Találatok a következő kifejezésre: Az előző más (101 db)

Ha nincs hányingerem most a terhesség 6. hetében, és az előző terhességem alatt volt, akkor más nemű a baba, mint az előző?

A kislányom tavaly július végén született, ? az els? gyermekünk. A terhesség elején nagyon rosszul voltam, hánytam és nem bírtam szinte semmit enni.Sok kajára és a kávéra rá sem bírtam nézni. Nem kívántam egyáltalán az édességet, még utána sem, ahogy a rosszullét megsz?nt. A kislányom most hat hónapos, és én újra terhes vagyok. A 6. hétben vagyok. Rosszullétnek semmi nyoma, rendesen tudok enni is, az édességet viszont most sem kívánom. Mi lehet az oka, hogy most nincsenek rosszulléteim (néha reggel szédülök)? Talán most kisfiam lesz, vagy pedig az lehet az oka, hogy ilyen hamar ismét teherbe estem??

Legjobb válasz: Nekem is úgy volt, hogy mikor a lányom vártam sokat hánytam, mikor a kisfiamat akkor meg nem. Teljesen más volt a két terhesség, más ételeket kívántam, mástól voltam rosszul. Pedig nekem 5 év telt el a kettõ között. DE erre semmi bizonyíték nincsen, hogy más nemû lesz a babád! Egyszerûen csak minden terhesség más. És a rosszullétek is elõjöhetnek még késõbb. De azért szorítok, hogy fiad legyen, már ha azt szeretnétek:) Minden jót neked.

Nekem is úgy volt, hogy mikor a lányom vártam sokat hánytam, mikor a kisfiamat akkor meg nem. Teljesen más volt a két terhesség, más ételeket kívántam, mástól voltam rosszul. Pedig nekem 5 év telt el a kettõ között. DE erre semmi bizonyíték nincsen, hogy más nemû lesz a babád! Egyszerûen csak minden terhesség más. És a rosszullétek is elõjöhetnek még késõbb. De azért szorítok, hogy fiad legyen, már ha azt szeretnétek:) Minden jót neked.
A nemek között és a rosszullétek között sajnos semmi összefüggés nincs, erre kismillió embert ismerek, - más terhesség, de azonos nemû babák, vagy azonos terhesség, de külön nemû babák. És a rosszullét még jelentkezhet egyébként, nincs elkésve. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Nekünk végül is mindegy mi lesz, mert a kislányunk nagyon-nagyon drága, mindketten oda vagyunk érte!! Szóval én a lánykának is nagyon örülnék megint!
Nekem a kislányommal semmi panaszom nem volt amikor terhes voltam. Most újra várandós vagyok, 10+4hetes, és egész más. Én ezzel a terhességgel jobban megszenvedek. Hányás még ugyan nem volt, de az émelygés minden nap többször, ugyanúgy jön rám. Már az5.héttõl kezdve. Én ebbõl nem következtetnék semmire....látod Itt az ellenpélda. Vigyázz a picire, meg a kicsire:) Üdv!

Hallottam olyat, hogy mindenki jelen volt az előző életemben, csak más beosztásban. Honnan lehet megtudni egy bizonyos személyről hogy ki volt előző életemben?

olyan személyről van szó,akihez kötődöm,nem rokon,nem család,de mégis .tudom hogy nem mindenki hisz ebbe,de aki igen,az kérem írjon.

