Találatok a következő kifejezésre: Az előbb egy (329 db)

Ittam az előbb egy izesitett sört, gond lehet?

Reggel csinálok terhességi tesztet, de az előbb megittam 2 izesitett sört. Mivel van benne 2% alkohol, az befolyásolhatja a reggeli teszt eredményét?

Legjobb válasz: Nem. Fals pozitív eredményt okozhat ciszta. De egy ízesített sör nem befolyásolja.

Nem. Fals pozitív eredményt okozhat ciszta. De egy ízesített sör nem befolyásolja.
A kérdező hozzászólása: negativ :) )
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm :) az x-epil egy csikos teszt mennyire pontosan mutatja ki az eredményt ?
akkor úgy felesben szurkolok. Majd írd meg, mi lett az eredmény.
A kérdező hozzászólása: hát.. jelenleg nem a legjobbkor jönne, egy év múlva jobb lenne.. de hogyha mégis, akkor sincs nagy gond :)
nincs rá hatással. Szurkolhatunk, hogy pozitív legyen? :)
A kérdező hozzászólása: mármint hcg nem lesz benne elég ha netán az vagyok
A kérdező hozzászólása: köszönöm, azt hittem hogy attól higabb lesz, és nem lesz benne elég, hogy kibirja mutatni hogyha terhes vagyok
Nem. A teszt HCG-t mutatja ki. Ha terhes vagy van a szervezetedben / de egy bizonyos szintet el kell érnie/, ha nem vagy terhes akkor nincs.
nem tudom, illik e gratulálni. Inkább azt mondom, hogy egy év múlva, amikor alkalmas lesz, remélem sikerül :)
Próbálkozz egy boot idejû kereséssel
Én józan paraszti ésszel arra gondolnék, hogy a vírus áthelyezte magát valahova máshova.
A kérdező hozzászólása: Köszi, folyamatban van.
A kérdező hozzászólása: Megtörtént, most viszont az eredeti keresés találatai közül már 4-re mondja ezt. :S
ez gáz.. ez osztódik.. =SS mondjuk nálam ezt az AVG csinálta, az után feltelepítettem a COMODOT és AZONNAL kitörölte a vírust (Windows fõkönyvtárából) Legly

Volt itt az előbb egy olyan kérdés h " ki akar beszélgetni", majd hirtelen eltűnt. Törölték vagy a kérdező törölte?

Csak kíváncsi vagyok h miért törlik az ilyen jelleg? kérdést.

Legjobb válasz: Minden ilyet törölnek szinte, azzal az indokkal, hogy nem ismerkedös oldal... Pedig szerintem épp itt lenne az ideje egy új kategóriának Barátság, Ismerkedés és hasonló kategóriákkal.

Minden ilyet törölnek szinte, azzal az indokkal, hogy nem ismerkedös oldal... Pedig szerintem épp itt lenne az ideje egy új kategóriának Barátság, Ismerkedés és hasonló kategóriákkal.
Mert ez nem beszélgetõ oldal. Arra ott a chat.hu.
Törölték, felhasználó nem tudja törölni a saját kérdését. És azért mert ez nem se nem egy társkeresõ, se nem egy chat oldal.
Gondolom törölték, valószínû, mert a moderátorok szerint nem tartozott a témához a kérdés. Bár ez eléggé a moderátorok szemléletén múlik...
A kérdező hozzászólása: Világos, bár nem értem mi a probléma az ilyen "kérdésekkel", hiszen aki akar megnézi aki nem az nem.
A kérdező hozzászólása: Valóbban lehetne ilyesmi is , végül is az oldal lényege nem az lenne h olyasmirõl is tudj kérdezni, beszélni amirõl máshol nem igazán lehet ?

S. O. S. kutyám megevett az előbb egy maroknyi patkánymérget, tej jó rá?

vagy valami

Legjobb válasz: http://allatorvos.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1107941

nem nem jó! ez a tejes dolog egy hülyeség! hánytasd meg de gyorsan!
dugj le vmit a torkán, akkor hányni fog!
Azonnal állatorvoshoz kell vinni, mert különben holnap már nem fognak tudni segíteni rajta.
Az elsõ válaszadó jól írja: azonnal állatorvos, aki K-vitamin injekcióval ill. hánytatással/aktív szenes gyomormosással tud segíteni rajta... holnap már késõ lesz.
Mi lett a kutyussal??
A kérdező hozzászólása: még este kapott injekciót, még ma is kap, teljesen jól van , remélem így is marad :S a tejet azért akartam, hogy addig is amíg nem kap injekciót hátha segít vmit..
szegény kutyus! jobbulást neki! örülünk hogy sikerült megmenteni :)
A kérdező hozzászólása: Köszii :) )

Hi! Az előbb egy fura dolog történt velem. Mintha a pulzusom lecsökkent volna nagyon. Mert szédülést éreztem. És nagyon megijedtem. Mitől lehetet ez?

