Találatok a következő kifejezésre: Az elevit segíti a (4 db)

Az Elevit segíti a teherbeesést? És az ovu teszt menyire pontos és biztonságos?

Legjobb válasz: Az Elevit nem segíti a teherbeesést, csak felkészíti a szervezeted a terhességre. Az ovulációs tesztek pedig szerintem többnyire pontosak és megbízhatóak.

Az Elevit nem segíti a teherbeesést, csak felkészíti a szervezeted a terhességre. Az ovulációs tesztek pedig szerintem többnyire pontosak és megbízhatóak.
Szia! Szerintem nem igazán. Ha vitamin hiányod van, az gátolhatja a teherbeesést. Ez jó elõtte orvosolni. De erre "olcsóbb" készítmények is beválnak. Bár olvastam olyat is, hogy a folsav segít, ez is az Elevitben. Úgyhogy?????? Ha bizol benne, hogy segít, az már félsiker lehet. Ovu teszt, nekem mûködött, de ez még nem bizonyítja, hogy ki is lökõdik a petesejt. :-(

A folsav /ezt vény nélkül is kiadják? / szedése segiti e a teherbeesést, vagy az majd akkor kell ha biztos a baba? Az elevit tényleg hizlal?

Legjobb válasz: A folsavat már a baba tervezésekor érdemes elkezdeni, mert mire kiderül a terhesség, már komoly fejlõdésen megy keresztül az embrió. Konkrétan nem segíti a teherbeesést, de a fejlõdést igen, ami ugye fontos, hogy megmaradjon a terhesség. Az elevit-et nem ismerem, de szerintem alkat függõ. Van aki hízik a kismama vitaminoktól van aki nem.

A folsavat már a baba tervezésekor érdemes elkezdeni, mert mire kiderül a terhesség, már komoly fejlõdésen megy keresztül az embrió. Konkrétan nem segíti a teherbeesést, de a fejlõdést igen, ami ugye fontos, hogy megmaradjon a terhesség. Az elevit-et nem ismerem, de szerintem alkat függõ. Van aki hízik a kismama vitaminoktól van aki nem.
Elevitet a terhesség elejétõl érdemes szedni, és nem hízlal. Folsavat recept nélkül adnak és már a próbálkozás ideje alatt szedni érdemes, és a terhesség elsõ harmadában. Ez segít különbözõ magzati rendellenességeket kizárni.
Én már több mint egy hónapja szedem az elevitet és nagyon nagy étvágyat csinál. Híztam tõle. Még nam vagyok babás, de már nagyon nem várom hétfõ óta. De a leendõ baba egészségéért kibírom ezt a pár kiló pluszt, rám fért.
szia. én folosavat kezdtem szedni még a terhesség elõtt és szedtem is a 18.hétig a doki tanácsára. viszont sem Elevitet sem más kismamavitamint nem szedtem, igyekeztem sok gyümit (bár abból csak almát) és zöldséget enni. kérdeztem a dokimat szedjek e, ha azt mondja szedek, de õ azt mondta itt a tavasz, egyem inkább meg természetesen a vitaminokat. A vérképem tökéletes lett, nincs semmi hiány, mostanában gránátalma levet iszogatok. szedem a Magnerotot és mostmár calcium Sandozt. visszatérve a kérdésre a Folsav nem segíti a teherbeesést. én a normál csak Folsavat tartalmazó tablettát szedtem, napi 2 majd napi 1 szemet. üdv, 21+6 hkm

Az Elevit másra is jó, vagy csak a gyermek fejlődését segíti? Többi lent!

Egyik barátnőm ajánlotta, hogy szedjem, mert a sok vitamin miatt nagyon jo az immunredszernek. Azt panaszoltam neki, hogy milyen gyenge és könnyen törik a körmöm és ekkor ajánlotta nekem az Elevitet. Õ maga szedi, én még nem mertem bele kezdeni, mert furcsa nekem ez hiszen annyi más vitamin készítmény van még. Vélemények?

Legjobb válasz: Ártani nem árt nyugi! De van olcsóbb is ami magyar és magyar nõk szervezetére lett kifejlesztve! Ha meg ez a köröm a fö gond akkor szedje arra valót pl revalid

Ártani nem árt nyugi! De van olcsóbb is ami magyar és magyar nõk szervezetére lett kifejlesztve! Ha meg ez a köröm a fö gond akkor szedje arra valót pl revalid


Az elevit is segíti a megtermékenyülést? Mindenki a naptár módszert alkalmazza a teherbeesés esélyének növelésére?

Én most ismertem meg, és pont rossz napon voltunk együtt. De szerncsés vagyok, mert ez volt az els? hónap hogy próbálkozunk.

Legjobb válasz: a naptár modszer a legjobb, általában félidöben van peteérés akkor kell együtt lenni, de ez nem azt jelenti hogy máskor nem eshetsz teherbe! én a ciklusom 10. napján lettem terhes!ne aggodj, ne görcsölj, várd ki a menzeszed és lehet lesz babóca. sok sikert!:)

a naptár modszer a legjobb, általában félidöben van peteérés akkor kell együtt lenni, de ez nem azt jelenti hogy máskor nem eshetsz teherbe! én a ciklusom 10. napján lettem terhes!ne aggodj, ne görcsölj, várd ki a menzeszed és lehet lesz babóca. sok sikert!:)
Az elevit nem segíti a megtermékenyülést, de ajánlatos szedni a baba fejlõdés miatt. A barátnõm egyébként a 23.napon esett teherbe, szóval nem mindenkinél válik be a naptár módszer! Szurkolok!!
Az elevit csak abban segit hogy ha megfogant a baba egybol megvannak a szervezeben azok a vitaminok amiknek nagy szugsege van a babana a fejlodesben es kisebb lesz a kockazata a hibas fejlodesnek. En a homerozesben es az ovuteszt hasznalatban hiszek. Mert nekem egy teljesen atlag ciklusaim mellet sem volt a peteeres pont a 14. napon. 28-29 napos ciklusaim voltak , de a peteeresem a 10-16 napig valtozott honaprol honapra. Szoval egy ilyen naptari motszer csak a nagy atlagot mutatja meg. A homerozessel es az ovuteszt hasznalataval teljes pontosseggal meg lehet mondani a peteeres napjat. Pl nekem a 15. napon volt most amin megfogant a kistestver :D Sok sikert!! Mihamarabbi babasodast!
Bármelyik terhes vitamin szedése segít felkészíteni a szervezetedet. Én is használok ovu tesztet és hõmérõt is, mert ez a biztos. A naptár módszer nem mindig jön be, lásd elõttem szóló példái. Ami biztos:ha mindkettõtöknél minden rendben, a kétnaponkénti szex elég célravezetõ szokott lenni!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!