Találatok a következő kifejezésre: Az elektromos a kézi mellszívó (22 db)

Az elektromos mellszívónak mik az előnyei a kézivel szemben? Melyik "márkát" érdemes megvenni?

Legjobb válasz: Szia! Igaz még nem próbáltam mellszívót, de nekem minden ismerõsöm a madelát ajánlja és kézibe! (A kórházba is ilyen van nállunk, igaz, hogy az elektromos.) Saját magadnak állíthatód az erõsségét! http://www.tiva-med.hu/kepek/medela1.jpg Nekem ilyenem van! Remélem tudtam segíteni, de minden embernek másik jó! 27h Km

Szia! Igaz még nem próbáltam mellszívót, de nekem minden ismerõsöm a madelát ajánlja és kézibe! (A kórházba is ilyen van nállunk, igaz, hogy az elektromos.) Saját magadnak állíthatód az erõsségét! http://www.tiva-med.hu/kepek/medela1.jpg Nekem ilyenem van! Remélem tudtam segíteni, de minden embernek másik jó! 27h Km
37h Km
2 nagy elõnye van: nem fáj tõle a kezed és lehet közben mást is csinálni, pl olvasni vagy játszani a babával, netezni :) Én aventet használtam, megváltás volt.
Akkor jó az ekeltromos, ha nagyobb mennyiséget kell lefejned, neadjisten az egészet (mint nekem). Akkor tányleg megváltás. Én úgy értékeltem. Addig napi 4-5 órán keresztül csak pumpáltam, csoda, hogy nem kaptam ínhüvelygyulladást. Avent kézirõl váltottam Avent elektromosra. Szerintem tökéletes.
Az avent elektromos szuper, minimum a duplája jött le nekem, mint az avent kézivel. Én rengeteget fejtem, mert a lányom 8 hós koráig csak anyatejes volt és szoptatni nem tudtam. Napi 6-8 órát fejtem, ezt kézivel nem bírtam volna.
A kérdező hozzászólása: Hú, köszönöm, nagyon hasznos volt minden válasz!

Az elektromos vagy a kézi mellszívó a hatásosabb és a kevésbé fájdalmasabb?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a kézi mellszívó hatásosabb,de az elektromos kevésbé fájdalmas.Ha még kismama vagy,masszírozással tudod edzeni,hogy majd kevésbé fájjon.A cél érdekében mindent meg lehet szokni.

Szia! Nekem a kézi mellszívó hatásosabb, de az elektromos kevésbé fájdalmas.Ha még kismama vagy, masszírozással tudod edzeni, hogy majd kevésbé fájjon.A cél érdekében mindent meg lehet szokni.
Én kézit használtam és hatásos volt. Az elektromos állítóag, ha nem jól van beállítva, nagyon ki tudja sebesíteni a mellbimbót, viszont jó erõsen kiszippantja a tejet. Magánvéleményem szerint nem érdemes sok pénzt költeni rá, mert elég kevés ideig kell nap mint nap használni.
Én nem tudtam szoptatni, így fejnem kellett a tejet. Mi béreltünk egy Medela elektromosat és nagyon jó volt, de volt mellette egy Avent kézi, ha mentünk valahova egyszerûbb volt és az is jó. Elsõ napokban mindkettõvel fájt, de a gép erõsségét lehet szabályozni és így egyre nagyobbra állítani. Második babánál vettem egy BIBI elektromost, de az nem jó, mert folyamatosan szívott nem úgy ritmikusan mint a másik kett( meg a baba)
nekem Avent kézi volt. majdnem olyan hatásosan "szívott" mint a kisfiam. Nekem csak akkor fájt amikor be volt gyulladva a mellem. A szívás maga kicsit talán fura az elején, de majdnem olyan mint amikor a kisbaba szopik.

