Találatok a következő kifejezésre: Az előfordulhat, egy (84 db)

Az előfordulhat egy digitális végfoknál, hogyha a megadott teljesítményénél jóval kisebb hangszórót kötünk rá, és csak annyi áramot ad le neki, amennyit elbír a mélynyomó?

Ezt azért kérdezem, mert az erősítőm híd üzemmódban 950watt 8 ohmon.. Egy sal cx-102 ládát kötöttem rá, de nem éreztem, mintha annyira megterhelné.. Próba képp rákötöttem egy még kisebb 8 ohmos hangszórót, és az még annyira sem szólt, holott az erősítő ugyan úgy Híd üzemmódban volt, 950watt teljesítménnyel.. Valakinek tanács ?

Legjobb válasz: Attól függ, mekkora volt a hangerõ. Ha a hangerõt maxra tekered, akkor adja le a legnagyobb teljesítményt minden erõsítõ.

Attól függ, mekkora volt a hangerõ. Ha a hangerõt maxra tekered, akkor adja le a legnagyobb teljesítményt minden erõsítõ.
Azért nem szólt nagyot, mert gyenge az érzékenysége a SAL hangszóróknak. Hiába megy bele a sok sok Watt, õ csak elfûti. Egy érzékeny hangszórót rákötsz, 950Wal már nagyot szól, az már egész komoly mélyládák meghajtására is elegendõ. Milyen erõsítõ ez amúgy?
A kérdező hozzászólása: Lexon xl 900 http://www.lexonpro.com/products/content.aspx?id=34 Igen, már tudom mi volt a baj.. Néztem is rá hangszórót.. Eminence kappa pro 15 höz nem tud valaki ládaterveket ? Info a hangszóróról. 15" 500/1000W 101dB Bõvebb infó: http://elimex.hu/upload/files/e-kp15a-f1.pdf

Mit csináljak? A doki azt mondta lehet sex-elni, viszont azt is mondta, hogy utána előfordulhat egy kis barnázás, mivel méhszájsebem van. Viszont én félek. Nem lesz baja a babának? 10 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szia! Mikor én 9 hetes voltam és szeretkeztem a párommal enyhe vérzésem volt utána. Tényleg minimális. De nagyon megijedtem! Egybõl hívtam anyukámat és kellemetlenül éreztem magam, de elmondtam neki, hogy mi volt! Azt mondta, hogy az azért volt mert lehet egy kicsit durvábban csináltuk és nem kell megijedni. Ezt az orvos is megerõsítette, de talált egy kis vérömlenyt 5 mm-es amire azt mondta, hogy vagy felszívódik vagy barnázni fogok tõle. A végén felszívódott, mert nem látták már. Azóta nem merünk mi se úgy szeretkezni, peddig nagyon híányzik mindkettõnknek! Más hogy is örömet tudtok szerezni egymásnak, ha félsz. Az az igazság, hogy az elsõharmadban nagyon óvatossan kell szeretkezni mert félõ, hogy egy heves szándékból szomorú következmény lesz. Ezeket azért írtam le, hogy tudd más is van, volt és lesz ilyen helyzetben. Boldog babavárást!23 hetes kismami

