Találatok a következő kifejezésre: Az előző más volt (28 db)

A méhen kívüli terhességnek ha jól tudom, nincs tünete.
Minden terhesség más!Sok egészséget a babahoz!
Nem muszály, hogy legyen hányingered, ha babát vársz.Ez nem utal problémára, esetleg méhenkívüli terhességre.Gratulálok!
Gratula!Nekem is így kezdõdött, aztán apró tompa, szúrás szerû görcsökké alakult, nagyon aggódtam, de kiderült hogy a terhesség kezdetén a méhbe ágyazódás miatt éreztem ezt.
Nekem csak egy napja késik, pozitív teszt! :) Nekem sincs semmi más tünetem, a hasam fájdogál, ennyi. A hányinger nem mindig van, de én tuti nem úszom meg.

Ha nincs hányingerem most a terhesség 6. hetében, és az előző terhességem alatt volt, akkor más nemű a baba, mint az előző?

A kislányom tavaly július végén született, ? az els? gyermekünk. A terhesség elején nagyon rosszul voltam, hánytam és nem bírtam szinte semmit enni.Sok kajára és a kávéra rá sem bírtam nézni. Nem kívántam egyáltalán az édességet, még utána sem, ahogy a rosszullét megsz?nt. A kislányom most hat hónapos, és én újra terhes vagyok. A 6. hétben vagyok. Rosszullétnek semmi nyoma, rendesen tudok enni is, az édességet viszont most sem kívánom. Mi lehet az oka, hogy most nincsenek rosszulléteim (néha reggel szédülök)? Talán most kisfiam lesz, vagy pedig az lehet az oka, hogy ilyen hamar ismét teherbe estem??

Legjobb válasz: Nekem is úgy volt, hogy mikor a lányom vártam sokat hánytam, mikor a kisfiamat akkor meg nem. Teljesen más volt a két terhesség, más ételeket kívántam, mástól voltam rosszul. Pedig nekem 5 év telt el a kettõ között. DE erre semmi bizonyíték nincsen, hogy más nemû lesz a babád! Egyszerûen csak minden terhesség más. És a rosszullétek is elõjöhetnek még késõbb. De azért szorítok, hogy fiad legyen, már ha azt szeretnétek:) Minden jót neked.

Nekem is úgy volt, hogy mikor a lányom vártam sokat hánytam, mikor a kisfiamat akkor meg nem. Teljesen más volt a két terhesség, más ételeket kívántam, mástól voltam rosszul. Pedig nekem 5 év telt el a kettõ között. DE erre semmi bizonyíték nincsen, hogy más nemû lesz a babád! Egyszerûen csak minden terhesség más. És a rosszullétek is elõjöhetnek még késõbb. De azért szorítok, hogy fiad legyen, már ha azt szeretnétek:) Minden jót neked.
A nemek között és a rosszullétek között sajnos semmi összefüggés nincs, erre kismillió embert ismerek, - más terhesség, de azonos nemû babák, vagy azonos terhesség, de külön nemû babák. És a rosszullét még jelentkezhet egyébként, nincs elkésve. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Nekünk végül is mindegy mi lesz, mert a kislányunk nagyon-nagyon drága, mindketten oda vagyunk érte!! Szóval én a lánykának is nagyon örülnék megint!
Nekem a kislányommal semmi panaszom nem volt amikor terhes voltam. Most újra várandós vagyok, 10+4hetes, és egész más. Én ezzel a terhességgel jobban megszenvedek. Hányás még ugyan nem volt, de az émelygés minden nap többször, ugyanúgy jön rám. Már az5.héttõl kezdve. Én ebbõl nem következtetnék semmire....látod Itt az ellenpélda. Vigyázz a picire, meg a kicsire:) Üdv!

Hallottam olyat, hogy mindenki jelen volt az előző életemben, csak más beosztásban. Honnan lehet megtudni egy bizonyos személyről hogy ki volt előző életemben?

olyan személyről van szó,akihez kötődöm,nem rokon,nem család,de mégis .tudom hogy nem mindenki hisz ebbe,de aki igen,az kérem írjon.

