Találatok a következő kifejezésre: Az előbb az (1342 db)

Összevesztem a barátnőmmel és megakarnám vele beszélni vele telefonon de az előbb az enyém lefagyott és nem lehet bekapcsolni valaki nemtudna függetlenítő kódot?

Nagyon fontos lenne

Legjobb válasz: Ha lefagyott és nem lehet bekapcsolni, vedd ki az aksit fél percre, tedd vissza és próbáld meg bekapcsolni újra. Olyan kód nincs, hogy beírod egy bármilyen telefonban és független lesz ....

Ha lefagyott és nem lehet bekapcsolni, vedd ki az aksit fél percre, tedd vissza és próbáld meg bekapcsolni újra. Olyan kód nincs, hogy beírod egy bármilyen telefonban és független lesz ....
Vedd ki az akksit, es ejjelre hagyd a telefont pihenni, es tedd te is ezt. Aludj ra egyet, es reggel beszeljetek meg!
Szép mese is lehetne egy függetlenítõ kód megszerzéséhez...
Na igen, ez a sztori annyira sántít, mint maga Dr. House. Nézzük a technikai részleteket: Ha lefagyott, és nem tudod mûködésre bírni, akkor a függetlenítõ kódot hol tudnád beírni? Megsúgod neki? XD Ha lefagy, majd fizikailag megszünteted az áramellátást (kiveszed az aksit), utána ugyanúgy mûködnie kéne. Ha mégsem, az már hardveres probléma. A dolog érzelmi része: léteznek más kommunikációs csatornák is. Facebook, bzzs.me - ahonnan tudsz smst küldeni, de tudod, vezetékes telefonról is ugyanúgy fel tudod õt hívni. Vagy vészesetben csak van fülke a közelben. Persze, órákig onnan nem fogsz telefonálni, de pár mondatban megnyugtatni meg bocsánatot kérni onnan is lehet. Ennyire meg azért ne nézz ostobának minket!
vedd a jeleket: nem véletlen, hogy igy alakult, azt mondja neked a sors: aludj rá egyet és holnap tiszta fejjel, átgondoltan beszéld meg vele! ez egy baráti jó tanács!
A kérdező hozzászólása: de nemmûködik a piros gombja amivel belehetne kapcsolni ezelõtt se mûködött csak most lefagyott és kampec
Gondolom a kód azért kell neki, mert másik telefonba kéne tenni a kártyát valami okból és a másik telefon az függõ.
Gyenge próbálkozás. A függetlenítõ kódról kérdezd meg a helyi hackeredet vagy orgazdádat, a barátnõdet meg hívd fel vezetékes telefonon, Frászbúkon, Skype-on, stb. stb. stb. stb.
sors, függetlenítõ kód...

A kutyam a napon fekszik, az elobb az ajtohoz hivtam, odajott hozzam majd megint kifekudt a napra?

Altalaban nem birja a meleget,az arnyekban.pihen ilyenkor. Most megis napozik, valami baja lenne??

Legjobb válasz: Az is baj ha élvezi a napsütést?!

Az is baj ha élvezi a napsütést?!
annyit illene tudni, hogy az állatok nem csinálnak olyat ami nekik rossz. ösztönbõl élõ lények, tehát nem teszik tönkre magukat.
A kérdező hozzászólása: Egyaltalan nem baj, csak felek, nehogy beteg legyen es ezert legyen kint a napon.
Néha kell egy kis változás! Én a nyuszimmal tegnap olimpiát néztem (valami torna volt) aztán meg 1, 5 méter magasról leugrott. Azt sem szokta.
17:00 Én ezzel vitatkoznék. Ha pl. ki akarnak szabadulni valahonnan, akkor képesek teljesen összetörni magukat, csak szabaduljanak már... De egyébként egyetértek veled. Szerintem nincs baja, kérdezõ. Nálunk a macskák is kinyújtott nyelvvel vannak, és nagyon melegük van, olykor mégis kifekszenek a napra. A kutyák is szoktak "napozni" idõnként. Sõt még oda is ment hozzád, ha beteg lenne, nem tettem volna. Legyen elõtte friss, nem meleg víz.
az elõbb kinyitottam az ablakot, és a napsugarak kb 1 négyzetméterre vetõdtek a parkettára, erõsen.. a kutyám odabattyogott, és aláfeküdt :D tuti élvezik a napsütést, ha rosszul lesz, elmegy árnyékba.
Azért azzal vitatkoznék, hogy az állat nem csinál magának olyat, ami neki rossz. Amikor az én spánielem már öreg volt ( 14-15 éves), mindig elaludt a napon. Nagyon kellett rá figyelni, hogy eleget igyon, és felébresszem, mikor már nagyon átforrósodott, esetleg átvigyem árnyékba. Ha nem figyeltem volna erre az utolsó években, nem élt volna 15 évig! Valamint a fokozott napozás, meleg igény betegséget is jelenthet, mivel a beteg kutya keresi a meleget, a napfényt. Ennek ellenére valószínû, hogy a kérdezõ kutyája csak egy kis D vitamint szeretett volna szerezni :) ).
Ne aggódj. Az én kutyám is mostanában kifekszik a napra. Ha melege lesz akkor majd el jön onnan. Hagyd nyugottann had feküdjön ott ahol neki tetszik. Õ tudja, hogy neki mi a jó.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat!

