Találatok a következő kifejezésre: Az elevitet a magne B6-ot (10 db)

Az elevitet es a magne B6-ot minden nap kell szedni?

Meg a terhessegem elejen vagyok.

Legjobb válasz: Én az elejétõl sõt még azelõtt is szedtem az elevitet, most is szedem és szedni is fogom. A magne b6-ot csak a 3.hónaptól szedem. Nem híztam el az elevittõl, 23 hetesen 5 kg-ot híztam. Szerintem jót tesz a babának.

Én az elejétõl sõt még azelõtt is szedtem az elevitet, most is szedem és szedni is fogom. A magne b6-ot csak a 3.hónaptól szedem. Nem híztam el az elevittõl, 23 hetesen 5 kg-ot híztam. Szerintem jót tesz a babának.
Mennyi idõs terhes vagy? Ajánlott minden nap , nem lehet bajod tõle. Kell a vitamin.
az elevitet szedem már az elejétõl viszont magnéziumot nem egyáltalán inkább sok banán eszem az tele van vele és szeretjük nagyon szerintem kell a vitamin különösen most az elején de ha megkérdezed a z orvost õ majd mondja hogy abba hagyhatod vagy inkább szedjed tovább:)
Én 24hetes vagyok, és kb 5hétig szedtem az elevitet.Iszonyatosan felpuffadtam tõle, és abbahagytam.Most 3hete, a gravidát szedem, heti kétszer, nem merem minden nap, a nõgyógyászom is jóvá hagyta, viszont vasat, napi kétszer szedem!!Ezt ki kell tapasztalnod, hogy melyik a jó neked, és a babádnak!
Szia!Én kétnaponta szedem.Nem vagyok vitaminhívõ(azt mondják ha rendszeresen szedsz valami vitamint, akkor egy idõ után hozzászokik a szervezeted és nem termeli meg), de biztos ami biztos azért veszek be belõle!A doki és a védõnõ is azt mondta ez így elég!:)

Hogyan szeditek a Magne B6-ot? Nekem napi kettőt javasolt a dokim, étkezés előtt vagy után szeditek? Az Elevitet heti hányszor szeditek a magne mellett?

Legjobb válasz: Én Elevitet szedek napi 1 szemet reggeli után. Béres magneB6-ot reggel, este eggyet. de a két gyógyszer között legalább 2órának el kell tellnie, ezért a B6-tal kezdem a napot!

Én Elevitet szedek napi 1 szemet reggeli után. Béres magneB6-ot reggel, este eggyet. de a két gyógyszer között legalább 2órának el kell tellnie, ezért a B6-tal kezdem a napot!
Én Béres Magnéziumot szedek, abból napi 1-et kell, és reggeli közben szoktam. Az Elevitet a 20.hétig minden nap szedtem, aztán szedtem még egy darabig hetente 3-szor. De kb egy hónapja nem szedem egyáltalán, azóta csak Béres Vas + Béres Kálcium + Béres Magnézium, mindbõl napi 1. Üdv, 35 hetes kismama
Szia. Reggel étkezéshet, és este vacsorához vedd be. Nekem 3x2-t kellett szednem. Elevitet nem szedtem, abban nem tudok segíteni. Boldog babavárást! 36 hetes kismama.
szia, nekem napi 4 alkalommal kell szednem a MagneB6-ot. Mindig evés után veszem be, az elevitet reggelizés közben szoktam, de ahogy az elõttem lévõ kismama is írta, az elevit után ajánlott 2-3 órát kihagyni. 16 hetes kismam
Mitõl függ, hogy mennyit kell szedni belõle??? Kora terhesen mennyit kell? Mivel én külföldön élek, a barátnõm fog nekem postázni 1hét múlva, mert itt nem szedetnek ilyesmit a nõkkel, csak folsavat vagy komplex terhesvitamint. Szerintetek nekem elég a napi 2 hogy a jövõbeli hányingert enyhítse, ill. a mensis érzést/görcsölgetést???
Ezer százalékra vettem, hogy az elevit miatt le leszek pontozva. Gratulálok.
Nekem a Femibion terhesvitamint ajánlotta a nõgyógyászom amivel én nagyon elégedett vagyok.(kicsi tabletta, nem kellemetlen sem az íze, sem az illata)És ami fontos lehet még hogy tartalmaz jódot is amit pl. az Elevit NEM! Üdv:12 hetes kismama

Lehet együtt szedni az elevitet, és a magne B6-ot? Mindkettőben van B6, nem lesz sok?

