Találatok a következő kifejezésre: Az elidegenítési alatt álló mozgáskorlátozott (1 db)

Az elidegenítési tilalom alatt álló mozgáskorlátozott személy által vásárolt gépjárművet el lehet cserélni?

Eladni nyilván nem, de ha a tulajdonos ugy dönt hogy egy ujat, vagyis ujabbat akar akkor a tilalmi id?szakban elcserélheti, vagy beszámíttathatja a gépjárm?ben?

Legjobb válasz: Nem, egyiket sem lehet. Pont ez az elidegenítési tilalom lényege.

Nem, egyiket sem lehet. Pont ez az elidegenítési tilalom lényege.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Átirattam az autómat, de most mit tegyek? Ha lejár a határidő mi fog történni?

Na a problémáma következő. elsején vettem egy kocsit.most tudtam csak átiratni.de nem kaptam új forgalmit se törzsköyűnyvet egyelőre,mert régen hitel volt a kocsin. és a hitelt a régi tulaj kifizette de a törlő lapot nem adta le az önkormányzatba. így nekem a rendszer nem engedi hogy egy új forgalmi engedélyt állítsanak ki és nevemre szóló törzskönyvet. tehát a kérdésem. a biztosítást már megkötöttem,eredetiség vizsgán voltam. okményirodába pedig amit kaptam 12000 ezer ft és 34000 ezer ft azt a 2 csekket befizettem. kaptam egy pecsétet az adásvételimre ha rendőr megállit igazolni tudom hogy folyamatban van az átírás,de megkell várnom amig ez a törlőlap megérkezik. a régi tulaj postán adja fel hétfőn így kb csütörtökre ér ide. kifutok a 15 napból de ez ilyenkor nem jár már büntivel? mivel mindent amit tudtam elintéztem! vagy igen?? és mennyivel ha igen.. bár ez nem az én hibám lenne .köszi

4

Parkolási büntetés elengedéséhez milyen szöveget javasoltok?

Kicsúsztunk a 15 napos befizetési határidőből,de be lett fizetve a csekk. Viszont most küldtek egy nagyobb összegű számlát,mert későn fizettük be a büntetést.
Mit javasoltok? Mit írjak a kérelembe?

Köszönöm!

3

50ccm-es robogót be lehet iratni (biztosítás) külföldi nyelvű adásvételivel?

1

Szerbiában miből áll le regisztrálni egy nagymotort? Mennyibe kerül?

Szerbiában élek, és venni szeretnék egy Mz-t 175 vagy 250est, még elválik azt szeretném megtudni hogy miből is áll le regisztrálni? mindent szeretnék róla tudni! :)

2

Műszaki vizsga. Hogy is van ez?

Azt szeretném megkérdezni, hogy ha 30 nappal a lejárat előtt viszem, akkor milyen kedvezmény jár, ha jár.

Mennyi 2013-ban a műszaki vizsgadíj?

3

Abban az okmányirodában állítják ki a jogosítványomat (első jogsi) ahol voltam a vizsgaigazolással vagy onnan elküldik egy központba és ott csinálják?

9

összetőrték az autómat veszek egy másikat de ezt meg akarom tartani alkatrésznek meg amit lehet kiárulni belőle hogy tudom kivonatni a forgalomból? Véglegesen csak akkor tudom ha bontóba viszem?

2

Ha veszek egy autót és néhány napon belül megkötöm rá a biztosítást, addig érvényes az előző tulaj kötvénye?

A vásárlás pillanatától számítva már nekem kellene biztosítással rendelkeznem? Akkor biztosítás nélkül hozom így haza a kocsit?

8

Pénteken lejár a műszakim, de csak szombatra vagyok bejelentve a vizsgaállomásra. Mit lehet ilyenkor tenni?

Úgy hallottam, önkormányzatnál adnak 3 napos meghosszabbító igazolást, ehhez mi kell és mennyibe kerül? Nem akarok papír nélkül menni vizsgára, mert tudom, hogy 1 napos lejárt papírral is már meg tudnak b*szni.

1

Tudnátok segíteni hogy az adásvételi kitöltés után mi a biztosításkötés menete?

Vásároltam egy autót, és nem tudom hogy pontosan mi az új biztosítás folyamata. Mit kell csatolnom a szerződéskötéshez? Nemrég adtam el az autómat, az előző biztosítótól kell valami dokumentum?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!