Találatok a következő kifejezésre: Az előző 2-án (4 db)

Az Eclipsben Alice kicsit furább, mint az előző 2 részben. Miért van ez? Vagy csak nekem tűnik annak?

Legjobb válasz: Azt vettem észre,hogy Bellával ilyen másabban viselkedik..mintha nem kedvelné annyira vagy valami..benne is volt a könyvben,hogy írta Bella: "Nem szeretek Alice-szal együtt lenni annyira."

A kérdező hozzászólása: Azt vettem észre, hogy Bellával ilyen másabban viselkedik..mintha nem kedvelné annyira vagy valami..benne is volt a könyvben, hogy írta Bella: "Nem szeretek Alice-szal együtt lenni annyira."
Nekem nem tûnt fel hogy más..azért nem szeret Alice-el lenni annyira mert vele nem tudja magát ugy elfoglalni.
A kérdező hozzászólása: Értem..köszi :)

Az előző mensim 2-án kezdődött. Ha ehhez 14-et adok, 16-án lesz ovolációm. Viszont a ciklus.hu szerint 20-án. Melyik számítás az igaz? Miért van ez a különbség?

Legjobb válasz: Szerintem próbáld behatárolni a termékenységi hetedet. Azon a héten legyetek együtt két naponta. tipp: nagyon jó az ovulációs mikroszkóp, internetrõl rendelhetõ nem drága, és örökké használható. Azzal be tudod határolni az ovulációt kb. Jó lenne tudni hány naposak általában a ciklusaid, akkor jobban tudnék segíteni. Sok sikert!

Szerintem próbáld behatárolni a termékenységi hetedet. Azon a héten legyetek együtt két naponta. tipp: nagyon jó az ovulációs mikroszkóp, internetrõl rendelhetõ nem drága, és örökké használható. Azzal be tudod határolni az ovulációt kb. Jó lenne tudni hány naposak általában a ciklusaid, akkor jobban tudnék segíteni. Sok sikert!
Szia! A ciklus.hu-n nem tudom hány hónapja vezeted a mensid, de ott be lehet állítani hogy mennyi a luteális szakaszod, de amennyiben már több ciklust felvittél, úgy a gép átlag alapján számolja ki hogy mikor van pé-d.
a 14et csak akkor add hozza ha 28 naposak a ciklusaid, egyebkent a peteeres 14 nappal a mensi elott van, majdnem mindig.ha 30 napos a ciklusod pl akkor nem a 14. hanem a 16.napon.de merd a hod az is jo a ciklus.hu-n azzal is ellenorizheted.es nem kerul semmibe, vagy lh teszt.
Simán felveheted/felvehetted, nem számít, h ugyanaz vagy sem :)
Á, ne viccelj! Azt veszel fel amit akarsz. Én a 6 félév kötelezõ tesibõl 5 félévig ping-pongoztam. Aztán 10. félévben azt mondták: "Ha államvizsgázni akar meg kell csinálni a 6. félév tesit is!" Nem volt már választási lehetõség, úgyhogy kénytelen voltam elmenni aerobicozni :D Egy átlagos óra összetétele kb így nézett ki: 30 csaj meg én :D Kánaán!!! Életem legjobb rossz döntése volt, hogy az utolsó pillanatra hagytam azt az utolsó félév tesit :D
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Mégis hova sietsz? Amúgy jól leírták elõttem, no para. De attól még h egyetemre jársz nem kell kódolva írni az üzenetedet, nem vagy végveszélyben. Ez a sok ua rövidítés nem értelmiségire vall.
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!