Legjobb válasz: én szedem az elevitet, orvos tudja, és mégis javasólta a mgne b6 szedését. de beszéld meg az orvosoddal.

én szedem az elevitet, orvos tudja, és mégis javasólta a mgne b6 szedését. de beszéld meg az orvosoddal.
Szia! Én szedem az Elevitet és mellette még a magne B6-ot-kezdetek óta 3X2-t. Semmi gond nem lesz.Üdv.: 22 hetes kismami
Én Elevitet 2-3 naponta szedek, Béres Magne B6-ot minden nap este 2 db-ot. Azért este, mert éjjel begörcsöl a lábszáram és a doki így javasolta. Nyugodtan szedheted mindkettõt, semmi baj nem lesz belõle. Csak az A vitaminból nem szabad túlzott adagot a szervezetbe juttatni, mert az májkárosodáshoz vezethez.
Szia! Az elevit terhesvitamin, étrendkiegészítõ, a Magne B6-ot pedig akkor szokták javasolni, ha keményedik a méh. Ugy hallottam, ha a terhesvitamin mellé beveszel napi 1 szem magne B6-ot, az nem árt. Nekem az elsõ terhességemnél 3*2-t kellett szednem, mert keményedett a méhem, mindezt a vitamin mellett. A mostani terhességemnél még nme keményedik a méh, az orvosom mégis javasolta.
Szia! Én szedem az Elevitet, és a dokim szerint felesleges szednem a Magne B6-ot. Rám bízta a döntést, annyit mondott, hogy egyszerre soha ne vegye be mind a kettõt. Talán valamelyest semlegsítík egymás hatását?!
A kérdező hozzászólása: És Ti is többet szedtek a magneB6-ból? Ezt a dokim mondta, de az elevitet elfelejtettem megkérdezni, hogy mehet-e mellette...
Nem lesz sok, nekem a doki mondta a B6-ot, az elevitet magamtól szedtem, de nagyon helyeselte.Nyugodtan szedd, de a dokival egyeztess.Üdv!
Én is mindkettõt szedtem a doki ajánlására.Így szerintem nem sok.
Én is szedem mind a kettõt. Megkérdeztem az orvost, és azt mondta nem sok, csak szedjem nyugodtan.
b6 vízben oldodó vitamin, vagyis nem tudod túl adagolni, felesleget kispisiled...magnézium viszont már túl adagolható..


Én az elevit helyett a folsavat ajánlom. Magne b6-al biztosan kedvezõ hatású.
Elevitet hetente max.2szer. Az orvosom mondta. Viszont folsavat, E-vitamint naponta ajánlotta.
Én együtt szedtem, igaz, akkor már terhes voltam, gyönyörü babám született! És minden nap szedtem, mind a kettöt.
Én is együtt szedem, és még csak várunk a babára.

Hogy szeditek az Elevitet és a magne b6-ot együtt?

Én reggel beveszem evés közbe az elevitet.Tegnap írta az orvos fel a magne b6-ot, reggel és este kell 1 szemet, de azt elfelejtettem megkérdezni, hogy a reggeli elevittel bevehetem, vagy kés?bb vegyem a magne-t.Nem gátolja az egyik a másiknak a felszívódását.Ti hogy szeditek?

Legjobb válasz: Szia! Én egyszerre szedtem,nem hiszem hogy gond volna.

