Találatok a következő kifejezésre: Az előnedvtől teherbe (2 db)

A barátnőmmel ugy közösülünk, hogy nem védekezünk, az orgazmusom előtt ki veszem belőle, nem élvezek el benne, mennyi az esélye hogy az előnedvtől teherbe essen?

a barátn?mmel 4 hónapja igy közösülünk, és félek hogy terhes lesz

Legjobb válasz: Jelentõs. Ha folymatosan ezt csináljátok, elõbb-utóbb össze fog jönni a dolog.

Jelentõs. Ha folymatosan ezt csináljátok, elõbb-utóbb össze fog jönni a dolog.
ha félsz akkor húúúúzzzáááál fel egy ÓVSZERT!! amúgy, igen van esélye a terhességre, olyan 50%...tehát vagy terhes lesz, vagy nem. mennyi idõsek vagytok?
Igen, van esély, nem is kicsi. Egyrészt az elõnedv miatt, másrészt, mi van, ha egyszer a nagy hévben véletlenül egy másodperccel késõbb veszed ki, és már beleélveztél egy kicsit, vagy nem is csak egy kicsit? Ismerek egy lányt, aki ugyanígy esett teherbe, pedig állítólag nem élvezett bele soha a barátja, mégis terhes lett, valószínû, nála is az elõnedv a "ludas". Szóval jobb nem kísérteni a sorsot, annyit megér az óvszer, minthogy állandóan idegeskedjetek, ha ne adj isten, késik a barátnõd menszesze. Ne legyetek felelõtlenek, ha szexelni van eszetek, akkor gondolhatnátok a következményekre is...:/ 18/L
70% gracsi.
Ez olyan, mint az ötös lottó. Bármikor bejöhet... Gumi!
A kérdező hozzászólása: értem, de a barátnõmmel volt olyan is hogy gyereket akartunk és akkor mindennel probálkoztunk, nem jött össze, és most már nem akarunk tehát 4 honapja igy csináljuk hogy ki veszem belõle mielõtt elmennék, akkor csak nem lehet terhes ha nem élvezek belé
100 nõbõl, egy év alatt, az így "védekezõk" közül 35 esik teherbe. http://www2.hu-berlin.de/sexology/ECU2/html/attekinto_tablaz..
10 éve megszakitással védekezünk, sosem jött baba. embere válogatja.

Az előnedvtől is teherbe lehet esni? Bejuthat a szervezetembe akkor is ha nem történt behatolás?

A ciklusom 23.-ik napján együtt voltam a barátommal. Nem használtunk óvszert és tablettát sem szedek. A barátom pénisze a hüvelyemhez ért, de nem történt behatolás, sem ejakuláció (még sz?z vagyok). A menstruációm rendesen megjött, nem késett, nincsenek terhességre utaló jelek sem. Még nem szeretnék kisbabát, viszont félek, mert hallottm, hogy akkor is lehet valaki terhes, ha megjön a menzisze.

Legjobb válasz: Ha nem történt behatolás, nem került az elõváladék a hüvelyedbe és rendesen megjött, akkor nem lehetsz terhes.

Ha nem történt behatolás, nem került az elõváladék a hüvelyedbe és rendesen megjött, akkor nem lehetsz terhes.
A leírtak alapján sztem sem eshettél teherbe.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!