Találatok a következő kifejezésre: Az elfogadható, az (325 db)

Fiúk/Lányok! Hány év nektek az elfogadható korkülönbség? Illetve mennyi volt az eddigi legtöbb ami közted és a párod között volt?

Bocs, hogy hülyén fogalmaztam, remélem értitek. :D

Legjobb válasz: Én úgy állapítom meg ,hogy mennyi az elfogadható, ohgy belegondolok, ohgy a fiatalabb közülünk, mondjuk most születik. Akkor a másikunk hány éves is? Pl. ha van 6 év a párom javára, akkor ha én most születnék a párom már általános iskolás lenne. Ez még nekem elfogadható. De ha mondjuk lenne 20 köztünk... amikor én születek, õ már javában dolgozik vagy hajkurássza az egyetemen a csajokat. Hát ebbe belegondolva... no thanks. És az eddigi max. korkülönbség nem egészen 1 volt. Igaz nem is korát néztem ,csak valahogy õt szerettem meg. 23/L

Én úgy állapítom meg , hogy mennyi az elfogadható, ohgy belegondolok, ohgy a fiatalabb közülünk, mondjuk most születik. Akkor a másikunk hány éves is? Pl. ha van 6 év a párom javára, akkor ha én most születnék a párom már általános iskolás lenne. Ez még nekem elfogadható. De ha mondjuk lenne 20 köztünk... amikor én születek, õ már javában dolgozik vagy hajkurássza az egyetemen a csajokat. Hát ebbe belegondolva... no thanks. És az eddigi max. korkülönbség nem egészen 1 volt. Igaz nem is korát néztem , csak valahogy õt szerettem meg. 23/L
Hát én 20 éves vagyok max. egy 30-ast bevállalnék, ha úgy alakulna vagy olyan megfogó személyisége lenne, de eddig nekem a maximális 3 év volt a srác javára! A mostani barátom még fiatalabb is nálam 4 hónappal.. ez nem túl elõnyös.
Mármint maximum egy 30 évest, még bevállalnék így 20 évesen.
Én 22 éves vagyok. Mivel mindig is sokkal fiatalabbnak néztem ki a korosztályomtól, ezért az idõsebb pasik rám se néztek. Tini koromban volt 2 évvel fiatalabb barátom is és max 1 évvel idõsebb.20 évesen jöttem össze a párommal, 4 évvel idõsebb, de mivel év végén születtem õ pedig januári, mindig 5-re kerekíti. A számomra a legnagyobb elfogadható korkülönbség a 8 év, de ha igazán beleszeretnék pl egy 35 éves férfibe, akkor nem utasítanám el csupán a koráért.Egyébként a barátnõm és a párja között 16 év van és már 6 éve boldog párkapcsolatban élnek :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek aki eddig válaszolt! :) az én barátom és köztem 2 év van. Õ 19/f én 17/l.
Én is ezt vallom! 3. voltam.
többségében velem egyidõs barátaim voltak, viszont egy volt aki 12 évvel idõsebb meg korábban is tetszettek olyan korúak (ez a +12 év valahogy ilyen visszatérõ motívum az életemben) persze azt hozzá kell tenni hogy õk külsõre letagadhatnak 7-8 évet, és komolyságban - vagy inkább komolytalanságban - is velem egy szinten voltak. szóval összességében azt mondom, elég változó, nem számít annyira a kor, inkább hogy mennyinek néz ki meg hogy viselkedik.
Ja és nõ vagyok, lassan 24 éves :)
Minimum 10 év. Életem elsõ szerelme 30 évvel volt idõsebb nálam, és én õszintén szerettem, persze a dolog viszonzatlan volt félig meddig. Volt olyan kapcsolatom, ahol a párom 2 évvel volt idõsebb, az is jó volt, de nekem mindig is az idõsebbek tetszettek. A jelenlegi párom és köztem 12 év van.
fiatalabbal nem jönnék össze, felfelé max 5 év. 15/l
Hát most vagyok 17 és max 21 esetleg 22 éves legyen.Viszont megismertem egy fiút, aki 25 éves és elég tapasztalatlan és olyan mint egy korombeli, szóval akár még õ is belefér. Viszont ha pl 22 lennék akkor egy 32 évessel is járnék. Az eddigi legnagyobb korkülönbség eddig 1 év volt..:D
A volt baratom 5 evvel volt idosebb. 15 voltam, o meg 20, amikor osszejottunk. Tobb eves kapcsolat lett. Most egy 28 eves pasiert vagyok oda. De 30 evessel mar nem nagyon tudnam elkepzelni. Fiatalabb pasival meg vegkepp nem. 20/L
4év!nem tünik soknak de 15 és 19 évesen igen sok! mert nem lehet komolyabbra tenni kapcsolatott 1-2után se szóval nekem elfogdható tizenévesen 2 max.de mondjuk ha 20éves és én 26 akkor úgy is jó szóval tizenéves ként inkább velem egykorú vagy igy...
Mikor 21 voltam volt egy 13 evesbaratnom. Gyonyoru volt.mindene tokeletes. 4ev utan is rola almodozom...