Szia! Mikor én 9 hetes voltam és szeretkeztem a párommal enyhe vérzésem volt utána. Tényleg minimális. De nagyon megijedtem! Egybõl hívtam anyukámat és kellemetlenül éreztem magam, de elmondtam neki, hogy mi volt! Azt mondta, hogy az azért volt mert lehet egy kicsit durvábban csináltuk és nem kell megijedni. Ezt az orvos is megerõsítette, de talált egy kis vérömlenyt 5 mm-es amire azt mondta, hogy vagy felszívódik vagy barnázni fogok tõle. A végén felszívódott, mert nem látták már. Azóta nem merünk mi se úgy szeretkezni, peddig nagyon híányzik mindkettõnknek! Más hogy is örömet tudtok szerezni egymásnak, ha félsz. Az az igazság, hogy az elsõharmadban nagyon óvatossan kell szeretkezni mert félõ, hogy egy heves szándékból szomorú következmény lesz. Ezeket azért írtam le, hogy tudd más is van, volt és lesz ilyen helyzetben. Boldog babavárást!23 hetes kismami
Ha félsz, akkor behatolás nélküli örömszerzéssel próbálkozzatok, abból nem lesz barnázás.
En is barnaztam 7 hetesen szeretkezes utan, nagyon megijedtem annak ellenere h nem voltunk hevesek...elrohantam masnap a dokihoz megerositette es latszott is az uh-n h hol sertettuk meg a mehet...es letiltott rola es irt fel ultrogestanat...azt mondta akkor lett volna nagyobb baj ha epp ott lenn lett volna a mehlepeny...mert akkor azt is sertettuk volna es az mar nem lett volna jo... Jobb vigyazni...mi is mar csak most probaltuk ki nagyon ovatosan de valahogy magyon feltuk ...es nem is volt igy jo...inkabb marad a masfajta oromszerzes... ...hidd el ki lehet birni en csak tudom... 35 hetes pocis
Ez egy rendes tag. Elment már vizsgálatra, megcsinálta már a hivatalos HIV tesztet?
igen, olyan elõfordulhat a börtönben, mert ott az erõsebb mindig megdugja a kicsit és ezáltal terjed a dolog, de azért ez egy rendes húzás tõle. :) bár nm tudom mért ült, de azért vigyázz vele!!!
2 Nem kerül pénzbe, Tb-re megy. Bebattyog a VIII.Mária utcai Bõr-és nemi klinikára, és megcsináltatja.Eredmény: 1 hét múlva(legalábbis réges régen igy volt).
Mint már elhangzott, a vizsgálat INGYEN van. Tehát a pénz hiánya nem lehet kifogás.
A kérdező hozzászólása: Debrecenben hol csinálnak ilyen vizsgálatot? És mi kell hozzá?
A kérdező hozzászólása: Miért számít, hogy miért ült?
Miért ült?
Jelentkezzen önkéntes véradónak, ott minden vizsgálatot elvégeznek "tök ingyér", és még fizetnek is neki kajajegyek formájában. Ha valami gáz van a vérével, értesítik.
5 Akkor szerintem baráti maradhat a kapcsolat a két ember között.
A kérdező hozzászólása: És ha az akkor mi lesz? El fog hagyni?
A kérdező hozzászólása: Még nem mert nincs még annyi pénze, hogy megcsináltassa.
Kedves kérdezõ, te tényleg hülye vagy vagy csak teszed magad? Azt írtad, hogy a vizsgálatra nincs pénz. Ezt megértem. Még a délelõtt javasoltam, hogy menjen el önkéntes véradónak. Egyszeri alkalom, ha többet nem akar menni, nem kötelezõ. Ott véradás után minden vizsgálatot elvégeznek a vérével. Nézzetek utána, hol van Debrecenben a vérközpont. Ha csak nem vérszegény, nem alultáplált, és persze nincs fertõzõ betegsége, bárki lehet véradó. Nem hogy nem kerül semmibe, még fizetnek is érte, nem pénzt, hanem értékjegyet, amit utána levásárolhatsz. Ha kiderül, hogy valamilyen fertõzõ betegsége van, hidd el, azonnal értesítenek. Kötelességük. Kielégítõ volt a válasz, vagy holnap meg fogod megint kérdezni ugyanezt? Persze mindezeket a vizsgálatokat elvégzik véradás nélkül is, de akkor már fizetned kell érte, és bizony nem olcsó mulatság.
Persze. De nem mindegy mit ír...
Miért ne lehetne?
barátkozás céljából én is chatelek , de a pasi többet akar pedig én az elején megmondtam neki h nem "pasizni akarok" csak haverkodni dumálni . most meg már ott tartok h kínosak a beszélgetések mert nagyon nyomul egyfolytában találkozni akarna meg ilyenek .
Igen. Az íráshoz nem kell érzelem. Sõt, a szexhez sem.
Igen.
Én most igy vagyok vele.Pár hete irok egy pasival mimden este orakon.át mintha kötelezö lenne.1500 Km.tavolsag van köztünk.Nem.érzek iranta semmit csak egyhullamhosszon vagyunk.Jol kibeszèlünk mindent.Habár elég joképü, de semmit nem érzek baratsagon kivül.
Nem
Igen, nálam csak ez fordulhat elõ, ha nem ismerem személyesen. De komolyan, én nem tudok beleszeretni olyanba, akinek csak írok, nagyon maximum a kedvelés érzéséig jutok.
Tapasztalatból írom, hogy igen. Velem már elõfordult és nem kicsit csalódtam abban a lányban. Írni bármit lehet érzések nélkül. Tudom, hogy a lányokat kérdezted, de én vettem a bátorságot, és válaszoltam. Remélem nem gond. ;) 17/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat!