Legjobb válasz: Tehát megszédültél, és ezért hiszed, hogy alacsony volt a pulzusod, vagy meg is nézted, és tényleg alacsony volt? Mi váltotta ki? Mit csináltál közvetlenül elõtte?

Tehát megszédültél, és ezért hiszed, hogy alacsony volt a pulzusod, vagy meg is nézted, és tényleg alacsony volt? Mi váltotta ki? Mit csináltál közvetlenül elõtte?
A kérdező hozzászólása: Hát nemsokkal az elõtt beszedtem egy nebivolol pliva kapszulát magas vérnyomásra. de eddig sose volt ilyen gond. És még most is érzem hogy lassabban dobog:(
A kérdező hozzászólása: Mondjuk mandulagyulladásom is van és mostanában érzek kisebb szurásokat a szív körül. a mandulagyulladásra carum duo gyulladás csökkentõ kapszulát szedek.
A kérdező hozzászólása: 143/76 és pulzus 77 volt mikor bevettem a gyógyszert. és aztán mikor lement a pulzus nagyon akkor utána nemsokkal megmértem és 70 volt, de szerintem jobban is lement:S
A kérdező hozzászólása: mit tegyek kérem??
Lehetséges, hogy jobban levitte a vérnyomását a gyógyszer, azért érzi lassabbnak a pulzusát, mint amennyit mért. Ha még mindig szédül, esetleg nehézlégzése van, érdemes felhívni az orvosát.
A kérdező hozzászólása: a vérnyomást azt nem vitte le mert 149/80 volt utána pulzus 70-eel

Trójai vírust kaptam, az előbb egy képből mit tegyek?

?vebbben megnéztem egy térképet,jelzett a nod,a karanténba ezek vannak:

Legjobb válasz: Ha karanténba van nem igazán tud mit csinálni... Ha csak nem jön Szkófild barátunk és kiszabadítja a börtönbõl.

Ha karanténba van nem igazán tud mit csinálni... Ha csak nem jön Szkófild barátunk és kiszabadítja a börtönbõl.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Azt értem hogy a karanténban jól érzi magát nem csinál risszat, de amig oda jutott addig mit csinálhatott? Most csináltam egy mûveleti menória ellenõrzést, nem talált semmit.Sima C ellenõrzésnél se.De lehet tényleg gyalú aztán újra telepités lesz.Múltkor is az volt.ÁÁÁÁÁ utálom a trójaiakat.
Ne használj Windows tûzfalat! Nekem az ESS 4.2 tûzfala semmit nem enged a gépre, pentdrive-ról írtotta szorgosan a trójaiakat (máshonnan hoztam haza). Vannak jó ingyenesek is, pl. a Commodó.
Ami bent van a karanténban, azt hagyd is ott! Onnan semmi kárt nem tud okozni, ne nyúlj hozzá. Egyébként akármiben (képben is) lehet trójai faló. Egyébként ha ez a NOD crack, akkor nem túlzottan megbízható a védelem.
hath...szerintem ujra kell telepiteni a pogramot es tolcs le egy virusirtot na mi is igy csinaltuk!:D
A kérdező hozzászólása: ujra futattom az ellenõrzést, hátha talál még párat.bár nem örülnék neki.
A kérdező hozzászólása: na most h lefutott a virus ellenõrzés lett nmégegy a karanténban.Módusult Win3..IRCBot trójai, ez is karanténba került most de eddig nem volt ott.Kirta a nod h egy fertõzött, fálj egy megtisztitott, ez most jot jelent h megtisztitotta?
A kérdező hozzászólása: Csak azt nem értem h elvileg képben nem is lehet vírus, erre ebbe a nyomorult vasuti térképben ott volt.
A kérdező hozzászólása: okéé, kösszi most elenõrzöm épp a C-t egy kártevõt észlelt , a karanténban már nem árthat értem ha csak nem David Copperfild, de amig a karanténba jutott, addig mit csinálhatott?Volt már egyszer ilyen és akkor a bios rendzserbe is belemászott.:S Újra telepités nem kell?
Futtasd le úgy a vírusirtót, hogy 1. kikapcsolod a Rendszer-visszaállítást, 2. újrainditod a gépet, 3. amíg fekete a monitor, F8, Csökkentett mód, 4.virusírtó lefuttattása 5. Rendszer-visszaállítás visszakapcsolása.

Holnap nem kellene megjönni, de az előbb egy kiskörömnyi krémes folyást fedeztem fel a bugyimon! Szerintetek mit jelent?