Legjobb válasz: és más testben

és más testben
(tetszik, amit hallottál.. alig várom, hogy az idióta fõnököm a beosztottam legyen!ááááá)
Szerintem pontosan nem lehet csak úgy megtudni, hogy ki volt, de egy kis logikával rájöhetsz milyen kapcsolatban álltatok, ha mélyen elemzed a kettõtök viszonyát.
Ha hipnozisban visszamesz elözö eletedbe. Vagy mas uton annyira közel kerülsz a tudatalattidhoz. (En pl. többször almodtam ilyesmiket, leginkabb miutan regota kerestem szinte ejjel-nappal a valaszt a kapcsolatunkra. Hozzatennem, hogy sokat meditalok.)
Szerintem csak saját magadról tudatsz meg dolgokat, talán regressziós (és születésed utáni életekbe visszavivõ) hipnózis segíthet. Üdv! Leftlegged Player :)
Óvatosan kell ezzel a témával bánni, mert becsapós is lehet. Elõzõ életekrõl a mai testben lévõ agysejtek nem rendelkeznek teljes információval. Viszont a születésed után tanultakat raktározza. Így eshet meg az, hogy számtalan ember "tudja meg" magáról, hogy Sissi, Mátyás király, stb volt elõzõ életében. Ezek féltudásokra épülõ, innen onnan összeolvasott, mégis egészként kezelt információk. Egy emberhez a kötõdés leginkább a fel nem ismert vágyakra, félelmekre épül. Valójában létezik a reinkarnáció, de közel nem arról szól a karma, amit mostanában belemagyaráznak.

Van itt olyan, aki felmondott az előző munkahelyén, mert képtelen volt már ott dolgozni, úgy, hogy nem volt másik hely? Megbánta vagy bejött?

Legjobb válasz: Igen. Részben megbántam, mert azóta sincs másik, részben nem, mert az egészségem is ráment már.

Igen. Részben megbántam, mert azóta sincs másik, részben nem, mert az egészségem is ráment már.
Hehe, épp úgy vagyok, mint az elsõ:Felmondtam, mert már nem bírtam az áskálódós légkört, azt hittem a tudásommal könnyen el fogok tudni helyezkedni. Nos, 1, 5 éve azóta is állástalan vagyok. Ugyanakkor ott már semmiképp se akartam maradni.
A kérdező hozzászólása: Én is reménykedem benne, hogy nem követtem el baklövést, és sikerül normális helyet találnom. A régit már nem bírtam.

Első és második, ill. többedik terhességetek miben volt más, mint az előző (ek)? (kívánósság, pattanások, hányinger, . )

És volt-e valami köze a gyerekek nemének a változáshoz?

Legjobb válasz: Mind a három terhességemmel ugyanolyan kívánós voltam. Az elsõ és harmadik terhességem egyforma volt, az elején kicsit émelyegtem, ennyi volt. ÕK lányok lettek. A 2. terhességemnél volt, hogy 2-3 napig fel se bírtam kelni az ágyból, szegény gyerekemet meg se tudtam reggeliztetni, olyan rosszul voltam, az arcom elég pattanásos volt. Õ fiú lett :)

