Találatok a következő kifejezésre: Az elevit a (273 db)

A Gravida vagy az Elevit a jobb?

Állítólag az Elevitbe nincsen jód, ezért jobb a Gravida?

Legjobb válasz: Sok kismamának az Elevittõl szorulása van, s ezért inkább áttérnek a Gravidára, de ez is egyéntõl függ.

Sok kismamának az Elevittõl szorulása van, s ezért inkább áttérnek a Gravidára, de ez is egyéntõl függ.
a fentiekbõl is kitûnik, még ha nem is táblázatoks, hogy teljesen más az összetételük, gondolom mert nem azonos táplálkozás mellé fejlesztették ki. Én elevitet szedek, de azt hsizem szinte mindegy, hogy elevit, materna, supradin, centrum, gravida...
Szia! Szerintem teljesen egénfüggõ, hogy ki melyiket szedi, na és hogy ki melyiket bírja, mert van aki ettõl, van aki attól van rosszul. Én Elevitet szedek már az elejétõl, és nekem nem okoz semmilyen problémát! 32 hetes kismama
Én az elsõ tehességemkor is az Elevitet szedtem most lesz 6 éves a kislányom okos és egészséges.Most 10 hetes vagyok és szintén az Elevitet szedem.

Kismamik! Melyik terhesvitamint javasolta a dokitok? Az egyik dokim ma azt mondta, hogy az Elevit a legrosszabb, a legelavultabb, a legjobb meg a Femibion 800?

Legjobb válasz: A dokidnak vsz. czeizellel van baja és a Femibionnal van leszerzõdve. Ez a döntés a Tied, úgy , ahogy a gyereked egészsége is rajtad múlik.. Neked ez nem üzlet!

