Találatok a következő kifejezésre: Az elmúlt hétben állandóan (5 db)

Eddig semmi gondom nem volt sem az evéssel, sem a mozgással. Rendszeresen tornáztam, normálisan ettem, a 24. hétben vagyunk és 5 kg plusz van fent. De az elmúlt napokban állandóan éhes vagyok és annyira lusta. Nincs kedvem mozogni. Mit tehetek?

Nem hisztizek a kilók miatt, hiszen a babóm a legfontosabb, csak kérdezem.

Legjobb válasz: Szerintem hallgass a szervezetedre!:) Legalábbis én ezt teszem.:) Én is nagyon lusta vagyok, a 25.héten járok és kb.2-3 óránként ennem kell különben úgy érzem meghalok.:) Rajtam plussz 7 kiló van eddig. Azt hogy mit tehetsz,ezt nem tudom, mert én nem "küzdök" ez ellen. Szerintem még lesz olyan mikor mozogni lesz kedvem és kevesebbet eszem. Azt mondják ez az az idõszak amikor a kismamáknak legnagyobb az étvágya.:)

Szerintem hallgass a szervezetedre!:) Legalábbis én ezt teszem.:) Én is nagyon lusta vagyok, a 25.héten járok és kb.2-3 óránként ennem kell különben úgy érzem meghalok.:) Rajtam plussz 7 kiló van eddig. Azt hogy mit tehetsz, ezt nem tudom, mert én nem "küzdök" ez ellen. Szerintem még lesz olyan mikor mozogni lesz kedvem és kevesebbet eszem. Azt mondják ez az az idõszak amikor a kismamáknak legnagyobb az étvágya.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, aranyos vagy!! Én sem gondolom, hogy végig ilyen leszek, csak furcsa :) De nem rágódok rajta!! Boldog babóca várást Neked!!

3 és fél hónapos anyatejes kisbabám az elmúlt 1-2 hétben elég étvágytalan. Nincs rosszkedve, jól érzi magát. Étkezések után az ökle állandóan a szájában van. Most akkor éhes vagy nem? Tejem van az tuti. Légyszíves adjatok tanácsot.

2810 grammal született és most 6010 gramm.

Legjobb válasz: Elkezdett nõni a foga. Vegyél neki Gengigel-t Fájdalomcsillapító kenõcs, bekened vele az ínyét és megnyugszik tõle.

Elkezdett nõni a foga. Vegyél neki Gengigel-t Fájdalomcsillapító kenõcs, bekened vele az ínyét és megnyugszik tõle.
Az enyémnek segített. De nemárt ha van másmilyen kenõcs is otthon. Ha nem segítene mégsem.
Nem éhes, ez a foga miatt van, ha esetleg nyála folyik az is.(Hûtõs vagy bármilyen gumis)Rágókát adhatsz neki, persze most még neked kell tartani. Amíg jól érzi magát, én nem kenném semmivel. Ráérsz még kenegetni ha nyûgös lesz vagy még rosszabb....
az én fiam csak két és fél hónapos és ugyanezt csinálja, nem hiszem hogy a foga jönne még.. az evés kb 5 perc aztán szórakozik, szerintem azért rágja a kezét mert most fedezte fel (legalábbis az én fiókám) és állandóan nézegeti és megpróbálja , megenni, de mindenre rá próbál kapni ami a szája közelébe kerül.
Szerintem nincs semmi baja! Ahogy egy felnõttnek, a gyermeknek sem mindig kell ugyanannyi étel. A "hivatalos" az, hogy fél éves korára a születési súlyát meg kell hogy duplázza (nagy súlyú babáknál pedig meg kell közelítenie a dupláját). A leírásod szerint már most duplája, szóval nem kell aggódni! Nálunk is volt olyan hogy kevesebbet evett, majd aztán többet. Ez függ attól is hogy mennyit mozog, hogy szokott kakilni stb... Foga nem hinném hogy jönne. Mi 3 hónapos korától kezdve azt hittük hogy jön (nyáladzás, rágás). Végül most, 7 hónaposan bújtak ki az elsõ fogacskái.
3. A fogzási tünetek hónapokkal a fogak kibújása elõtt is kezdõdhetnek, mindkét gyerekemmel így volt. Nekem nem volt kérdés hogy mikor 2, 5 hónaposan elkezdték, akkor az volt már. Jól esett nekik ha bármivel masszírozom az ínyüket, és a harapós "kínlódás" csak erõsödött míg kibújtak a fogak 5-6 hósan.
Az igaz, hogy a fogzási tünetek már a 3-4. hónaptól elkezdõdnek, de ezek csak kis jelek. A valós, amikor már amiatt nyûgös a gyerek, éjjelente felkel akár többször is, az csak a fogának a kibújása elõtti kb 1 hét!

Az elmúlt 2 hétben állandóan zöldség-gyümölcs éhségem van! A cukros ételeket nehezen bírom megenni, pedig nagyon szeretem! Mi bajom lehet? Ez valami vészjelzés?

Még kólát sem iszok, inkább ásványvizet! Sokszor van hányingerem és nagyon fáradt vagyok! A párom már arra gondolt hogy terhes vagyok, de szerintem nem, bár még nem tudom biztosra! De aki terhes az az édességeket kívánja nem a gyümit, nem??!

Legjobb válasz: Aki terhes nem csak az édességeket kívánja, hanem pl. savanyú uborkát is, miért ne kívánhatnál zöldséget, gyümölcsöt! Vegyél tesztet és majd kiderül!

Aki terhes nem csak az édességeket kívánja, hanem pl. savanyú uborkát is, miért ne kívánhatnál zöldséget, gyümölcsöt! Vegyél tesztet és majd kiderül!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget!
Nem gondolom, hogy édesre lennél éhes, ha terhes lennél. Ismerek olyant, aki a gyufa elégett fejét kívánta meg. Ez alapján egyáltalán nem kizárt, hogy terhes vagy. Mindenesetre ha kiderül, hogy esetleg mégsem vagy az, akkor nézesd meg magad az orvossal, mert a cukorbetegség is okozhat hasonló tüneteket.
Nem akarlak elkeseríteni, de anyukám az elsõ terhességével volt így. Örökké az õszibarackot és a szõlõt ette.


Ez lehet baba vagy már nem? Az elmúlt napokban kb.1 hete állandóan húz a hasam, semmiféle barnás dolog nem volt.

A megfelel? id?ben voltunk együtt, elméletben 18-án kéne megjönnie, de ma wc után egy nagyon kicsi vért láttam törlésnél. A h?m tegnap 37.4, ma 37.3

Legjobb válasz: Hát lehet, de ne éldd bele magad még. Várjj néhány napot aztán teszteljj, majd megjátjátok mi az eredmény! :)

Hát lehet, de ne éldd bele magad még. Várjj néhány napot aztán teszteljj, majd megjátjátok mi az eredmény! :)
Nem árt. Az, ha te beteg is vagy, a babádra semmi hatással nincs. Csupán a magas lázzal kell vigyázni, de az meg neked nincs.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!