Találatok a következő kifejezésre: Az elfogyasztott mennyi idő után (3 db)

Az anyatejben mennyi idő után jelenik meg az anya által elfogyasztott táplálék/ital?

Hallottam már 4 óráról, azonnal-ról, mi az igazság?

Legjobb válasz: Ez teljesen egyénfüggõ, és függ attól, hogy mennyit ettél, illetve hogy mekkora a testsúlyod, és milyen gyors az anyagcseréd. Van, akinél már 3-4 óra múlva, van akinél másnapra.

Ez teljesen egyénfüggõ, és függ attól, hogy mennyit ettél, illetve hogy mekkora a testsúlyod, és milyen gyors az anyagcseréd. Van, akinél már 3-4 óra múlva, van akinél másnapra.
Amikor én káposztát ettem, csak a másnapi szopik után fájt a babám hasa. Amikor dögerõs kávét ittam, a következõ szopinál kipattant a babám szeme. Gondolom, kajafüggõ, hogy mikor kerül át a tejbe.
Nagyjabol 20 ora. De szerintem a folyadek hamarabb is.
Csatlakozom az utolsóhoz, nekem az orvos azt mondta 3 óra, én mindíg ehhez tartottam magam.:)
Fogyasztasz tejet? Mert sok esetben az anya által elfogyasztott tej okoz a babánál kólikát.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi a válaszokat! Igen, eddig ittam napi 2-3 deci tejet, és ettem sajtot, joghurtot. Ma elõször nem ettem/ittam semmi tejfélét, mert én is gyanakszom rá, hogy ettõl fáj a pocakja. A másik tippem a Lakroherb tea, ma azt sem ittam- remélem nem apad majd azért el a tejem!
Dehogy apad el a tejed! Próbáld meg a homepátiás golyókat, attól biztos nem lesz semmi baja a babádnak!
Szia szerintem se apad el a tejet, én menta teát isszom viz helyet mert nem szerettem a vizzet.Most 8 honaposok vagyunk és 5 honapos koráig görcsölt, probáltam odafigyelni, hogy mitt esszek.pl.nem ettem szeles ételeket (bab, káposzta, karfiol, almának a héja az is görcsöt csinál stb.)tejet viszont rengeteget megittam és most is iszom és mostmár dudok enni bármit semi baja a babámnak.Tejed meg szerintem attol lesz és nem megy el ha aszt eszel amit szeretsz és nem idegeskedsz, legalábbis én eszt tapasztaltam.

Az elfogyasztott étel mennyi idő után kerül be a tejcsibe?

Legjobb válasz: Attól függ milyen az emésztésed, de általában 2-4 óra

Attól függ milyen az emésztésed, de általában 2-4 óra

Evés után mennyi idővel érezheti a Baba a magzatvizen át az elfogyasztott étel ízét?

Legjobb válasz: szia! Sok mindentõl függ. Attól , hogy mennyit ettél , õ milyen gyorsan "pisikézi" ki. Kb. 1- 1, 5 óra. De ez nem talpkõ , nem tudom pontosan.

szia! Sok mindentõl függ. Attól , hogy mennyit ettél , õ milyen gyorsan "pisikézi" ki. Kb. 1- 1, 5 óra. De ez nem talpkõ , nem tudom pontosan.
Én a multkor "teszteltem" csokival, 4 kockát ettem, negyed órán belül elkezdett mocorogni a baba.Szerintem ennyi idõ alatt eljutott hozzá.
Pont a múlt héten mondta a dokim, hogy cirka 10 perc és érzi õ is az ízt. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!