180 cm magas férfinál, kb. hány centiméter átmérőjű kar az elfogadható?

Nekem 34-es

Legjobb válasz: 34es átmérõjû? Húúú milyen koxot nyomsz te ember? Az laza 54-es felkar... az sima liba, ne akarj nagyobbat. Na de komolyra fordítva a szót, és 34-es kerületûnek véve: akkora az elfogadható amekkorának te elfogadhatónak látsz. Ha zavar akkor irány a terem.

34es átmérõjû? Húúú milyen koxot nyomsz te ember? Az laza 54-es felkar... az sima liba, ne akarj nagyobbat. Na de komolyra fordítva a szót, és 34-es kerületûnek véve: akkora az elfogadható amekkorának te elfogadhatónak látsz. Ha zavar akkor irány a terem.
Igen, teljesen egyetértek az elõttem szólóval. Ez csak és kizárólag tõled függ. Valaki nem elégedett a 44essel sem...
Teljesen átlagos, tehát nem vékony, de nem is vastag. De tényleg, ha zavar, hajrá, irány a terem!
Jol irtak a tobbiek.Nehogy mi mondjuk mar meg, hogy mekkora kar az elfogadhato! Te dontsd el, hogy elegedett vagy-e a testeddel, vagy nem.Ha nem, akkor irany a terem!
Valahol olvastam, hogy régen azt tartották esztétikusnak, ha valakinek megegyezett a bicepsz, vádli és nyak kerülete.
40ig nyugodtan feltolhatod , az még nem is túlzás :D
"ha valakinek megegyezett a bicepsz, vádli és nyak kerülete." Ha megméred nekem a bicepszed és a vádlid kerületét elhiszem.
50 es a minimum.

158 centis nőnek melyek az elfogadható méretei?

Gondolok itt mellb?ségre stb.

Legjobb válasz: Én 160 cm vagyok, átlagos testalkatú. Ebbõl próbálok viszonyítani. 54 kg vagyok, bár sztem 48-58 kg között elfogadható. Mellbõség nekem 82 cm, derék 62 cm, csípõ 95 cm. Sztem elfogadható mellbõség 75-90 cm-ig, derék 55-65 cm-ig, csípõ 85-95 cm-ig.

Én 160 cm vagyok, átlagos testalkatú. Ebbõl próbálok viszonyítani. 54 kg vagyok, bár sztem 48-58 kg között elfogadható. Mellbõség nekem 82 cm, derék 62 cm, csípõ 95 cm. Sztem elfogadható mellbõség 75-90 cm-ig, derék 55-65 cm-ig, csípõ 85-95 cm-ig.

Elfogadható ha az anyuka azt mondja óvodás gyerekek mellett, hogy azért nem dolgozik, mert a férje külföldön dolgozik?

Sokan kritizálnak emiatt.