Mi volt az elöbb az a dal, amit a Krisztián kért az Édenhotelben?

Legjobb válasz: április 18.ai (szerda) adás

A kérdező hozzászólása: április 18.ai (szerda) adás
ez volt az Chris René száma http://www.youtube.com/watch?v=SyBXi9S1CJc
A kérdező hozzászólása: köszönöm!
szívesen nyomsz nekem egy pozitív kezet? :)


Mi volt a zene, amikor az előbb az Attila a Valóvilágban a Kinga képnél beszélt a nyugiszobában?

Sajnálom, csak ilyen leírást tudok adni. :/

Legjobb válasz: Én is ezt keresem ha megvan íj üzit légyszi :)

Én is ezt keresem ha megvan íj üzit légyszi :)
A kérdező hozzászólása: jajj hát atyaég!! tényleg! köszönöm! :)

Gyomorrontásos tüneteim vannak, émelygek, és az előbb az ájulás kerülgetett. Lehet, hogy terhes vagyok? Néhány napja késik.

A kislányomnál nem ilyen tüneteim voltak. Csak az émelygés stimmel.

Legjobb válasz: Szia, igen lehet:) tesztet nem csinálsz?Annyit megér, hogy megtudd.

Szia, igen lehet:) tesztet nem csinálsz?Annyit megér, hogy megtudd.
A kérdező hozzászólása: De, már én is gondoltam rá. Csak jelen pillanatban nem vagyok olyan állapotban, hogy elmenjek itthonról. Majd anyukám hoz egyet ma. A férjem dolgozik, és mit sem sejt. Mert erre csak ma gondoltam elõször. Tegnap még azt hittük, hogy gyomorrontás. Sajnos szalad a lakás, de tök szarul vagyok, hogy bármit csináljak.
majd írd meg mi lett az eredmény
Értem, ne aggódj a takarítás megvár, pihenj le !!!!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm! Persze, majd megírom.
Majd írd meg az eredményt.Én is szédültem és párszor el is ájultam terhesen!Drukkolok!TUdod két terhesség sem egyforma:) E.
Na, csináltál tesztet?
A kérdező hozzászólása: Csináltam reggel tesztet - és negatív lett. Most azóta jól vagyok, de kicsit aggaszt, hogy akkor mi lehetett a bajom... Ugyanakkor meg is könnyebbültem, mert az orvosom azt mondta, hogy a császár miatt legyen legalább 2 és fél év a két szülés között, így pedig csak 2 lett volna, és az elsõ terhességem vége kissé komplikált volt. Még nem állok készen egy újabb másállapotra. Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat!

Miért ment ki a divatból az előbb az esküvő/házasság, utána gyerek sorrend?

Sok ismerősömnél tapasztalom, hogy járnak, aztán jön a gyerek, vagy megházasodnak ezért vagy nem, de semmiképpen sem azt, hogy közösen eltervezik a jövőjüket: eldöntik közösen hogy összeházasodnak, aztán ha ez megvolt, eldöntik közösen hogy jöhet a gyerek. Manapság olyan felelőtlenül vállalnak gyereket, aztán 1-2 év múlva vége is, mert a szerelem lecseng 1-3 éven belül.. Természetesen minden tiszteletem aki másképp csinálja. Ja és szerintem nem kifogás a " ha arra várnék mikor élek jómódban sose lenne gyerekem", meg "ettől csak erősebb lesz egy kapcsolat". Illetve egyes nők miért nem gondolnak arra, ha csak ők tervezték a gyereket, akkor a férfi nem fog bele 100%-ot adni, mert átverték, és ő csak később szeretett volna gyereket. Erre pedig a "húzott volna gumit" nem megoldás, mert nagyon sok nő szed tablettát, közben megígérve hogy betartja hogy szól ha nem védene rendesen mert pl hányt, hasmenése volt, antibiotikumot szedett... A másik meg hogy hova fog vezetni, hogy szinte csak széthullott családokat látni?