Legjobb válasz: és más testben

és más testben
(tetszik, amit hallottál.. alig várom, hogy az idióta fõnököm a beosztottam legyen!ááááá)
Szerintem pontosan nem lehet csak úgy megtudni, hogy ki volt, de egy kis logikával rájöhetsz milyen kapcsolatban álltatok, ha mélyen elemzed a kettõtök viszonyát.
Ha hipnozisban visszamesz elözö eletedbe. Vagy mas uton annyira közel kerülsz a tudatalattidhoz. (En pl. többször almodtam ilyesmiket, leginkabb miutan regota kerestem szinte ejjel-nappal a valaszt a kapcsolatunkra. Hozzatennem, hogy sokat meditalok.)
Szerintem csak saját magadról tudatsz meg dolgokat, talán regressziós (és születésed utáni életekbe visszavivõ) hipnózis segíthet. Üdv! Leftlegged Player :)
Óvatosan kell ezzel a témával bánni, mert becsapós is lehet. Elõzõ életekrõl a mai testben lévõ agysejtek nem rendelkeznek teljes információval. Viszont a születésed után tanultakat raktározza. Így eshet meg az, hogy számtalan ember "tudja meg" magáról, hogy Sissi, Mátyás király, stb volt elõzõ életében. Ezek féltudásokra épülõ, innen onnan összeolvasott, mégis egészként kezelt információk. Egy emberhez a kötõdés leginkább a fel nem ismert vágyakra, félelmekre épül. Valójában létezik a reinkarnáció, de közel nem arról szól a karma, amit mostanában belemagyaráznak.
Sehogy. Anno nekem se ment.
megnyitod a régi, másik címre küldendõ leveled, majd a Továbbítás menüpontra kattintasz, Címzett -nek beírod az új címedet, és a Küldésre klikk! ezt eljáttszod az össze átküldendõ leveleddel... majd törlöd a régi fiókodat! (Beállítások menü > Postafiók törlése almenü-ben)
A kérdező hozzászólása: megnyitod.... ______ Köszi, ezt én is tudtam, gondoltam hátha valaki többet tud róla!


járjá azzal akibe szerelmes vagy és a másikat ne csald meg hanem dobd ki!!!!!!
A kérdező hozzászólása: De az nem szenyaság?
Szia! Jobb az úszinteség mint, hogy megcsald a mostanit. Mondd el neki, hogy nem szereted így tisztább!
Igen szerintem se csald meg hanem mond meg neki h mi a szitu...h te mást szeretsz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek.

Elvált szülők! Ha régi kapcsolatotokból közös gyereketek született az exedel, azt a gyereket miért kell az apja ellen uszítani? Vagy másik pasitól születik a gyerek, de ugy h az előző házasságotokból is született akkor miért kivételeztek a másikkal?

Legalábbis Én ezt tapasztaltam.. Egy rokonom elvált apuka lett, van is egy gyermeke a volt feleségétől, a gyerek meg most lesz 5 éves és ilyeneket mond az apjára h látni se akarja, stb, pedig a feleség akart válni.. Vagy nem engedi el az anyu láthatásra a gyerekét az apához.. A másik meg: Egy barátnőmnek az anyja is elvált, és az uj férjétől született egy másik gyerek, brtnőmnek féltesója lett.. A féltesója megkapja a 10 ezres játékot, mig a barinőmnek ugy kell könyörögnie egy 1000 ft-os nacira is... Vagy mikor az apuka elvált, ujraházasodik, az előző házasságból származó gyermekeit letojja, nem is látogatja, de ha az uj kapcsolatába születik egy, akkor az a "szeme fénye" vagy az uj nőjének a gyermekei, akikhez semmi köze.Ez mégis mire jó, árulja már el nekem valaki...??? Persze, akinek nem inge ne vegye magára, tisztelet a kivételnek.

Legjobb válasz: én sem értem a kérdést....a volt férjemmel jó a kapcsolatunk ,bár le van írva a láthatás akkor viszi a gyereket amikor csak akarja,a kislányom szereti,én tisztelem ,hogy megfelelõen foglalkozik vele....ami kicsi probléma az az új párja,aki "hülye anyádként"hív a lányom elött,azt gondolja én nem szerzek erröl tudomást....jókat kacagunk a lányommal a butaságán(de hozzáteszem legszívesebben szétverném a fejét,de ez nem szolgálja a lányom érdekét)egy szónak is száz a vége:a gyerek érdeke az elsõ,és ez nálunk müködik