Legjobb válasz: ki a bánatnak van ahhoz köze,hogy miért nem dolgozol? Ha nem elfogadható nekik,akkor nem fogadják el.Miért érdekel ez téged?

ki a bánatnak van ahhoz köze, hogy miért nem dolgozol? Ha nem elfogadható nekik, akkor nem fogadják el.Miért érdekel ez téged?
Ha nektek így jó, akkor a ti dolgotok. Habár én is furcsálom, hogy a sógornõm nem megy el dolgozni, mikor anyagi gondjaik vannak, pedig a kicsi már 6 éves, a nagy meg 14. El sem tudom képzelni egy 50 nm-es panelben mit lehet csinálni egész nap. (én is ekkora lakásban élek 2 kicsi gyerekkel) Én begolyóznék otthon az biztos. Van akinek kielégítõ "csak" háztartást vezetni és fõzni, gyereket nevelni, vagyis a klasszikus nõi szerep. Szerintem a normális az lenne, ha lenne normális részmunkaidõ vagy távmunka.
Ez sokmindentõl függ. Elsõsorban van-e, aki tud vigyázni a gyerekekre, míg anya nincs otthon. Az apuka mennyit keres. Anyukának mennyi a havi jövedelme több gyermek esetén. Milyen a családi háttér, gondolok itt a nagyszülõkre. Ennyi. Ha mindez megoldható anyagilag, akkor miért baj, ha nem dolgozik az anya? Mondjuk én ha meg tudnám oldani gyermekem felügyeletét, akkor természetesen dolgoznék, de sajnos nem tudom megoldani, mert nincs ki vigyázna rá. Férjem ugyan nem külföldön dolgozik, de 3 mûszakban van. Ez épp elég ok arra sajnos, hogy "nem kellek" sehova köztes idõben, csak több mûszakban, amit nem tudok most megoldani. :/ Nagyszülõ beteg, ápolnom kell, azaz az Édesanyámat. :( Jó én más eset vagyok.
Miért kellene magyarázatot adni arra, hogy miért nem dolgozol??? Ki a fenének van köze hozzá? Ha nem kölcsönkérésbõl éltek, akkor nem kell senkinek magyarázkodnod. Engem is megszólnak azok, akik kölcsöknkérésbõl élnek. Mi meg vagyunk, én beteg vagyok sajnos, de senki nem tudja, de nem is fogok magyarázkodni. Párszor hallottam már , hogy megszóltak, hogy milyen jól megy, gyerekek suliban, anya meg otthon, meg, hogy a wc-re is kocsival jár stb. Mi a fene közük van hozzá? Nem õk etetnek minket, nem õk ruháznak, nem õk tankolnak. Tudnák nyomós magyarázatot adni rá sajnos, de nem akarok! Mert nincs közük hozzá. Szépen megvagyunk, a gyerekek is, apjukkal is sokat vannak, mindent megkapnak. Csak ugye sok a rosszindulat, az irigység. Szégyelljék magukat!
Igen. Ha anyagilag megengedhetik maguknak akkor miért ne. A háztartást vezeti, elég az.
Senkinek semmi köze hozzá. Ha megtehetném, én nem dolgoznék, hanem haztartásbeli anyuka lennék. Gondolom ezzel nam ártanék senkinek.
Én szívesen dolgoznék, most kezdte a lányom az ovit, visszamennem nem volt hova, újat meg nem sikerült még találnom, szerencsére anyagi gondjaink nincsenek ez miatt, inkább magam miatt mennék, egy alkalmi munkán kívül mást eddig nem találtam, de már oda is a megváltozott munkaképességûeket keresik, így az is kiesett :(
Én, bár nem vagyok egy nagy munkamániás, de 4, 5 év itthonlét után már mennék vissza dolgozni. És még van 1 év itthon, mert bölcsibe nem vették fel a fiam, após bár itt lakik, rá egy percre se bíznánk a fiam, így marad az, hogy a férjem dolgozik én meg a gyest kapom addig. Ha a férjem külföldön dolgozna és a gyerekeim oviba járnának, akkor én már mennék vissza dolgozni. Nem ülnék egész nap otthon.
Téged zavar?
Ha nektek ez így jó, senkinek semmi köze hozzá...ha te háztartást vezetsz, és ellátod a gyerekidet, akkor nem tudom, milyen jogon szólnak be :) Irigység, gondolom én.

Szerintetek melyik az az életkor, amikor még elfogadható az, hogy nem volt párkapcsolatod?

Legjobb válasz: Elfogadható? Engem konkrétan marhára nem izgat más hány évesen mit nem csinált még.