Szia! Én egyszerre szedtem, nem hiszem hogy gond volna.
Nem gátolja, egyszerre beveheted (anyósom gyógyszerész).
A kérdező hozzászólása: köszi lányok!Akkor megyek és veszem be õket, csak megvártam míg írtok.szép napot
Szia! Nekem napi 3X2 MagneB6-ot kell szednem, mellé elevit és jód, simán együtt szedem.
Nyugodtan szedheted. Én Femibion 400-at, Magne B6-ot és még vasat is szedek.

A Magne B6-ot és az Elevitet hány hétig szedtétek?

37 hetes kismama vagyok,már a magne b6-ot nem szedem pár napja,az Elevitet is abba hagyjam?

Legjobb válasz: Egyiket sem szedtem ezek közül Én Mg citricit szedtem, de ezt is és minden mg készítményt a 36. hét után már nem szabad szedni.

Egyiket sem szedtem ezek közül Én Mg citricit szedtem, de ezt is és minden mg készítményt a 36. hét után már nem szabad szedni.
Én az elevitet végig szedtem, sõt még most is szoptatás alatt. Nincs olyan magas magnéziumtartalma, szedd nyugodtan.
Magnéziumot mostantól a szülés utáni 6. hétig ne szedj, de az Elevitet szedd a szoptatás végéig, ahogy elsõ írta. Én sajna abbahagytam a szülés napján, de nagyon megbántam, teljesen lemerültek a készleteim.
Én vagyok a kivétel! 39. hetet taposom, de az én dokim még mindig szedeti velem a magnéziumot. Azt mondta, hogy ilyenkor már nem szünteti meg a jósló fájásokat, illetve nem akadályozza meg a szülés beindulását, viszont rendben tartja a vérnyomást, illetve még egy pozitívumot hozott fel érvként, de arra már nem emlékszem. Vitamint már egy ideje nem szedek, csak vasat, így is nagy lesz a baba.
Terhesvitamint, még most, a szoptatás alatt is, magnéziumot terhesség utolsó két hónapjában.
Nekem az elevitet 28 hetig kellett szednem.

25 hetes terhes vagyok kb 2 hete a köldököm környékén és felette is gyakran bekeményedik a hasam pedig szedem az Elevitet és a Magne b6-ot is eddig semmi ilyet nem éreztem! mitöl lehet ez?

Legjobb válasz: en ugy tudom hogy akkor van baj ha faj is a pocakod de szerintem mindenkeppen emlitsd meg az orvosodnak hogy megnyugodj.

en ugy tudom hogy akkor van baj ha faj is a pocakod de szerintem mindenkeppen emlitsd meg az orvosodnak hogy megnyugodj.

Elkezdtek jelentkezni a méhösszehúzódások (napi 3-4), illetve éjjel begörcsöl a lábam. Ha reggel beveszem az Elevitet, este meg egy szem Magne B6-ot, az jó? Vagy máshogy szedjem őket? (Esetleg több Magne B6-ot? ) Köszönöm.19 hetes vagyok.

Legjobb válasz: A legjobb az lenne, hogy ha felhívnád az orvosod, vagy egybõl bemész a kórházba. 19 hetesen ez nem a legjobb. És az elevit, meg a MagneB6 nem fog csodát tenni. Szerintem.

