Találatok a következő kifejezésre: Az elektromos a kézi (28 db)

Az elektromos mellszívónak mik az előnyei a kézivel szemben? Melyik "márkát" érdemes megvenni?

Legjobb válasz: Szia! Igaz még nem próbáltam mellszívót, de nekem minden ismerõsöm a madelát ajánlja és kézibe! (A kórházba is ilyen van nállunk, igaz, hogy az elektromos.) Saját magadnak állíthatód az erõsségét! http://www.tiva-med.hu/kepek/medela1.jpg Nekem ilyenem van! Remélem tudtam segíteni, de minden embernek másik jó! 27h Km

Szia! Igaz még nem próbáltam mellszívót, de nekem minden ismerõsöm a madelát ajánlja és kézibe! (A kórházba is ilyen van nállunk, igaz, hogy az elektromos.) Saját magadnak állíthatód az erõsségét! http://www.tiva-med.hu/kepek/medela1.jpg Nekem ilyenem van! Remélem tudtam segíteni, de minden embernek másik jó! 27h Km
37h Km
2 nagy elõnye van: nem fáj tõle a kezed és lehet közben mást is csinálni, pl olvasni vagy játszani a babával, netezni :) Én aventet használtam, megváltás volt.
Akkor jó az ekeltromos, ha nagyobb mennyiséget kell lefejned, neadjisten az egészet (mint nekem). Akkor tányleg megváltás. Én úgy értékeltem. Addig napi 4-5 órán keresztül csak pumpáltam, csoda, hogy nem kaptam ínhüvelygyulladást. Avent kézirõl váltottam Avent elektromosra. Szerintem tökéletes.
Az avent elektromos szuper, minimum a duplája jött le nekem, mint az avent kézivel. Én rengeteget fejtem, mert a lányom 8 hós koráig csak anyatejes volt és szoptatni nem tudtam. Napi 6-8 órát fejtem, ezt kézivel nem bírtam volna.
A kérdező hozzászólása: Hú, köszönöm, nagyon hasznos volt minden válasz!
A kérdező hozzászólása: Itt a rendes link: [link]
Nem éri meg, olcsó tipikus fogdvidd szar kacat. Gyûjts legalább egy Cort gitárra meg egy értelmes erõsítõre.

Az Avent mellszívó tényleg nagyon jó? A kézi változat vagy az elektromos a hatékonyabb?

Legjobb válasz: Az Avent termékek mind nagyon jók, a cumisüvegek és az ételmelegentartók is. De mellszívót szerintem nem nagyon éri meg megvenni, mármint ezt a fajtát, mert elég drága. Jobban jársz, ha a patikában veszel egy egyszerû, pumpás változatot, hiszen úgyis csak kb. egy hónapig kell renszeresen használni (amikor a maradék tejet szopizás után lefejed, hogy ne okozzon gyulladást), utána már csak néha néha lehet rá szükség. Nekem két hónapos a fiam, és mióta rendesen beállt a tejelválasztás, kb. egyszer vettem elõ a mellszívót, amit nagyjából 3-4 hétig használtam.

Az Avent termékek mind nagyon jók, a cumisüvegek és az ételmelegentartók is. De mellszívót szerintem nem nagyon éri meg megvenni, mármint ezt a fajtát, mert elég drága. Jobban jársz, ha a patikában veszel egy egyszerû, pumpás változatot, hiszen úgyis csak kb. egy hónapig kell renszeresen használni (amikor a maradék tejet szopizás után lefejed, hogy ne okozzon gyulladást), utána már csak néha néha lehet rá szükség. Nekem két hónapos a fiam, és mióta rendesen beállt a tejelválasztás, kb. egyszer vettem elõ a mellszívót, amit nagyjából 3-4 hétig használtam.
Nagyon sok ismerõsöm dicséri. Az elekrtomosat nem ajánlom, mert az állítólag nagyon szív. Tény és való, hogy a kéiz lassabb és idõigényesebb is, de nem okoz olyat nagy fájdalmat.
Szerintem is túl drága, mi egy 4900 forintost vettünk ami teljesen jól szuperált.Meg az elején érzékenyebb a mellbimbó és lehet, hogy még egy kis kézi fejést is bevetsz majd, mert úgy érzed, hogy az nem annyira fájdalmas.(Nálunk ez bevált és azóta is szoptatom az öt hónapos kisfiamat szerencsére).
Az én babám nem hajlandó szopni mellbõl, ezért kénytelen vagyok az egészet lefejni. Kézi mellszívóval kezdtem, de 3 nap után vettem inkább egy gépit, mert kézivel nagyon fárasztó volt. Az elektromos Avent, és tényleg jó (na meg jó drága is). A kézi is jó volt (Canpol Babies), de csak maradék tej lefejésére. Szerintem.


