta. óval én tuti nem adnék emiatt tápszert, és biztosan jó a tejed semmi baja:) ) Ha kevés lenne, vagy apadna akkor jönne ez hogy sok folyadék, ivás, evés pihenés gyakori mellre tétel stb. de így hogy azt írod még el is áztat, nincs vele semmi baj tutira:) Jó egészséget!!!
Kedves Kérdezõ! akkor nagyon jól áll a babád! tudod, úgy mondják, hogy fél éves korra illik megduplázni a születési súlyt. ez nektek elõbb meg is lesz! ha sok a tejed, akkor esetleg próbáld gyakrabban mellretenni, talán éjjel is többször. esetleg ha bizonytalan vagy, érdemes szopi tanácsadóval beszélni. nekem Patik Réka segített rengeteget! egy tüneményes nõ! http://www.lll.hu/telefon
A kérdező hozzászólása: 3kg-val született, 2, 95-el jöttünk haza. 4nappal ezelõtt volt 5, 70 dkg. Elolvastam a linket, hát nem sírós, nem hasfájós (sosem volt) , napi min.3 kaki megvan, nagyon vidám és örökmozgo baba. Egy hónapja forog, ahogy leteszem a hátára már át is fordul... Énis erre gondoltam, h lemozogja. Sajnos a doki és védõnõ [email protected] mivan a kicsivel, már bocs a kifejezésért. Mondtam a dokinak h nem hizik úgy... hát felis írta a tápszert. Hozzáteszem a tejem szerencsére sok van, betétet használok, mert tiszta ragacs lennék ugy folyik.
http://www.kismamablog.hu/szoptatas/a-csecsemo-sulygyarapodasa A csecsemõk súlygyarapodásáról, jó cikk szerintem. A mikor kell aggódni résznél ha találsz egyezõséget akkor aggódj, a többi le van írva. A fiam is hasonlókat produkált visszaszámolva ennyi idõsen. Az eleján 1-2kg hízások voltak, aztán szépen beállt, lassult.
Pihi, nyugi, napi 3 lityó itóka, és nekem ha kifejezetten zsírosat ettem, az is jó volt, bár errõl megoszlanak a vélemények. A tejednek tuti nincs baja, a szervezet mindig a babához igazítja az összetételét, viszont a mennyisége lehet kevesebb, illetve lehet, hogy a babád lassan megérik arra, hogy elkezdjétek finoman a hozzátáplálást, de azért 6 hóig várj. Esetleg mérjed 1-2 napig, hogy mennyit eszik, hogy lásd biztosan van e annyi tej, amennyi kb. kell neki. Meg gondolom elkezdett forogni, esetleg már kúszik is, és ez a sok mocorgás sok energiát felemészt ám.
4 kilóval született lányom 5 hónaposan 6, 4 kiló volt, vagyis ugyanannyit hízott, mint tied most 2 évesen viszont már 14 kiló:-))))

Az elmúlt hétben minden tünetet éreztem, és ma reggelre elmúlt. Akkor nem vagyok terhes?

Elméletileg most pénteken kellenne megjönnie!De egy jó ideje(kb. 1 hete)fura tüneteim voltak!Mellfeszülés,viszketés,émelygés,haspuffadás,gyomorégé

Legjobb válasz: Produkálhat a tested áltüneteket is, ill. a nagy vágyakozás a terhesség után, de az, hogy elmúltak a tünetek még nem feltétlenül jelenti, hogy tévedtél. A rosszullétek hullámzóak, kinél elõbb, kinél késõbb jelentkeznek. A többi más tünetet is okozhatja pillanatnyi stressz, vagy enyhe felfázás, szóval nem kell aggódnod, hogy már "elmúlt" a terhesség. Ha az vagy, egy hét múlva már mindenképp ki kell derülnie. Kitartás!!

Produkálhat a tested áltüneteket is, ill. a nagy vágyakozás a terhesség után, de az, hogy elmúltak a tünetek még nem feltétlenül jelenti, hogy tévedtél. A rosszullétek hullámzóak, kinél elõbb, kinél késõbb jelentkeznek. A többi más tünetet is okozhatja pillanatnyi stressz, vagy enyhe felfázás, szóval nem kell aggódnod, hogy már "elmúlt" a terhesség. Ha az vagy, egy hét múlva már mindenképp ki kell derülnie. Kitartás!!
A mellbimbóudvar sötétedése eléggé biztató jel. Kicsit korainak tartom a tüneteket, nem lehet, hogy korábban is teherbe estél? Pl. ciklus elején... elõfordult már ilyen. Azért szorítok hogy baba legyen, és ne csak az élet tréfálkozzon veled és álterhesség legyen!
Teljesen normális, ha a tünetek megszûnnek, visszatérhetnek vagy el is maradhatnak, ha szerencsés vagy. bíztatóak az érzéseid, pár nap késés után teszt! Drukkolok!
szia! lett babád?:)

Nem jött meg időben. Ez lehet attól hogy az elmúlt hetekben fogytam is?