Mind a három terhességemmel ugyanolyan kívánós voltam. Az elsõ és harmadik terhességem egyforma volt, az elején kicsit émelyegtem, ennyi volt. ÕK lányok lettek. A 2. terhességemnél volt, hogy 2-3 napig fel se bírtam kelni az ágyból, szegény gyerekemet meg se tudtam reggeliztetni, olyan rosszul voltam, az arcom elég pattanásos volt. Õ fiú lett :)
Kedves 18:50-es: Meddig tartott nálad az az "agressziv" hányinger, megirnád? Én most leszek 8 hetes, és majd meghalok, olyan hányinger kinoz a nap 24 órájában :-(( Igen, könyörgöm, hogy hányjak már, de csak néha sikerül ... Felkelni sem birok az ágyból. Kedves Kérdezõ, ne haragudj, hogy közbe kérdeztem! Én is drukkolok Neked, hogy teljesüljön a vágyad!
Második lányomat várom, egyiknél sincs extra tünet. Az elején kb 2 hétig égett a gyomrom mindkettõvel. Talán az elsõvel többet aludtam az elején. De a kívánósság ugyanaz (szalámis kenyér), a bõröm szép, a hajam is szebb. Szerintem nincs köze a terhestüneteknek a baba neméhez, de azért drukkolok neked, hogy teljesüljön a vágyad, és kisfiad legyen!
elsõnél: hányinger megszakítás nélkül, de az az agresszív fajta, mikor azért imádkozol, hogy tudj már hányni, de nem sikerül. lány lett másodiknál: hányinger csak délutántól reggelig minden nap. lány lett harmadiknál: hányinger másnaponta, vicces voltam, hisz egyik nap feküdtem, aludtam, alig éltem, (plusz ott ugrált rajtam a 2 lányom - kisvakond mesét életemben nem néztem, hallgattam annyit, mint abban a 2 hónapban) következõ nap pörögtem, majd kezdõdött minden elõlrõl. fiú lett. ja, és a kívánósság: a fiúnál csípõset ettem erõssel, simán benyaltam a csilipaprikát, megõrültem, ha nem ehettem erõset.
Ötödik terhességnél tartok, a lányokkal kicsit rosszabbul voltam, mint a fiúkkal. Hajam, bõröm minden alkalommal javult. :) A kívánósság viszont vicces volt, nem hiszem hogy van tudományos alapja, de érdekes: az elsõ lányommal rengeteg édességet ettem a terhesség alatt, õ hihetetlen édesszájú. A másodikkal (fiú) nagyon húsevõ lettem, õ is határozottan húsos. A harmadik (lány) terhesség alatt a sós-sajtos kajákért voltam oda, õ is ezeket szereti. A legkisebb a kakuktojás, vele normálisan ettem, de még egy ilyen édesszájú kölköt! :) ) Most a 19. héten járok, gyümölcsöket, tejterméket eszem sokat, kb másfél év múlva derül ki, ezúttal mi a helyzet. :) )
szia az elsõ gyermekemnél az arcom nagyon megszépült.A bõröm olyan sima már rég volt.Étvágyam az volt, pattanás az egy darab sem, hányinger kb.3 hétig abból 1x lett hányás, és fiam lett. Most olyan csúnya a bõröm, smink meg alapozó nélkül nem esik jól ha látnak mások:( A hányinger az hasonló volt és már elmúlt rég, pattanásaim azok vannak, visszatérõek sajnos.Az elsõ 12.hétben a hányinger ellenére tudtam enni, nagyon kívánós voltam.Most meg alig eszem, nem nagyon vagyok éhes, azért napi 4xeszem.Viszont ami nagyon megkeseríti a napjaimat az a fejfájás, heti 3x biztos van, meg a gyomorsav ami az elsõ babánál csak a vége felé jelentkezett. Az elsõ baba a 20.hét végén mozdult meg, õt már a 16.héttõl érzem. És Õ is kisfiú:) 19hetes
1-2.terhességnél nem voltak rosszullétek, édességet kívántam - lányok lettek 3.terhesség: émelygés, hányinger, hányás, szédülés a 16.hétig - nem vagyok viszont kívános(jöhet savanyú, édes, sós), nem tudjuk még a baba nemét. 1nél 35kg, a 2.nál 17kg plusz jött rám, most 24hetes vagyok és 3kgot kaptam magamra. Szép babavárást kívánok neked!
