Találatok a következő kifejezésre: Az előző előtt egy héttel (4 db)

A kérdező hozzászólása: Csináltam tegnap tesztet és negatív lett. Igaz nem elsõ reggeli vizeletbõl. A teszt 3 hét után már kimutatná a terhességet ugye???
Ez a fájdogálás a pocidban szerintem a peteérés jele, mert ahogy olvastam most vagy a ciklusod felénél. Semmi okod aggodalomra, viszont, ha ebben az idõszakban szeretkeztek, akkor nem árt védekezni, hiszen most vagy a legtermékenyebb idõszakban!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Én is úgy gondolom, hogy ez a peteérésem lesz. De tudod hogy van vele az ember ilyenkor :) Tudom, hogy most van a legtermékenyebb idõszak és vigyázunk is.

Az előző menzesz előtt kb.1héttel megszakításos módszerrel "védekeztünk". Akkor megjött. Most egy kb egy hete, egy fél napig szúró fájdalmat éreztem az alhasam egyik oldalán ( ilyen volt már velem korábban is. ) (? )

Ma kellene megjönnie, de még semmi el?jele nincsen, csak egy kicsit szurkál a hasam ott mint a múltkor.

Legjobb válasz: Ha eltelt már 2 hét, lehet.

Ha eltelt már 2 hét, lehet.
Aktus után 2 héttel érdemes tesztelni.Ha napi rendszerességgel szexelsz, akkor pedig havonta érdemes.
Ha akkor megjött, és azóta nem voltatok együtt, akkor tuti nem vagy terhes. Megszakítással amúgy sem egyszerû teherbe esni. A te esetedben (gondolom nem akarsz babát), irtó szerencsétlennek kell lenned ahhoz, hogy akkor, és megszakítással teherbe ess.

Tisztelt Doktor Úr! Cypromix tablettát szedek lassan egy éve. Az előző hónapban és most egy héttel a menstruációm előtt pecsételő vérzésem van. Lehet ez a stressztől vagy azt is olvastam erről a tablettáról, hogy fél évnél hosszabb ideig nem javasolt a sz

Tisztelt Doktor Úr! Cypromix tablettát szedek lassan egy éve. Az előző hónapban és most egy héttel a menstruációm előtt pecsételő vérzésem van. Lehet ez a stressztől vagy azt is olvastam erről a tablettáról, hogy fél évnél hosszabb ideig nem javasolt a szedése? Lehetséges, hogy már nem megfelelő a gyógyszer? Vagy mi lehet az oka? Válaszát előre is köszönöm! Anikó, 23 éves

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A pecsételő vérzés előfordulhat, általában ennek semmi különösebb oka nincsen. Amennyiben azonban ez ismételten jelentkezik, mindenképpen konzultáljon nőgyógyászával. Lehetséges, hogy más készítményre való áttérés is szóba jön. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A pecsételő vérzés előfordulhat, általában ennek semmi különösebb oka nincsen. Amennyiben azonban ez ismételten jelentkezik, mindenképpen konzultáljon nőgyógyászával. Lehetséges, hogy más készítményre való áttérés is szóba jön. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Cypromix tablettát szedek lassan egy éve. Az előző hónapban és most egy héttel a menstruációm előtt pecsételő vérzésem van. Lehet ez a stressztől vagy azt is olvastam erről a tablettáról, hogy fél évnél hosszabb ideig nem javasolt a sz

Tisztelt Doktor Úr! Cypromix tablettát szedek lassan egy éve. Az előző hónapban és most egy héttel a menstruációm előtt pecsételő vérzésem van. Lehet ez a stressztől vagy azt is olvastam erről a tablettáról, hogy fél évnél hosszabb ideig nem javasolt a szedése? Lehetséges, hogy már nem megfelelő a gyógyszer? Vagy mi lehet az oka? Válaszát előre is köszönöm! Anikó, 23 éves

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A pecsételő vérzés előfordulhat, általában ennek semmi különösebb oka nincsen. Amennyiben azonban ez ismételten jelentkezik, mindenképpen konzultáljon nőgyógyászával. Lehetséges, hogy más készítményre való áttérés is szóba jön. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A pecsételő vérzés előfordulhat, általában ennek semmi különösebb oka nincsen. Amennyiben azonban ez ismételten jelentkezik, mindenképpen konzultáljon nőgyógyászával. Lehetséges, hogy más készítményre való áttérés is szóba jön. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
