Találatok a következő kifejezésre: Az előbb pisilni (7 db)

A gyerekeknél (legalább is nálunk) miért mindig csak reggel megy a veszekedés azon, hogy melyikük menjen el előbb pisilni?

Napközben, meg este soha.

Legjobb válasz: Mert a legtöbb ember úgy kel fel, hogy pisilnie kell. Napközben azért ez jobban eloszlik.

Mert a legtöbb ember úgy kel fel, hogy pisilnie kell. Napközben azért ez jobban eloszlik.
miért, mennyi idõ az, 10-30mp?
Mert akkor felgyûlik, és jobban érzi az ember. Ki kell küszöbölni a vitát. Vagy az megy elõbb, aki elõbb szól, vagy egyik nap egyik, másik nap a másik. Ennyi.

Tisztelt Főorvos Úr! Az előbb írtam és azt nem írtam bele, hogy nagyon sokat pisilek, mindenhol keresem a WC-t és érzem, hogy mindig tele van a hólyagom. És lefekvés előtt is el kell mennem 5-ször pisilni, hogy megnyugodjak. Össze vagyok törve. A Cikatrid

Tisztelt Főorvos Úr! Az előbb írtam és azt nem írtam bele, hogy nagyon sokat pisilek, mindenhol keresem a WC-t és érzem, hogy mindig tele van a hólyagom. És lefekvés előtt is el kell mennem 5-ször pisilni, hogy megnyugodjak. Össze vagyok törve. A Cikatridinát mikor kell felhelyezni, lefekvés előtt?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina kúpot lefekvés előtt kell felhelyezni. Az említett panaszok miatt azonban mindenképpen keressen fel egy urológus szakorvost! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina kúpot lefekvés előtt kell felhelyezni. Az említett panaszok miatt azonban mindenképpen keressen fel egy urológus szakorvost! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
Hány hetes vagy???
Élénkpiros vér hüvelybõl lepényleválláskor szokott jönni, de az garantáltan nem egy csepp, és nem is áll el. Szerintem is popsi lesz.
Remélem minden rendben van!
Szia!Majd írd meg, hogy mi volt!
A kérdező hozzászólása: Rendben!köszönöm a segitségeket!
Szerintem nézd meg az ujjaddal, hogy honnan jött a vér. Meg fogsz picit nyugodni, ha meg nagyon para vagy, akkor irány az ügyelet.
A kérdező hozzászólása: görcsölt a hasam mintha meg akarna jönni....ezét voltam bent megfigyelés alatt, de hazaenedtek másnap
Megkérdezhetem, hogy a "fenyegetõ koraszülés" mivel járt, vagyis hogy mi történt akkor?
A kérdező hozzászólása: Szerinted probáljam meg én is? elsõ babám, , , nagyon megijedtem!
34. héten voltam így én is. Egy pici vér volt a papíron. Már bocsánat, hogy leírom, de én picit benyúltam a hüvelybe, és megnéztem ott véres e. Nem volt az, viszont az aranyerem vérzett picit, és nem is fájt.
A kérdező hozzászólása: Igen voltam "nagy wc-n" nem olyan régen...élénk piros volt a vér, nem barna vagy rozsaszin....
Oh, ha gondok vannak a terhességgel, akkor viszont azonnal irány a doki, ha bent tartanak, ha nem, nem szabad kockáztatni!
Nem kell hogy fájjon. (Ezt egy tapasztalt aranyeres mondja.) Az élénk piros vér szerintem akkor popi lesz. Ha bármelyik másik kettõt mondtad volna, akkor másra gyanakszom, de így nem. Pisiindításkor "nyomtál" egy nagyobbat? Mert ilyenkor kijöhet az a pici vér. Ha esetleg nemrég kakiltál valamikor a nap folyamán, lehet hogy akkor is volt pici vér, csak mivel nem fáj, nem figyelted meg, ez gyakran van így. Én erre tippelek, de nem vagyok orvos, csak az aranyeret már kiismertem, és terhes is voltam többször...
A kérdező hozzászólása: de ha most elmegyek akkor bent tartanak a korházban....fenygetõ koraszülés miatt voltam bent a mult héten...
igaz, én nem vagyok terhes, de most vettem észre, hogy aranyerem van.és egyáltalán nem fáj.én elmennék orvoshoz most, inkább feleslegesen.
A kérdező hozzászólása: piros. De ha aranyerem lenne az fájna nem?
Piros, rózsaszín vagy barna? Bocs, de biztos hogy nem jött a popidból? Mert az aranyér is lehet. (Még akkor is, ha éppen nem kakiltál)
A kérdező hozzászólása: 32
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Azota nem volt semmi vérzés....azota sokszor bekeményedik a pocim, és ilyen feszitõ érzést érzek...de holnap megyek a dokimhoz, mert ma kaptam meg a zárójelentést a korházból.Kiváncsi leszek mit mond, de remélem nem lesz semmi baj!