Szia! Nekem az elsõ mondhatni tökéletes terhesség volt.Semmi bajom nem volt, nem volt hányingerem, soha egy fájdalomcsillapítót nem vettem be, mert nem volt rá szükségem.Az ekcémám elmúlt. Bezzeg most...Hetente fáj a fejem, ha nem eszem idõben borzalmas a gyomrom, állandóan álmos vagyok, nincs erõm fõzni, minden órákig tart mire megcsinálom. Szóval teljesen más.Itt van a 2, 5éves fiam mellé, valószínüleg az is közrejátszik, hogy az elsõnél csak magammal tudtam foglalkozni, most meg egyáltalán nincs rá idõm.
Mind a 4 terhessegemmel sokkal szebb lett a borom es a hajam. Hanyinger az elso 2-vel kevesbe volt. A ket utolso nagyon hanyingerem volt es nagyon sokat kemenyedett a hasam. Mind a 4 fiu.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Várok még tapasztalatokat! Én most várom a másodikat, nem mondanám, hogy kívánós vagyok, viszont sokkal rosszabbul voltam az elsõ 3 hónapban, mint az elsõvel. És pattanásos lett a hátam, meg egy kicsit az arcom is! Ami eléggé bosszant, mert az elsõvel szép volt a bõröm. Az elsõ babánk kislány lett, a másodiknak még nem tudjuk a nemét. Annyira más ez a terhesség, mint az elsõ, hogy remélem, most kisfiú lesz! ;-)
A kérdező hozzászólása: Igen, gondolom, hogy semmi tudományos alapja nincs, de a remény hal meg utoljára! ;-) Nagyon szeretnék egy kisfiút a tündéri kislányom mellé! Persze nem baj, ha lány lesz, mert a lényeg az egészség, de titkon azért fiúra vágyom! Apa is fiút szeretne, de nagy esélyünk van a kislányra. Az õ családjában is kevés a fiú, nálunk meg pláne! Már 4 generáció csak kislányt "alkotott" anyai ágon. A pattanások viszont tényleg idegesítenek. Soha nem szoktam ragyás lenni, most meg hetek óta csak újabbak és újabbak keletkeznek rajtam. Mindenkinek köszönöm, és minden jót kívánok!
szia! Az elsõ terhességem álomterhesség volt, alig émelyegtem, és utána abszolút semmi bajom nem volt (se vizesedés, se gyomorpanaszok, se aranyér, stb). Most várom a másodikat, a 29. hétben járok. Ez a terhesség émelygéssel kezdõdött (elsõ kb. 12 hét), majd kb. 2.5 hónap vitalitás után már most olyan fáradt és nehezen mozgó vagyok, mint a kisfiammal az utolsó hetekben. És már aludni sem tudok, sehogy sem kényelmes. Pedig még több, mint 2 hónap hátravan!
utolsó vagyok, most is fiút várok, tehát szerintem ez nem a baba nemén múlik!
Kedves 12:23-as, köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalataidat! Nálam a 6. héten kezdõdött ez a massziv, kinzó hányinger, holnap leszek 8 hetes, tehát "alig" 2 hete tart. De már most úgy érzem, nem birom tovább:-( Az, hogy enni semmit nem kivánok, az egy dolog. De ez a hányinger folyamatosan, ez kikészit. Én is szinte egész nap, egész éjjel alszom, semmit nem tudok csinálni, ez is idegesit, hogy pl. takaritani kéne. Nálam azért a napi egy hányás többnyire "összejön", bár ez is inkább csak hatalmas öklendezésekbõl, és némi epe-nyák távozásából áll:-( (Bocsánat...)Megkönnyebbülést pedig nem hoz ... Kegyetlen. Uh-n csak egyszer voltam, pontosan emiatt, hogy felkelni sem birok. Nagyon bizom benne, hogy hamarosan elmúlik, mert most azt mondom, hogy én mégegy terhességet tutira nem vállalok be, pedig 3-at szerettem volna. Meggondoltam magam :-( Mindenkinek jó egészséget, és kellemes babavárást kivánok!
kedves utolsó! ha nagyon nem bírod, írhatsz privit. egyébként hol laksz? miután megszûnik a rosszullét, elfelejted, milyen is volt, és képes leszel újból kismama lenni egy másodikkal, harmadikkal, hidd el :)