Most eléggé félek, tudom hogy nem voltam senkivel de mégis itt van bennem ez a félelem..

Legjobb válasz: "Ez lehet attól hogy az elmúlt hetekben fogytam is?" Igen.

"Ez lehet attól hogy az elmúlt hetekben fogytam is?" Igen.
szerintem biztosan azért nem jön meg mert fogytál, ha nem voltál senkivel akkor nem lehetsz terhes ne aggódj:) mennyit fogytál és milyen gyorsan?
A kérdező hozzászólása: Hát kb egy hét alatt 2kg.-t...De csak annyi hogy nem ettem este 6 után... ja és 14/(gondolom tudjátok)L :) :D
2 kiló fogyás egy hét alatt nem olyan rendkívüli. Lehet, hogy még nem állt be a menstruációd.
A kérdező hozzászólása: Eddig tudtam hogy nem állt be, de már vagy egy fél éve mindig pontosan jön meg...
Elõzõ vagyok. Ha eddig már pontos volt a menstruációd, akkor tényleg a fogyás miatt késik.
A kérdező hozzászólása: Megjött! :)

Az elmúlt hetekben, napokban, többször megjelent egy 5 éves kislány álmomban. Hosszú világosbarna göndör haja van és tudom, hogy õ a lányom? Nem beszélek vele és nem érintem meg.

Nem tudok róla semmit, csak hogy ott van. Tegnap kiderült, hogy már 5hetes terhes vagyok. Miért álmodok vele?

Legjobb válasz: Ha hetek óta álmodsz vele és csak tegnap derült ki akkor ez igazából csak egy jelzés volt mintha azt mondta volna, hogy "heló szia én létezek"

Ha hetek óta álmodsz vele és csak tegnap derült ki akkor ez igazából csak egy jelzés volt mintha azt mondta volna, hogy "heló szia én létezek"
Tudat alatti dolog az álom, a szervezeted tudja, hogy terhes vagy, még ha a tudatod nem is. És: miért: na találd ki.
van egy ilyen film, az a címe: Túlvilág szülötte! Így kezdõdött ahogy te leírtad, de a vége nem happy end lett. egy gyomorforgató horrorfilm!
Szia Petra!Szèp nevedvan!:) ez eggy jel:) hogy foglyák hívni a kisasszonyt/kisssrácot?ha megkèrdezhetem:) ?
kiviszem a szarvasmarhákat sétálni
A kérdező hozzászólása: szerintem kislány szóval Panna nevet fogja kapni, de ha mégis fiúcska lesz akkor Balázs. Köszönöm a válaszaitokat legfõképpen, hogy a szarvasmarhákat ki kell vinni :) )))))

Az elmúlt hetekben mindennap söröztem (kb.4, 5üveg), most lesz 2 hete hogy nem ittam, mégis mindennap másnaposság érzésem van, mitõl lehet ez?

3-4 hónapja szoktam rá erre a sörözgetésre, de már éreztem hogy ez nem oké, úgyhogy abbahagytam nagy nehezen. Nem könnyû visszafognom magam, mondhatni alkoholista lettem,hiányzik a napi "adag", sõt hétvégente(péntek-szombat) elfogyott kb 20-23 sör is. Most hogy nem iszok, minden másnap olyan érzésem van mintha az este megint ittam volna, tehát szédülök, fáj a fejem és homályosan emlékszek az estére,mint pl egy buli után...ez elvonási tünet lenne? Most abba ne menjünk bele hogy miért,mire költöm a pénzem:) 27/F

Legjobb válasz: Nem tudom, h elvonási tünet-e, de ha nem múlik el, akkor fordulj orvoshoz vagy menj el vérvételre. Ott sok minden kiderülhet :)