19.08-as vagyok. Azt nem írtam, hogy én is csak a 13. hétig szedtem minden nap a vitamint, azóta minden másnap. Most még írt fel a dokim vasat és javasolta a magnéziumot mellé. Amúgy meg én is törekszem a természetességre. Hamarosan itt a nyár, érik a sok-sok gyümölcs és zöldség...Azokban valahogy jobban hiszek.
Én Gravidát szedek, mert olcsóbb, mint az Elevit, van benne jód is, és a vérképem szerint így is kiváló a vasam. A dokim egyszer sem mondta magától, hogy melyik vitamint szedjem, rám bízta a választást. Mikor rákérdeztem, akkor mondta nekem is, hogy most a Femibion a legújabb. Ennyi.
Szia! Ez tényleg úgy megy , hogy kinek a pap... :) Van aki nem is terhesvitamint szed, hanem van ez a HippNatal ivólé, azt kortyolgatja, mert nem szereti a tabikat eleve. Nekem személy szerint jó az elevit. Mivel jód nincs benne, megoldom úgy, hogy jódozott sót használok majdnem mindenhez. Az butaság , hogy nagy babákat "okoz". A nasik , meg a mami táplálkozása + a babó genetikája adja meg igazán hogy mekkora lesz! nem kell reklámot csinálni egyiknek sem , vagy leírni hogy a másik tabi miért nem jó; szerintem ezeket azért elõtte "komolyan" bevizsgálják. 37 hetes kismami
ÉN is Elevitet szedek meg Omega 3mat...semmi bajom tölük.A Fiam is szépen fejlödik, de h tényleg egészséges e csak megszületése után derül ki:S Az Elevitet én választottam, sokak ajánlása után. Boldog babavárást! 28hetes km:)
Szia! Az én dokim is mondta, hogy a Fem. 800 szedjem 12 hét végéig, majd a centrum maternát! Azért ajánlotta a Fem. mert jelenleg ebben a vitaminban található a legtöbb folsav, amire a babádnak jelenleg szüksége van!
A dokidnak vsz. czeizellel van baja és a Femibionnal van leszerzõdve. Ez a döntés a Tied, úgy , ahogy a gyereked egészsége is rajtad múlik.. Neked ez nem üzlet!
Én azt olvastam, hogy az Elevitet amerikai nõk igényeinek megfelelõen fejlesztették ki - az amerikai táplálkozási szokásokhoz mérten. A Gravida-t meg a magyar nõk igényeihez mérten fejlesztette ki a Béres Rt. Jelentõs különbség a vas tartalomban van: Elevit: 60mg/tabletta http://www.elevit.hu/site/get_pregnant.php?page=3 Gravida: 30mg/tabletta http://www.beres.hu/hu/termekek/gravida/osszetetel/ A Gravida és a Femibion javára írható viszont az, hogy jódot is tartalmaz, ami a fejlõdõ magzat idegrendszerének fejlõdéséhez szükséges. (Magyarországon sok a jódhiányos terület.)Az Elevitben nincs jód.
18:59esnek! Ezt el lehetne már felejteni, hogy az elevittõl nagy lesz a baba! Nem egy vitamin határozza meg a gyerek súlyát/nagyságát, hanem a mami táplálkozása, és fõleg a genetika! A kérdezõnek: én nem azért szedem az elevitet, mert sokat reklámozzák, hanem mert nekem ez még megfizethetõ. A femibion drágább. Nekem nem javasolt semmit a doki, én döntöttem. Neked kell eldöntened, hogy szerited mi a jobb. Régen nem volt terhesvitamin, mégis egészséges gyerekek születtek. Nekem pl. a védõnõ azt mondta a 12. hét után, hogy nyáron nem is nagyon kell szedni, mert lesz annyi friss gyümi, zöldség, hogy elegendõ lesz a kicsinek. 19+5 hetes
Szia, én csak az elevitet nem hánytam ki az összes többi 5 perc után visszaköszönt! Szerintem jó az elevit, nekem nem egy doki ajánlotta, és elég elismert orvosok! Üdv: 36 hetes kismama
Második vagyok, megnéztem jobban úgy látom ebben az a jó, hogy kétféle van belõle az egyik • A gyermekvállalás tervezése körüli idõtõl a 12. terhességi hét végéig - az anya és gyermeke fontos vitaminokkal, jóddal történõ ellátása érdekében. A másik meg • A terhesség 13. hetétõl ajánlott a szoptatási idõszak végéig az anya és gyermeke fontos vitaminokkal, jóddal és DHA-val történõ ellátása érdekében. De akkor is neked kell döntened szerintem.
Én az Elevitet szedem plusz a Magne B6-ot. Nekem azt mondta a dokim rám bízza mert szerinte mindegyik egyforma egy-két eltérés van csak köztük de az minimális. De most hogy írtad megnéztem a Femibion-t hát az ára azért jóval magasabb mint az Elevité az biztos.
Nem értem, mi lehet rossz vagy elavult egy vitaminban. Én az elevitet szedem, és ugy tudom ez a vezetõ terhes vitamin.Pont ma vettem, és kérdeztem a patikust, hogy dravida????Azt mondta, hogy az elevitben magasabbak a vitamintartalmak.
Az Elevit pont azért nem jobb, mert túl sok benne a vitamin, a vastartalma miatt sokaknál szorulást okoz és nagyon nagyra nõnek tõle a babák.A Gravida összetétele sokkal jobb, a Femibionban pedig már van omega 3 zsírsav is úgy tudom, ami nagyon fontos a kismamiknak.
Hát, nekem 6 hós a bébim, Elevitet szedtem minden másnap a terhesség elejétõl kezdve, sõt, szülés után is 4 hónapig szopi mellett. Még most is szoptatok, de már kipihentem magam + helyre jöttem annyira, hogy ne kelljen szednem. a babám 3100 grammal született, egészséges, gyönyörû. nem lett óriási, nem volt szorulásom, csak segített. (ha kihagytam egy-egy idõre, sokkal fáradékonyabb voltam). sokan vitamink nélkül várandósak és ott sincs semmi baj. szerintem is tiéd a döntés, én valahogy biztos vagyok benne, hogy nem a vitaminon fog múlni. szedd a válszott vitamint + élj egészségesen: igyál sok folyadékot, vizet, egyél sótlan kajákat, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt és ne lustulj, mozogj (persze módjával).