Császárral fogok szülni, és ha tej nem indul be könnyen használ valamit a kézi mellszívó? Vagy csak az elektromos?

sajnos elektromosra nincs pénzem és kézit is használtan fogok venni, de avval ugyan olyan jól beindulhat a tejem mint az elektromossal? melyiket ajánlanátok?

Legjobb válasz: Én ugyan simán szültem de elmondom szoptatós teát ittam a kórházban meg kézi mellszívót használtam.

Én ugyan simán szültem de elmondom szoptatós teát ittam a kórházban meg kézi mellszívót használtam.
Én kézi mellszívót használtam és nagyon jó volt. Amúgy van homeopátiás tejszaporító bogyó is, keress rá!
Én kétszer is szültem császárral, és a tej minden probléma nélkül beindult, a lányomnál úgyszintén - nem valószinü, hogy emiatt nem lenne tejed. Az meg mindegy, hogy milyen mellszívó - ha csak kézzel fejsz, az is elég.
Ne idegeskedj, a császáros szülés után is ugyanakkora esélyed van arra, hogy beindul a tej, mintha simán szülnél, ui. a lepény leválása (leválasztása) után szabadulnak fel a tejtermelést beindító hormonok...barátnõm 2x szült császárral, mindkétszer a 3. napon úgy beindult a teje, hogy alig gyõzte fejni..a lányát 2 évig szoptatta, a kisfiát 1 évig, mert a pici leválasztotta magát..szóval nem a szülés módján múlik. A kézi mellszívó is jó, ha jól használod...
A kérdező hozzászólása: az elsõ szülésem is császár volt kb 2 hét után tudtam lefejni elektromos mellszívóval 5ml még annyit sem és ez eltartott legalább 1 órát.... remélem tényleg jobb lesz, mert szeretném majd szoptatni a picit majd iszom tej serkentõ teát is köszi
Nekem is 2 császárom volt, zavartalanul megindult a tejtermelõdés. A mellszívóról csak annyit hogy szerintem a kézi jobb mint az elektromos bár ez lehet hogy egyénfüggõ:) Nekem medelam van. Jó babavárást:) )
Szia! Én természetes módon szültem, de 2hétig nem tehettem cicire a babámat.Betegen született és sokáig intenzív osztályon feküdt.Teljesen bepánikoltam, hogy mi lesz a tejjel.Sima kézi mellszívóm van (legolcsóbb) és azt használtam.Ittam tejserkentõ teát és szedtem homeós bogyót.5, 5hónapos a babám és csak szopik.Veled sem lesz semmi baj.Minden jót kívánok és sok-sok tejet :-)
Én 6 napja szültem császárral, nagyon sok energiámba került, hogy azonnal, mûtét után elkezdjem szoptatni (nem is tudtam jól mellre tenni, mert nekem is fájt mindenem+nem tudtam mozogni rendesen). Azután mindig amikor kihozták, erõltettem a szopit, ha aludt, felébresztettem. A gyerekágyas osztályon magamnál tartottam éjjel-nappal, hogy mindig tudjam szoptatni és ne tápszerezzék...Kisebesedett, hólyagosodott a cicim...DE a végeredmény: 40 ml-t evett amikor kijöttünk, azóta óránként szinte 50-60 millit ad a cicim és tovább nõ a mennyiség. Megéri vele szenvedni!!!:)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat tényleg mindent megteszek hogy most sikerüljön! Köszönöm mégegyszer


A nagymellu mamiknak az elektromos vagy a kezi mellszivo valt be? Vagy nem ettol fugg? Surgosen vennem kell de nem tudom melyiket, nagyon nagy melleim vannak

Legjobb válasz: Jobbat javasolok: tanuld meg a kézi fejést! A védõnõd biztos tud benne segíteni, vagy a neten is vannak róla videók, meg sok leírás, hogy hogyan kell csinálni. Sokkal kíméletesebb és fõleg gyorsabb a kézi mellszívónál. Az elektromosat mondjuk nem próbáltam.

