Találatok a következő kifejezésre: Az elfogadható, az embernek van (3 db)

Az elfogadható, ha az embernek van barátja, de néha olyan érzés fogja el, hogy valami újat akar kipróbálni valaki mással?

nekem már elég régóta van barátom és szeretem is de néha van oylan h mással szeretnék lenni.konkrét ember nincs,de hiányzik az újdonáság..:S

Legjobb válasz: Velem is fordult már elõ haonló helyzet. Hidd el normális ha már régóta vagytok együtt, de nem is baj. Nem csak a pasiknak lehtnek ilyen gondolataik:P De ha a barátod hûséges, akkor te is próbálj meg az lenni, de ha már nagyon kaccsingatsz más fele ...az már egy kis problémát jelent

Velem is fordult már elõ haonló helyzet. Hidd el normális ha már régóta vagytok együtt, de nem is baj. Nem csak a pasiknak lehtnek ilyen gondolataik:P De ha a barátod hûséges, akkor te is próbálj meg az lenni, de ha már nagyon kaccsingatsz más fele ...az már egy kis problémát jelent
Nekem nem más szokott hiányzozni, és nem a más iránti vágy izgat, egyszerûen az, hogy már sosem fogom átélni, milyen ismerkedni valakivel, milyen közel kerülni hozzá , várni és szerelembe esni.. Én tökéltesen boledog vagyok párommal, sosem vágynék másra, de a kezdeti izgalom és láng azért néha nekem is ezsembe jut, de párommal néha azt játszom, hogy most ismerkedünk, és ez is jó.-) Én is azt javaslom, hogy ha boldog vagy, akkor normális, hogy néha fantáziálsz. De ha nem vele képzeled az életed, erõsödni fog a más iránti vágy, akkor inkább lépj, éld ki magad, és csak akkor kösd le magad tartósan, ha "nyugton " tudsz maradni egy mellett.
Ez teljesen normális. A legboldogabb párkapcsolatban is elõfordul. Ezt úgy hívjuk, hogy kíváncsiság. (Bárkit fel tud izgatni a gondolat, hogy milyen lehetne mással smárolni, mással ágyba bújni... Sõt olykor konkrét személyekkel képzeljük el.) De ez nem baj. :)
Szerintem is természetes!Nekem sokszor oylan érzésem van, hogy már szinte unom a pasim, de ilyenkor oylan lelkiismeret furdalásom van tõle, hogy azonnal kiverem a fejembõl, mert ez hülyeség!de idõnként én is kíváncsi vok :) perzse nem h milyen lehet mással, hanem h milyen újdonságokat lehetne vele kipróbálni...kicsit feldobni a kapcsolatunkat stb... érted gondolom :) pusz sok sikert
Ez arra enged következtetni, hogy a szerelem lanyhult a barátod iránt.ha valakinek a barátja maxmálisan megfelel mind lelkileg mint testileg akkor nemigen álmodozik másról.Mert a sok álmodozást elõbb-utóbb cselekvés követi majd.Mérlegeld a barátod iránti érzelmeidet, megad e neked mindent amire vágysz, akár az ágyba akár érzelmileg.Ha ujdonságra vágysz próbáld elõbb vele feldobni a szexet, vigyél bele valami ujjat, vesd be a fantáziád, és meglátod ez elég e vagy még mindig más pasiról álmodozol.Ha igen akkor a szakítást ajánlom, élj egy kicsit még.
Szerintem még nem igazán vagy érett komoly dolgokra, menj még tapasztalódni egy kicsit, amíg meg nem érik benned az elhatározás, hogy meg tudsz normálisan állni egy ember mellett is.

Ha egy felnőtt ember 8-10ezer Ftot ad a havi rezsibe, az sok, kevés, elfogadható? És ebben minden benne van, kaja, számlák, tisztálkodó/tisztító szerek stb.