Azt olvastam,hogyha vmilyen folyásod van mensi el?tt,akkor nem vagy terhes.Akkor ezekszerint ez a hónap is sikertelen nekünk? :( Éjjel a kisfiam "ráfeküdt" a cicimre,nagyon fájt,amire fel is keltem... Szurkál a cicim,bár ez lehet a mensi el?jele is,de jó lenne ha nem...

Legjobb válasz: Honnan a fenébõl tudjuk? Várd meg a holnapot, ha megjön akkor megvan a válasz, ha kimarad, pár nap és tesztelhetsz. Úgysem kapsz 100%-ban kielégítõ választ.

Honnan a fenébõl tudjuk? Várd meg a holnapot, ha megjön akkor megvan a válasz, ha kimarad, pár nap és tesztelhetsz. Úgysem kapsz 100%-ban kielégítõ választ.
21:16-os vagyok. Én is gratulálok!!!Kellemes baba várást és könnyû szülést kívánok. Ja és ami a legfontosabb egészséget!:D
Jíháááááá:) ) mondtam én , hogy a folyásra nincs mit adni, mindenkinek más:) ) és nagyon nagyon örülök, hogy pozit teszteltél:) ) Gratulálok:) )))
A kérdező hozzászólása: Ne haragudjatok, teljes extázisban vagyok!! Igen, csináltam délelõtt, és nagyon erõs POZITÍV lett!!!!! :) Köszi, h visszanéztél!
11-e van!!! Csináltál tesztet?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Ciklus.hun vezetem a mensimet, meg egyéb adatokat, aszerint 11-én kellene nem megjönnie, szóval tévedtem, nem 9-én, hanem 11-én nemvárom!Bocsi! Majd megírom mindenképp, h hogyan alakultam.... :)
Még annyit, hogy én csinálnék egy tesztet a helyedbe ha nem jött meg..majd írd meg mi van veled.
Na akkor ezzel nem jutottunk elõrébb..végül is annyi példa van rá, hogy van akinek krémes elõtte van akinek száraz van akinek vizes és mégis baba van..ideje lenne szerintem elkezdeni mérni és vezetni a hõdet a ciklus.hu-n ha teheted ..kicsit talán segítene..én is azt hittem mindig, hogy nekem pém a 14.nap környékén van..úgy is idõzítettünk sokszor..nemrég kezdtem el hõmérõzni és dokival nézetni uh-n van e pém..és igen van..csak épp a tízedik vagy tizenegyeddik napom kb..pedig a nyálka nem ezt mutatta..de már a hõgörbébõl láttam, hogy korábban van..neked is megérne egy próbát talán több szerencsével járnátok.
A kérdező hozzászólása: Nem hõmérõzök, nem iszok teákat, nem szedek semmit, csak reménykedek állandóan.... :( Elmúlt két hónapban figyelgettem a folyásokat, például az elõzõ mensim elõtt teljesen száraz voltam, már reménykedtem is, aztán két nappal elõbb megjött, szárazságban!Holnap kellene nem megjönnie, semmi folyásom nem volt idáig, fürcsi elõtt vettem észre egy kis krémest, de nem fehér volt, hanem olyan barackos.... kevéske, körülötte vizes... :(
Szia..nekem például soha nincs mensi elõtt krémes folyásom csak vizes olyan mintha bepisiltem volna minidg..pedig nem..ha neked ezelõtti mensik elõtt nem ilyen szokott lenni akkor nyugodtan reménykedj hátha..kívánom neked, hogy úgy legyen ahogyan szeretnéd:) )
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! Köszi, remélem lassan leszáll hozzánk is a kistesót hozó gólya! :) Viszont görcsölget a hasam, huha ez nem jelent jót... :(
Szia! Nekem a terhességeknél a nem várt mensi elõtt olyan folyásom volt mint a tejföl! Nem tudtam mi lehet a baj, mindig mentem nõgyógyászhoz hogy valami fertõzésem van, megvizsgált és nevetve mondta hogy ezt a fertõzést terhességnek fogják hívni:) , ugyanis érezte hogy meg van nagyobbodva a méhem! És igaza lett mindannyiszor:) Kívánok neked is ilyen fertõzést:) :) :) !!!
A testápoló szerû folyás utalhat terhességre de ez nem mindenkinél van így!Nekem minden mesnsi elõtt volt ilyen folyásom és soha nem voltam terhes pedig nem védekezünk már 4 éve! Szóval Holnap tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Rájöttem, h meg kell várnom h mi lesz, csak kíváncsi lettem volna a véleményetekre, hogy kinek volt ilyen, vagy kinek nem, és mi lett belõle. Ha nem vagy jó kedvedben, inkább ne írj...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, még mindig alig hiszem.Jól vagyok, de enni nem kívánok.Remélem nem lesz baj.... Inni viszont sokat iszok! Mindenkinek mielõbbi pozi tesztet, boldog babavárás, és örömteli terhességet kívánok!

