Találatok a következő kifejezésre: Az elfolyó lehet az (12 db)

Nálunk a baba feje elzárta a víz útját szóval mi észre se vettük mikor repedt meg a burok.
Nalam pisiles utan, kezmosas kozben repedt meg a burok. Mintha egy vodor langyos vizet boritottak volna a labam koze. Meg 2 ora mulva is folyt. Szintelen, szagtalan, de jo sok van belole-:) )
Ha elfolyik a magzatvíz, azt tudni fogod. Nem egy szimpla vizes bugyi lesz, annyi szent. Olyan, mintha bepisilnél, csak épp nem tudod megállítani, visszatartani. Ha minden rendben, akkor vízszerû, színtelen és szagtalan. ha zöld, akkor gáz van, és AZONNAL usgyi a kórházba, nincs zuhany, pakolászás, felöltözés, semmi, mert a zöld magzatvíz magzati oxigénhiányra utal. Nekem csak egy kis része ment el odahaza, ez is kb 2 deci volt, lefolyt a combomon, és jó kis tócsa keletkezett alattam (álltam, amikor megrepedt a burok). utána még egy egész napig szivárgott fájások nélkül, majd megindították a szülést. Könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: és milyen állagú a magzatvíz?
vízszerû, de mennyisége nagyon változó. Lehet szivárgás és rendes burokrepedés, amikor több víz jön. Nekem is volt terhesen, mikor megijedtem, de kiderült, csak izzadás volt. Figyeld meg, hogy fürdés után is folyamatosan jön-e vagy akkor alábbhagy-e
Be mentem NST-re, aztán megvizsgált a dokim és mondta, hogy megrepedt a burok, szivárog a víz irány a szülõszoba! Semmit nem vettem észre, mert csepegett és volt tisztasági betét alattam! A magzatvíz akkor folyik, ha a burok alul reped, ha felül, mint ahogy az én esetemben is volt csak szivárog!
Nekem du-án 2-tõl folyamatosan folyt a magzatvizem. Több Tena betétet is elhasználtam, kellemetlen volt. Mintha több liter lett volna. Persze azért maradt még, mert szüléskor is kapott belõle a szülésznõ.

Az elfolyó magzatvíz lehet az oka annak, hogy a baba nyakára tekeredik a köldökzsinór?

(talán mert elöre sodorja?)

Legjobb válasz: AZ ÉN KISLÁNYOMNAK 2X VOLT RÁTEKEREDVE A KÖLDÖKZSINÓR A NYAKÁRA DE NEM MENT EL A MAGZATVÍZEM SÕT BURKOT KELLETT REPESZTENI.VISZONT A KITOLÁSI SZAKASZ MEGHOSSZABODOTT MERT MINDIG AHOGY NYOMTAM A ZSINÓR ÚGY HÚZTA VISSZA SZEGÉNYKÉMET ÉS CSAK AKKOR VETTÜK ÉSZRE HOGY RÁ VOLT TEKEREDVE AMIKOR KIBÚJ A FEJECSKÉJE

AZ ÉN KISLÁNYOMNAK 2X VOLT RÁTEKEREDVE A KÖLDÖKZSINÓR A NYAKÁRA DE NEM MENT EL A MAGZATVÍZEM SÕT BURKOT KELLETT REPESZTENI.VISZONT A KITOLÁSI SZAKASZ MEGHOSSZABODOTT MERT MINDIG AHOGY NYOMTAM A ZSINÓR ÚGY HÚZTA VISSZA SZEGÉNYKÉMET ÉS CSAK AKKOR VETTÜK ÉSZRE HOGY RÁ VOLT TEKEREDVE AMIKOR KIBÚJ A FEJECSKÉJE
NEM! Nincs hozzá köze! Az a jó, ha a magaztvíz elmegy magától, az a természetes folyamat!
Nekem elfojt a magzatvizem még otthon és csak akkor derült ki hogy a nyaka köré volt csavarodva a köldökzsinór amikor kibujt a baba. Szerintem van köze!!!