Legjobb válasz: hát szerintem egy kicsit kevés. ha szülõknél lakik, úgy gondolom, hog ez egy ember havi kajáját sem fedezi, nem hogy a rezsivel együtt. ha már belead, akkor tényleg adjon, szerintem minimum egy 20-as lehetne. én nem keresek sokat, de ha már otthon élnék, annyit ha nem többet, tuti beleadnék.

hát szerintem egy kicsit kevés. ha szülõknél lakik, úgy gondolom, hog ez egy ember havi kajáját sem fedezi, nem hogy a rezsivel együtt. ha már belead, akkor tényleg adjon, szerintem minimum egy 20-as lehetne. én nem keresek sokat, de ha már otthon élnék, annyit ha nem többet, tuti beleadnék.
Csatlakozom az elõttem szólókhoz: borzasztóan kevés.
Én azt elhiszem, hogy pl ha minimálbéred van, és még spórolni is akarsz és még otthon is laksz, de sokáig ennyit adni ciki is egy idõ után. Mi manapság már egy tízezres? Egy öblítõ majdnem ötszáz ft, és csak egy példa volt, egy kenyér háromszáz. Jobb minél elõbb egy gyereknek minél hamarabb felnõni a dolgokhoz, kevés nagyon a tíz ezer na ez a lényeg.
Ennyibõl nem jönnél ki egy hónapban. Nagyon kevés. Én alsó hangon 15 ezret költök kajára 1 HÉTEN, de ha több adagot fõznek, talán ki lehet jönni heti 10 ezerbõl 1 fõre. De ez csak a kaja. A rezsit pontosan lehet tudni, mennyi, el kell osztani a lakók számával. Tisztálkodásra, mosásra számolnék 1-2 ezer Ft-ot, attól függõen, mi van benne, csak szappan, vagy pl. drágább arcszesz, tusfürdõ is.
Kevés. 10.000.- forint az napi 300 valamennyi... Abból mi jön ki? Max vajas kenyér...
sztem nagyon kevés! Csak gondolj bele ez a rezsi rád esõ részét fedezi, Dobj még rá egy 10est a kajára
Nevetségesen alacsony összeg. A napi kaja alaphangon 700-800 forint, ez egy hónapban több mint 20 ezer. A számlákkal viszonylag egyszerû, el kell osztani a havi rezsit a lakók számával és megkapjuk az egy fõre esõ részt. Plusz még legalább 1-2 ezer a mindenféle pipereholmi, tisztálkodószer. 30 ezernél kevesebbet adni nem korrekt, még a 30 is valószínûleg kevés, de annyival a szülõk általában szoktak segíteni.
Ha minden benne van akkor ennek a 4x-sében gondolkodj.
Italra és nõkre. Kis szórakózás mindenkinek jár.
A kérdező hozzászólása: Mindegy is mert ma jól összevesztem vele. Annyit kértem tõle hogy menjen már el a postára csekkeket befizetni. A gyerek nem érzi jól magát, ne menjek én. Erre õ határozottan elutasította. Erre felment a pumpa, és mondtam hogy haza lehet menni. Õ jött nekem a nagyképû szöveggel hogy nincs õ megijedve, megtud élni a pénzébõl. Nagyon kíváncsi vagyok rá, fõleg hogy jön a tél. De nem érdekel, a hétvégén megy.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó. Segítsen neki csak ne a családja kárára. Mi az hogy a férjem fizeti??? Én is kapok pénzt. 7hónapos terhesen hagytam abba a munkát! Tavaly télen volt hogy napokig kajára sem telt, minden fillért elvitt a rezsi a fûtés a hitel. Most nyáron sokkal könnyebb, de nemsoká jön megint a tél, nem akarok megint nélkülözni!
Miért te mennyit kapsz a gyes alatt, 800ezer forintot? Nem. akkor meg mit kapálózol? Férjed el fogja intézni, ha már túl megy minden határon, ne politizálj otthon, elég neki a munkahelyén politizálni minden percben, ne kelljen erre hazamennie. Mit kéne mondania az apjának, hogy néha meglátogatlak a blaha aluljáróban mert az asszonynak nem tetszel?
Az is megoldás, ha marad, elosztjátok neki a számlát, azt fizesse ki, a maradékból meg éljen meg, ha tud. Tehát vegye meg magának az ásványvizet meg a pick szalámit. Egy hónap múlva újra tudjátok tárgyalni a dolgot.