Kos a horoszkópom és az előbb egy horoszkópos oldalon az jött ki, hogy nyilas az aszcendensem! A horoszkópom és az aszcendens jellemzőm szinte mindenben eltér! Hogy lehet ezt értelmezni?

Legjobb válasz: A Kos-nyilas jegyek nem térnek el nagyban egymástól: optimisták, lazák, imádják a bulikat, a függetlenségükhöz ragaszkodnak, hirtelen haragúak, tüzesek, hirtelen lesznek szerelmesek, de gyorsan ki is ábrándulnak. Szeretnek kaladozni, utazni, világot látni. A kos uralkodó, a nyilas nem annyira. Mindkettõ Tûz jegy, akikkel ne jöjj össze: Rák, Bak, szûz.

A Kos-nyilas jegyek nem térnek el nagyban egymástól: optimisták, lazák, imádják a bulikat, a függetlenségükhöz ragaszkodnak, hirtelen haragúak, tüzesek, hirtelen lesznek szerelmesek, de gyorsan ki is ábrándulnak. Szeretnek kaladozni, utazni, világot látni. A kos uralkodó, a nyilas nem annyira. Mindkettõ Tûz jegy, akikkel ne jöjj össze: Rák, Bak, szûz.
én is kos és nyilas vok :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Utolsó: hanyadikán születtél?

Mi lehet ez? Ugye nem a nyákdugó? 18 hetes 4 napos vagyok. Ma nagyon kevés nyúlósabb folyásom volt 2szer de csak a wcpapíron és az előbb egy fehér (nem sárgás) 1 forintosnyi nyúlósabb.

Ma voltam uh-n és minden rendben volt, méhszáj is zárt. Ugye nem a nyákdugó???? Az milyen lenne?

Legjobb válasz: Szia.Ha az UHn minden rendben volt, ne aggódj. A nyákdugó véres, nem is biztos h nyúlós, nekem legalábbis kis vérzés után elfolyt a magzatvizem, nyúlós dolog sehol. De ha nyúlós, akkor is picit véres. Nyugodj meg, boldog babavárást:) 6,5hós baba anyukája

Szia.Ha az UHn minden rendben volt, ne aggódj. A nyákdugó véres, nem is biztos h nyúlós, nekem legalábbis kis vérzés után elfolyt a magzatvizem, nyúlós dolog sehol. De ha nyúlós, akkor is picit véres. Nyugodj meg, boldog babavárást:) 6, 5hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, holnap megyek dokihoz, mondom majd neki. Remélem nem az, csak valami folyás. Kicsit aggódom.
mind két szülésem ugy kezdödött az olyan mintha bepisiltél volna viz szerü anyag
A kérdező hozzászólása: Ma voltam orvosnál, minden ok, méhszáj zárt. Nem tudom mi lehetett.

Ez a 20. napom. Az előbb egy piros pötty volt a bugyimon. Lehet beágyazodás?

már annyira szeretnénk babát. clostit szedtem lett is peteérésem.- a 16.napon onnan tudom hogy a 16 napon volt a peteérés mert a doki is mondta hogy a 16 napon lesz és pont a 16 napon volt a nyálkám is és a h?m is felment. érzek szurkálásokat is. de nemértem hogy hogy lehet a beágyazódás az 5 napon? a dokim aztmondta hogy kicsit vékonyabbnak látta a 12.napon a méhynálkahártyámat de ett?l függetlenül még öszejöhet a baba. nemtudom hogy most hová tegyem ezt az egészet. 2 napja érzékeny a mellbimbom is. gondolkoztam hogy beképzelem e . de hát a vércsepet csak nemképzelem be. mert láttam. de nemvolt sok még egy cseppnek sem mondhato. csak egy kis pöttynek de azota semmi. 2 napja van fehér folyásom is . a höm 36,9.

Legjobb válasz: hát ha így lenne, akkor nekem is már ma lenne beágyazódásom....mert én is 4 nappal vagyok a pé után!!4Nagyon drukkolok!!4Remélem azért volt ott az a pötty, mert furakodik a kicsibabód:))))

hát ha így lenne, akkor nekem is már ma lenne beágyazódásom....mert én is 4 nappal vagyok a pé után!!4Nagyon drukkolok!!4Remélem azért volt ott az a pötty, mert furakodik a kicsibabód:) )))
A kérdező hozzászólása: köszike neked a választ. van kedved levelezni?
a babatervezok.otthona.net oldalon van egy ilyen kép (piros pötty) és azt ott a beágyazódásnak írják. Szerintem nézd meg.
A kérdező hozzászólása: szia de nemvideo ugye? mert nekem az nemjön be. és hol találom azt?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!