Mit tegyek? Nagyon félek, az előbb voltam pisilni, és barnás pirosas (inkább pirosas) dolog csepegett ki! nem darabos, és nem fáj a hasam, de akkor is vér! Hívtam a dokimat, aki csak annyit mondott, hogy feküdjek!

Most mi lesz? Ugye nem vetélek el???? mit csináljak??? 6+4 vagyok, és meg?rülök ha elmegy a bébim!!!!!

Legjobb válasz: Én nem értem, a dokid miért nem hívott be egy uh-ra! Nem akarlak elkeseríteni, de biztosat csak õ mondhat az uh alapján. A vér nem jelent túl jót. Szerintem kérj egy idõpontot és menj el még ma. Ha magánorvosod van és nem ad idõpontot, akkor menj a szakrendelõbe, ahová tartozol. Én akkor amúgy is elgondolkodnék, hogy orvost váltsak-e.

Én nem értem, a dokid miért nem hívott be egy uh-ra! Nem akarlak elkeseríteni, de biztosat csak õ mondhat az uh alapján. A vér nem jelent túl jót. Szerintem kérj egy idõpontot és menj el még ma. Ha magánorvosod van és nem ad idõpontot, akkor menj a szakrendelõbe, ahová tartozol. Én akkor amúgy is elgondolkodnék, hogy orvost váltsak-e.
területileg illetékes kórház nõgyógyászatára is bemehetsz.
Menj be a kórházba, mert ez igy nincs rendben - az orvosodat meg sürgösen cseréld le, ez egy felelötlen szemét.
Remélem nem lesz baj de feltétlen, feltétlen sürgõsen menjél orvoshoz ahogy az elõzõ válaszoló írta.Szorítok neked.
Szerintem is szakrendelés, uh-val. Nem muszáj várni a fogadott dokidra. Ha az sztk-ba idõpontos rendelés van, mond meg, hogy vérzel. Kicsit túlozzál nyugodtan, csak érd el, hogy még ma megnézzen valaki. Vagy akárhova is mehetsz, ahol nem idõpontos rendelés van, csak menj, mert jön a hétvége és végig fogod idegeskedni. Lehet, hogy kapsz majd valamilyen kúpot esetleg, de a fekvést is mindenképpen old meg. Ja: barátnõm is vérezgetett és van egy 22 hós babája...szóval nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni, de kímélõ üzemmód!!
Elõször is, próbáld ne stresszelni magad! Azzal egészen biztosan ártasz mindkettõtöknek, ha most belelovallod magad, hogy baj van. Nincs baj. Akkor lenne baj, ha görcsölnél is, és komolyan véreznél. Vegyél nagy levegõt, és gyõzd le a félelmedet. Arra gondolj, hogy minden rendben lesz. Ha a dokid a fekvést javasolta, az azt jelenti, hogy minden téren nyugalomra van szükséged. Ha rágörcsölsz, azzal nehezíted a dolgot... Tudom, könnyen beszélek, de hidd el, nekem 8 hónaposan volt olyan, hogy majdnem elindult kifelé a prücsök, és addig nyugtatgattam magamat is, meg õt is, hogy abbamaradtak a fájások! Bízz magadban! Az a picike nem jön onnan olyan könnyen ki! Sok mindentõl lehet az a barnás dolog, ne gondolj egybõl a legrosszabbra! Fel a fejjel! :)
Szerintem is menj el valamilyen rendelésre, ahol megnéznek azonnal UH-val! Lásson orvos!
Szia! Nekem most volt nem rég vérzés 26 hetes vagyok. Fekvéssel tényleg elmúlt. Halgass rá. Nagyobb vérzésekkel is maradt meg baba. Nem fázhattál fel? Tuti hogy hüvelybõl jön? Ha óvatosan felnyúlsz azt csak akkor tudod megmondani.Nekem felfázás is volt az elején. Legelözör mentem a wc-re és barnás volt. Másodszor mentem és a vizeletemben vér volt. akkor 10 hetes voltam. Ha csak úgy nyugszol meg akkor meg nõgyógyász egybõl. Nem feltétlen a sajátod. Bármelyik kórház jó. Ha megmondod hogy terhes vagy és vérezgetsz akkor nem küldenek sehova !!!