Jobbat javasolok: tanuld meg a kézi fejést! A védõnõd biztos tud benne segíteni, vagy a neten is vannak róla videók, meg sok leírás, hogy hogyan kell csinálni. Sokkal kíméletesebb és fõleg gyorsabb a kézi mellszívónál. Az elektromosat mondjuk nem próbáltam.
Én Avent elektromosat vettem, és volt hozzá olyan amivel kézi mellszívóvá is lehetett alakítani. Nekem bejött ( E kosaras lett a mellem).
Avent kézivel fejtem, a nagynál kimondottan sokat, ott szaporító fejét is sokszor. Ki lehetett bírni. Medelával szemeztem a kisebb születésekor, de nem bánom, hogy nem vettük meg. Nem volt rá szükség.
Hát nekem nem vált be a Medela gépi. Lassú volt, hangos volt, és büdös. 25ezer a kukába. Kézivel fejtem mindig is, azt szerettem.
http://bababoltolcso.hu/spd/911002/Medela-Swing-elektromos-m.. Nekem ilyen van. Megváltás volt mikor megvettük, igaz nem olcsó, de nagyon szuper.
A kérdező hozzászólása: koszonom, akkor madele elektromost veszek
Nekem is nagy mellem van. En Medela hordozhato mellszivot vettem. Nekem is nagyon fajt a kezi fejestol es az inhuvely gyulladason is tulestem eleg korai evemben, ugyhogy eszembe sem jutott kezi szivot venni!!!! Mondjuk nekem konnyebb volt a Kisfiam rendesen evett...de mindig maradt meg utana...
Úgy tudom, hogy bérelni is lehet nagyon hatékony "kórházi" mellszívót. Csak a "fejõ" részét kell megvenni, ami nem nagy összeg. Nekem anno egy gyógyászati segédeszköz boltban ajánlották, ha jól emlékszem.
Elektromosat vegyél. Javaslom a Medelát. A kézi is jó, de ha sûrûn használod szuper ínhüvelygyulladást kaphatsz.
A kézi halál, de a gépi sem szívja kin rendesen sajna. Nekem semmi nem volt jó.
A kérdező hozzászólása: az a baj h surun kellene, mivel a baban csak az elejet szivja ki es igy irankebt ebred, a cicibe ott marad a tej, eddig fejtem de sokaig tart es mar szetnyomkodtam...faj, kb 5percet cicizik, utana nem hajlando bekapni es csak sir, ha lefejem es odaadom, ugy folytatja
Én is medelát használtam, elektromosat, nekem életet mentett. Vettünk egy kézit, elsõ nap tönkrement, annyit használtam. A medela swinget pedig állítani is lehet, hogy milyen erõvel szívjon.

Az Avent mellszívó tényleg nagyon jó? A kézi változat vagy az elektromos a hatékonyabb?

Legjobb válasz: Az Avent termékek mind nagyon jók, a cumisüvegek és az ételmelegentartók is. De mellszívót szerintem nem nagyon éri meg megvenni, mármint ezt a fajtát, mert elég drága. Jobban jársz, ha a patikában veszel egy egyszerû, pumpás változatot, hiszen úgyis csak kb. egy hónapig kell renszeresen használni (amikor a maradék tejet szopizás után lefejed, hogy ne okozzon gyulladást), utána már csak néha néha lehet rá szükség. Nekem két hónapos a fiam, és mióta rendesen beállt a tejelválasztás, kb. egyszer vettem elõ a mellszívót, amit nagyjából 3-4 hétig használtam.