Az elektromos mellszívó sokkal hatékonyabb, mint a kézi?

Avent kézi melllszívóm van, meg vagyok vele elégedve, szépen tudok vele fejni. Viszont eddig csak ritkán használtam, ahhoz, hogy el tudjak tenni plusz tejet, most pedig a fiam már nem nagyon hajlandó szopizni, így naponta többször kell használnom. Így viszont elég sok időt vesz el, mire lefejem vele a tejet, naponta 2-nél többször nem nagyon van időm rá, ez pedig kevés. Az elekrtomosra megérné beruházni? Ha igen, melyik fajtára?

Legjobb válasz: Eddigi mellszívós kérdések és válaszok alapján azt kell mondjam ez teljesen egyéni. Nekem pl. kézivel egyáltalán semmi nem jött (Aventem van), Medelea elektromossal gond nélkül tudtam fejni. Lehet elektromossal gyorsabban menne neked is, és akkor 2-nél többször tudnál fejni. De ezt nem tudhatod elõre. Nem tudsz esetleg kölcsönkérni valakitõl egy elektromosat hogy kipróbáld?

Eddigi mellszívós kérdések és válaszok alapján azt kell mondjam ez teljesen egyéni. Nekem pl. kézivel egyáltalán semmi nem jött (Aventem van), Medelea elektromossal gond nélkül tudtam fejni. Lehet elektromossal gyorsabban menne neked is, és akkor 2-nél többször tudnál fejni. De ezt nem tudhatod elõre. Nem tudsz esetleg kölcsönkérni valakitõl egy elektromosat hogy kipróbáld?
Szia! Nekem Aventes van, olyan amit hálózatról és elemmel is mûködtethetõ. Ha akarom kéziként is mûködik. Még a fiammal a kórházban voltam, amikor kellett, és mivel nem tudtam elektromosan használni (valamit nem jól raktam össze), kézi üzemmódban fejtem. Otthon már gépi módon. sokkal gyorsabb volt, és a csuklóm se ment tropára (a fiamnál nagyon sokat fejtem, mert kezdetben nem is szopizott). Elég gyors is, mondjuk én mindig rászámolok idõt, mert jól kifejtem/kifejem mindig. Amúgy ha a fiad kezdi leválasztani magát, akkor ne fejd le az összes tejet, mert a szervezeted nem tud reagálni a csökkent tejigényre. Csak annyit fejjél le, hogy ne gyulladjon be a cicid. Néhány nap alatt beáll, és nem termelõdik már annyi tej.
A kérdező hozzászólása: Kisfiam 3 hónapos, és egy hete nem akar szopizni, viszont szeretném még tejjel táplálni, amíg van. Ezért keresnék egy hatékonyabb megoldást, mert elég fárasztó naponta többször a kézivel fejni. Köszi az eddigi válaszokat! Sajnos nem tudok kölcsönkérni senkitõl :(
nekem a kézi sokkal jobban bejött! Többet tudtam vele fejni, mint az elektromossal, és hamarabb is!
A szopisztrájk egy ideig szokott tartani. Keress fel egy szoptatási tanácsadót. Az elektromost könnyebb használni (nem kell neked pumpálni, adép elvégzi helyetted), fõleg ha egyszerre kettõ cicit lehet vele fejni. Nekem kézi van, de csak a tejleadóreflex beindításához kell, utána kézzel lefejem magamnak.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, akkor maradok a kézinél! Ki tudja, meddig fogadja el, ezzel pedig szépen ki tudom üríteni, úgy érzem. A sztrájk 5 napig tartott úgy igazán, de azóta sem akar nagyon szopizni, már egy hete kínlódunk. Ha nagy nehezen szopizik, akkor is max 60-80 ml-t, de utána éhes marad, viszont szopizni nem akar.. Már túl vagyok a szoptatási tanácsadón, sok mindent kipróbáltam, még egy darabig próbálkozok, aztán ha nem megy, kapja cumisüvegbõl. Sajnos ezeknek a próbálkozásoknak mindig sírás a vége, így nem látom sok értelmét.
http://valaszkereso.nlcafe.hu/szakertonk/326621 Õt nagyon tudom ajánlani szopi ügyben. Kitartás. Elektromos mellszívók közül a medelát ismerem: http://yoops.hu/content/medela-elektromos-mellsz%C3%ADv%C3%B.. Az a tapasztalatom, hogy az árammal mûködõk jobban szívnak, mint az akkumulátorosak, viszont az áruk is drágább. Nekem a kézi is hatékonynak bizonyult, tejcsatorna elzáródás miatt az egyik mellemet hosszabb ideig csak kézivel fejtem, és még sikerült feljebb tornáznom a mennyiségen is.