Én nem szedtem a kisfiamnál sem semmiféle bogyót, és most sem szedek semmit. Rengeteg zöldség, és gyümölcs :)
Szia!Én elevitet szedtem a 6. hétig, aztán elmentem a dokimhoz és õ a femibiont javasolta, aztán azt szedtem.Szó se róla jó drága, de elméletileg a folsav a legfontosabb, és a femibiont úgy állították össze, hogy az abban lévõ folsavat 100%-osan tudja a szervezetünk hasznosítani, az elevitben lévõt meg nem.A bajom csak annyi, hogy a femibionban nincs magnézium, kálcium, stb.Abból jöttem rá, hogy fokozottan törik a körmöm és éjszakánként görcsöl a lábam.Ebbõl levontam a tanúlságot, és naponta felváltva szedem. Nekem ez bevált. Boldog babavárást!
Én gyógyszerész vagyok, szóval tudok ezt-azt. Az Elevit nem elavult, az nagy hülyeség, hogy óriásbabák születnek tõle. A Femibion egy új termék a piacon, elég nagy kampánnyal mögötte, szerintem nem kell elmagyaráznom, ez mit jelent. Jód pedig éppen elegendõ van a sóban Magyarországon, a jód túladagolása pedig pajzsmirigyproblémákat okozhat. ja, és a fõ ok, amiért sokan ellenzik az Elevitet, az valóban a Czeizel doktorral való ellenszenv.
Nyáron tényleg jobb a zöldség és gyümölcs, de a gáz az, hogy ma már ezekben sincs olyan tápanyag és vitamintartalom, mint régebben volt, plusz ugye a környezeti szennyezés, savas esõ, trágya, miegymás... Én Elevitet szedek, a dokim azt mondta ennél csak annyi a gáz, hogy jód nincs benne, a gravidában az is van. Úgyhogy az Elevit mellé szedek napi egy jódot, mert mi magyarok jódhiányosak vagyunk... Az utolsó harmadban meg érdemes Omega 3-at szedni (ez van a Femibion mellett is), abból én FLP-s Arctic Sea-t vettem, mert árban jobb az Elevittel, mint a femibion, plusz több a hatóanyag benne. De ezeket mindenki egyeztesse szedés elõtt az orvosával is, én nem mertem nélküle elkezdeni szedni semmi. :-)
Kb. 1 hete elkezdtem nézelõdni az Interneten – keresve a legalkalmasabbnak vélt terhességi vitamint – amit úgy gondolom meg is találtam a Femibion 800 – 400 személyében. Hogy miért pont ez? Hát hosszú volt az út a döntésig. Elõször az Elevitben gondolkodtam, mivel itt hazánkban elég népszerû, aztán mikor rákerestem találtam az egyik internetes fórumon egy érdekes hozzászólást a termékrõl: http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=8406 – A hölgy leírja, hogy Németországban él 2 éve itthon megvette az Elevitet mikor kint Németországban kereste a patikában a patikus teljesen kiakad, hogy ez a gyógyszer veszélyes a kismamáknak „Hiszen ez nagyobb mennyisegu A vitamint tartalmaz! (az A vitamin-kulonosen az elso fazisban- deformitast okozhat! A masik eszrevetel, hogy nincs benne Jod” - itt jegyezném meg, hogy itt valamelyik hozzászóló fel volt háborodva, mikor valaki azt írta, hogy a terhes vitamintól nagy babák születnek; hát errõl annyit, hogy kisebb utána járás után rájöttem, hogy az A-vitaminnak növekedés serkentõ hatása is van és hát az Elevit nem kis mennyiség tartalmazza ezt a vitamint. Valóban igaza van annak, aki azt írta, hogy minden ország az ország lakosságának szükségletei alapján készíti a terhes vitamint – mivel itthon gyakori a kis súlyú gyermekek születése így nálunk forgalmazott vitaminok A-vitamin tartalma ezek igazolódik. Szóval az Elevitrõl mindent mondanék, csak azt nem, hogy a vezetõ terhes vitamin! A Femibionról 800: - Német készítmény (és köztudott, hogy a németek igen igényes arra, mit szednek be); Gyártó: Merck Selbstmedikation GmbH - Tartalmazza a szükséges napi folsav mennyiséget; • A B1-vitamin a szénhidrát-, fehérje-, zsír-anyagcseréhez és az energiaellátáshoz nélkülözhetetlen. • A B2-vitamin a szervezet energiaháztartásához szükséges. • A B6-vitamin részt vesz a normál fehérje-anyagcserében. • A B12-vitamin a vérképzéshez és az idegrendszer egészséges mûködéséhez szükséges. • A C-vitamin a kötõszövetek felépítésében és a vas felszívódásában vesz részt, egyidejûleg hozzájárul a szervezet védekezõképességének fenntartásához. • Az E-vitamin a sejtek és a kötõszövet védelmében játszik fontos szerepet. • A biotin részt vesz a szervezet aminosav és zsír anyagcseréjében és az energiatermelésben. • A pantoténsav a szervezet mûködéséért felelõs anyagok, mint pl.a hormonok termelõdéséhez is szükséges. • A nikotinamid részt vesz a bõr és nyálkahártya egészségének fenntartásában. • A jód egy olyan nyomelem, amelynek megfelelõ bevitele fontos a szervezet anyagcseréjéhez és energiatermelõ folyamataihoz. Femibion 400: mondjon valaki olyan terhes vitamint ami Omega 3 –at tartalmaz?! http://patikaszentanna.hu/?p=sztanna_textbox2&id=179 Ui.: Valaki azt írta, hogy azért nem a Femibion szedi mert drágább, mint a többi terhes vitamin: amennyivel drágább úgy gondolom annyival jobb is! Az én mottóm, ha már gyerekek vállaláson gondolkodom, vagy kapjon meg az a születendõ gyermek mindent – minden szükséges vitamint, mert én nem szeretnék dislexiás, disgráfiás vagy egyéb gyógypedes, testi szellemi betegségben szenvedõ gyereket – vagy ha sajnálom rá a pénzt (mert 2-3.000 Ft-al drágább a jobb vitamin) akkor inkább nem is vállalok gyereket (megjegyezném teljesen átlag keresetbõl élek!).