Új gépet vettem, és egy érdekes észrevételt tapasztaltam. Bármilyen játékot próbálok elindítani, ultra rossz minõsége van. Elfolyik minden, teljesen más a grafikája mint az elõzõ gépemnél, borzalmas. Mi lehet a baj? Teljesen úja gép.

kép:<[link]

Legjobb válasz: drivereket rendesen felraktad, nem kell valamelyiknek frissítés? Mert ez videokártya probléma lesz. Az új gép teljesen új, vagy használt alkatrészekbõl összerakott új? Új gépre milyen op rendszert raktál? Mert ha újabb verziót, mint amire tervezték a játékaidat, könnyen lehet, hogy nem fog menni vagy a képen látható módon 'elfolyik' a kép.

drivereket rendesen felraktad, nem kell valamelyiknek frissítés? Mert ez videokártya probléma lesz. Az új gép teljesen új, vagy használt alkatrészekbõl összerakott új? Új gépre milyen op rendszert raktál? Mert ha újabb verziót, mint amire tervezték a játékaidat, könnyen lehet, hogy nem fog menni vagy a képen látható módon 'elfolyik' a kép.
A kérdező hozzászólása: Számítógép szerelõ csinálta, nem értek hozzá sajnos... Igen, erre én is rájöttem, mert próbáltam a minecraftot indítani, és kiírta, hogy bad videocard driver... Windows 7-em van, több barátomnak van ilyen Op rendszere, és még is rendesen mûködik a gépe.. Most volt egyébként szerelõnél, mert meghibásodott a ventilátor, és a szerelõ szerint nincsen vidi kártya probléma... Nem tudom így mi van :/


Van egy2005A4 2. 0TDI Audim. Elfolyik a víz, de csak akkor igazán ha a légkondi vagy a fûtést használom. Az érdekessége a vízem közben nem melegszik fel viszont teljesen elmegy a víz és a számítógép jelzi csak, hogy baj van, mi lehet ez? Tomi

Legjobb válasz: Mi az, hogy teljesen elmegy a víz? Nyaralni? Valóban elfolyik a hûtõvíz vagy csak a számítógép írja? Van a kocsi alatt vagy az utastérben erre utaló nyom? Fogy a kiegyenlítõbõl?

Mi az, hogy teljesen elmegy a víz? Nyaralni? Valóban elfolyik a hûtõvíz vagy csak a számítógép írja? Van a kocsi alatt vagy az utastérben erre utaló nyom? Fogy a kiegyenlítõbõl?
A kérdező hozzászólása: a tartályból megy el a víz teljesen, , , , , de a kocsi fedélzetije jelzi, h baj van......de csak akkor megyel két óra alatt kb, ha fûtök vagy hütök.
Annyi víznek meg kell látszani valahol. Vagy a kocsi alatt, vagy az utastérben a fûtõradiátor alatt.
A kérdező hozzászólása: sajnos menet közben néztem eddig, de álló helyzetben fûtsek? igazad van, hogy ennyi víznek látszani kéne valahol de egyenlõre nem látom, a légkondi kompresszora lehet hibás?

900 km után kijelzett az olajszint jelzőm, de nem látom hogy elfolyt volna. Mi lehet a baja?

Nemrég öntöttem olajat az autóba (VW Bora 1,6 ) de 900 km-er után ismét kijelzett. 1 litert töltöttem bele elötte, de nem láttam semmi jelét hogy elfolyt volna vhol. A beönt? nyílásnál a kupak levétele után sárgás trutymó jelent meg.

Legjobb válasz: Megnézted az olajszintet? Mert akkor látod, hogy van-e benne elég. Azt, hogy elfolyt, nem fogod látni sehol.

Megnézted az olajszintet? Mert akkor látod, hogy van-e benne elég. Azt, hogy elfolyt, nem fogod látni sehol.
A kérdező hozzászólása: Igen megnéztem, nem volt benne elég. Most megint utána töltöttem.
Ez az 1, 6 -s motor errõl híres . Szereti az olajat fogyasztani..sajnos.

Corsa c autóból elfolyt a hűtővíz az egr szelep tömítése környékén. A maradék hűtővizet gyorsan forralja. Fűtés nincs. Mi lehet a baj, vízpumpa, egr szelep beállt?

termosztát nyit,fűtő radiátor felé menő, és onnan jövő vízcső hideg motor z12 xep

Legjobb válasz: te autószerelõ vagy ?

