Találatok a következő kifejezésre: Az elmúlt hétben (313 db)

Az elmúlt hétben minden tünetet éreztem, és ma reggelre elmúlt. Akkor nem vagyok terhes?

Elméletileg most pénteken kellenne megjönnie!De egy jó ideje(kb. 1 hete)fura tüneteim voltak!Mellfeszülés,viszketés,émelygés,haspuffadás,gyomorégé

Legjobb válasz: Produkálhat a tested áltüneteket is, ill. a nagy vágyakozás a terhesség után, de az, hogy elmúltak a tünetek még nem feltétlenül jelenti, hogy tévedtél. A rosszullétek hullámzóak, kinél elõbb, kinél késõbb jelentkeznek. A többi más tünetet is okozhatja pillanatnyi stressz, vagy enyhe felfázás, szóval nem kell aggódnod, hogy már "elmúlt" a terhesség. Ha az vagy, egy hét múlva már mindenképp ki kell derülnie. Kitartás!!

Produkálhat a tested áltüneteket is, ill. a nagy vágyakozás a terhesség után, de az, hogy elmúltak a tünetek még nem feltétlenül jelenti, hogy tévedtél. A rosszullétek hullámzóak, kinél elõbb, kinél késõbb jelentkeznek. A többi más tünetet is okozhatja pillanatnyi stressz, vagy enyhe felfázás, szóval nem kell aggódnod, hogy már "elmúlt" a terhesség. Ha az vagy, egy hét múlva már mindenképp ki kell derülnie. Kitartás!!
A mellbimbóudvar sötétedése eléggé biztató jel. Kicsit korainak tartom a tüneteket, nem lehet, hogy korábban is teherbe estél? Pl. ciklus elején... elõfordult már ilyen. Azért szorítok hogy baba legyen, és ne csak az élet tréfálkozzon veled és álterhesség legyen!
Teljesen normális, ha a tünetek megszûnnek, visszatérhetnek vagy el is maradhatnak, ha szerencsés vagy. bíztatóak az érzéseid, pár nap késés után teszt! Drukkolok!
szia! lett babád?:)

Sokkal kevesebb tünetem van az elmúlt héthez képest, ez bajt jelent? Volt így valaki?

Még csak 5 hetes vagyok,már nincs hányingerem és nem émelygek.A mellfájdalom maradt meg és néha feszül az alhasam.Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: szia eleinte en is megijedtem, hogy joforman minden apro tunetem elmult. kolleganom mondogatta majd a hatodik het utan meglatod visszajonnek, es igaza lett a 8-dik hettol szazszsor rosszabb, napi 24 oras emelygesem van es csak remelni tudom hogy valaha jobb lesz. Szoval ha nincs verzes vagy gorcs en nem idegeskednek csak a babanak artasz es lehet te leszel az a szerencses akinek nem lesz gond az elso harom honap Gratulalok a babahoz 10 hetes kismama

szia eleinte en is megijedtem, hogy joforman minden apro tunetem elmult. kolleganom mondogatta majd a hatodik het utan meglatod visszajonnek, es igaza lett a 8-dik hettol szazszsor rosszabb, napi 24 oras emelygesem van es csak remelni tudom hogy valaha jobb lesz. Szoval ha nincs verzes vagy gorcs en nem idegeskednek csak a babanak artasz es lehet te leszel az a szerencses akinek nem lesz gond az elso harom honap Gratulalok a babahoz 10 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Szia, igyekszem nem idegeskedni:) Remélem minden rendben lesz, köszönöm a megnyugtató választ:) ) Gratulálok a babádhoz:)

Nem jött meg időben. Ez lehet attól hogy az elmúlt hetekben fogytam is?

Most eléggé félek, tudom hogy nem voltam senkivel de mégis itt van bennem ez a félelem..

Legjobb válasz: "Ez lehet attól hogy az elmúlt hetekben fogytam is?" Igen.

"Ez lehet attól hogy az elmúlt hetekben fogytam is?" Igen.
szerintem biztosan azért nem jön meg mert fogytál, ha nem voltál senkivel akkor nem lehetsz terhes ne aggódj:) mennyit fogytál és milyen gyorsan?
A kérdező hozzászólása: Hát kb egy hét alatt 2kg.-t...De csak annyi hogy nem ettem este 6 után... ja és 14/(gondolom tudjátok)L :) :D
2 kiló fogyás egy hét alatt nem olyan rendkívüli. Lehet, hogy még nem állt be a menstruációd.
A kérdező hozzászólása: Eddig tudtam hogy nem állt be, de már vagy egy fél éve mindig pontosan jön meg...
Elõzõ vagyok. Ha eddig már pontos volt a menstruációd, akkor tényleg a fogyás miatt késik.
A kérdező hozzászólása: Megjött! :)

Pozitív tesztem van, már 1 hete késik is, az elmúlt héten végig mensi jellegű fájdalom volt végig, elmúlt teljesen, de most megint kezdi, ez bajt jelent?