Nekem több vérzésem is volt a 13. hétig. Szerencsére nem volt baj. Én is aggódtam, mert 2 babát már elveszítettem. Menj el korházba, ott megnéznek és megnyugszol. Mi volt, h éjfélkor indultunk korházba. Jobb félni mint megijedni!
Ugye megírod, h mire jutottál a khzban?Mert feltétlenül menj be, amint tudsz!
Ez itt a lényeg! Csak orvos tudja megmondani, hogy baj van vagy nincs. De ha nem mész el gyorsan, akkor még ha jelenleg nincs is gond, késõbb lehet. Félre ne érts nem ijesztgetni akarlak, de sürgõsen meg kell nézetni magad. Az tök jó, hogy vannak olyan kismamik, akiknek vérzés ellenére sem lett semmi baja a babájuknak, de az általánosság azt mutatja, hogy a vérzés egy terhesség alatt nem jelent jót, mindenképp orvosnak kell látni.
Menj a dokihoz amint tudsz! Én sajnos júliusban elvetéltem, most 5 hetes terhes vagyok..... Nagyon félek most is... ha egy csepp barnás véres valamit észrevennék, azonnal rohannék az ügyeletre! Remélem minden rendben lesz , nagyon nagyon szorítok! Írj majd meg légyszíves, hogy mi van veletek!!!!!
A kérdező hozzászólása: most itt zokogok a munkahelylemen és nem tudom mit tegyek! :((((((
szia.Én is ebbe a helyzetbe voltam a hatodik hétenés én egybõl a korházba mentem, nem foglalkoztam amukámmal hanem táppénzre vetettem magam a háziorvosal.Nem kell hogy megtudják a munkaheeden hoy miért vagy "beteg".Én másfél hétig feküdtem a korházba és hála ég hogy abbamaradt a vérzés.Legfontosabb a pihenés és azt othon nemtudod 100%-ra teljesíteni.Kitartás, eggyütt érzek veled.19 hetes kismama.
Nekem is volt vérzésem 6 hetesen.Kiderült hogy vérömleny okozta ami a baba mellett volt.Én egybõl rohantam dokihoz.azt mondta hogyha késõbb megyek elvetéltem volna.Egybõl kaptam magzatmegtartó gyógyszert.Szerintem menj minél hamarabb dokihoz!!!!
a cékla nem szinezi a vizeletet.
Görcsölsz is? Nem lehet hogy céklát ettél és az szinezte el a vizeleted?
A kérdező hozzászólása: senki nem tudja a munkahelyemen, így nem tudom mivel kérhetném el magamat. remélem igazatok lesz és nem lesz baj, de nagyon félek! köszönöm mindenkinek!
Elsõ vagyok. Írtad, hogy dolgozol. Nem tudod elkérni magad, hogy pihenj? Bár gondolnám, hogy a munkahelyen még nem tudják. Menj wc-re sûrûn, nézegesd mi a helyzet! Drukkolok!
Ha megmondod hogy terhes vagy mindenhol foglalkoznak veled. Sehonnan nem küldenek el terhes anyát. Írd meg hogy mi lett. Szorítok a legjobbért.
A kérdező hozzászólása: köszönöm lányok, igyekszem, de most nagyon megrémültem...nem kívánom senkinek ezt az érzést! majd bemegyek az ügyeletre, mert szakrendelés csak délelõtt volt. mondjuk az ügyelet is csak másik városban van, mert nem pesti vagyok, de remélem ott majd foglalkoznak velem!
A kérdező hozzászólása: magándokim van. azt mondta, nem tehet semmit, ha darabos lenne, akkor menjek be. ennyi. meg h majd hétfõn menjek hozzá és megnéz. köszi. én nem tudom ilyen félvállról venni a gyerekem életét!! :( az sztkban nincs rendelés ma.
szia voltál már azóta orvosnál?Mindenképp meg kéne, hogy nézzenek ultrahangon.Az elején én is véreztem egy kicsit, feküdnöm kellett kb. 1 hónapot+szednem kellett terhességmegtartó gyógyszert is"UTROGESTAN".