Érdemes (lehet) együtt szedni az Elevit tablettát, és a Ferro folgamma kapszulát is?

Vagy elég csak az egyiket? Most Elevitet kezdtem el szedni.

Legjobb válasz: Szia! mivel a teherbeeséshez írtad a kérdésedet feltételezem, hogy még csak tervben van a baba! Ebben az esetben, szerintem elég az elevit, hogy felkészítse a szervezetedet az esetleges babára. Mivel ebben is elég nagy mennyiségû ásványi anyag vitamin található, föleg egy nem várandós szervezetnek! Ha már teherbe estél, akkor az elevit mellél lehet folgammát szedni. DE ezt ne vedd "készpénznek". mindkét esetben beszélj elõbb védõnõvel, vagy orvossal!

Szia! mivel a teherbeeséshez írtad a kérdésedet feltételezem, hogy még csak tervben van a baba! Ebben az esetben, szerintem elég az elevit, hogy felkészítse a szervezetedet az esetleges babára. Mivel ebben is elég nagy mennyiségû ásványi anyag vitamin található, föleg egy nem várandós szervezetnek! Ha már teherbe estél, akkor az elevit mellél lehet folgammát szedni. DE ezt ne vedd "készpénznek". mindkét esetben beszélj elõbb védõnõvel, vagy orvossal!
Szia! Én a Gravidát szedem és kb. a 12. héttõl írták ki a Ferro Folgammát úgyhogy majd a doki megítéli, hogy szükséged van-e rá és hogy mikortól szedd. Egyébként receptre lehet kiváltani. Üdv. 23. hetes kismama


Az Elevit jo a hajhullasra?

nem vagyok terhes, csak mar nem tudom, mit szedjek, hogy ne hulljon a hajam es surusodjon is egy kicsit!!! :(((( mondtak nekem, hogy probaljam ki ezt, mit szoltok? komoly valaszt kerek!

