Találatok a következő kifejezésre: Az előbb egy one (3 db)

Vegyél még egy tesztet, és mégegyszer csináld meg..az biztosabb..
A kontroll ablakban kell, hogy legyen csík, mert az jelzi, hogy mûködött a teszt. Vegyél még egy tesztet, de másfajtát!
lehet rossz a teszt, vegyél mégegyet. de ha két csík azért volt lehet baba, szerintem vagyél másikat de csak 2 nap múlva csináld meg mert akkor már erösebben kell hogy mutasa.
A kérdező hozzászólása: na igen, de az a baj, hogy a kontroll ablakban és a másik ablakban is függõleges csík kellett volna legyen. nekem viszont a kontroll ablakban függõleges volt a másik ablakban vízszintes! ez mi a fene???
Biztos, hogy rossz volt a teszt. Ismételd meg reggeli elsõ vizeletbõl.

Mi történt velem? Az előbb zenét hallgattam a youtube-on és be akartam írni egy számot (The best damn thing), és azt írtam be hogy naive, de nem SZÁNDÉKOSAN! Mintha valaki irányította volna a kezem!

Lefordítottam, és azt jelenti, hogy naiv!! De én nem is tudok angolul!! akkor hogy írhattam be egy angol szót??

Legjobb válasz: am. lehet meghülyültem???

A kérdező hozzászólása: am. lehet meghülyültem???
Elõttem válaszoló... Nem írt ilyet h a "the best damn thing" naivat jelent. Olvasd el újra... helyette írta be azt, hogy naive és az jelenti azt hogy naiv, pedig nem tud angolul!! Szerintem no para. Aki ilyet mond, hogy "farkasember" meg meghalsz az bolond, bocs, de nem kell ijesztgetni, bevan tojva kicsit a lány... Szerintem is kicsit túlvagy hajszolva. Kevesebb gép, több alvás, olvasás. :) Itt a nyár, legyél sokat a friss levegõn. Sok sikert Egy nem ideges 12 éves
az h 'the best damn thing' nem azt jelenti, hogy naiv.. ezt honnan szedted? egyébként van, hogy az agyad "megtréfálja" a tested, tudatalatti, stb.. minden esetre, ha a fura dolgok (eszméletvesztés..pl.) folytatódnának, szólj a szüleidnek, nem fognak hülyének nézni. :) Nehogy vmi baj legyen :S
Jajj nemár idegesítik ezek az elmebetegek ezt a kisgyereket! Szerintem semmi komolyabb ne izgulj! Velem is van úgy hogy valamit leakarok írni deh közben más írok mert éppen az van az eszemben vagy hallom közben valahol, ebben semmi rossz nincs majd kinövöd en fújd fel a dolgokat! ne gondolj rá és elmúlik(Am. az igazaat megvallva és ez télleg enm hazugság néha mikor csak úgy bambulok akkor elém jönnek különbözõ jelenetek nah most azok a közeljövöben mindig úgyan úgy megtörténnek velem szóról-szóra úgyna azt mondják, engem ez idegesített régebben énis nagyon megijdetem deh ma már "megszoktam" és néha még ma is elõfordul iylen tudom enekm sme hitte el sneki máig nem hiszi el szerintem ha elmondom valakinek deh nemtudok mi csinálni én tuodm a saját igazamat) Remélem tudtam segíteni Tamilina
Igen, sokaknál van ez! Elõször még semmi extra, nemtod irányítani a kezed meg ilyenek, aztán egyre szõrösebb leszel és 15éves korodra Farkasemberré változol.
Lehet csak fáradt vagy túlhajszolod magad, s a szervezeted jelzi hogy pihenned lazítanod kéne! Nekem ilyen pont nem de olyan volt h túlhajszoltság miatt elvesztettem az eszméletem...ez hogy félreirtad meg csupán véletlen..sztem ne túlajdonits ennek olyan nagy jelentõséget!!
Ne izgulj szerintem semmi extra.Velem is szokott olyan lenni h véletlen mást írok be, vagy pl. órán írni kellene valamit, én írok is csak nem azt amit diktáltak, pedig tudom hogy mit kéne, csak mást írok :) Azt meg hogy érted hogy nem tudtad mit csináltál? Mennyi ideig tartott ez?
Hasonló dolgok történtek egyik ismerõsömmel is. Egyre gyakoribban fordultak elõ olyan esetek, hogy úgy érezte nem tudja irányítani magát, és nem is igazán emlékezett mit csinált. Rá egy hétre meghalt.
véletlenül félre írta a kezed biztos
Szerintem csak szedd össze magad és figyelj jobban semmi gáz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!