Az előbb voltam pisilni és véreset pisiltem nem sokat de nem is keveset, ez mitől lehet?

és fáj is a nemiszervem belül és a csiklóm is lehet hogy egy er?teljes aktus miatt van?

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, hogy összeszedtél valami hugyúti fertõzést, jó lenne mielõbb dokihoz jutni. Igyál sok folyadékot, pihenj sokat, vegyél pl. kamillateás vagy cickafarkos üllõfürdõt. de nem vagyok orvos, nem kellemesek a tüneteid, szóval antibiotikum fog kelleni szerintem.És addig kerüld a szexet.Jobbulást!

Elképzelhetõ, hogy összeszedtél valami hugyúti fertõzést, jó lenne mielõbb dokihoz jutni. Igyál sok folyadékot, pihenj sokat, vegyél pl. kamillateás vagy cickafarkos üllõfürdõt. de nem vagyok orvos, nem kellemesek a tüneteid, szóval antibiotikum fog kelleni szerintem.És addig kerüld a szexet.Jobbulást!
Lehet hámsérülés következménye, vagy egy fertõzés tünete is akár. Minnél elõbb menj orvoshoz.

Szerintetek ha már azt érzem, hogy leszakad a hasam alja és minden hajolás vagy bármi munka után bekeményedik a hasam és rögtön pisilnem is kell, jelentheti azt hogy talán előbb fogok szülni mint kellene?

35 hetes és 5 napos vagyok de már nehezen viselem, minden mozdulata, amikor csak helyezkedik fáj. Az els? terhességemnél ilyen nem volt, ?t a 38. hétben szültem. Lehet hogy a másik korábban fog érkezni? Az egyik szomszéd szerint szóljak a dokimnak, hogy ne várjon a 40. hétig, hanem had szülhessek el?bb.( az els? császár volt és a másik is az lesz-doki mondta)Szerintem az a legjobb a babának ha bent marad amíg kell...Csak én kínlódom így:)?

Legjobb válasz: Pont ezeket érzem, kivéve a keményedést, az nem tudom milyen. Már kiakadtam, mert kifordult fejvégûbõl a babám, és innentõl kezdve minden mozdulatánál levert a víz. Ráadásul megállás nélkül mozog. Már nagyon nehezen viseltem, de ma szerencsére visszafordult fejvégûbe. Nekem is le akar esni a hasam, a többirõl már nem is beszélek.. Már én is beszélni akartam a dokival, hogy hamarabb kéne szülni. Fõleg, hogy három hete már 2,5kg-osnak mérték. Ráadásul mára be is náthásodtam :-( 34 hetes

Pont ezeket érzem, kivéve a keményedést, az nem tudom milyen. Már kiakadtam, mert kifordult fejvégûbõl a babám, és innentõl kezdve minden mozdulatánál levert a víz. Ráadásul megállás nélkül mozog. Már nagyon nehezen viseltem, de ma szerencsére visszafordult fejvégûbe. Nekem is le akar esni a hasam, a többirõl már nem is beszélek.. Már én is beszélni akartam a dokival, hogy hamarabb kéne szülni. Fõleg, hogy három hete már 2, 5kg-osnak mérték. Ráadásul mára be is náthásodtam :-( 34 hetes
Én mindhárom gyereknél azt hittem ezeknél a tüneteknél, hogy már megszülök lassan...kettõt túlhordtam, egy pont idõre jött. Kitartás kismama, az utolsó hónap a leghosszabb! :) )
Szerintem ez nem jelent semmit:) Most úgy fekszenek a babák, hogy jobban nyomják a hólyagot!
Nagyon szerencsés vagy, hohy 2 babóval 32 hetesen csak egyszer kelsz fel éjszaka. Én 24 hetes vagyok és a napi átlag minimun 4 ébredés, mert az én fiam elõszeretettel csak a hólyagomat rugdalja. Sajnos ikerterhességnél várható, hogy elõbb fogsz szülni de nem hiszem, hogy a 2 dolog összefüggésben lenne egymással. Van egy barátnõm aki velem egy idõs, ikrei lesznek, örültünk is hogy majd együtt szülünk, mire a doki közölte vele, hogy õ 99%-ban már anyuka lesz mire én szülök. Sok kitartást és nyugodt éjszakákat kívánok :)
szia! Szerintem is nagyon szerencsés vagy! Én 20 hetes terhes vagyok, de kb 1 hónapja éjjelente min. 3* kelek fel pisilni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!