Melyik jobb mellszívó, az elektromos vagy a kézi-pumpás?

Mellszívót szeretnék vásárolni és nem tudom milyet vegyek.

Legjobb válasz: Én kézi mellszívót használtam, nagyon drágának találtam az elektormosat, de ha lesz következõ baba, akkor remélem már jobb anyagi helyzetünk lesz, és akkor feltétlenül elektromosat veszek. A kézit nem szerettem nagyon, ezért a két kis mancsommal fejtem, azzal elég könnyû volt, bár kissé fárasztó, de jól kiürítettem magamnak a mellem, pedig amíg nem próbáltam, azt hittem, hogy ez lehetetlen és én nem vagyok erre képes, de nem nehéz. A kézi mellszívómat gyógyszertárban vettem. Ha legközelebb vennék elektromosat, akkor Aventosat vennék, nagyon szeretem ezt a márkát, és ehhez rögtön hozzá lehet csavarni az Aventos cumisüveget is, tehát a tej rögtön belemegy.

Én kézi mellszívót használtam, nagyon drágának találtam az elektormosat, de ha lesz következõ baba, akkor remélem már jobb anyagi helyzetünk lesz, és akkor feltétlenül elektromosat veszek. A kézit nem szerettem nagyon, ezért a két kis mancsommal fejtem, azzal elég könnyû volt, bár kissé fárasztó, de jól kiürítettem magamnak a mellem, pedig amíg nem próbáltam, azt hittem, hogy ez lehetetlen és én nem vagyok erre képes, de nem nehéz. A kézi mellszívómat gyógyszertárban vettem. Ha legközelebb vennék elektromosat, akkor Aventosat vennék, nagyon szeretem ezt a márkát, és ehhez rögtön hozzá lehet csavarni az Aventos cumisüveget is, tehát a tej rögtön belemegy.
Nekem elektromos van, 10 ezerért vettem. Nagyon jó, de én csak 1 napig használtam. Eladom Neked 6 ezerért. Ha érdekel írj privit.
Szia! Egyetértek az elõzõvel. Én is aventeset vennék, mert most medela-t vettem és nem jó, de már drága mulatság lenne beruháznom egy másikra.Fáj is, nem is szív mindig... De mindenképpen elektromosat, lerövidül a fejési idõ és szépen kiszívja. Ja, és nem mindegy az se, hogy fejed valamibe majd átöntöd üvegbe, hogy odaadd a babának, ha nem kell mind átöntöd megint ... és sok pocsékba megy, amiért megküzdöttél!:(
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ és mennyi egy ilyen Aventos mellszívó?
A kérdező hozzászólása: Érdekel, csak nem tudom, hogyan irjak privit...:(
A kérdező hozzászólása: A 2.válaszolónak üzenem, hogy csörögjön rám ezen a számon:06-70-294-8568 és visszahívom, köszi:)
Szerintem, ha az egész tejet kell lefejnie valakinek (pl. nekem, mert a baba nem hajlandó szopni), akkor mindenképpen elektromosat kéne venni, a kézivel én csak 3 napig bírtam. Ha a maradék tejet kell csak leszívni, akkor jó a kézi is. Szerintem. Nekem is Aventes van, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Persze, jó drága...
Én pesztonkát vettem 9500ért és ráadásul orjárat tisztító is van benne.ill.rá lehet csatlakoztatni.Én sok felõl csak dícséretet hallottam róla.Amúgy magyar gyártmány.Sztem így nem sok, hogy kettõ az egyben van:) és cumisüvegbe feji a tejet.