Előfordulhat az hogy egy lány kedves, közben ugy viselkedik minhta tetszene neki egy fiu, de ő azt mondja hogy nem tetszik neki?

Legjobb válasz: Létezik bizony. Hányszor belefutottam már ebbe a csapdába... Félreértjük a jeleket.

Létezik bizony. Hányszor belefutottam már ebbe a csapdába... Félreértjük a jeleket.
Sajnos van ilyen :// 18/F, Bp
én mindenkivel kedves vagyok alapjáraton... ha a haveri körömben megjelenik egy új fiú, nyitok felé, rendes vagyok, érdeklõdöm. és ilyen is maradok, egyszerûen törõdök az emberekkel, meg szívesen beszélgetek velük... arról nem tehetek, ha ezt egyesek félreértik, szerintem ha tényleg tetszik egy fiú, akkor teljesen más jeleket adok.
Kérdezõ: miért is, ha ez az igazság?! Elsõ vagyok.
Na kérlek, én pedig nem olvastam, hanem tapasztaltam. :;)
A kérdező hozzászólása: elsõ, ezt ne vedd magadra de ezekbõl a jelekbõl, meg hogy így meg ugy félreértjük már kezd nagyon tele lenni a hócipõm
A kérdező hozzászólása: tudod egy csomót olvastam errõl.azért :)
Ha megfigyeled a viselkedését, akkor könnyen rájöhetsz, hogy alapból kedves és nyitott típus-e, tehát mindenkivel ilyen-e, vagy csak Veled.

Az előfordulhat, hogy egy pasi azért van csendben, mert zavarban van?

Máskor mindig nagyszájúskodik. Aztán ha ott vagyok, akkor hirtelen csöndben lesz, illetve ez akkor van, ha nem kettesben vagyunk. Viszont ha ketten, akkor feloldódik, kérdezget engem, érdekl?dik a dolgaim után. Tehát ha többen vagyunk akkor csöndes, ha ketten akkor beszédes. Miért? Zavarban van, vagy nem tetszem neki?

Legjobb válasz: Egy pár napja mikor beszélgettünk közvetlen volt, sokat beszélgettünk. Ma többen voltunk, és hozzám sem szólt szinte...

A kérdező hozzászólása: Egy pár napja mikor beszélgettünk közvetlen volt, sokat beszélgettünk. Ma többen voltunk, és hozzám sem szólt szinte...
félõske :)
Lehet hogy zavarban van. Szerintem bejössz neki. :)
A kérdező hozzászólása: Remélem igazad van, és tényleg bejövök neki. És az is igaz lehet, hogy félõs. De hát mit csináljak vele ha ilyen? Én is félõs vagyok, ennyire azért lehetne bátor, hogy lép...Mert kár lenne ha ennyiben maradna a dolog. :/
Én lépnék a helyedben:) Ha már õ nem lép.... aztán majd kiderül! Mit veszthetsz?!
Szerintem is lépj, mert tetszel neki, csak zavarban van. Egyébként olyan, mintha rólam írtál volna. :) ;D :P

Napjainkban előfordulhat az, hogy egy fiatal rendező, aki a munkáit pl a youtbe-on teszi közzé, elég nagy figyelmet kap, és végül még Hollywoodból is befut rendezőnek?