te autószerelõ vagy ?
A kérdező hozzászólása: már átnyálaztam, de ilyen problémát nem találtam, de azért megpróbálom feltenni ott is ezt a kérdést. azért köszönöm.
aha értem:S, szerintem próbáld meg valamelyik opelfórumot, ott vannak hozzáértõk
A kérdező hozzászólása: ha jól értettem a neten, akkor ez a tipusú egr szelep hûtve van. az egyik fém csõ a blokkal van összekötve, a másik csatlakozására egy gumicsõ csatlakozik, ami a fûtõtest felõl érkezik.
hát én nem tudom hallod nem akarok hülyeséget mondani, nekem is opelem van c20xe motorral, azt tövirõl hegyire ismerem meg szétbontottam már egyszer kétszer, de nem értem az egr nek mi köze a hûtõvízhez:SS, nálam az egy pici henger alakú valami amin két csõ van de az tudtommal a kartergázzal van kapcsolatban
A kérdező hozzászólása: az egr szelep fémes tömítésénél ment el a fagyálló. a gumicsõnél nincs fagyálló eresztés.
A kérdező hozzászólása: természetesen utána töltöttem, úgy járattam. nem vagyok autószerelõ, csak amit lehet megcsinálok én.
fûtés nyilván nincs ha elfojt a víz, most kapcsolok:D, így ne használd mert motor kuka!
elõször is nézd meg ahol folyik, leírtad hogy hol, ott kell körülnézni mi ment el, lehet kilyukadt a csõ, vagy bilincs ment el, nálam nemrég sorba adták meg magukat a csövek, és olyan hülye módon hogy alapjáraton nem spriccelt rajt a víz csak menet közben
Levegõs a rendszer, a tipikus tüneteket írtad le. Komplett rendszert le kell engedned, tökéletesen és véglegesen megszüntetni a szivárgást, utána feltölteni és légteleníteni.

Amikor elfolyik a magzatvíz, mire van még idő? Lehet még lezuhanyozni és gyorsan hajatmosni, szárítani, vagy azonnal mentő és menni kell a kórházba?

Legjobb válasz: Hát attól függ ,hogy mennyire gyorsan folyik el szerintem. Mert ha ömlik és több liter egyszerre, akkor kell lefeküdni, hogy elõre ne essen a köldökzsinór azt hiszem. de nekem pl csak úgy folyt, hogy elõször pisilés szerû volt, majd lassan a többi is. nyugodtan ööszepakoltunk, zuhiztam, bementünk a kórhazba hajnali 2kor és este 7re született meg a lányom. de nekem éjjel még nem voltak fájásaim, csak délelõttõl.