A kérdező hozzászólása: Írhatsz te nekem bármit kedves 55%os, nem hat meg. Lennél csak te a helyemben, a férjem egész nap dolgozik nekem kell elviselni. Azt a pénzt amit ráköltök inkább költöm a gyerekre. Nem tudom mit csinál azzal a 20000fttal ami nála marad. Nem mindegy hogy 1kg kenyér elég másnapra is, vagy még aznap elfogy. Havi szinten sokat számít! Egyébként is van hol laknia, van háza csak itt ragadt. Eljött megnézni a gyereket 1éve, azóta néz.
nagyon kevés.
Micsoda emberek vannak:D Jajaja, hadd döntse már el a férjed hogy hagyja-e hogy az apja kihasználjon titeket és felzabálja a kaját elõletek:D Milyen igaza van a kedves hozzászólónak... Remélem érzékeltétek a méla gúnyt a mondókámban. Mind a 30ezret oda kellene adnia, az legalább a kajáját fedezné. Gondolom a rezsiteket azért olyan szinten nem dobta meg, hogy vagyonokkal többet kelljen fizetni. Az külön felháborító hogy még szájal is, hogy nem jut neki téliszalámi a napi 330 Ft kajapénzbõl amit letesz az asztalra. Azt kellett volna csinálni. Papa ha itt akar lakni, csak tessék, de gondoskodjon magáról. Ott van a pénzecskéje, ossza be. És még rendesek lettetek volna hogy nem kértek rezsipénzt. Ha mégis marad az öreg szerintem csináld ezt. Szívességbõl ott lakik akkor már ne te szolgáld ki. Van két lába, havi 30ezer forintja, van bolt a közelben, jó mulatást. Ha nem tetszik lehet ballagni vagy éhezni.
Tudod, Kérdezõ, én megértelek. Tényleg nagyon kevés. DE!!! De ha a férjem így beszélni bármely szülõmrõl vagy a testvéremrõl, még ha ilyen helyzet is áll elõ, hát õ repülne elsõként, az biztos! Felesége az embernek lehet még (isten ne adja, hogy így legyen), de anyja-apja-testvére csak egy van! És ha majd x év múlva (isten ne adja) elváltok, akkor neki is csak az apja marad, akármilyen is annak a természete és lehetõségei! Ezt nagyon gondold át...! VAlószínûleg a férjed is tisztában van az apja dolgaival, de ha így nekitámadsz, és így viselkedsz, könnyen lehet, hogy te is pórul jársz!
Remélem sikerült este a férjeddel ezt tisztázni. ne haragudj, hogy ezt mondom, de ha a férjem, vagy az én szüleim egy fillért nem keresnének, akkor is eltartanám õket. arról nem is beszélve, hogy a férjed dolgozik jelenleg, õ hozza a nagyobb pénzt, tehát õ tartja el. ehhez pedig minden joga meg van. tudod... errõl szól a szeretet és a család. értem én, hogy te úgy érzed, hogy kihasználnak, és valószínûleg úgy is van, de ezt NYUGODT hangnemben, és nem az apóst támadva adtad elõ - remélem - a férjednek. én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy velem mi lesz öreg koromban, ha megélem. még annyi nyugdíjunk sem lesz, mint a szüleinknek, teljesen rá leszünk a gyerekeinkre utalva. és õk majd mit fognak a fejünkhöz vágni? hogy kihasználjuk õket és az unokáinktól vesszük el a pénzt. mondhatod, hogy akkor elmész dolgozni, de hova? 45-50 éves embert ma sem vesznek fel már szívesen, a jövõben sem akarnak majd. én látom, hogy apám 55 évesen mit küszködik, hogy megbízásai legyenek. szóval ne csodáld, ha ugyanezt fogod a gyerekedtõl megkapni idõsen... hiszen majd a te mentalitásodat látva fog felnõni, és még ha sosem fogod ezt õelõtte produkálni, akkoris az alapnevelésedben benne lesz. szép reményeket kívánok neked.
Nem a férjednek kéne ezt megoldani? Ha egyáltalán gond neki, ha jól veszem ki õ fizeti ezt az egészet, hadd döntse már el az apján segit e vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Igen jó ötlet, csakhogy õ nem megy a boltba, még a postára sem hajlandó elmenni csekket befizetni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nem rólam van szó, hanem apósomról. Már lassan 1éve hogy nálunk lakik, és ennyit ad a rezsibe. Mostanra telt be a pohár, és elöntötte az agyamat a köd, és mondtam hogy haza lehet menni! Azzal jön nekem hogy ennyit tud adni, 30.000ft körül kap. Egyedül a párom keres, én gyeden vagyok a fiúnkkal, van lakáshitelünk. Nem tudom minek neki a maradék 20000ft, mert semmire nincs gondja.