Az Avent termékek mind nagyon jók, a cumisüvegek és az ételmelegentartók is. De mellszívót szerintem nem nagyon éri meg megvenni, mármint ezt a fajtát, mert elég drága. Jobban jársz, ha a patikában veszel egy egyszerû, pumpás változatot, hiszen úgyis csak kb. egy hónapig kell renszeresen használni (amikor a maradék tejet szopizás után lefejed, hogy ne okozzon gyulladást), utána már csak néha néha lehet rá szükség. Nekem két hónapos a fiam, és mióta rendesen beállt a tejelválasztás, kb. egyszer vettem elõ a mellszívót, amit nagyjából 3-4 hétig használtam.
Nagyon sok ismerõsöm dicséri. Az elekrtomosat nem ajánlom, mert az állítólag nagyon szív. Tény és való, hogy a kéiz lassabb és idõigényesebb is, de nem okoz olyat nagy fájdalmat.
Szerintem is túl drága, mi egy 4900 forintost vettünk ami teljesen jól szuperált.Meg az elején érzékenyebb a mellbimbó és lehet, hogy még egy kis kézi fejést is bevetsz majd, mert úgy érzed, hogy az nem annyira fájdalmas.(Nálunk ez bevált és azóta is szoptatom az öt hónapos kisfiamat szerencsére).
Az én babám nem hajlandó szopni mellbõl, ezért kénytelen vagyok az egészet lefejni. Kézi mellszívóval kezdtem, de 3 nap után vettem inkább egy gépit, mert kézivel nagyon fárasztó volt. Az elektromos Avent, és tényleg jó (na meg jó drága is). A kézi is jó volt (Canpol Babies), de csak maradék tej lefejésére. Szerintem.

Sokszor érzem úgy, hogy van még bőven tej a mellemben, de a kézi mellszívó nem szív ki többet. Az elektromos jobb lehet ebből a szempontból?

Minden szoptatás után fejek még kézi mellszívóval is, de többször is éreztem úgy, hogy lenne még mit szívni, de hiába masszírozgatom a mellem, nem jön több tej. A kézi fejés nekem egy rémálom, minden úszik és ragad a tejben, ezért gondoltam arra, hogy érdemes lenne kipróbálni egy elektromos mellszívót is. Milyen tapasztalataitok vannak: jobban kiüríti az elektromos a melleket?

Legjobb válasz: szia, én most álltam át kézirõl elektromosra, de azért, mert ínyhüvelygyulladásom lett a sok fejéstõl. Nekem az a tapasztalatom, hogy az elektromos sem szívja ki jobban.

szia, én most álltam át kézirõl elektromosra, de azért, mert ínyhüvelygyulladásom lett a sok fejéstõl. Nekem az a tapasztalatom, hogy az elektromos sem szívja ki jobban.
szerintem az elektromos jobb, más a tölcsér. szóval végül is egy másik kézi is lehet jó, de akor minek erõlködni? a gépi Medela egy álom. én 7 félét próbáltam és ez vált be, de a kézije is jobb, mint a többi, szóval Medela.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is Medela Swing típusún gondolkodom. Kicsit drága, de úgyis több babát tervezünk. Örülök, hogy bevált, remélem, nekem is jó lesz. Köszönöm!
Az elektromos szerintem csak kényelmesebb, de nem fog kiszívni sokkal többet. Én csak elektromossal fejtem és nekem is az volt az érzésem, hogy van még tejem, de már nem szív többet.
Betti válasza: Én anyatejleadó vagyok, naponta 1200 ml-t fejek le plusszban.Kipróbáltam többféle mellszívót, elõször kézit, majd két elektromosat is, egyik sem szívta ki rendesen.Azóta kézzel fejek, 200 ml 10 perc alatt lejön, sõt mióta így fejek 600 ml-vel szaporodott a tejem.Csak bele kell jönni és nem lesz minden tejes.De ha nincs hozzá kedved, akkor próbáld ki az elektromosat, bár az sem hiszem, hogy többet le fog szívni. Üdv
Nekem az Avent elektromos nagyon bejött. Többfélét kipróbáltam, Medelát is, majdnem leszakadt a mellem, de egy csepp se jött ki. :O Aventtel meg vajpuhára lefejtem, nyolc hónapig úgy tápláltam a kicsimet, mert nem tudtam szoptatni.
Kérdezõ, nem a mellszívóval van a gond szerintem, hanem azzal, hogy a második (többedik) tejleadó-reflexet már nehezebb beindítani! Figyeld csak meg, a szopizó babádnak is tovább tart kiszívnia (megindítania) ezt a hátsó részt, mint az elejét. De ez teljesen normális dolog. Szerintem, mielõtt súlyos ezreket költenél egy újabb (talán felesleges) gépre, olvass utána a hatékony kézi fejésnek, de legalábbis azt tudd, hogyan lehet kézzel kiváltani/segíteni a reflexet! Lehet, hogy annyi is elég lenne, hogy amikor látod, hogy nem jön már a tej fejés közben, csak rámasszírozol egy kicsit, és pár perc múlva tovább tudnál fejni...