A legjobb az lenne, hogy ha felhívnád az orvosod, vagy egybõl bemész a kórházba. 19 hetesen ez nem a legjobb. És az elevit, meg a MagneB6 nem fog csodát tenni. Szerintem.
Nekem napi 3*2 MagneB6-ot kellett szednem 14 hetes koromtól keményedés miatt. De mindenképpen orvost kérdezz meg!
Menj dokihoz. A magnézium nyugtató hatású, az épp jó, de ezt a doki mondja meg, nehogy baj legyen.
A MagneB6 pont méhösszehúzódásokra+görcsökre van.Én mindig szedek 3*1-et, de, ha görcsölök egy kicsit veszek be plusszba, és jó.Most vagyok 30 hetes.
Utolsó vagyok.Tehát, ha görcsölsz vagy keményedel, nyugodtan vegyél be MagneB6-ot.De kérdezd meg az orvosod, õ is ezt fogja mondani.
a magne b6-ból nagyon kevés az egy szem.én abból napi 3-at szedtem, aztán áttértem a béres magne b6-ra mert az gazdaságosabb.az sokkal nagyobb dózisú, abból egyet szedek.tényleg ajánlatos lenne felkeresned az orvost.
nekem 13 hetesen írta fel a doki a magneb6-t, keményedésre! reggel délben, este... mst 24 hetesen már 4-5-t szedek, fõleg ha front van... szóval nem ártasz ha nem egyet veszel be belõle, mert sztem az nem fog hatni, de kérdezd meg a dokid!!!
Kérj az orvosodtól Magnesii Citricit. Csak receptre adják, de olcsóbb, mint a recept nélküli magnézium.

9 hetes kismama vagyok és annyira fel vagyok puffadva mintha már fél idös lennék! Tudok tenni valamit hogy lejebb menjen a puffadás vagy ez igy marad? Szedem az elevitet, magne B6-ot és az espumizan gyöngyöt!

Legjobb válasz: Az espumizánon kivül nekem sem ajánlottak mást.Én is ugy néztem ki,mint aki mindjárt megszül.10hetesen már nem tudtam felvenni a ruháimat,kismama nadrágot vettem.A

Az espumizánon kivül nekem sem ajánlottak mást.Én is ugy néztem ki, mint aki mindjárt megszül.10hetesen már nem tudtam felvenni a ruháimat, kismama nadrágot vettem.A
Az Espumisan is jó vagy az édeskömény tea, fodormenta tea.
Az elsö vagyok, korán nyomtam.Azt hittem az elevit is rásegit a puffadásra de 1honapra kicseréltem Hipp Natalra.Ugyanugy puffadtam.Most 19hetes vagyok, idõnként még elöfordul.Kitartás és nem sokára a "kisbabás"pocid fog látszani.
Az elején én is pont úgy voltam, mint te, néhány hetesen úgy néztem ki, mint aki már a sokadik hónapot tapossa. Szedtem én is az Espumisan-t, sõt, a Rennie-re (gyomorégésre szedtem) is rá van írva, hogy csökkenti a puffadást, de õszintén szólva átütõ változást egyiknél sem tapasztaltam. 24 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat akkor nem sok mindent tudok tenni!!

5. héten voltam először dokinál, akkor csak azt mondta, hogy az Elevitet szedjem, és csak a 8. héten kell visszamennem hozzá. Gáz, hogy nekem nem írt fel magne B6-ot?

Legjobb válasz: Magnézium csak akkor kell-tudtommal-ha sokat keményedik a has, ami csaka késõbbi idõkben jellemzõ általában. Tehát van aki nem is szedi, mert nincs szükésge rá. Én olyan 26 hét körül kezdtem szedni, állandóan keményedtem. Neked még jó ideig nem lezs ilyen gondod:-)

Magnézium csak akkor kell-tudtommal-ha sokat keményedik a has, ami csaka késõbbi idõkben jellemzõ általában. Tehát van aki nem is szedi, mert nincs szükésge rá. Én olyan 26 hét körül kezdtem szedni, állandóan keményedtem. Neked még jó ideig nem lezs ilyen gondod:-)
magne b6-ot nem kell felírni. recept nélküli! Elkezdheted ma is napi egyet, ha pedig görcseid is jelentkeznek 3x2-ig növelheted az adagot. Ha következõre mész dokihoz kérdezd meg mit szedj ami fontos. lehet kapni a rossmannba is, meg gyógyszertár ..
Elõször nekem sem mondta, amikor a 16. héten voltam nála, akkor mondta, hogyha keményedne a pocakom, szedjem a magnéziumot. Én koraterhesen csak akkor szedtem, ha hányingerem volt, a b6 vitamin tartalma miatt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!