Találatok a következő kifejezésre: Az előtej arra (3 db)

Joslofájásim már vannak és most folyik az elötejem eléggé. Akkor most már nem soká szülök? 26-ára kell jönni a babának.

Legjobb válasz: szia! Mi is 26.-ára várjuk a babánkat és nekem tegnap este azaz 24.-én este hirtelen elcsendesült és nekem is vannak már jóslóim! én is már nagyon várom szerintem szülünk a napokba! Kitartást és szép szülést! egy majdnem 40 hetes kismama

szia! Mi is 26.-ára várjuk a babánkat és nekem tegnap este azaz 24.-én este hirtelen elcsendesült és nekem is vannak már jóslóim! én is már nagyon várom szerintem szülünk a napokba! Kitartást és szép szülést! egy majdnem 40 hetes kismama

Az előtej bizonyiték arra hogy a baba fejlődik bennem?

Legjobb válasz: Igazából nem bizonyíték , de lehet terhesség az oka az "elõtejnek".

Igazából nem bizonyíték , de lehet terhesség az oka az "elõtejnek".
A kérdező hozzászólása: terhes vagyok:Dcsak aggdok hogy jol van-e
Hanyadik hétben vagy?Csak azért kérdezem, hogy mikorra várható.

Ha terhesség alatt (vége felé) van pár csepp előtej akkor nagyobb arra az esély, hogy jobban beindul a tejtermelődés? Vagy ennek semmi köze hozzá?

úgy szeretnék szoptatni majd, els? babámat nem tudtam, ügyetlen voltam, senki segítségem nem volt aki tanácsot adna stb... de most fel szeretnék rá készülni és ma vettem észre ha megnyomom a bimbót akkor mindkét cicimb?l pár csepp el?tej jön ki.

Legjobb válasz: Szeretném azt mondani, hogy igen, sok tejed lesz, de sajnos nincs összefüggés. De reménykedni lehet. Ne stresszelj rá, az mindenképpen segít :) sok sikert!

Szeretném azt mondani, hogy igen, sok tejed lesz, de sajnos nincs összefüggés. De reménykedni lehet. Ne stresszelj rá, az mindenképpen segít :) sok sikert!
nincs összefüggés. nekem is votl elõtej anno terhesen és nem igazán durrant be a mellem. nem tudtam szoptatni
Szia! Sajnos nincsen összefüggés. Nekem a 20. héttõl annyi elõtejem volt, hogy néha folyt, de sajnos a szülés után eltûnt. :( Próbáltam minden új és régi praktikát, "csodaszert", csecsemõs nõvér, védõnõ, szoptatási tanácsadó... semmi sem járt sikerrel. Engem azzal bíztatnak, hogy a második babánál ettõl még lehet tejem, remélem igazuk lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!