én sem értem a kérdést....a volt férjemmel jó a kapcsolatunk , bár le van írva a láthatás akkor viszi a gyereket amikor csak akarja, a kislányom szereti, én tisztelem , hogy megfelelõen foglalkozik vele....ami kicsi probléma az az új párja, aki "hülye anyádként"hív a lányom elött, azt gondolja én nem szerzek erröl tudomást....jókat kacagunk a lányommal a butaságán(de hozzáteszem legszívesebben szétverném a fejét, de ez nem szolgálja a lányom érdekét)egy szónak is száz a vége:a gyerek érdeke az elsõ, és ez nálunk müködik
Rögtön ellenpéldával kezdenék. Nem uszítom a gyerekeket az apjuk ellen, de a nagy nem akar menni hozzá, mert folyton pocskondiáz a gyereknek, (ezt a gyerek mesélte)mindenféle senkiházinak elhord. Én soha egy rossz szót nem mondtam róla a gyerekeknek, pedig Dunát lehetne rekeszteni a hazugságaival...Szóval minden eset más és más. Kár volt kiírnod a kérdést, mert oltári vihart fog keverni.
Teljesen egyet értek az elõttem szólókkal, nálunk 3! gyerek van, mikor a harmadikkal mindenórás voltam, már összeszedett egy idõsebb nõt magának, itt hagyott bennünket. De! Becsülöm benne, hogy a gyerekeivel foglalkozik, most jöttek haza 1 hétig elvitte õket balatonra, viszont hallom a fiamtól, h mindennek elmond engem ami nagyon fáj persze, sõt meg is ütött elõttük nem egyszer. Már lecsillapodtak a kedélyek, a második válópert várjuk, és ma bevallotta, hogy minden elismerése az enysém a gyereknevelés szempontjából, mert most az életben elõszõr vitte õket egyedül, azelõtt sosem, és még a pici vele sem volt. De! Állandóan engem pocskondiáz mindenért, hallom vssza innen onnan, ez viszont nagyon rosszul esik, és nem értem, hiszen Õ lépett ki a kapcsolatból.
Látod ez jó kérdés. Anno, mikor a szüleim elváltak engem is próbált anyám apám ellen uszítani. Hogy mikor kicsi voltál akkor nem volt itt és nem pelenkázott. Meg pocskondiázta, hogy õ csak sz*rt lapátol az állatok alól. (Annó a TSZ.-nél dolgozott). Aztán késõbb is, mikor gyógymasszõr lett, és sokkal jobban keresett. Akkor azt mondta: "Jön még kutyára dér! Nem fog mindig ilyen jól keresni!" Egyszerûen irigy volt mert apa nekem adta azt a pénzt amit gyerektartásra szánt, én meg naná, hogy magamra költöttem. Irigy volt arra, hogy apát jobban szerettem. Azért mert nem csinált minden apró-cseprõ dologból olyan nagy ügyet. Elfogadott, nem óvott féltett mindentõl. És szerettem hozzájuk menni, mert ott szabad lehettem. Szóval nekem ez a meglátásom.
Sajnos nagyon sok az önzõ ember, aki egy adott helyzetben csak magára gondol. Pl. apa, aki nem foglalkozik a gyerekével, vagy anya, aki tiltja az elvált férjtõl a gyereket, vagy gyerek, aki válás után elutasítja azt a szülõt akivel nem lakik együtt... stb. Ezek bonyolult ügyek, minden eset más, hogy mi miért van, de általában szerintem az ok az önzõség és a butaság, szegénységi bizonyítvány. Vannak azonban normális helyzetek is, amikor válás ide vagy oda, új kapcsolat új gyerek ide vagy oda, minden rendben van. Bár több ilyen lenne...
7es: Te vagy az élõ példa a kédésre. Férfiként anyádnak adok igazat. Apukád megszegte a törvényt azzal, hogy neked adta a pénzt, és sikerült még magát a jónak beállítani. Az a pénz a villanyra, iskolaszerekrem karácsonyi ajándékra ... van, amit használsz. Az külön dolog, így is meg tudtok élni. Kilóra megvett apukád.
A kérdező hozzászólása: De mégis mire jó ez?? Még neki áll feljebb õ MER pocskondizni, közbe õ lépett le, õ hagyott sz.rban!!! Meg miért a másikat kell pocskondizni, fõleg a gyerek elött meg uszitani a másik ellen, közbe õ annak a gyermeknek ugyanugy a szülõje marad... :S Egy brtnõm is ugy nõtt fel h az anyja uszitotta az apja ellen közben barátnõm saját szemével látta mikor kicsi volt h idegen pasikat vitt a házhoz, mig az apja értük dolgozott mig aggyütt voltak a szülei!! Aztán a muterja elkezdte az apukája ellen hangolni, aztán az lett az eredmény h barátnõm évekig nem beszélt az apjával... Mire jó ez könyörgöm?
na ez van most az én esetemben is az exemel van egy közös fiúnk 6éves. február ota együtt van az új pasijával. és rá 2hónapra már terhes is lett tõle. és nagyon félek attól hogy a fiam az ellesz hanyagolva. az exem azt mondja hogy teljes értékû lesz mindkét gyerek, tehát ugyan úgy meg kap majd mindkettõ. de én ezt nem hiszem el neki. mihelyst meg lesz a csávó saját gyereke akkor már az lesz a apa pici szeme fénye. bár az exem azt mondja ez nem lesz. ki tudja majd idõvel kiderül úgyis. ja a másik már megbánta ezt a terhességet amiben most van
A kérdező hozzászólása: Jó én nem általánosítok, oda van irva h akinek ne inge, ne vegye magára... Meg nemtudom mire jó ez h elhordani a gyerek elött a másik szülõt, csak nem értem h mire jó ez...
Te vagy az élõ példa a kédésre. Férfiként anyádnak adok igazat. Apukád megszegte a törvényt azzal, hogy neked adta a pénzt, és sikerült még magát a jónak beállítani. Az a pénz a villanyra, iskolaszerekrem karácsonyi ajándékra ... van, amit használsz. Az külön dolog, így is meg tudtok élni. Kilóra megvett apukád. Kedves 8-as! Nem teljesen értek egyet veled, itt elsõsorban nem a pénzrõl van szó, hanem arról, hogy apám soha nem uszítot anyám ellen és soha nem mondott rá semmi rosszat! A pénzkérdés meg: Szerzõdésben megállapodtak, hogy nem kell gyerektartást fizetnie apámnak, ha a lakás - amit az õ szülei finanszíroztak - anyám nevére kerül. Mikor kicsi voltam akkor nem megkaptam kézbe, hanem ruhát vett nekem stb. 3 an vagyunk testvérek (a 2 tesóm féltesó, apának csak én vagyok.) akkoriban kedvezményekkel tudtunk a tanszerekhez jutni. Karácsonyi ajándékot szintén kaptam tõle. Most is jó a kapcsolatom vele, pedig már réges-rég nem támogat. Ha "kilóra megvett" volna akkor most sz*rnék a fejére. Ja bónuszként nyitott is nekem egy ifjúsági takarékszámlát, hogy a késõbbiekben tudjak továbbtanulni. A másik két tesóm apja meg nem is nagyon akart gyerektartást fizetni, úgy kellett törvényes úton kicsikarni tõle. És a tesóim felé sem néz. Anyával meg sohasem volt egyszerû ezért is költöztem el otthonról. (Mielõtt még ebbe is belekötne bárki: én 29 vagyok a tesóim 23 és 21 évesek).