Elfogadható? Engem konkrétan marhára nem izgat más hány évesen mit nem csinált még.
Szerintem nincs ilyen korban megkötött dolog, a sok ostoba aki éretlen úgyis ilyen 18-at fog írni meg hasonlókat.Van, akinek könnyû ilyen szempontból összehozni egy kapcsolatot és van akinek viszont nagyon nehéz.Aki ilyen miatt ítélkezik mások felett, az nagyon buta.Fogalma sincsen miért lett így a másiknak a dolga, és gusztustalan dolog ilyen miatt valakit megkülönböztetni másoktól.
Nem is az a lényeg, hogy hány éves, hanem hogy miért nem volt. Természetesen hibásak vagyunk benne (én is az idõsebb, kapcsolat nélküliek körét bõvítem), de sokat számít a hozzáállás. Teszünk-e érte, hogy változzon a dolog, hogy fogadjuk mások közeledését stb.
Konkrétan 25 és afelett érezném furcsának, de különösebben akkor sem érdekelne, vagy nézném le amiatt az adott embert. Ezer oka lehet, nem feltétlenül negatívum. Mindenki úgy él, hogy akar, ha valakinek egész életében nincs senkije, hát ne legyen, önnön, szabad akaratából teszi. Peace&love.
inkább az a gáz, aki kijelenti, hogy X évesen már kell lennie kapcsolatnak az ember háta mögött... pont az ilyenek nem értek még meg a dologra...
Akármikor elfogadható, ha életed végéig nincsen, engem az sem zavar.
En 22 vagyok, es meg nem volt semmifele kapcsolatom. Es kicsit sem erzem gaznak. Es olyan sraccal nem kezdenek soha, aki annak tartana. Igy alakult, ez van. Nem vagyok se bünronda, se hajas diszno, se buta, se semmi. Csak tul atlagos. :) 22L
17-18
A kérdező hozzászólása: én is így gondoltam. köszi a válaszokat! :)
A kérdező hozzászólása: most nem a "mit nem csinált még" vagy mit csinált már érdekelne, hanem inkább az, ha mondjuk valaki azt mondja neked x évesen, hogy még soha nem volt semmilyen párkapcsolata, akkor mennyi az az x, amit már furcsának érzel.

Szerintetek az "elfogadható" ha 15 évesen lefekszem a barátommal?

Úgy értem hogy most alakulgat valami egy sráccal..ő idősebb nálam és ha netán összejövünk akkor egy idő utána ODA jutunk..én 15 múltam most nyáron..mi a véleményetek arról hogy egy lány 15 évesen veszti el a szüzességét?

Legjobb válasz: Jogilag rendben van, ha te is beleegyezel. Erkölcsileg pedig neked kell eldönteni. Mindenesetre én egy hét után azért nem adnám oda magam a fiúnak. Várj vele pár hónapot, hogy tisztázódjanak az érzéseitek és csak akkor menj bele bármi ilyesmibe. Egyébként erre nincs ilyen írott, vagy íratlan szabály, hogy mikor elfogadható és mikor nem.

