Találatok a következő kifejezésre: Az elektromos lehet állítani (3 db)

Az elektromos mellszívóknak lehet állítani a szívóerejét? Nem fáj jobban mint a kézvel?

Vettem egy kézit ami nagyon olcsó volt, 1200 Ft, jó de olyan vákumja van, hogy meger?ltet?dtek a tejcsatornák és alig tudtam utána üvöltés nélkül cicre tenni.

Legjobb válasz: Igen lehet állítani az erösséget.Nagyon jó,én ajánlani tudom az elektromosat.ha van elegendö tejed,akkor ne fejjél.Legalábbis e´n csak addíg fejtem,amíg megnem indult rendesen a tejem.

Igen lehet állítani az erösséget.Nagyon jó, én ajánlani tudom az elektromosat.ha van elegendö tejed, akkor ne fejjél.Legalábbis e´n csak addíg fejtem, amíg megnem indult rendesen a tejem.
Ajanlom az Avent elektromos mellszivot, nekem az van, a szivoerejet nem lehet allitani, csak a sebesseget, de egyaltalan nem faj, es automata modban a beallitott sebesseggel sziv. 10 perc alatt 100 ml siman lejon.
bocsi, az elozo valaszolo vagyok, a szivoerejet te allitod be a pumpaval, es az automata megjegyzi. Szoval a szivoero is allithato.
nekem medela van, azon állíthatod a szívóerõsséget és olcsóbb, mint az avent. Azt nem tudom, jobb-e, de nekem bevált, én szeretem.
Nekem Medela Mini Electric-em van, ez egy elektromos mellszívó. Lehet állítani a szívás erõsségét és egyáltalán nem fáj a fejés, és hamar le is szívja. Volt kézi elõtte, azzal nem jött egy csepp tej sem és ember kínzás volt. 16 hónapos szopizó kislány anyukája vagyok.

Hogyan manipulálható a mágneses mező? Mágnesességgel meg is lehet állítani az elektromos áramot?

Legjobb válasz: Egy zárt áram körben az elektronok áramlását meg lehet állítani mágnessel?

A kérdező hozzászólása: Egy zárt áram körben az elektronok áramlását meg lehet állítani mágnessel?
Ha meggondolod, a transzformátor szekunder tekercse a rá kapcsolt fogyasztóval egy zárt áramkör, amiben a mágneses tér hatására indul és áll meg, majd megy ellenkezõ irányba az áram.
A kérdező hozzászólása: Köszi ez a 2. kérdésre választ adott. De az 1. még mindig fenn áll.
És mit értesz "manipulálás" alatt?
A kérdező hozzászólása: Megváltoztatni.
Elektromágnes mágneses tere arányos a benne folyó árammal, tehát pl. elektromágnessel.

Azt tudom, hogy az elektromos gitár hangját erősítővel lehet növelni. , De anélkül olyan erősségű a hangja, mint egy akusztikusnak? Lehet állítani halk szintre is?

Legjobb válasz: Csak kis kiigazítás: az akusztikusban nem a test adja a hangot, hanem a test és elsõsorban a fedlap által rezgésbe hozott levegõ, ennek a mennyisége és a rezgés intenzitása határozza meg, mennyire hangos.

Csak kis kiigazítás: az akusztikusban nem a test adja a hangot, hanem a test és elsõsorban a fedlap által rezgésbe hozott levegõ, ennek a mennyisége és a rezgés intenzitása határozza meg, mennyire hangos.
nem. anélkül szinte semmi hangja nincs, nagyonhalkan szól
anélkül nincs olyan hangja közel se, ugyan nincs gitárom de azt tudom hogy akusztikus mint a nevõbõl is látszik a belsõ hely miatt van olyan hangja maga a teste adja a hangját az elektromos gitárnak meg az a lényege hogy hang jelet ad le az erõsitõnek
Egy deszkára feszített drót... csak pöncörög, ha a kezedben van, akkor még épp hallod, mit fogsz le rajta :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!