Nem tudom, h elvonási tünet-e, de ha nem múlik el, akkor fordulj orvoshoz vagy menj el vérvételre. Ott sok minden kiderülhet :)
Az alkoholizmusra genetikailag születni kell. Van aki bármennyit is iszik (bár nem egészséges amit tesz) de nem lesz függõ. Más meg kis adagoktól is azzá lesz. Én nem két hete iszom napi rendszerességgel, hanem 20 éve. Önmagától sörtõl be sem rúgok. Mégis le tudok mondani róla ha kell vagy muszáj. (sofõr vagyok). Viszont ismertem olyat, aki csak fröccsözgetett, nem is túl sokat. Egy lecsúszott alak volt, hozzátartozók nélkül. Egy banális balesetbõl kifolyólag kórházba került - ott ugye nem tartanak fröccsöt - és belehalt az elvonásba.
Ilyenkor már lelassul a gyarapodásuk. A lényeg, hogy napi legalább 5 pisis pelusa legyen. Akkor elég neki a folyadék, amit kap.
Mennyit hízott születése óta?
A kérdező hozzászólása: 2300-grammot.2800-al született és most 5100.
Hízott havi átlagban fél kilót eddig, teljesen jó. Én lányom 11 hós koráig konkrétan ennyit hízott havonta

13 hetes vagyok. Eddig kerültük a szexet a párommal mert nagyon rosszul voltam az elmúlt hetekben! Most újból együtt voltunk, de utána nagyon bekeményedett a méhem! Ez nem árthat a babának?

Legjobb válasz: Szia! Elméletileg a 12.hét után "újból" lehet szexelni. Persze ha a doki nem tiltott el tõle. Én úgy olvastam, hogy az orgazmus által kiváltott görcsös állapot nem árt a babának, mivel nem okoz olyan erõs méhösszehúzódást ami kiváltaná a szülést vagy a vetélést. Persze nagyon óvatosnak kell lenni. Viszont ha az együttlét után jó fél órával se múlik el a görcsölés érzete, érdemes orvoshoz fordulni. Jó babavárást! 14 hetes kismama

Szia! Elméletileg a 12.hét után "újból" lehet szexelni. Persze ha a doki nem tiltott el tõle. Én úgy olvastam, hogy az orgazmus által kiváltott görcsös állapot nem árt a babának, mivel nem okoz olyan erõs méhösszehúzódást ami kiváltaná a szülést vagy a vetélést. Persze nagyon óvatosnak kell lenni. Viszont ha az együttlét után jó fél órával se múlik el a görcsölés érzete, érdemes orvoshoz fordulni. Jó babavárást! 14 hetes kismama

28 hetes múltam, és hogy lehet az, hogy az elmúlt hét alatt 1, 5 kg-ot híztam pedig nem eszem többet. Rohamosan jönnek a kilók az utolsó harmadban?

Legjobb válasz: Én össz 7 illetve 9 kilót híztam, a nõvérem vékony alkat (én nem), és 31 hetesen kapta magára a 10. kilót. 1 hét 1 kg neki. De rajta pl nem látszik, csak a pocija nõ, meg egy kicsit szélesedett a feneke. Szerintem ne aggódj, nõ a baba. Ha ugyanannyit eszel, mint eddig és nem iszol sok cukros löttyöt, akkor nem gond! Boldog babavárást! :o)

Én össz 7 illetve 9 kilót híztam, a nõvérem vékony alkat (én nem), és 31 hetesen kapta magára a 10. kilót. 1 hét 1 kg neki. De rajta pl nem látszik, csak a pocija nõ, meg egy kicsit szélesedett a feneke. Szerintem ne aggódj, nõ a baba. Ha ugyanannyit eszel, mint eddig és nem iszol sok cukros löttyöt, akkor nem gond! Boldog babavárást! :o)
Én folyamatossan hiztam dekákat a 25héttõl aztán meg hirtelen heti 1-1.5kg is feljött de csak a hasam nõ. Most 33hetesen 8kg-nál tartok. Gyarapodtok, ne aggodj! Nemsoká a vizesedéstõl is sokat mutat majd a mérleg. Ha nem magas a vérnyomásod és nincs fehérje a vizeletedbe nincs félnivalód a kilok hirtelnjötte miatt.

1éve vettem egy Dps Dream Tablet 7-est nem használtam az elmúlt héten (le volt merülve) be szerettem volna kapcsolni töltöttem is minimum 10óra hosszát odáig bejön amikor tölt az android és nem ad be semmit csak tölt órákig mi a gond?

Legjobb válasz: Egyszer az én telómmal is ez volt. Ha esetleg valahogyan mégis sikerül bekapcsolni, akkor azt javaslom, hogy állítsd vissza a gyári adatait. Úgy próbáltad bekapcsolni, hogy közben töltõn volt?

Egyszer az én telómmal is ez volt. Ha esetleg valahogyan mégis sikerül bekapcsolni, akkor azt javaslom, hogy állítsd vissza a gyári adatait. Úgy próbáltad bekapcsolni, hogy közben töltõn volt?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!