Hát attól függ , hogy mennyire gyorsan folyik el szerintem. Mert ha ömlik és több liter egyszerre, akkor kell lefeküdni, hogy elõre ne essen a köldökzsinór azt hiszem. de nekem pl csak úgy folyt, hogy elõször pisilés szerû volt, majd lassan a többi is. nyugodtan ööszepakoltunk, zuhiztam, bementünk a kórhazba hajnali 2kor és este 7re született meg a lányom. de nekem éjjel még nem voltak fájásaim, csak délelõttõl.
hát nekem nem egyszerre ment el inkább csak szivárgott és még 4 óra múlva lett meg a baba...
Akkor kell rögtön menni, ha zöld a magzatvíz, vagy valamilyen csúnya színe van.az bíztos, hogy erösõdnek a fájások, miután elfolyik.Nálam elsõ gyereknél otthon folyt el, 2 ótát semmi fájás nem volt.Másodiknál a korházba, 1 órával utána meg is volt a baba.
Igen, amiatt tanácsolják, hogy ha elfolyik a magzatvíz-és nem csak szivárog-, hogy fekvés, és mentõ hívás, mert ha még nincs beékelõdve a baba feje, akkor a kifolyó víz elõresodorhatja a köldökzsinort, és az nagy baj; gondolom nem kell részletezni. Nekem a terhesség végén ez már állandó parám volt, és nagyon szerettem volna fájásokkal bekerülni a kórházba, hogy ott folyon el a magzatvíz. Aztán jöttek is a fájások, és ha idõben hívom apát, akkor be is értünk volna, de én még tököltem (tusolás, hajmosás, szárítás, kétkedés, hogy ezek már biztos azok a fájások-e, stb.), így még otthon folyt el a víz (ráadásul már zöld volt), de nem lett semmi baj. Úgyhogy csak pozitívan..., és könnyû szülést Neked.
Nekem nem csak szivárgott, hanem egyszerûen elöntött a magzatvíz...úgyhogy sok mindenre nem volt idõm, eszembe sem jutott hajat mosni. :)
Hát én nyugodtan vacsiztam zuhanyoztam. A dokim jól le is ba*ott mert nem volt lenn teljesen a baba feje, és mondta hogy a járkálástól elõre csúszhatott volna a magzatvíz!!!
Amennyiben faros a baba, akkor azonnal fekvés! És mentõ!(mivel a baba fejénél már nem marad) Ha nem: hát nekem 6 körül folyt el, 7 körül értünk be (a lakásból látszik a kórház, és nem mostam hajat, nem tudom mit csináltunk), és 12 órát vártak rá, hogy meginduljon magától. Addig semmit nem csináltak, csak megkérdõjelezték, hogy elfolyt....
Én is úgy tervezem lezuhanyzok, hajat mosok, fogat mosok!Már összepakoltam mindent azokat csak be kell dobni az autóba, de én még a kicsi fiacskámat , , körbenyalom, , azt hiszem az nehezebb lesz, hogy itthon kell hagynom!!!!
nekem azt mondta a védõnõ, hogy ha elfolyik a magzatvíz, akkor a fertõzésveszély megnövekedése miatt 1 óra múlva ajánlatos beérni. de abba az egy órába sok minden belefér
Jajj, dehogy kell! Az tény, hogy be kell menni a kórházba, de pl. nekem mikor elment a magzatvíz utána még fél napig egyáltalán nem jöttek a fájások. Mondjuk elég nehéz úgy készülõdni, hogy közben csak folyik, csak folyik... :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Akkor miért ilyesztgetnek azzal, hogy ott a helyszínen le kell ûlni, vagy feküdni és várni a mentõket? Én is még szeretném majd rendbehozni magam, mielõtt elindulok.
Én lezuhanyoztam, hajat mostam, megszárítottam, összepakoltam a cuccomat (mert elõtte ezt elsumákoltam :-)), majd autóba ültünk és a férjem bevitt a kórházba. Ott sem úgy fogadtak, mint a Vészhelyzetben, hanem tök nyugisan, kényelmesen intézték a dolgokat. Ez reggel volt, és este 8-kor bújt ki a kisfiam.
Nekem reggel 8-kor kezdett el szivárogni, 9-kor kezdõdtek a fájások rögtön 10 percesek és délután 15:23-ra lett meg a lányom.Változó.Azért mondják, hogy minnél hamarabb kórház mert nem lehet tudni, hogy milyen ütemben indul meg a szülés az elfolyt víznél!

37 hetes km vagyok egy ujjnyira nyitva vagyok az baj csak keményedéseket érzek a pocimban föleg este? Aki szült már milyen érzés ha elfolyik a magzatviz? Még mennyi lehet? Nov 8 ra vok kiirva de azt mondták okt 26-ig nem huzzom ki.

Legjobb válasz: Szia :O) Én nov 7re vok kiírva! És én is félek,h elöbb jön,bár 2hete teljesen zárt volt a méhszájam,de a doki akkor mondta,h 57cm és 3200-3500 között van,szóval nagy baba lesz! Sõt a 7en majd leszakadt a derekam,sugárzott a combomba,1,5 órán kersztül rendszertelenül fájt,keményedett a pocim,majd remegett a belsõcombom..szóval én már azt hittem,h itt az idõ,de elmúlt-talán már nyílik a méhszáj :) Miért mondta neked a dokid,h okt 26ig nem húzod ki? Ezt mibõl látta? Várom válaszod :O) -köszi!