Jogilag rendben van, ha te is beleegyezel. Erkölcsileg pedig neked kell eldönteni. Mindenesetre én egy hét után azért nem adnám oda magam a fiúnak. Várj vele pár hónapot, hogy tisztázódjanak az érzéseitek és csak akkor menj bele bármi ilyesmibe. Egyébként erre nincs ilyen írott, vagy íratlan szabály, hogy mikor elfogadható és mikor nem.
ha elég érettnek érzed magad hozzá, akkor nyugodtan ;)
szeritem ne.
Szerintem ha készen állsz rá akkor oké.
manapság teljesen elfogadott de ha nem állsz készen, ne csináld ha szeret, vár rád
Ez nem a kortol függ szerintem..ha szeretitek egymást(!) és biztok egymásban(!!) akkor teljesen elfogadható és azt tesztek amit jonak láttok:)
Most komolyan a gyakorikérdéseken kérdezed meg, hogy rendben van-e? Milyen szempont szerint? Jogilag rendben van, a lelkiismeretedet viszont csak te tudod megvizsgálni.
A mai társadalomban valószínûleg az, ennek ellenére én nem ajánlanám neked. Még azt sem tudod, hogy hol áll ez a kapcsolat, szóval szerintem nem kellene azonnal ****ni. A szüzességed elvesztése ráér, nem kell belerohanni az elsõ alkalommal ebbe a dologba. A te döntésed, jól gondold meg.
Nem elfogadható a korod miatt sem, és azért sem mert 3-4 hónap után egy gyerek ne akarjon csak szexelni pláne úgy, hogy még össze sem jött a sráccal.Egy 15 éves éretlen gyerek vagy akinek nem a szexen kellene gondolkodni, még nem is ismered 3-4 hónap múlva sem ismered meg igazán, ne gyertek ezzel az érettnek érzed magad meg szerelmesnek dumával nem egy 17-18 évesrõl van szó, hanem egy gyerekrõl akinek a tojáshéj a fenekén van és akinek semmi önbecsülése ha csak úgy majd oda dobja magát pár hónap múlva.
Ha becsúszik egy gyerek, szerintem 15 évesen teljesen készen állsz majd rá. Hisz van munkád, lakásod, barátod is dolgozik, lakása van... Szüleitek örömmel nevelik majd a becsúszott gyereket és a gimibõl is jól kib*sznak majd. 90-es évek óta minden gyerek dugni akar? Megsúgom rohadtul nem leszel vele együtt, hogy a férjed legyen. Mondd ki bátran, viszket a lukad, dugni akarsz. Ez a mai generáció, ennyit jelent nektek a szex.
# 12: Onnan, hogy több hónapnyi együtt járás után történne elõször aktus, ha tényleg úgy érzi, hogy szerelmes. Pont ahogy az értelmes, normális felnõtt embereknél szokás.
én is 15 vagyok (fiú) a félreértések elkerülése végett :D ha készen állsz rá akkor hajrá de használjatok gumit de ne ilyen szarokat hanem pl Durexet.. ennyi.
Az a véleményem hogy az egy ribi. Aki 15 évesen odadobja a szüzességét valakinek. Elõtted még az élet, gondold meg mit teszel!
Emberek! Hogy érezné, hogy õ az igazi, ha még össze sem jöttek?
# 8: Akkor te egy igen megfontolt kislány vagy és ha úgy érzed, hogy õ az igazi, akkor okozzatok egymásnak örömöt.
A mai világban ez már megszokott.
Na, elolvastam a kifejtést is. Tehát: még nem is jöttetek össze, de te már a szexen gondolkozol! :D Hány éves, 18+? Lesz egy pár jó éjszakája.
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló: nem egy hét utánra gondoltam, hanem 3-4 hónap után..:)
szerintem teljesen oké.Mindenki maga érzi, tudja, hogy mikor van itt a pillanat, hogy elveszti szüzességét és ha te úgy érzed, hogy itt az alkalom akkor hajrá :)

Xperia típusú, illetve a komolyabb okostelefonoknak mennyi az elfogadható hőmérsékletük 0.5-1 óra játék után? 35 fok soknak mondható? Nem árt ilyen meleg az áramköröknek, ill. az alkatrészeknek?

Legjobb válasz: 1 óra játék után 45 fok is elfogadható lenne. Az alkatrészeknek pedig 70-80 fokig semmi bajuk nem lesz (az akksit leszámítva, az nem szereti a meleget).

1 óra játék után 45 fok is elfogadható lenne. Az alkatrészeknek pedig 70-80 fokig semmi bajuk nem lesz (az akksit leszámítva, az nem szereti a meleget).
A kérdező hozzászólása: És az akksinak mennyi az elfogadható hõmérséklet?
Kb 50 fok.
A primitív szöveged egyáltalán nem elfogadható...
Ha akarod elfogadjuk
Mivel szûz voltál, szerintem nem gáz. Mondjuk az fontos, h a lány hány éves volt és h õ is szûz volt-e.
Bocsi, de te tökre nem vagy komplett, olvasd már vissza a kérdésedet xDDD itt fetrengek rajta... xDDD
Egy jó nagy kretén vagy, csodálkozom, hogy egyáltalán van barátnõd...
Most már soha nem fog rendesen felállni, mert az elsõ a mérvadó, ha lankad, mindig lankadni fog! ;)
Ha megtanulsz értelmesen beszélni 5 percenként spontán orgazmusod lesz.