Van, aki már próbálta az elektromos és a kézi mellszívót is?

Jobb az elektromos mellszívó mint a kézi? Mik a tapasztalatok? Megéri a drágábbat venni?

Legjobb válasz: Nekem sajnos ellenkezõ a tapasztalatom,az elektromostól iszonyúan fájt a mellem.A kézi jobb volt,de egy idõ után simán kézzel tudtam a legjobban fejni.

Nekem sajnos ellenkezõ a tapasztalatom, az elektromostól iszonyúan fájt a mellem.A kézi jobb volt, de egy idõ után simán kézzel tudtam a legjobban fejni.
Nekem volt mindkettõ. A kézitõl néhány perc után iszonyúan fájt a kezem, mellette alig szívott ki valamennyit (Avent volt). Aztán elõvettem az elektromost és néhány perc alatt lejött 150 milli... Pedig még nem is egy extra, drága mellszívóm van, csupán egy Pestonka, még az elsõ babám születésekor vettem... Szóval, ha tudsz, inkább egy elektromost vegyél.. Szinte újonnan akár aukciós oldalon is tudsz venni... sterilizálva, mint az új és az eredeiti ár töredékéért.
Nálam egyértelmûen az elektromos vált be (Avent), de picit jobban érzékeny tõle a cicim. Az elektromosnál gyorsabban több tej jön le. Én szopi elõtt is rásegítek fejéssel, akkor azonban elég a kézi.
Nekem van mindkettõ (az elektromos Pesztonka, a kézi Avent). Átalában a kézit használom, de ha úgy érzem, hogy kevesebb a tejem, akkor bevetem az elektromosat, mert az nekem növelte a tejmennyiséget.
11:04-es vagyok, még csak annyit, hogy mielõtt megvettem az elektromosat, elõtte kaptam kölcsön egyet Babyone-t (ez is elektromos). Na az nálam nem ért semmit, egy csepp tejet sem sikerült vele fejnem. :(
Nekem van kézi és elektromos AVENT is. Az elektromos ezerszer jobban bevált nálam. Már sajnálom, hogy vettem anno kézit is.
Nekem mind kettõ volt de az elektromos 100szor jobb volt, mint a kézi. Hangosan zugot de gyorsan lejött a tej.
Nekem az elektromos(Avent)jobban bevált. Mind kettõtõl nagyon fájt a mellem.
Nekem is van mindkettõ (elektromoso medela, és kézi drewex) Nekem jobban bejött a kézi, gyorsabban lejön vele a tej, és nem is fáj annyira, na meg mellette szól, hogy halk.Az elektromos iszonyúan zúg.
Kézivel 1 óra, gépivel 20-25perc. Medela elektromos vált be a kézi aventes mellmasszírozó harangjával kiegészítve, így kevésbé fáj.Azontúl gépin állítható a szíváserõsség...

Melyik jobb mellszívó, az elektromos vagy a kézi-pumpás?

Mellszívót szeretnék vásárolni és nem tudom milyet vegyek.

