Találatok a következő kifejezésre: Az előbb az ágyra a (5 db)

S. O. S Az elobb elajultam, leestem az agyra de megroppant a derekam. Alig birom megemelni a labam, mozdulni se birok. Mit tegyek? Felek nagyon .

koszonom elore is a segitseget.

Legjobb válasz: Én ebben az esetben várnék egy kicsit, hátha enyhül, de ha nem segítséget kérnek, másik szobából, vagy telefonon, esetleg ha nagyon súlyos mentõt hívnék ha nincs más segítség lehetõség

Én ebben az esetben várnék egy kicsit, hátha enyhül, de ha nem segítséget kérnek, másik szobából, vagy telefonon, esetleg ha nagyon súlyos mentõt hívnék ha nincs más segítség lehetõség

Az előbb letettem az ágyra a babámat ültetve és 4-5 percig felborulás nélkül ült és játszott egy elé tett játékkal. Ez már ülésnek számít?

Még soha nem ültettem így le önállóan, ezért vagyok így meglepve. 7 hónapos.

Legjobb válasz: Igen, ez már ülés! Gratulálok a nagy babádnak! :)

Igen, ez már ülés! Gratulálok a nagy babádnak! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:-))))))
A kérdező hozzászólása: nem minden nap :D csak néha-néha.
ebbõl sokminden nem derül ki...lehet az eliserés jele is, de ha mindennapos a szõnyeg és ágynyalás utalhat pszichés gondokra is, mozgáshiányra, stresszre
az én kutyém akkor szokott mindent nyalni, ha hányingere van


Ez a baba lett volna? Az előbb feküdtem az ágyon, és pici bökést éreztem a hasamban! Odanéztem, és látható is volt! De ez csak egy volt!

tegnap este ugyan ezt éreztem,csak akkor nem láttam! nekem nem volt eddig semmi jele a babmozgásnak! a baba volt,vagy csak az ideg ugrált?

Legjobb válasz: Biztosan Õ volt!Jó érzés,ugye?Mostmár minden nap várhatod a mocorgást!Boldog babavárást! :)

Biztosan Õ volt!Jó érzés, ugye?Mostmár minden nap várhatod a mocorgást!Boldog babavárást! :)
Ilyenkor kell már érezgetni a babamozgást ha elsõ babát várod.Nekem úgy van hogy bök egyet, aztán hiába figyelem, semmi.Szerintem játszik velem.:-)Biztos hogy a te babád mozdult meg.Lehet mostantól mindig érezni fogod. szintén 19 heteske
Tuti, hogy a baba volt! Még 1-2 hét és folyamatosan napi szinten fogod érezni, egyre erõsebben! 32 hetes mam.
Ez a baba volt! :) Néha látszik egy-egy pillanatra, aztán napokig csak érzed, de nem látod. Aztán erõsödnek majd a rúgások is, egyre gyakrabban érzed majd, egyre intenzívebb lesz, és látványosabb. Csoda klassz élmények ezek! :) )

A Farmerama játékban az ágyúk közül, melyik volt előbb? A Tortaágyú vagy a Hóágyú?

a farmerama-ban vannnak azok az ágyúk és nem tom melyik volt el?bb. Ti tudjátok?

Legjobb válasz: XD Rájöttem, hogy a hóágyú volt elõbb mert a tortás event 2011. 02.-ben volt, a téli event meg 2010.12.-ben.

A kérdező hozzászólása: XD Rájöttem, hogy a hóágyú volt elõbb mert a tortás event 2011. 02.-ben volt, a téli event meg 2010.12.-ben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!