Szia :O) Én nov 7re vok kiírva! És én is félek, h elöbb jön, bár 2hete teljesen zárt volt a méhszájam, de a doki akkor mondta, h 57cm és 3200-3500 között van, szóval nagy baba lesz! Sõt a 7en majd leszakadt a derekam, sugárzott a combomba, 1, 5 órán kersztül rendszertelenül fájt, keményedett a pocim, majd remegett a belsõcombom..szóval én már azt hittem, h itt az idõ, de elmúlt-talán már nyílik a méhszáj :) Miért mondta neked a dokid, h okt 26ig nem húzod ki? Ezt mibõl látta? Várom válaszod :O) -köszi!
Ja és ha keményedik, akkor mindenképp tedd magad vízszintesbe! Nekem pl este a meleg zuhany után szokott és akkor nem is vok jól! Pihenj! :O)
Szia, Én 37+2 hetesen szültem mert szivárgott a magzatvíz. Nem éreztem semmit csak azt hogy csurog valami de kicsit. Mintha erõs folyást éreznél. Aztán bementünk a kórházba és ott ment el a víz. Érzés nélkül csak azt éreztem mintha leöntöttek volna egy vödör vizzel deréktól lefele. :) Szóval áztam. De akkor már az nem érdekelt. :)
A kérdező hozzászólása: Ez jó kérdés.Öszinte leszek nem kérdeztem rá mert ideges voltam több mint 4 órát vártam rá.De a védönöm is azt mondta, hogy nem huzzom ki mert elvileg okt 26-án kéne mennem uh-ra.De megyek majd 22-én dokihoz akkor megkérdezem töle.Meg az az igazság sokat hiztam 25 kg-nál járok.De én is gyanitom hogy jövöhét végére meglesz ez nöi megérzés.De majd meglátjuk az a lényeg, hogy minden oké legyen.
Szia! Nekem mind a háromszor magzatvíz elfolyással indult. Az elsõnél teljesen váratlanul, minden elõjel nélkül elkezdett folyni, elõször picit, lefeküdtem, utána mikor feláltam nagyon. A másodinál elõzõ nap délután 15 perces fájásaim voltak, bele feküdtem egy kád meleg vízbe és elmult. Másnap reggel elfolyt a magzatvíz. A harmadiknál is csak elfolyt a magzatvíz, mondjuk itt már elég sokat keményedett a hasam. Ja, az elsõ 34 hétre, a második 38 hétre, a harmadik 39 hétre született. Én is csak keményedéseket éreztem, a görcsök a magzatvíz elfolyás után jöttek. Ha elfolyik a magzatvíz én ahoz tudnám hasonlítani, mintha pisilnél , csak ezt nem lehet megállítani. Nem sokára babázol.:O) Könnyû szülést és jó egészséget kívánok.
Szeretem ezt a nem húzod ki addig dumát... A 29. héttõl koraszüléssel voltam fenyegetve, feküdtem kórházban is visszatartáson, majd 8 napot túlhordtam.... Errõl ennyit. A magzatvízet egyáltalán nem éreztem folnyi, mikor a doki repesztette a burkot. Miért lenne baj, hogy csak keményedéseket érzel? Mit sezretnél ég érezni?
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat !!!!!

39 hetes kismama vagyok. Tegnap este "elfolyt" a nyákdugóm (több óra alatt), utána folyamatos, menzesz-szerű fájások, néha nyilalló, kellemetlen érzés az alhasban, és hasmenés! Lehet, ma bentfognak?

Méregettem az id?közöket, de nem volt jelent?sége, össze-vissza éreztem. Kb.2 órát aludtam. Most éppen semmi. Mi lesz a folytatás? Ma megyek ctg-re, már napok óta motyó a kocsiban, lehet bentfognak, ugye?

Legjobb válasz: Igen, szerintem ebbõl baba lesz :) könnyû szülést és jó babázást kívánok!

Igen, szerintem ebbõl baba lesz :) könnyû szülést és jó babázást kívánok!
Én a 17.40-es vagyok.Szivbol gratulalok nektek.Mondtam en hogy hamarosan karjaidba tarthatod életed ertelmet.Nöjjetek nagyot, sok egeszseget kivanok nektek es a babanak.
A kérdező hozzászólása: Jelentem, megszületett a kicsi lányunk, jún.3-án szerdán reggel, szombaton délután értünk haza.Nagy a boldogság!! akit érdekel a téma, szívesen válaszolok, de most fáradt vagyok:) ))
En a harmadik valaszolo vagyok.Arra vagyok kivancsi hogy meg szuletett-e a baba???Irj ha van valami.Nagyon szoritok nektek.
A kérdező hozzászólása: köszi, hogy válaszoltál!! még mindig csak jóslóim vannak, de folyamatosan, egyre sûrûbben.Szerintem is izgalmas éjszaka elé nézünk:) )bár úgy lenne, ahogy írtad...
Nekem delutan 2 fele ment el a nyakdugo es ejjel fel 4-kor vilagra jott a tunderkem.Nekem is ilyen tunetek voltak mint neked.Este bementem a korhazba gyenge fajasokkal, megvizsgaltak azt mondtak, hogy reggel 8 elott nem lesz baba es megis ejjel megszuletett.Konnyu szulest es boldog babazast.Lehet mar reggel a karjaidban tartod az eleted ertelmet.
A kérdező hozzászólása: Hazaküldtek, de lehet, este visszamegyünk:) )Most beerõsödtek az alhasi görcseim, olyan 10 mp-esek szabálytalan idõközönként, folyamatosan. Még fent van a baba, de már sokat rövidült a méhnyakam.De ezek még csak jóslóak lehetnek:) )
hát, a nyákdugó elfolyhat szülés elött 2 nappal, és 2 órával is. de már mindenképpen a közeledtét jelzi! viszont, ha elsõ baba, s még a vajúdás kezdeti szakaszában vagy, akkor még hazaküldhetnek.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon köszönöm a válaszod, remélem, igazad lesz, már nagyon szeretnénk találkozni a kisbabánkkal:) )
A kérdező hozzászólása: köszönjük szépen, nagyon aranyos Vagy! Mi is a legjobbat kívánjuk Nektek!!!!