Legjobb válasz: Én kézi mellszívót használtam, nagyon drágának találtam az elektormosat, de ha lesz következõ baba, akkor remélem már jobb anyagi helyzetünk lesz, és akkor feltétlenül elektromosat veszek. A kézit nem szerettem nagyon, ezért a két kis mancsommal fejtem, azzal elég könnyû volt, bár kissé fárasztó, de jól kiürítettem magamnak a mellem, pedig amíg nem próbáltam, azt hittem, hogy ez lehetetlen és én nem vagyok erre képes, de nem nehéz. A kézi mellszívómat gyógyszertárban vettem. Ha legközelebb vennék elektromosat, akkor Aventosat vennék, nagyon szeretem ezt a márkát, és ehhez rögtön hozzá lehet csavarni az Aventos cumisüveget is, tehát a tej rögtön belemegy.

Én kézi mellszívót használtam, nagyon drágának találtam az elektormosat, de ha lesz következõ baba, akkor remélem már jobb anyagi helyzetünk lesz, és akkor feltétlenül elektromosat veszek. A kézit nem szerettem nagyon, ezért a két kis mancsommal fejtem, azzal elég könnyû volt, bár kissé fárasztó, de jól kiürítettem magamnak a mellem, pedig amíg nem próbáltam, azt hittem, hogy ez lehetetlen és én nem vagyok erre képes, de nem nehéz. A kézi mellszívómat gyógyszertárban vettem. Ha legközelebb vennék elektromosat, akkor Aventosat vennék, nagyon szeretem ezt a márkát, és ehhez rögtön hozzá lehet csavarni az Aventos cumisüveget is, tehát a tej rögtön belemegy.
Nekem elektromos van, 10 ezerért vettem. Nagyon jó, de én csak 1 napig használtam. Eladom Neked 6 ezerért. Ha érdekel írj privit.
Szia! Egyetértek az elõzõvel. Én is aventeset vennék, mert most medela-t vettem és nem jó, de már drága mulatság lenne beruháznom egy másikra.Fáj is, nem is szív mindig... De mindenképpen elektromosat, lerövidül a fejési idõ és szépen kiszívja. Ja, és nem mindegy az se, hogy fejed valamibe majd átöntöd üvegbe, hogy odaadd a babának, ha nem kell mind átöntöd megint ... és sok pocsékba megy, amiért megküzdöttél!:(
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ és mennyi egy ilyen Aventos mellszívó?
A kérdező hozzászólása: Érdekel, csak nem tudom, hogyan irjak privit...:(
A kérdező hozzászólása: A 2.válaszolónak üzenem, hogy csörögjön rám ezen a számon:06-70-294-8568 és visszahívom, köszi:)
Szerintem, ha az egész tejet kell lefejnie valakinek (pl. nekem, mert a baba nem hajlandó szopni), akkor mindenképpen elektromosat kéne venni, a kézivel én csak 3 napig bírtam. Ha a maradék tejet kell csak leszívni, akkor jó a kézi is. Szerintem. Nekem is Aventes van, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Persze, jó drága...
Én pesztonkát vettem 9500ért és ráadásul orjárat tisztító is van benne.ill.rá lehet csatlakoztatni.Én sok felõl csak dícséretet hallottam róla.Amúgy magyar gyártmány.Sztem így nem sok, hogy kettõ az egyben van:) és cumisüvegbe feji a tejet.

Melyik a jobb és miért? A kézi vagy az elektromos mellszívó? Az Avent kézi mellszívóval elegendő tejet le lehet fejni?

Legjobb válasz: Az az igazság, õszinte leszek, hogyha vkinek van teje ,annak mindegy h kézi vagy elektromos, akár saját kezûleg is tud fejni. (Sokan egyébként ezt mondják a legjobb módszernek, mert közben át lehet masszírozni vele a mellet). Amíg volt rendesen tejem, kézivel fejtem és meg voltam elégedve vele.