Legjobb válasz: Elevit + Babé hajhullás elleni sampon (patikában lehet kapni)

Elevit + Babé hajhullás elleni sampon (patikában lehet kapni)
Nekem enyhült a hajhullásom, mióta az Elevitet szedem.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat! tovabbi valaszokat, eszreveteleket kerek.
kovaföld kapszula, Varga hajcsepp. Hidd el tapasztalat. Majdnem megkopaszodtam. Ha bírja a gyomrod, revalid. Én sajna nem bírtam, mindig vissza büfiztem. Bocsi az õszinteségért.
A kérdező hozzászólása: utolsonak is koszi! arevalidot mar kiprobaltam, nem mondanam, hogy nem volt jo, csak az a gond, hogy addig hatott, mig szedtem... :(

A DM saját terhesvitaminja van olyan jó, mint az elevit?

eddig elevitet szedte,viszont most gondolkodom,hogy áttérek a DM saját termékére(vasat olyant szedek)

Legjobb válasz: A székrekedés nem az Elevittöl van,hanem a benne lévö vastól! De mint tudjuk ,vasra szükség van. De van,aki vasat se szed,mégis székrekedése van,ami amúgy a terhesség velejárója,mint a gyomorégés,émelygés. Kérdezönek: azt nézd meg,hogy a Dm-es vitamin mennyi vasat,folsavat stb tartalmaz! Hasonlitsd össze az Elevittel. Gondolom az Dm-esben kevesebb lesz mindenböl,lehet,hogy 2 db tesz ki 1 Elevitet. Ha igy van,lehet,hogy az Elevit olcsóbbra jön ki.