Volt már olyan álmotok, hogy a tükörrel szemben álltatok és nem a saját arcotokat láttátok benne, de úgy éreztétek ez az arc a tiétek? Ez az előző inkarnációbeli arcom lehetett, vagy a másik énem arca?

Legjobb válasz: Ilyen még nem volt,viszont olyan már volt többször is,hogy belenéztem a tükörbe álmomban és egy ufo állt mögöttem:DDD Olyan is volt hogy láttam magam kívûlrõl és baromira nem ugy néztem ki,ahogy akkor kinéztem az életben...Aztán eltelt két év és az lettem,akit megálmodtam:D Érdekes dolgok...

Ilyen még nem volt, viszont olyan már volt többször is, hogy belenéztem a tükörbe álmomban és egy ufo állt mögöttem:DDD Olyan is volt hogy láttam magam kívûlrõl és baromira nem ugy néztem ki, ahogy akkor kinéztem az életben...Aztán eltelt két év és az lettem, akit megálmodtam:D Érdekes dolgok...
Nekem is volt hasonló gyerekkori élményem. A tükörnézés régi és ismert módszer, a tükörmágia része. Nem világos, hogy hogyan mûködik, de az fontos lehet, hogy a tükörben látszólagos (nem valódi) képet látunk és talán ezt könnyebb manipulálni azoknak, akik szellemi értelemben "odaát" vannak. Ezt a könyvet javaslom: Raymond Moody: Kedves kísértetek Ismertetõ: Halott rokonok, barátok szellemeinek "visszatéréseirõl"; a jelenséget elõidézõ módszerrõl számol be, sokszempontú megközelítéssel próbálván hitelesíteni az esemény valódiságát. Laboratóriumi kísérleteik azt látszanak igazolni, hogy a kísértetek látása az ún. tükörnézés módszerével elõidézhetõ. Majd a kísérletben részt vevõk - válogatottan "nagyon realista, ésszerûen gondolkodó" személyek - élménybeszámolói igyekeznek alátámasztani mindezt. Végül a szerzõk a jelenség hasznos szempontjait, "tudományos" jelentõségét összegzik, kiemelve a legfontosabbat: "A tükörnézés lehetõvé teszi az életben maradott hozzátartozónak, hogy gyászát feldolgozza magában" - ami pedig a lelki gyógyulás alapvetõ része.
én is láttam álmomban tükörben magam. a saját oldalamon véres kezem volt, és lángoló tér, ami illik is rám, mert agresszív és türelmetlen vagyok. a tükörben pedig a kellemes tiszta énemet láttam. álmomban összetörtem ezt a tükröt.
Hu ez a tukormagia erdekes lehet. Nekem is volt mar olyan almom, h a tukorben neztem magam, viszont az a durva, h nem volt tukorkepem, es nem lattam a tukorben semmit pedig tudtam h elotte allok. Almomban meglepodtem. na az egy furcsa es szamomra remiszto alom volt. 25/L
Volt. Én Lenint láttam benne.
A kérdező hozzászólása: komoly?:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, a válaszokat, nagyon érdekes volt mindegyik megközelítés. Aki gondolja írhat privit és beszélgethetünk a témáról.
nekem még nem volt ilyen, hogy magamat láttam volna de olyan volt, hogy valakit akit ismerek , máshogy láttam más testel, de mégis tudtam hogy õ az.
járjá azzal akibe szerelmes vagy és a másikat ne csald meg hanem dobd ki!!!!!!
A kérdező hozzászólása: De az nem szenyaság?
Szia! Jobb az úszinteség mint, hogy megcsald a mostanit. Mondd el neki, hogy nem szereted így tisztább!
Igen szerintem se csald meg hanem mond meg neki h mi a szitu...h te mást szeretsz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek.

Pár napja furán érzeztem megam, fájt a hasam, de ma nem volt semmilyen tünet. Az előző menszeszem sem olyan volt mint máskor. Ha terhes lennék, akkor is ez a tünet?

Nem volt görcs,mellfeszülés,stb.Ha terhes lennék akkor minden nap van tünet?Vagy csak pár nap?