Melyik a jobb és miért? A kézi vagy az elektromos mellszívó? Az Avent kézi mellszívóval elegendő tejet le lehet fejni?

Legjobb válasz: Az az igazság, õszinte leszek, hogyha vkinek van teje ,annak mindegy h kézi vagy elektromos, akár saját kezûleg is tud fejni. (Sokan egyébként ezt mondják a legjobb módszernek, mert közben át lehet masszírozni vele a mellet). Amíg volt rendesen tejem, kézivel fejtem és meg voltam elégedve vele.

Az az igazság, õszinte leszek, hogyha vkinek van teje , annak mindegy h kézi vagy elektromos, akár saját kezûleg is tud fejni. (Sokan egyébként ezt mondják a legjobb módszernek, mert közben át lehet masszírozni vele a mellet). Amíg volt rendesen tejem, kézivel fejtem és meg voltam elégedve vele.
Nekem elektromos van, császárral szültem egy hete, és csak fejek. Ehhez képest ott tartok, hogy 3 óránként már 1 dl jön :-) szóval IGEN! Arra figyelj, hogy a hátsó részekhez nem elég a szívás erõ, ezért a végén kicsit kézzel segíts be!
Elõzõ vagyok, bocs, félreértettem a kérdésed. A kézivel is eleget lehet szívni, ismerõs anyuka ugyanilyen helyzetben csak kézi Aventtel fej, hasonló eredménnyel. Kitartás!
Nekem kézi Avent volt elõször, le lehet vele szívni rendesen a tejet, nagyon jó, de csak akkor jó az, ha csak a szoptatás utáni maradék tejet akarod vele leszívni, mert baromi fárasztó. nekem muszáj volt vennem egy gépit, mert a babám nem szopott, és így napi 7-8x fejtem 10-20 perceket, nem bírta a kezem. A gépi nekem nagyon bejött, be tudod állítani, hogy milyen ritmusban szívja, mint a kisbabád. Arra kell figyelni, hogy van benne 2 db szilikon alkatrész, hogy azok ne sérüljenek, mert akkor nem szív rendesen, amúgy nagyon megbízható, nekem sikerült a vaterán olyat megcsípnem, ami még garanciális is volt, 15ezerért! Nézz körül ott is, utána ugyanannyiért el is tudtam adni még! :-)

Melyiket válasszam a kézi vagy az elektromos mellszívót? Milyen márkájút keressek?

Sajnos nincs a környezetemben senki, akinek kisbabája lenne, így nem tudok honnan tanácsot kérni, csak látom hogy rengeteg féle-fajta van, és lassan be kell szereznem. 29 hkm

Legjobb válasz: Nekem volt Medela elektromos, és Avent kézi. A kézi sokkal jobban bejött. De ez egyén függõ, kinek mi válik be...

Nekem volt Medela elektromos, és Avent kézi. A kézi sokkal jobban bejött. De ez egyén függõ, kinek mi válik be...
Nekem Medela kézi van, nagyon jó, bár egy idõ után a csuklóm már fáj tõle.
Medela gépi van, kézivel kezdtem, de fájt a kezem és a kórházban a gépi jobban bejött, így azt eladtam és vettem a gépit. A kézi Bertoni volt nem túl drága, gondoltam, ha nem jön be akkor sem vesztek egy vagyont, viszont aki megvette, mondta ismeri a szerkentyût és pont ilyet keres. Lehet a kórházban ahol szülsz Te is ki tudod próbálni és utána sem késõ venni.
Medela kézi pumpásat használtam én is. Nem figyeltem a szívás erõsségére, és elég szépen megjártam. Annyira, hogy a szoptatást is abba kellett hagynom. Válassz bármilyet, de mindig ügyelj, hogy milyen a szívó erõssége. Kezdetben semmi képpen ne maximumon használd, hiába gyorsabban kiszívja a tejed.
Avent kézit használok már több mint 6 hónapja. Nekem bevált, csak mostanra fáj nagyon a kezem, csuklóm, stb. Hosszabb távra minden képen a gépi éri meg, csak ezt nem tudtam elõre :)
én megvettem a gépit, és nem bántam meg. igaz, drágább jóval, mint a kézi, de nem akartam, hogy fájjon a csuklóm a sok pumpálástól. szóval avent gépit vettem, ez egyébként használható kéziként is, van hozzá utazós adapter is, ha nincs a közelben konnektor :) szettben (mellszívó+cumisüvegek+tejtárolók) jobban megéri.
Nekem volt egy idõszakom, amikor csak fejtem (baba beteg volt, nem tudott szopizni), így sokat próbáltam. Gépi Medela, kézi és gépi Avent. Nekem a gép Medela volt a leggyengébb, azzal tök kevés jött le. Utána vettem kézi Aventet, az nagyon bevált, de a napi 8 fejéstõl már úgy fájt a kezem, hogy azt hittem ínhüvelygyulladásom lett. Akkor váltottam gépi Aventre és az nagyon-nagyon bevált. Aztán szerencsére visszatértünk a szopira, azét az egy megváltás volt.