Érdekes, hogy vannak hülyeségek, amik tartják magukat. A vitamin miért okozott volna túl nagy súlyú babákat? Én mindennap szedtem Elevitet és 3600g lett a fiam, a másodikkal nem Elevitet szedtem és nem mindennap s 4 kiló felett lett. A feje meg mind a kettõnek nagy. De az egyik ismerõsõm, aki 50-es években született ugyanilyen nagy feje volt pedig nem is volt terhességi vitamin akkoriban. Én elevitet szedtem az elsõ terhességemnél, mindennap, terhesség végéig: semmi nem kellett mellé, nem kaptam el semmilyen betegséget, pedig jártam egyetemre, dolgoztam. A másodiknál nem Elevitet szedtem (nem tudom miért) és kellett vasat szednem meg beteg is voltam többször is.
Igaz, hogy nem a kérdésre válaszolok, de muszáj hozzászólnom az Elevites tévhitekhez. Végig azt szedtem a terhesség alatt, sõt most is szedem, hogy szoptatok. A fiam a kiírt napon 2950grammal és 50cmrel született. Én összesen 13kg-ot híztam. Tegnap lett 3 hónapos a kicsikém, és már kevesebb kg vagyok, mint a terhesség elõtt. Szóval még mindig nem értem, hogy egyesek miért állítják, hogy hízlal, meg nagy lesz tõle a gyerek. Egyébként tényleg úgy tudsz meggyõzõdni, hogy melyik a jobb, ha összehasonlítod az összetevõket. Én eddig minden DM-es termékkel meg vagyok elégedve (pelust, popsitörlõt, szopis teát, melltartóbetétet csak ott veszek, DM-est), de a terhesvitaminját nem próbáltam. De most hogy mondod, meg fogom nézni én is. :) )
A székrekedés nem az Elevittöl van, hanem a benne lévö vastól! De mint tudjuk , vasra szükség van. De van, aki vasat se szed, mégis székrekedése van, ami amúgy a terhesség velejárója, mint a gyomorégés, émelygés. Kérdezönek: azt nézd meg, hogy a Dm-es vitamin mennyi vasat, folsavat stb tartalmaz! Hasonlitsd össze az Elevittel. Gondolom az Dm-esben kevesebb lesz mindenböl, lehet, hogy 2 db tesz ki 1 Elevitet. Ha igy van, lehet, hogy az Elevit olcsóbbra jön ki.
Hogy van-e olyan jó? Szerintem nem a márka adja egy termék hasznosságát, inkább nézdd meg milyen összetevõk vannak az Elevitben és milyenek a DM-es vitaminban és ez alapján dönts.
Mi a neve a dm-s terhesvitaminnak? Én csak a Hippnatalt (folyékony terhesvitamin vettem ott, de az drágábbra jött ki.
Az Elevit jó néhány országban be van tiltva. Sok anyukának okozott székrekedést, bélproblémákat, és túl nagy súlyú babákat, ami miatt a szülésnél komplikációk léptek fel. Ugyanez a helyzet a Maternával is. Szóval sztem a DMes lehet, hogy még jobb is, mint az Elevit.
Én szedtem végig, minden nap az Elevitet, mégis mikor UH-on mérték a babát épphogy belefért a korának megfelelö méretekbe, söt mértek kisebbet is. Végig attól féltem, hogy nagyon kicsi lesz és koraszülött méretei lesznek. Aztán az utolsó hetekben behozta a lemaradást, ami nem az Elevitnek köszönhetö, hanem inkább a sok jégkrémnek, mert 3700 g lett, 6 nap túlhordással.
A kérdező hozzászólása: a DMes neve:DAS GESUNDE PLUS.... na, sikerült meggyõzõdnöm, hogy továbbra is elevitet szedek. köszönöm szépen a válaszokat. kellemes ünnepeket.
A kérdező hozzászólása: a fiamnál végig szedtem, még szoptatás alatt is.akkor érdekes mód volt székrekedésem.3800g-al született :-) kb 1hónap kihagyás után a baba tervezésekor újra elkezdtem szedni, (kvázi elsõre sikerült)úgyhogy mondhatom júliustól szedem.És semmi bajom, pedig amint kiderült terhes vagyok, + vasat is szedek.És nem küzdök székrekedéssel.Ezen én is meglepõdtem igazándiból az ára miatt váltanék. 18+2hetes vagyok
én 3hónapig elevitet szedtem, utána a DM-es terhesvitamint, és plusszban kalcium magnéziumot- azt is DM-est. Könnyû terhesség, 3órás szülés, és egy méreteiben átlagos, tökéletes gyerekem született- szóval szerintem az is ugyanolyan jó, mint az elevit. és beteg egyszer voltam - mivel a telet egy kis nátha nélkül nem lehet megúszni! A barátnõm meg csak folsavat és árpakapszulát szedett- abban állítólag még jobb és több a vitamin és minden ami kell a szervezetnek! Ki mire esküszik! De nem mindig a drágább a jobb szerintem.

Okozhat-e az Elevit sclerozis multiplex-et? A természetgyógyászom szerint igen, azt mondta, hogy hagyjam abba azonnal, ehelyet javasolta: New Life-ot. Mindkettőrő érdekelnek vélemények! Még a terhesség előtti időszakban vagyok.

Legjobb válasz: Én nem hallottam még ezt,igaz a természetgyogyàsz is a sajàt javàt nézi,gondolom,ö természetgyogyàsz,ezért ö szereti a mégtermészetesebb dolgokat,vagy nem is tudom,de én a természetgyogyàszokat nem mindig kedvelem,pl. Baràtnöm depresszios,többször felvàgta az ereit,neki màr pszichiàtriàra lenne szüksége,a gyogyàsz meg teàkat ajànlgatott neki. Én szedem a vitamint(Elevit) nem aggodom,hisz az Elevit csak egy összetett vitamin,persze te döntsd el mi neked a legjobb. Ha akarod probàlkozz azzal amit a gyogyàszod ajànlott(Ma màr sokan nem is szednek terhesség alatt vitaminokat) Én nem tudom,nekem furcsa amit irtàl,mindenesetre én maradok az Elevitnél

