Találatok a következő kifejezésre: Az elliptikus használ (4 db)

Az Elliptikus tréner használ a 2, 3 kg lefogyásában és az alakformálásban?

165 cm magas vagyok és 63 kg.sajnos az 3 kg nagyon zavar.2 gyereket szültem és elmúltam már 40-en de szeretném ha lefogynának a kis hurkák.ez gép és a diéta segít ebben?

Legjobb válasz: sztem jó bár megtudnám venni itthonra én edzõteremben használtam és többet segített mint a futógép

sztem jó bár megtudnám venni itthonra én edzõteremben használtam és többet segített mint a futógép
A kérdező hozzászólása: sajnos edzõterembe nem tudok elmenni, se én se a párom.igy ketten használnánk.hát igen, nem holnap vennénk meg mi sem.
1.vagyok szóval sztem jó de ami ennél is jobb a taposó/lépcsõzõgép!!!(nem az a kis stepper hanem a teljes gép) hatásos
Szia! Átmozgatás csak sajnos..Hiába könnyá nem hatásos pl.: 10perc taposó = 30 perc ellipszissel 15perc bicó =25 perc ellipszissel.

Az elliptikus trainer használ fogyáshoz?

Legjobb válasz: Azt olvastam, hogy az ilyen gépek közül a szobabicikli az, amelyik hatásfokában a legjobb, mert ott nem lendületbõl dolgozol, ellentétben társaival. Hogy így van-e, elhiszem, logikusnak tartom, de tapasztalatom nincs benne.

Azt olvastam, hogy az ilyen gépek közül a szobabicikli az, amelyik hatásfokában a legjobb, mert ott nem lendületbõl dolgozol, ellentétben társaival. Hogy így van-e, elhiszem, logikusnak tartom, de tapasztalatom nincs benne.
hát van akinek sikerül tõle, sõt a bicikli, meg a futópadtól is lehet, de ajánlanám inkább ötvözni az étkezéssel, méregtelenitéssel inkább, csak önmagában nem, de ez egyéni
Nagyon is! persze diétázni is kell mellé .Én 2 hónap alatt a haskörfogatomból 5 cm-t adtam le vele. heti 3-4 alkalommal 40 percig dolgoztam rajta.

Nem rég tönkre ment az elliptikus trénerem 160kgról fogytam vele heti 5x 40 perc használat mellet kb fél év alatt diéta mellet 133kg heti 3x súlyzoztam erõsödés céljából?

1 hónapja kb tönkrement eltört a tengelye fel is szaladt 4kg... ugyanúgy diéta mellet csak 0 mozgás heti 3 súlyzozás maradt meg és 2000kcal/nap, tudnátok valami alternatív itthon végezhetõ mozgást, videót aerobic vagy valami falun lakom semmi lehetõség nincs max kerékpározni, de arra meg átkozottul rossz idõ van


Mi a véleményetek az elliptikus trénerről? Van aki ezt használja fogyókúra alatt?

Legjobb válasz: Szerintem egy sz*r, ennél még a séta is jobbnak tûnik, arra könyebben rá áll a test. http://www.youtube.com/watch?v=XRybsUaMTO8 1:40-nél "Egy erõs intervall edzéstõl mindenki fogyni fog." (vagy vmi ilyesmi) Szerintem a test nem egy gép hogy egy felálljon egy gépre és heti többször órákon át ugyanazt a mozgást végezze monoton tempóban, ez alól talán a séta kivétel.

Szerintem egy sz*r, ennél még a séta is jobbnak tûnik, arra könyebben rá áll a test. http://www.youtube.com/watch?v=XRybsUaMTO8 1:40-nél "Egy erõs intervall edzéstõl mindenki fogyni fog." (vagy vmi ilyesmi) Szerintem a test nem egy gép hogy egy felálljon egy gépre és heti többször órákon át ugyanazt a mozgást végezze monoton tempóban, ez alól talán a séta kivétel.
A kérdező hozzászólása: olvastam egy cikket ahol nagyon leszólták, de máshol meg ugyebár istenítik. ezért is voltam kíváncsi ki mit mond róla. köszi a választ!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!