A kézi vagy az elektromos mellszivó vált be? Melyik a jobb? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Én a kézivel nem tudtam fejni, és még a csuklóm is megfájdult, az elektromossal meg gyorsan és hatékonyan ment a fejés, és jóval kényelmesebb volt. úgyhogy én az elektromosra esküszöm:)

Én a kézivel nem tudtam fejni, és még a csuklóm is megfájdult, az elektromossal meg gyorsan és hatékonyan ment a fejés, és jóval kényelmesebb volt. úgyhogy én az elektromosra esküszöm:)
szia! Ha van tejed, telesen mindegy. Nekem a kézi is nagyon bevált. Egyébként a modern-régi hozzáállás szerint még mindig a saját kézi fejés a legpraktikusabb...:)
Nekem avent kézim volt! Tuti jó!Pik-pakk kiszívott mindent! Egyszer rokonnál próbáltam pesztonka elektromosat is!Nem mondom hogy nem szívta ki, de olyan erõsen szív, hogy a könnyeim potyogtak! Én maradok az aventemnél!
Nekem kezi Avent van, de ha megegyszer ujra vehetnem, biztos hogy elektromosat vennek.
én is megvettem az elektromosat, de mindig rá kell fejnem kézzel utána. nem tudom, de nekem nem szívja ki rendesen sem az elektromos sem a kézi mellszívó, így inkább a hagyomágyos megoldás marad. de ez mindenkinél változó
Szia!3.babánk 1 hónapos és nekem mindegyikkel a kézzel fejés volt a legjobb!Mindent kipróbáltam-kézi és gépi mellszívót egyaránt-de ez a legjobb!

Az Avent elektromos mellszívó erősebben/jobban szív mint a kézi? Melyik éri meg jobban? (pénz van rá) Milyet vegyek?

Legjobb válasz: Nekem kézi volt, teljesen jól bevált. Én irányítottam, ha kellemetlen volt abbahagytam. Igaz volt hogy elfáradt a kezem, de semmi egyéb. Ismerõseim többségének elektromos volt, és csak rosszat mondtak róla.

Nekem kézi volt, teljesen jól bevált. Én irányítottam, ha kellemetlen volt abbahagytam. Igaz volt hogy elfáradt a kezem, de semmi egyéb. Ismerõseim többségének elektromos volt, és csak rosszat mondtak róla.
NE vegyél elektromos mellszívót, aventeset NE!!!! nem is csinál vákumot, én kaptam a páromtól, mert már inhüvelygyulladásom volt a kézitõl, de annyira nem szívta le a tejem, hogy szinte el is apadt és begyulladt a mellem. a kézi tökéletes. állítólag az elektromosban a medela jobb, de ott is csak a drága több fokozatú modell. most a kéziben egy újat fogok kipróbálni a következõ babámmal, aki egy hónap múlva születik. a csöpi egyszerû gyógyszertári is nagyon jó és csak 1000 valamenniybe kerül, keress rá, jókat írnak a kismamák. nem mindig a drága a jó.
Szia! Nekem avent elektromosom van. Én csak ajánlom, magadnak állítod be a szívási erõsséget kézzel. Nem zsibbad le a kezed és szerintem kiszív indent. Amúgy adnak hozzá kézi kart is, így kézi fejõként is tudod használni. 5 hónapos a babmám és még mindig szoptatok, nem is kap mást a tejen kívül. Az elsõ 5 hétben inden szopi után fejtem, ezzel lényegesen kényelmesebb és gyorsabb volt. A mai napig használom, ha érzem, hogy kevesebb a tejem, vagy ha nem szopizik ki mindnet a fiam. Szóval én csak ajánlani tudom!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Szerintem akkor beruházok egyre, mert tényleg egyszerûbb lehet mint a kézi, pénz van rá félretéve.
Kedves Kérdezõ! Én is csak ajánlani tudom!! Próbáltam a kézi Aventet, nagyon fárasztó. Vettem elektromos Madelát(több fokozatú)...háát piszok hangos!!Féltem, hogy még az utca végén is meghallják a szomszédok :) Meg a szívása is eléggé gáz, erõs vákumot képez és nem túl kellemes, ha meg lejebb vettem nem szívta ki rendesen. Én is itt olvastam után és meggyõztek a válaszok. Azóta elektromos Aventesem van és ez maga a mennyország! A legjobb és leghasznosabb dolog amit eddig vettem a babámnak! Nekem bármennyit megért volna. De én itt találtam meg a legolcsóbbat: nem reklám, csak segítségképp... http://www.e-bababolt.hu/babaapolas/elektromos_mellszivo/ele.. Sok sikert!!