Én nem hallottam még ezt, igaz a természetgyogyàsz is a sajàt javàt nézi, gondolom, ö természetgyogyàsz, ezért ö szereti a mégtermészetesebb dolgokat, vagy nem is tudom, de én a természetgyogyàszokat nem mindig kedvelem, pl. Baràtnöm depresszios, többször felvàgta az ereit, neki màr pszichiàtriàra lenne szüksége, a gyogyàsz meg teàkat ajànlgatott neki. Én szedem a vitamint(Elevit) nem aggodom, hisz az Elevit csak egy összetett vitamin, persze te döntsd el mi neked a legjobb. Ha akarod probàlkozz azzal amit a gyogyàszod ajànlott(Ma màr sokan nem is szednek terhesség alatt vitaminokat) Én nem tudom, nekem furcsa amit irtàl, mindenesetre én maradok az Elevitnél
A természetgyógyászokkal kapcsolatban egy történet: A párom nagyon rosszul volt, irány a doki, teljes kivizsgálás (belgyógyászati, szív- és érrendszer...), országosan és külföldön elismert orvosok nézték meg. Semmit nem találtak, sõt megdicsérték, hogy milyen jó fizikai állapotban van. Elmentünk természetgyógyászhoz, mert miért ne. Szerintem roncs a szíve, a veséje... Hát ezek után nem tudom.
A sclerózis multiplex eredetét a tudomány mai állása szerint nem igazán lehet megmagyarázni, nem hinném, h a természetgyógyászod fedezte volna fel a spanyolviaszt! Meg hát neki is élni kell valamibõl. Én Elevitet szednék, ha terhes lennék.
en nem szedtem elevitet, se gravidat, se ilyesmiket egeszen egyszeru oknal fogva: minden tablettat kihanytam. hipp natalt ittam/iszom, az 98%ban természetes, egy kupaknyit kell inni, olyan, mint a kubu :D szerintem eloszor is mutasd meg majd a nodokidnak/vedonodnek, hogy nezze meg mi van benne (nem ismerem a new lifeot, az elevitet mondta nekem is a nodoki, h az a leg elterjedtebb), de azt mondta a hipp is nagyon jó. ami neked a legkevesebb mellekhatast okozza (igazabol mindenkinek mas jon be, es ez nem azt jelenti, h a vitamin jobb vagy rosszabb, hanem hogy mi vagyunk masok. van, akinek szekrekedest okoz az elevit, van aki hizik a gravidatol, van akinek a hipp natal nem jon be, es van, akinek nincs semmi baja tole ugye.. probald ki batran, es ha gond van, valts)
Egy egyszerû megfázás is okozhatja. Ha a vírus belenyúl az immunrendzseredbe, ellened fordítja, és kész az SM. Nem hiszem, hogy egy terhesvitamin okozhatná, sõt, erõsítené az immunrendszered.
Valószínû kijött az elevit is, de tényleg nem lesz semmi baj, ha egy nap kimarad. Ne izgulj ezen szerintem!
Ha kaja utan hanytal egybol valoszinu h kijott a bogyo is...nallam is igy volt...es halasztottam ebedhez vagy uzsonnahaoz, de mindig kijott...neha epestol, aztan rajottunk h a gyogyszer miatt hanyok ugyhogy a doki le is tiltott rola. Teszteld le magd...probald meg bevenni kesobb...lehet tenyleg csak a reggeli rosszul letek miatt hanysz;a lenyeg ugy is az h minden nap bevegyel 1 szemet...
A zsírban oldódó vitaminokat túl lehet adagolni, és az elevit azt is tartalmaz, bár nem két szem számít túladagolásnak.
Szia! Szerintem ne vegyél be ma másikat, akkor sincs tragédia ha egy nap kimarad!
szia, Ha minden kijött, akkor az is...annak még egybe kellett lennie... Ha kijött, vegyél be másikat. szerintem..:)
Szio!Tuti, hogy kijott, mert kell neki vagy fel ora hogy teljesen felszivodjon.Nyugodtan bevehetsz masikat, mert ez nem gyogyszer, hanem vitamin es a vitamint nem lehet tuladagolni.:)
A kérdező hozzászólása: Épp ez a baj hogy nemtudom hogy az is kijött-e:(! Most ha veszek be egy másikat és az még sem jött ki az nem számit tul adagolásnak?