Lehet, hogy bután hangzik a kérdés, de honnan fogom tudni, hogy fájásaim vannak? Milyen érzés lesz az? Vagy a magzatvíz elfolyik és utána jönnek? 34hetes terhes vagyok és első baba.

Legjobb válasz: Biztosan tudni fogod nyugi,az elsõ terhességemnél szülés elõtt kb 2 héttel veszettül csipkedett a derekam de nem tudtam mitõl,aztán késõbb kiderült hogy azok jósló fájások voltak csak ugye én még akkor nem tudtam milyen az.:) a másodiknál persze már jobban észreveszi az ilyeneket az ember,most 35 hetes vagyok és már megint érzem azt a csipkelõdést,de mostmár tudom hogy készül a szervezetem a szülésre.ha mensziszerûen fáj a hasad vagy csipkelõdik a derekad és nem rendszeresen azok jóslók aztán mikor nem múlnak el és sûrûsödnek Te is tudni fogod hogy azok már igaziak.üdv 35 hetes km

Biztosan tudni fogod nyugi, az elsõ terhességemnél szülés elõtt kb 2 héttel veszettül csipkedett a derekam de nem tudtam mitõl, aztán késõbb kiderült hogy azok jósló fájások voltak csak ugye én még akkor nem tudtam milyen az.:) a másodiknál persze már jobban észreveszi az ilyeneket az ember, most 35 hetes vagyok és már megint érzem azt a csipkelõdést, de mostmár tudom hogy készül a szervezetem a szülésre.ha mensziszerûen fáj a hasad vagy csipkelõdik a derekad és nem rendszeresen azok jóslók aztán mikor nem múlnak el és sûrûsödnek Te is tudni fogod hogy azok már igaziak.üdv 35 hetes km
A kérdező hozzászólása: Igen, a menzi szerû fájásokat már érzem, esténként, de hetente csak pár alkalommal. akkor ezek már az elõjelek?
az elsõ vagyok.Igen azok már a jóslófájások.Nekem általába északa szokott jelentkezni, és nem minden nap.aztán szülés elött el is múltak.egyátalán nem is volt semmi fájásom már jó pár napja, sõt talán hete, aztán a kiirt nap elött 3 nappal egyszer csak elkezdõdtek, de 10 percesekkel, és rendszeresen, aztán 7, majd 5 és végül 3 perces fájással mentem be.2 és fél óra múlva megvolt a manóm.csodálatos érzés.gondolj erre.sok sikert.
Szia! Nekem semmi elõjele nem volt, hogy hamarosan szülnék. Aznap még vígan sétálgattunk a férjemmel, elvégeztem a házimunkát, mint mindennap. Aztán este 10 körül elkezdett fájdogálni. Bár nálam az volt a "gond" hogy nekem sosem fájt, amikor megjött a mesnim, így nem volt összehasonlítási alapom, hogy most ezek már fájások-e vagy sem. Szóval egész éjszaka nem aludtam, mértem az idõt, közben bújtam a könyveket, hogy most induljunk-e vagy még ráérünk. Reggel fél7 kor indultunk a kórházba, akkor már biztos voltam benne hogy kezdõdik, mert annyira fájt, ekkor már 4-5 percesek voltak. 10.45kor már kezemben tarthattam a babámat. A kiírt idõpont elõtt egy nappal született.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!