A nagymellu mamiknak az elektromos vagy a kezi mellszivo valt be? Vagy nem ettol fugg? Surgosen vennem kell de nem tudom melyiket, nagyon nagy melleim vannak

Legjobb válasz: Jobbat javasolok: tanuld meg a kézi fejést! A védõnõd biztos tud benne segíteni, vagy a neten is vannak róla videók, meg sok leírás, hogy hogyan kell csinálni. Sokkal kíméletesebb és fõleg gyorsabb a kézi mellszívónál. Az elektromosat mondjuk nem próbáltam.

Jobbat javasolok: tanuld meg a kézi fejést! A védõnõd biztos tud benne segíteni, vagy a neten is vannak róla videók, meg sok leírás, hogy hogyan kell csinálni. Sokkal kíméletesebb és fõleg gyorsabb a kézi mellszívónál. Az elektromosat mondjuk nem próbáltam.
Én Avent elektromosat vettem, és volt hozzá olyan amivel kézi mellszívóvá is lehetett alakítani. Nekem bejött ( E kosaras lett a mellem).
Avent kézivel fejtem, a nagynál kimondottan sokat, ott szaporító fejét is sokszor. Ki lehetett bírni. Medelával szemeztem a kisebb születésekor, de nem bánom, hogy nem vettük meg. Nem volt rá szükség.
Hát nekem nem vált be a Medela gépi. Lassú volt, hangos volt, és büdös. 25ezer a kukába. Kézivel fejtem mindig is, azt szerettem.
http://bababoltolcso.hu/spd/911002/Medela-Swing-elektromos-m.. Nekem ilyen van. Megváltás volt mikor megvettük, igaz nem olcsó, de nagyon szuper.
A kérdező hozzászólása: koszonom, akkor madele elektromost veszek
Nekem is nagy mellem van. En Medela hordozhato mellszivot vettem. Nekem is nagyon fajt a kezi fejestol es az inhuvely gyulladason is tulestem eleg korai evemben, ugyhogy eszembe sem jutott kezi szivot venni!!!! Mondjuk nekem konnyebb volt a Kisfiam rendesen evett...de mindig maradt meg utana...
Úgy tudom, hogy bérelni is lehet nagyon hatékony "kórházi" mellszívót. Csak a "fejõ" részét kell megvenni, ami nem nagy összeg. Nekem anno egy gyógyászati segédeszköz boltban ajánlották, ha jól emlékszem.
Elektromosat vegyél. Javaslom a Medelát. A kézi is jó, de ha sûrûn használod szuper ínhüvelygyulladást kaphatsz.
A kézi halál, de a gépi sem szívja kin rendesen sajna. Nekem semmi nem volt jó.
A kérdező hozzászólása: az a baj h surun kellene, mivel a baban csak az elejet szivja ki es igy irankebt ebred, a cicibe ott marad a tej, eddig fejtem de sokaig tart es mar szetnyomkodtam...faj, kb 5percet cicizik, utana nem hajlando bekapni es csak sir, ha lefejem es odaadom, ugy folytatja
Én is medelát használtam, elektromosat, nekem életet mentett. Vettünk egy kézit, elsõ nap tönkrement, annyit használtam. A medela swinget pedig állítani is lehet, hogy milyen erõvel szívjon.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!