Találatok a következő kifejezésre: Az előtej arra hogy a (2 db)

Az előtej bizonyiték arra hogy a baba fejlődik bennem?

Legjobb válasz: Igazából nem bizonyíték , de lehet terhesség az oka az "elõtejnek".

Igazából nem bizonyíték , de lehet terhesség az oka az "elõtejnek".
A kérdező hozzászólása: terhes vagyok:Dcsak aggdok hogy jol van-e
Hanyadik hétben vagy?Csak azért kérdezem, hogy mikorra várható.

Ha terhesség alatt (vége felé) van pár csepp előtej akkor nagyobb arra az esély, hogy jobban beindul a tejtermelődés? Vagy ennek semmi köze hozzá?

úgy szeretnék szoptatni majd, els? babámat nem tudtam, ügyetlen voltam, senki segítségem nem volt aki tanácsot adna stb... de most fel szeretnék rá készülni és ma vettem észre ha megnyomom a bimbót akkor mindkét cicimb?l pár csepp el?tej jön ki.

Legjobb válasz: Szeretném azt mondani, hogy igen, sok tejed lesz, de sajnos nincs összefüggés. De reménykedni lehet. Ne stresszelj rá, az mindenképpen segít :) sok sikert!

Szeretném azt mondani, hogy igen, sok tejed lesz, de sajnos nincs összefüggés. De reménykedni lehet. Ne stresszelj rá, az mindenképpen segít :) sok sikert!
nincs összefüggés. nekem is votl elõtej anno terhesen és nem igazán durrant be a mellem. nem tudtam szoptatni
Szia! Sajnos nincsen összefüggés. Nekem a 20. héttõl annyi elõtejem volt, hogy néha folyt, de sajnos a szülés után eltûnt. :( Próbáltam minden új és régi praktikát, "csodaszert", csecsemõs nõvér, védõnõ, szoptatási tanácsadó... semmi sem járt sikerrel. Engem azzal bíztatnak, hogy a második babánál ettõl még lehet tejem, remélem igazuk lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!