Küldd el egyszer egy nagybevásárlásra, hogy lássa mi mennyibe kerül.
A kérdező hozzászólása: Kíváncsi vagyok ti tartanátok, vagy elküldenétek az ilyen családtagotokat(most mindegy hogy kicsoda)? Meddig lehet ezt tûrni?
tudja az szerintem hogy mi mennyibe kerül de ha 30-at kap gondolom magánál is akar lóvét tartani. viszont élõsködni nem igazán fer sokáig a gyereknél. sok sikert és légy hidegfejû, légy te az okosabb.
Gondolom BPJ-t kap. Így nehéz többet adni. Semmivel nem járul hozzá a költségekhez?
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nincs tisztában az árakkal! Azzal jön nekem hogy õ régen téliszalámit evett, és ki van akadva ha hónap végén parizert veszek. Ja és õ a büdös pesti csapvizet nem issza meg, csak ásványvíz kell neki.
Akkor az lesz a megoldás, ha egyszer megkéred, hogy vásároljon be ahelyett, hogy odaadná azt a tizest. Írsz neki egy átlagos havi bevásárlólistát, aztán majd rádöbben, hogy mennyit ér ma annyi pénz...
A kérdező hozzászólása: De hozzájárul hónap elején max 10000Ftta, és evvel le van tudva! Továbbiakban egy fillért nem látok.
Add vissza neki a listával. Jaj apuka, most nem tudok elmenni bevásárolni, tessék már ezeket megvenni, jó? Köszönöm
Egy dolog segítséget nyújtani a szülõknek, és egy teljesen másik dolog ha az/azok pofátlanul kihasználják a saját családjukat. Mert ha havi 30-ból 10-et ad csak oda, és még extra igényei is lennének, az azért már túlmegy egy határon. Én ha olyan anyagi helyzetben lennék, hogy megtehetem hogy ne fogadjak el tõlük pénzt, akkor természetesen nem tenném. De rosszul esne ha még kritizálnák is a kosztot úgy hogy nem õk fizetik. Milyen már? Meg aki éppen gyesen van, mert bõvült a család 1-2 gyerekkel annak onnantól kezdve hallgass a neve? Egy házasság vagy egy kapcsolat nem arról szól, hogy annak van több joga, aki éppen többet keres. Nem azt mondom hogy tagadja meg bárki is a szüleitõl a segítséget, de ha ez ilyen szinten zajlik, hogy a családnak jut kevesebb, úgy hogy közben megtehetné apuka hogy többet dob a közösbe, és még bunkó is, ott már nem csak azt kell nézni, hogy jaj 18 évig õ eltartott engem, most akkor hagyom hogy kiszívja a véremet, meg a családom vérét. Ugyanakkora, ha nem nagyobb felelõsséggel tartozik a gyerekei felé, mint az apjának. Olyan megoldást kellene találni ami mindenkinek megfelel. Nem egyedül apukának. Ép érzésû ember nem is enné el a kaját a saját unokája/gyereke elöl. Ha választani kell, akkor inkább én nem eszek, vagy kevesebbet eszek. Ez azért sok mindent elmond a kedves nagypapáról.

Igaz, hogy Indiában sok ember (fõleg az ilyen öreg guruk) pucéran vannak az utcán, mert ott ez elfogadható?

Legjobb válasz: Vannak ég öltöztette szádhuk, akik meztelenül járnak-kelnek. Nõknek az illendõség nem engedi meg ezt, de férfiaknak igen. Nincsenek sokan, legalábbis az egy milliárdhoz képest.

Vannak ég öltöztette szádhuk, akik meztelenül járnak-kelnek. Nõknek az illendõség nem engedi meg ezt, de férfiaknak igen. Nincsenek sokan, legalábbis az egy milliárdhoz képest.
Nem igaz!
akadnak.de nem igen mászkálnak így. inkább ülnek és a namiszervüket sanyargatják. A túrista paradicsomoktól, és a városoktól távolt lehet õket megtalálni.
Nem talalkoztam igy pucer embrrrel sem.
Igen vannak


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!