Orvoshoz csak csütörtökön jutok el!

Legjobb válasz: Elõször is Gratulálok! A tünetek jönnek-mennek! Ez teljesen normális! Ne aggódj! Sok boldogságot!

Elõször is Gratulálok! A tünetek jönnek-mennek! Ez teljesen normális! Ne aggódj! Sok boldogságot!
Szerintem is ez teljesen normális!Jo baba várást!Nyugodj meg, most az a legfontosabb!
Erre jó a MagneB6 és elmúlik. Amúgy teljesen normális. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a megnyugtatást! Elsõ baba és egy csoda hogy összejött még mindig alíg hiszem el:) Nagyon boldog vagyok!

Ma 21 hetes kisfiam az elmúlt héten csak 80gr-ot hízott. A mi dr bácsinknak az a fixa ideája hogy a 150gr környékét meg kell híznia egy babának! Mit csináljak, hogy többet egyen? Anyatejes! Tényleg muszáj mindenképp ez a 150gr környéki heti hízás?

Legjobb válasz: 4-5 hónaposan olyan 100-150 hetente a jó. De nem hiszem, hogy minden héten ugyanannyit eszik. Ezt inkább havi lebontásban kéne nézni. Ne hallgass a dokira szerintem a következõ héten többet fog hízni. Az én babám 23 hetes és csak azóta hízik jobban mióta gyümölccsel is etetem.

4-5 hónaposan olyan 100-150 hetente a jó. De nem hiszem, hogy minden héten ugyanannyit eszik. Ezt inkább havi lebontásban kéne nézni. Ne hallgass a dokira szerintem a következõ héten többet fog hízni. Az én babám 23 hetes és csak azóta hízik jobban mióta gyümölccsel is etetem.
Szia!! Nekünk is vot hogy egy hónap alatt csak 330 gr-ot hízott, mikor kezdtük a hozzátáplálást elkezdett jbban gyarapodni!A gyümi jó, a banánnal viszont vigyázz egyszerre keveset mert hasfogó, keverd ellentétes hatásúval, pl. barack, vagy szilva!
A kérdező hozzászólása: CSAK? hihi én örülnék ha 150et hízna, nem 330at :)
Ezt sosem fogom megérteni. Az egyik héten csak 80 gr-ot hízik a másikon lehet, hogy 250-et fog. Ha nem beteg akkor miért kéne tömni? Eszik õ annyit amennyi kell neki. Ha nem elég az anyatej és még éhes akkor ordítana hidd el. Ha tele a poci akkor meg mindegy, hogy mennyit hízik. Szerintem ha nem muszáj ne adj neki tápszert. Majd csak akkor ha muszáj lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, én is remélem hogy többet fog hízni! Jövõhéttõl szeretném én is elkezdeni a hozzátáplálást - alma!, remélem nem korai :)
Nem korai, én is almával kezdtem, bár a banánt jobban szereti:)

Mitől lehet, hogy 13 hetes kisfiam az elmúlt héten csak 60 grammot hízott?

Ugyanúgy anyatejes mint eddig, csak eddig 20 dekákat hízott, mi lehet a baj? Honnan tudom ha kevés a tejem?

Legjobb válasz: Múltkor néztem a fiam babakönyvét, neki is volt olyan hogy egyik héten 50 garmmot, a másikon meg 250 grammot Nem lett semmi baja, ma már 9 éves és 40 kiló:-) A lányom aki 14 hetes és csak anyatejes, két hete 70 grammot hízott, utána meg 100-at, mondjuk õ egyébként is a minimumokat hízza. Orvos nem mondott rá semmit, védõnõ meg azt mondta, hogy milyen szépen ki van kerekedve.

Múltkor néztem a fiam babakönyvét, neki is volt olyan hogy egyik héten 50 garmmot, a másikon meg 250 grammot Nem lett semmi baja, ma már 9 éves és 40 kiló:-) A lányom aki 14 hetes és csak anyatejes, két hete 70 grammot hízott, utána meg 100-at, mondjuk õ egyébként is a minimumokat hízza. Orvos nem mondott rá semmit, védõnõ meg azt mondta, hogy milyen szépen ki van kerekedve.
A kérdező hozzászólása: hát nekem is ezt mondták, hogy nézzek rá nem sovány!!! Na jó de félek, hogy kevés neki a tejcim, bár nem veszem észre hogy éhes lenne

Sokat híztam az elmúlt héten?