Az az igazság, õszinte leszek, hogyha vkinek van teje , annak mindegy h kézi vagy elektromos, akár saját kezûleg is tud fejni. (Sokan egyébként ezt mondják a legjobb módszernek, mert közben át lehet masszírozni vele a mellet). Amíg volt rendesen tejem, kézivel fejtem és meg voltam elégedve vele.
Nekem elektromos van, császárral szültem egy hete, és csak fejek. Ehhez képest ott tartok, hogy 3 óránként már 1 dl jön :-) szóval IGEN! Arra figyelj, hogy a hátsó részekhez nem elég a szívás erõ, ezért a végén kicsit kézzel segíts be!
Elõzõ vagyok, bocs, félreértettem a kérdésed. A kézivel is eleget lehet szívni, ismerõs anyuka ugyanilyen helyzetben csak kézi Aventtel fej, hasonló eredménnyel. Kitartás!
Nekem kézi Avent volt elõször, le lehet vele szívni rendesen a tejet, nagyon jó, de csak akkor jó az, ha csak a szoptatás utáni maradék tejet akarod vele leszívni, mert baromi fárasztó. nekem muszáj volt vennem egy gépit, mert a babám nem szopott, és így napi 7-8x fejtem 10-20 perceket, nem bírta a kezem. A gépi nekem nagyon bejött, be tudod állítani, hogy milyen ritmusban szívja, mint a kisbabád. Arra kell figyelni, hogy van benne 2 db szilikon alkatrész, hogy azok ne sérüljenek, mert akkor nem szív rendesen, amúgy nagyon megbízható, nekem sikerült a vaterán olyat megcsípnem, ami még garanciális is volt, 15ezerért! Nézz körül ott is, utána ugyanannyiért el is tudtam adni még! :-)

Elektromos mellszívók közül melyiket ajánlanátok? Most avent kézim van, de sokat fejek és sztem egyszerűbb lenne egy elektromossal. Az leglaább olyan hatásos ugye mint a kézi?

Legjobb válasz: 2 terhességet szolgált ki a TIGEX mellszívóm.Nekem nagyon bevált,remélem ha lesz 3.baba sokat tudom majd használni újra.Brendonban fellelhetõ!

2 terhességet szolgált ki a TIGEX mellszívóm.Nekem nagyon bevált, remélem ha lesz 3.baba sokat tudom majd használni újra.Brendonban fellelhetõ!
Szia! Nekem nem valt be az elektromos. En is kezivel kezdtem, aztan vettem elektromosat, de eggyaltalan nem voltam megelegedve vele. Maradtam a kezinel..mar 8 honapja. Az elejen en is ugy gondoltam, ahogyan te, hogy surun kell fejnem, es lehet hatekonyabb is lenne, de kb a 3.honaptol mar napi 3x fejek csak es kb fel orat tart (kettot egyszerre fejem)
Én elektromos NUK-ot használtam 9 hónapig! Teljesen elégedett voltam vele, pedig nem keveset használtam.
Szia! Nekem Avent elektromos és kézim is van mert egyszerre fejem a két cicit de én meg vagyok vele elégedve. A kézivel gyorsabban jön a tej de jobban is fáj mint az elektromossal.
Én 13 hónapja használok elektromosat. Nekem bevált. Amikor kézi pumpással fejtem, majdnem ínhüvelygyulladást kaptam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Elég megoszlóak a véleméynek.:) Vajona típustól függ vagy mitõl, hogy beválik-e?
nekem pesztonka elektromos mellszívom van, 6hónapoig használtam, nagyon sokat segített.utána áttértem a kézi fejésre, mert már untam a sok fertõtlenítést.nagyon jó ha az ember lány megtanul a korházban kézzel fejni...:-D
Nem hiszem, hogy tipustol fuggo, nekem Nuk-os elektromos volt, es nem valt be. Fenti valaszolonak meg bevalt. Szerintem ha megszokod a kezit, aztan mar nem tunik az elektromos olyan jonak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!