Melyik Terhes Vitamin jobb, az Elevit vagy a Gravida? És melyiknek mennyi az ára?

Legjobb válasz: Én az Elevitet folyton kihánytam, aztán Gravidára váltottam. Azt nem hányom ki. A Gravida 2000-2500ft között van (patikafüggõ), olcsóbb 2-3-400ft-tal, mint az Elevit.

Én az Elevitet folyton kihánytam, aztán Gravidára váltottam. Azt nem hányom ki. A Gravida 2000-2500ft között van (patikafüggõ), olcsóbb 2-3-400ft-tal, mint az Elevit.
Az Elevitben nincsen jód! Pedig az nagyon fontos terhesként! Gravidiára szavazok!
Mindkettõ jó, de a Gravida sokkal szimpatikusabb kinézetre, és azt hiszem, olcsóbb is!
A kérdező hozzászólása: Csütörtökön megyek tanácsadásra, majd meg kérdezem a dokimat, de köszi szépen a pozitív válaszokat :)
Nem elhanyagolandó hogy a Gravidában van jód, és olcsóbb is!
Nekem az Elevit vált be, de szerintem mindegy melyiket választod, mindkettõ jó.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a gyors válaszod! :)
Elevit 100-as: 5980ft, Gravida 100-as: 5162ft.
A kérdező hozzászólása: És a 100x as kiszerelésben nem tudod mennyibe kerül?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Ma kiváltottam a 90 db-os Gravidát! :) Köszi a válaszokat, és a tippeket :)

Ha beveszek egy bogyó Elevit vitamint azonnal láthatom a változást? (bővebben a leirásnál)

Aztmondják hogy a vitamintól er?södik a köröm, n? a haj(meg persze más is). Ha beveszek egyet láthatom a változást vagy folyamatosan kell szednem?

Legjobb válasz: az elevit az magzatvédö vitamin azt ne vedd be. mást vegyél,de semminek nem lessz azonnali hatása hónapok mire észreveszed.

az elevit az magzatvédö vitamin azt ne vedd be. mást vegyél, de semminek nem lessz azonnali hatása hónapok mire észreveszed.
??? http://www.elevit.hu/site/index.php Ez egy magzatvédõ multivitamin!
A kérdező hozzászólása: anyukám is szedi, de nem terhes csak a vitamin része miatt.
de te ne vedd be.ez a vitamin a terhességet segiti elö, és a terhes nök (és magzat) vitaminigénylését pótolja, lehet anyukád kisbabát akar :)

Létezik az, hogy az elevit vagy a folsav hatására megváltozik a széklet színe?

Eddig teljesen normális barna szín? volt, de ma fekete szín? lett. 3 napja szedem a folsavat és az elevitet.

Legjobb válasz: Az Elevit tele van vassal, az miatt lesz fekete, sokaknak szorulást is okoz.

Az Elevit tele van vassal, az miatt lesz fekete, sokaknak szorulást is okoz.
Na, köszi, hogy felvilágosítottál akaratod ellenére! PONT ez történt velem is, kb. mióta folsavat szedek. És nem értettem, de én hülye, nem kötöttem össze a dolgokat :-))).
Szia/sztok! Természetesen lehetséges, a bennük lévõ vastartalom miatt feketedhet be a széklet, tehát nincs probléma.Ugyanúgy céklától, vörösbortól, és egyéb "vörös" termékektõl is lehet ez.Akkor van baj, ha a székletbe fekete darabok, ún.alvadt vér darabkák kerülnek, akkor sürgõsen el kell menni kivizsgáltatni magadat/tokat.Melody
A kérdező hozzászólása: Most már legalább nem vagyok egyedül;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!