26 hetes vagyok, eddig lassú tempóban híztam, 61 kg-al kezdtem. Múlt héten voltam védőnőnél, akkor 63,5 kg voltam, most 65 vagyok. Nem sok ez másfél hét alatt!

Legjobb válasz: Én is általában lassú ütemben híztam,de kb. 23-24 hetes lehettem mikor volt, hogy 3 hét alatt 4 kg jött fel. Azóta megint csak 1kg-t híztam. Én 69-el kezdtem most vagyok 75 kg. Én akkor azt a 4kg-t mikulás, karácsony idején szedtem fel....biztos a sok csoki.... :) Szerintem nem sok, most ez így jött össze.A lényeg hogy egészségesek legyetek! Boldog babavárást! 27 hetes kismama

Én is általában lassú ütemben híztam, de kb. 23-24 hetes lehettem mikor volt, hogy 3 hét alatt 4 kg jött fel. Azóta megint csak 1kg-t híztam. Én 69-el kezdtem most vagyok 75 kg. Én akkor azt a 4kg-t mikulás, karácsony idején szedtem fel....biztos a sok csoki.... :) Szerintem nem sok, most ez így jött össze.A lényeg hogy egészségesek legyetek! Boldog babavárást! 27 hetes kismama
én 24 hetes vagyok, 50 kilóval kezdtem most vagyok 59:) már 9 kilót híztam de megse látszik rajtam.
En mar szultem. Normalis testalkatrol indultam, a kilok meg sem latszottak rajtam, csak egy pocakom volt. Gondoltam......Szules utan derul ki hogy "ki mit csinalt", amikor lejjebb megy a poci es szembesulunk a tobbivel.

5 hónapos kisfiam az elmúlt héten 4 dkg-ot fogyott. Van valaki, akinek ilyen gondja volt? Mit csináltatok? Mi volt az oka?

Legjobb válasz: Ilyen nálunk is volt, de azt mondta a védõnõ, hogy nem gond, vannak ilyen idõszakok a babáknál. Majd következõ héten hízik. A lényeg, hogy havi hízást kell nézni. Ilyen korban pedig már le is dolgoznak sokat, lassabban híznak. Tehát ne aggódj! 4 és fél hónapos kislány anyukája

Ilyen nálunk is volt, de azt mondta a védõnõ, hogy nem gond, vannak ilyen idõszakok a babáknál. Majd következõ héten hízik. A lényeg, hogy havi hízást kell nézni. Ilyen korban pedig már le is dolgoznak sokat, lassabban híznak. Tehát ne aggódj! 4 és fél hónapos kislány anyukája

13 hetes vagyok. Eddig kerültük a szexet a párommal mert nagyon rosszul voltam az elmúlt hetekben! Most újból együtt voltunk, de utána nagyon bekeményedett a méhem! Ez nem árthat a babának?

Legjobb válasz: Szia! Elméletileg a 12.hét után "újból" lehet szexelni. Persze ha a doki nem tiltott el tõle. Én úgy olvastam, hogy az orgazmus által kiváltott görcsös állapot nem árt a babának, mivel nem okoz olyan erõs méhösszehúzódást ami kiváltaná a szülést vagy a vetélést. Persze nagyon óvatosnak kell lenni. Viszont ha az együttlét után jó fél órával se múlik el a görcsölés érzete, érdemes orvoshoz fordulni. Jó babavárást! 14 hetes kismama

Szia! Elméletileg a 12.hét után "újból" lehet szexelni. Persze ha a doki nem tiltott el tõle. Én úgy olvastam, hogy az orgazmus által kiváltott görcsös állapot nem árt a babának, mivel nem okoz olyan erõs méhösszehúzódást ami kiváltaná a szülést vagy a vetélést. Persze nagyon óvatosnak kell lenni. Viszont ha az együttlét után jó fél órával se múlik el a görcsölés érzete, érdemes orvoshoz fordulni. Jó babavárást! 14 hetes kismama

Az előző mensim négy hete volt. Most kellett volna megjönnie, de kiderült, hogy baba lesz. Az elmúlt hetekben ugyanúgy kávéztam, elszívtam 1-2 szál cigit! Lehet ettől baja a babának?

Legjobb válasz: Naponta 1-2 gyengébb kávé belefér a terhesség alatt. A cigit, ha most le tudod rakni, akkor nem ártottál a picidnek. Gratulálok!

Naponta 1-2 gyengébb kávé belefér a terhesség alatt. A cigit, ha most le tudod rakni, akkor nem ártottál a picidnek. Gratulálok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!