Legjobb válasz: Szerintem azért mert furán érezted magad néhány napja, még nem kell feltétlenül terhességre gondolnod. Késik a menstruációd? Van hányingered vagy fáj a melled? Ezek már olyan jelek, amik jelentkezése esetén gyanakodhatsz terhességre, de egy kis hasfájás miatt biztosan nem, mert az még inkább, mint az elõbb felsoroltak, utalhat bármire. Olyan járványos, felfázós idõszak van. lehet, hogy bújkál benned valami vagy peteérésed volt akkor. Esetleg az okozhatott pici poci fájást. Csinálj esetleg egy tesztet holnap reggel az elsõ pisidbõl! Azért majd írd meg, hogy mi van!

Szerintem azért mert furán érezted magad néhány napja, még nem kell feltétlenül terhességre gondolnod. Késik a menstruációd? Van hányingered vagy fáj a melled? Ezek már olyan jelek, amik jelentkezése esetén gyanakodhatsz terhességre, de egy kis hasfájás miatt biztosan nem, mert az még inkább, mint az elõbb felsoroltak, utalhat bármire. Olyan járványos, felfázós idõszak van. lehet, hogy bújkál benned valami vagy peteérésed volt akkor. Esetleg az okozhatott pici poci fájást. Csinálj esetleg egy tesztet holnap reggel az elsõ pisidbõl! Azért majd írd meg, hogy mi van!
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdeztem mert az elõzõ menstruációnál nem görcsöltem, nem volt semmilyen bajom mint máskor szokott lenni.Pl.:napokkal azelõtt minden bajom van, görcs, mellfeszülés, ha már valaki hozzám ér.Most meg nem volt semmilyen tünet.Most nem tudok tesztelni.
Akkor majd tesztelj amikor tudsz. Itt senki nem jós....Ha megjött multkor akkor igen kicsi a valószínûsége annak, hogy babás legyél, ugyanakkor term.en van sok ellenpélda amikor nõk még pár hónapig véreztek. A terhességi tünetek mindenkinél mások. Van akinél semmi nincs...

Van joga a betegnek másik sebészt kérni, ha az előzővel nagyon nem volt megelégedve?

Első műtét nem sikerült! Második műtétet is ugyanaz a sebész végezte, de az sem sikerült! Mik a jogai a betegnek, ha nem akarja magára haragítani az orvost?

Legjobb válasz: Szerintem nyugodtan mondhatod, hogy másik orvost szeretnél.

Szerintem nyugodtan mondhatod, hogy másik orvost szeretnél.

Ha a védőnő nem jelentkezik magától fel kell keresni? Elköltöztünk és az előző azt mondta lejelenti és keresni fog a másik. Ez már egy hónapja volt. Költöztünk már máskor is és akkor jelentkezett az ottani.

Legjobb válasz: Mi is sokat költöztünk,de nekem kellett mindig felkeresni,persze a védõnõk is beszéltek egymással,kartont átküldik egymásnak stb.Én mindig megkaptam a védõnõtõl a majdani védõnõ elérhetõségeit és akkor mikor már kicuccoltunk felhívtam mikor mehetnénk egy tanácsadásra.

Mi is sokat költöztünk, de nekem kellett mindig felkeresni, persze a védõnõk is beszéltek egymással, kartont átküldik egymásnak stb.Én mindig megkaptam a védõnõtõl a majdani védõnõ elérhetõségeit és akkor mikor már kicuccoltunk felhívtam mikor mehetnénk egy tanácsadásra.
Ha aktuális éppen valami, akkor hívd fel. Vagy, ha az a típus vagy aki sokszor hívja a védõnõt. Minket sem hívott amikor ideköltöztünk, mint kiderült, azért mert éppen akkor ment el az egyik és még nem volt másik...
A kérdező hozzászólása: semmi kérdésem nincs meg ilyenek. szóval nins rá szükség. csak azért nehogy valami hivatalos gond legyen. pl: lejelenti hogy nem járunk a gyámügynek vagy ilyesmi.
Nem neked kell felkeresni. Hozzánk kb 5 hónap múlva jött ki az új, mert éppen akkor volt esedékes egy újabb státuszvizsgálat, addig pedig nekünk sem volt olyan gondunk, ami miatt keresni kellett volna õt. Ha a régi lejelentett, akkor keresni fognak, ne aggódj, nincs további teendõd.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!