Ha google chrome-ban kiválasztottam egy témát, és utána egy másikat, akkor hogyan tudom visszaállítani az előző (k) re?

Legjobb válasz: Jobb felsõ sarok, ahol a X van az alatt van 3 vonal egymás mellett, vagy egy villáskulcs. Arra rámész, beállítások, majd a bal felsõ saroknál bõvítmények. Ott tudod ki/be kapcsolni a témákat meg más dolgokat is.

Jobb felsõ sarok, ahol a X van az alatt van 3 vonal egymás mellett, vagy egy villáskulcs. Arra rámész, beállítások, majd a bal felsõ saroknál bõvítmények. Ott tudod ki/be kapcsolni a témákat meg más dolgokat is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, bõvítményeket tudtam, hogy ott kell, csak azt nem tudtam, hogy a témákat is ott kell váltogatni :)
A kérdező hozzászólása: megnéztem, de nem találom a bõvítményeknél a témákat, és ki/be csomagolni se tudom onnan, ahova letöltöttem
Ahh sry rosszul emlékeztem, most megnéztem magamnál is. Nem tudod visszaállítani egy régebbi témára beállításokkal, hanem ismét hozzá kell adnod. Csak az eredeti témára lehet visszarakni a beállításokban -.-
A kérdező hozzászólása: azt is próbáltam, de a hozzáadásnál az van kiírva, hogy "hozzáadva" és nem tudok rákattintani :S
Nekem beállításokban bent van, hogy eredeti téma visszaállítása....Eddigi letöltött témákat nem tudom hol lehet megnézni, sosem foglalkoztam vele.
A kérdező hozzászólása: jó volt a link, köszönöm.