Szerintetek elfogadható az, ha valaki nem akar valamilyen ételt megenni, de nem egészségügyi okból, hanem meggyőződés miatt?

Pl. a barátn?m nem akar tejtermékeket enni, mert szerinte nem egészséges, és ezek nélkül ? jobban érzi magát, meg nem is szereti ?ket. Engem nem kényszerít, hogy legyek én is tejmentes, de ? szeretné ezt az életmódot tartani egy életen keresztül.

Legjobb válasz: Alapvetõen szerintem elfogadható,a párom nem eszi meg a gombát.Meg sem kóstolta sosem,ránézésre azt mondta õ ezt nem eszi meg. De az hogy semmilyen tejterméket nem fogyaszt a barátnõd,az nem tudom mennyire egészséges?!Hisz mégis csak vannak bennük olyan dolgok, amik szükségesek a szervezet számára.

Alapvetõen szerintem elfogadható, a párom nem eszi meg a gombát.Meg sem kóstolta sosem, ránézésre azt mondta õ ezt nem eszi meg. De az hogy semmilyen tejterméket nem fogyaszt a barátnõd, az nem tudom mennyire egészséges?!Hisz mégis csak vannak bennük olyan dolgok, amik szükségesek a szervezet számára.
A kérdező hozzászólása: Igazából nem tejtermékeket nem eszik, hanem cukrot, ezt csak pl.-nak hoztam fel...
A kérdező hozzászólása: A kristály, meg a barna cukrot nem eszi, gyümölcsökbõl akár egy kilót is meg tud enni egy nap...
Elsõ vagyok Hát azzal szerintem messze semmi gond nincs, ha cukrot nem eszik, bárcsak én tudnám megállni.
Azt nem értem, hogy NEKED mi a bajod ezzel? Ha valaki nem akar megenni bizonyos élelmiszereket, az az ö dolga, amig nem akarja ezt a meggyözödését másokra rákényszeriteni, addig semmi baj vele.
Szerintem nincs ezzel baj, különösen, ha cukorról van szó. A szervezete megkapja más formában azt a ch-t, amit egyébként a cukorból szedne össze. Nálunk pl. a tesóm a rizst és a tejfölt nem hajlandó megenni, míg a többi tejtermékkel semmi gondja. Én viszont a tejet nem iszom meg, de a többi tejterméket igen. Szerintem is az a jó, ha valaki odafigyel szervezete "üzeneteire", és annak megfelelõen étkezik.
nagyon jól teszi ha nem eszik cukrot a legártalmasabb dolgok egyike az a finomított cukor. Egyébként én sem eszek cukrot már egy éve kb és nem is hiányzik.
Mindenki azt eszik, amit akar. Nem?
A cukor kerülése nem gond, csak ne édesítõszereket használjon helyette a kávéba, meg a kakaóba, ilyesmi. Erre a célra a méz a legalkalmasabb. A mézben lévõ cukrok könnyebben bomlanak, nem beszélve a rengeteg hasznos összetevõrõl, amibõl felépül.

Opel astra caravan 2003-as évjáratú autónak drága vagy még elfogadható az alkatrész utánpótlás?

Legjobb válasz: Erre a kérdésre relatív a válasz. Gyáriban. gyárival megegyezõ, vagy utángyártott minõségben gondolkozol. Ha az arany középutat választod akkor elfogadható. van ami olcsóbb mint a hasonló kategóriás autóké, van ami drágább. ( pl: a gömbfej egy cliohoz 1500ft, astrához 2500ft, mazda 323 hoz 3000ft vagy kormányösszekötõ peugeot 206-hoz 2250ft, citroen c4-hez 3200ft, astra 3700ft, megane 2600 ft.) Üdv.

Erre a kérdésre relatív a válasz. Gyáriban. gyárival megegyezõ, vagy utángyártott minõségben gondolkozol. Ha az arany középutat választod akkor elfogadható. van ami olcsóbb mint a hasonló kategóriás autóké, van ami drágább. ( pl: a gömbfej egy cliohoz 1500ft, astrához 2500ft, mazda 323 hoz 3000ft vagy kormányösszekötõ peugeot 206-hoz 2250ft, citroen c4-hez 3200ft, astra 3700ft, megane 2600 ft.) Üdv.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!