Nehogy félre értsétek nem én volnék az, csak a youtube-ról annyi "énekest" fedeztek fel idáig, és csak érdekelne, hogy ez filmeseknél is esélyes e.

Legjobb válasz: Heló! Miért ne? De az, hogy valaki "Hálivõdban" rendezõ, nem jelent okvetlenül valami hatalmas presztizsû dolgot, lehet, hogy óriási visszalépést jelentene. De sokan vagyunk, akik az interneten keresztül is próbálunk akkora figyelmet és sikert elérni, amilyet szeretnénk a filmjeinkkel.

Heló! Miért ne? De az, hogy valaki "Hálivõdban" rendezõ, nem jelent okvetlenül valami hatalmas presztizsû dolgot, lehet, hogy óriási visszalépést jelentene. De sokan vagyunk, akik az interneten keresztül is próbálunk akkora figyelmet és sikert elérni, amilyet szeretnénk a filmjeinkkel.
A kérdező hozzászólása: Csak azért gondoltam, hogy aki egy mezei dslr kamerával, és 0 költségvetéssel össze tud hozni egy élvezhetõ filmet, akkor egy milliós háttérrel, és profi berendezésekkel mit mûvelhet? :D
DSLR-el is lehet - sõt, elég egy belépõszintû darab is - elsõosztályú filmet csinálni. Csak sokkal, de sokkal jobban kell kidolgozni az alapokat, mint egy nagyobb költségvetésû, többemberes, kellõen profi felszerelésû film esetében, és valameilyen szinten keményebb munkát is igényel.
A kérdező hozzászólása: Írd körbe legyél szíves, hogy mit értesz az alapok részletes kidolgozásán, és, hogy ez miért számít bizonyos értelemben nehezebb munkának :)
Akinek nincs elég pénze, embere és felszerelése, az kéytelen úgy írni a forgatóköynvét, hogy az megfeleljen a lehetõségeinek. Míg az, akinek voltaképp bármi rendelkezésére állhat. Ezért sokkal jobban ki kell gondolni, hogy mivel oldja meg a jeleneteket, meddig mehet el, hol forgathat... Míg mondjuk egy nagyszabású forgatásnál - legyen az említett Hollywood a példa -, ott robbanthatnak, CGI-ozhatnak, profi színészeik vannak... tehát nem kell gondolkodniuk azon, hogy ahh, de jó lnézne k iafilmemben egy robbanás, de nem tudom megvalósítani, mert megtudják - míg a szerényebb lehetõségekkel bíró filmes vag ynem teszi bleea robbanást, vagy oylan megoldást kell találnia, amivel jól jön k iaz adott helyzetbõl.
A kérdező hozzászólása: Ez is egy nézõpont. Bár ma szerintem már a robbanás, és a lövöldözés sem áll olyan messze az amatõr filmesektõl. Nem akarom reklámozni, de az After Effects progival sok minden megoldható, pl lövöldözések, lángoló épületek, és az említett robbanások. Mivel ezek "ingyé" vannak szerintem elég hülyén néznek ki, függetlenül attól, hogy milyen kidolgozottságú, de ha valahol robbantani kell a történet vezetése miatt, akkor legalább nem kell megkerülni. Más kérdés, hogy ez egy elég bonyolult progi, és érteni kell hozzá, de ez elég nagy segítség efektelésben az amatõr filmeseknek.
Használom én is az AE-et. Csakhogy! Ha a videód elég nézett, és fõleg ha versenyre is küldik, akkor elõfordulhat, hogy megnézik, rákérdeznek, hogy ugyan már, te megvetted a progit, mega kiegézsítéseket több ezer dollárért? Mert ha nem, akkor hogy mered használni? Ez is felmerülhet. De az effekt csak egy kis komponrns egy filmnél, fõleg, amatõr szinten. Továbbá ha te vagy a rendezõ, operatõr, vágó..., az is sokkal több munka, mintha erre külön-külön vannak emberek. Vannak, akik elégedettek a gyér minõséggel is. Sokan - köztük én is - sose tennének afilmbe béna, gáz effektett. Inkább ne legyen ott semmi, vagy legyen máskpp megodlva, minthogy egy összetákolt valami álljon ott. És még lehetne ragozni az egészet. A lnéyeg az, hogy ha nincs olyan minõségá cuccod és kellõ pénzed, akkor már olyan "hárányban" vagy, amit csak extra kreativitással, akarással és kellõ tudással tudsz csak kompenzálni, mert a filmes mezõny roppant erõs, a nézõk fgyelme pedig megkívánja ezeket.
Van esélye , de kisebb.
igen lehetsz terhes, ha belefér a 72 órába én átgondolnám a sürgõsségi fogamzásgátlás lehetõségét. minden nap van olyan akinek kiszakad az óvszer... egyszerûen nem bírom felfogni hogy hogyan. én 5 évig védekeztem gumival és soha sem szakadt ki. egy óvszer olyan teherbíró hogy 3-4 liter vizet bele lehet engedni, kibírja. inkább lehet hogy egyszerûbb lenne azt írni hogy nem használtatok gumit.
A kérdező hozzászólása: Nem írom, mert használtunk. Nekünk sem szakakd még ki sosem.. nem tudom most mi történt.