Van itt olyan, aki felmondott az előző munkahelyén, mert képtelen volt már ott dolgozni, úgy, hogy nem volt másik hely? Megbánta vagy bejött?

Legjobb válasz: Igen. Részben megbántam, mert azóta sincs másik, részben nem, mert az egészségem is ráment már.

Igen. Részben megbántam, mert azóta sincs másik, részben nem, mert az egészségem is ráment már.
Hehe, épp úgy vagyok, mint az elsõ:Felmondtam, mert már nem bírtam az áskálódós légkört, azt hittem a tudásommal könnyen el fogok tudni helyezkedni. Nos, 1, 5 éve azóta is állástalan vagyok. Ugyanakkor ott már semmiképp se akartam maradni.
A kérdező hozzászólása: Én is reménykedem benne, hogy nem követtem el baklövést, és sikerül normális helyet találnom. A régit már nem bírtam.

Nektek a második, harmadik babánál is ugyanazok a nevek voltak a kedvencek, mint az előző terhesség alatt? Vagy mikor többedik babátokat vártátok, már teljesen más nevek tetszettek?

Legjobb válasz: Más nevek, de érdekes, hogy amit választottam az mindig a legjobb döntés maradt, akármennyi idõ is telt el.

Más nevek, de érdekes, hogy amit választottam az mindig a legjobb döntés maradt, akármennyi idõ is telt el.
Pár év alatt nagyot változott az ízlésem:) Elsõ babánál még mások voltak terítéken mint a másodiknál. A harmadiknál meg egy olyan név jött be a képbe ami tök gyakori és soha életembe meg se fordult a fejemben hogy hú de jó név, mégis a fiam jelezte hogy õ az:) Az is lett végül a neve.
2, 5 év telt el a 2 szules közt. Nekem mindkettõnel más nevek tetszettek!
Más nevek. :)
A kapcsolatokban vagy az ie alatt nem engedi?
de am a beállìtások, email+fiókoknál töröld ki a facet, maj tel ujraindít, új fiók. Onnantól az fog lenni az alapértelmezett a kapcsolatoknál. A saját ban is átírod. Ie alatt elég ha kijelentkezel a fészrõl, majd az újjal vissz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Ha a védőnő nem jelentkezik magától fel kell keresni? Elköltöztünk és az előző azt mondta lejelenti és keresni fog a másik. Ez már egy hónapja volt. Költöztünk már máskor is és akkor jelentkezett az ottani.

Legjobb válasz: Mi is sokat költöztünk,de nekem kellett mindig felkeresni,persze a védõnõk is beszéltek egymással,kartont átküldik egymásnak stb.Én mindig megkaptam a védõnõtõl a majdani védõnõ elérhetõségeit és akkor mikor már kicuccoltunk felhívtam mikor mehetnénk egy tanácsadásra.

Mi is sokat költöztünk, de nekem kellett mindig felkeresni, persze a védõnõk is beszéltek egymással, kartont átküldik egymásnak stb.Én mindig megkaptam a védõnõtõl a majdani védõnõ elérhetõségeit és akkor mikor már kicuccoltunk felhívtam mikor mehetnénk egy tanácsadásra.
Ha aktuális éppen valami, akkor hívd fel. Vagy, ha az a típus vagy aki sokszor hívja a védõnõt. Minket sem hívott amikor ideköltöztünk, mint kiderült, azért mert éppen akkor ment el az egyik és még nem volt másik...
A kérdező hozzászólása: semmi kérdésem nincs meg ilyenek. szóval nins rá szükség. csak azért nehogy valami hivatalos gond legyen. pl: lejelenti hogy nem járunk a gyámügynek vagy ilyesmi.
Nem neked kell felkeresni. Hozzánk kb 5 hónap múlva jött ki az új, mert éppen akkor volt esedékes egy újabb státuszvizsgálat, addig pedig nekünk sem volt olyan gondunk, ami miatt keresni kellett volna õt. Ha a régi lejelentett, akkor keresni fognak, ne aggódj, nincs további teendõd.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!