Az előfordulhat, hogy egy nőnek soha nem lesz hüvelyi orgazmusa?

Legjobb válasz: Szeruntem olyan nincs hogy soha. Azt a szót töröltetni kéne... akkor elõfodulhat, hogyha nem élsz sexuális kapcsolatot, de gondolom iden, ugyhogy csak "gyakolás" kérdése...

Szeruntem olyan nincs hogy soha. Azt a szót töröltetni kéne... akkor elõfodulhat, hogyha nem élsz sexuális kapcsolatot, de gondolom iden, ugyhogy csak "gyakolás" kérdése...
Nekem talán három volt életemben és negyven fele bandukolok.Ez van!Nincs rendszeres nemi életem, ha van akkor is ritka mint a fehér holló.
Elõfordulhat. De ez még nem jelenti, hogy nincs orgazmusa, csak nem hüvelyi. A nõk csak kisrészének van valóban hüvelyi orgazmusuk. Soknak aki azt hiszi, hogy az van, valójában a csiklóját éri aktus közben az inger (pl hozzádörzsölõdik az ütemesen mozgó férfi hasához)
Én is féltem ettõl eleinte, de barátomnak köszönhetõen pettign során már összejött nem is egyszer! Ezek után már elhiszem h tanulható...
És még vmi.. összekeverhetetlen a csikló és hüvelyi orgazmus.. nálam biztos
Hát szerintem elõfordulhat.Már jóideje élek szexuális életet, de sajnos még nem tudtam átélni a hüvelyi orgazmust.(pedig a párommal tökéletes a sex) :( Azt olvastam, hogy a nõk 60%-a nem tudja elérni ezt a fajta orgazmust.

Ovulációkor előfordulhat egy kicsit véres nyálka? Aug.7-én jött meg, tegnap volt alhasi fájdalmam. Arra gondoltam, hogy az ovuláció lehet. Együtt is voltunk a párommal.

Ma délben meg egy adag nyálkás cucc volt a Wc papíron egy kis csepp vérrel. A ciklus.hu szerint nem most van az ovum, hanem pár nap múlva, de egy kicsit rendszertelen a ciklusom, szóval bármi lehet. 30-35 napra szokott megjönni. Vélemények?

Legjobb válasz: Igen lehet ovu jele!

Igen lehet ovu jele!
igen, ez lehet ovuláció
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Remélem ez tényleg az volt, és nem valami gond van! Nekem nem szokott ilyen lenni ovukor, csak fájás, szurkálás. Meg a szex sem volt a legkellemesebb, olyan feszítõ érzésem volt a hasamban. (nem azért, mert elõtte telezabáltam magam :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!