Legjobb válasz: Mi közösen terveztük a jövõnket: - összeköltözés (vettem egy lakást konkrétan) - kutya - autó (közösen vettük) - gyermek (egyértelmû szerintem) - házasság (család 'noszogatására', nekünk bejegyzett élettársi kapcsolat is megfelelt) Egyébként azért nem vártam arra, hogy elõbb házasodjunk etc, mert alapból nem 'csábított' soha az IGEN. Én papír nélkül is ugyan úgy szerettem a párom, mint most papírral. Nem igazán változott semmi sem mióta 16ezer+ áfáért hûséget fogadtam neki egy vadidegen elõtt. Nekem fontosabb volt egy saját ház megvétele (gondolom nem kell részletezni, hogy miért), mint az, hogy 2-3 milliót kifizessek az esküvõmért. Sajnos nálunk az nem megoldás, hogy 2 tanú + mi .. szeretnek a rokonok, ismerõsök megsértõdni az ilyeneken! A mi kapcsolatunk nem ettõl lett erõsebb, hanem a lányunktól és a kutyánktól. Nem hinném, hogy a miénk (mikor még nem voltunk házasok) széthullott család lett volna.. Én értelek, de azért ez az általánosítás kicsit érdekes.

Mi közösen terveztük a jövõnket: - összeköltözés (vettem egy lakást konkrétan) - kutya - autó (közösen vettük) - gyermek (egyértelmû szerintem) - házasság (család 'noszogatására', nekünk bejegyzett élettársi kapcsolat is megfelelt) Egyébként azért nem vártam arra, hogy elõbb házasodjunk etc, mert alapból nem 'csábított' soha az IGEN. Én papír nélkül is ugyan úgy szerettem a párom, mint most papírral. Nem igazán változott semmi sem mióta 16ezer+ áfáért hûséget fogadtam neki egy vadidegen elõtt. Nekem fontosabb volt egy saját ház megvétele (gondolom nem kell részletezni, hogy miért), mint az, hogy 2-3 milliót kifizessek az esküvõmért. Sajnos nálunk az nem megoldás, hogy 2 tanú + mi .. szeretnek a rokonok, ismerõsök megsértõdni az ilyeneken! A mi kapcsolatunk nem ettõl lett erõsebb, hanem a lányunktól és a kutyánktól. Nem hinném, hogy a miénk (mikor még nem voltunk házasok) széthullott család lett volna.. Én értelek, de azért ez az általánosítás kicsit érdekes.
én is annak a híve vagyok, amit te mondasz, viszont a "ha arra várnék" nálunk a lakásnál van. Szerintem kis esküvõt is lehet rendezni. viszont úgy gondolom, hogy sokaknak így jó, nem akarnak házasodni, és õk is lehetnek boldogok esküvõ nélkül is. mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy hogyan szeretne családot.
Sokan egyáltalán nem is akarnak házasodni, ami egyébként a kapcsolatot nem befolyásolja. A saját szüleim például húsz éve házasodtak össze, amikor én már nem is voltam olyan kicsi, éspedig azért, mert anyukám újra gyereket várt, és nálam olyan macerás volt az apaság igazolása, hogy mivel úgysem számít a papír, inkább összeházasodtak. Akkor ez ritkaság volt még. Ma már egyre általánosabb. Én nem vagyok meggyõzõdve arról, hogy rosszabb. Csak más. Régen legalább annyi felelõtlen házasság volt, mint most, csak nem látszott, mert nem váltak eel, nehogy megszólják õket. Az jobb lenne?
Nem tudom, de egy cikkben olvastam, hogy (próbálom idézni): "nincs annál szebb, mint mikor a boldog menyasszony nagy pocakkal áll az oltár elé" Na, ezen és annyira berágtam, hogy még a szerkesztõségbe is írtam levelet! :) Nem arról van szó, hogy megvetem az ilyesmit, na de azért ne akarják már a természetes állapotokat kiforgatni. Mert igenis, van annál szebb. Sokkal szebb. 24/n
Nekünk eszünkbe se jutott az esküvõ. Sosem beszéltünk róla. Együtt jártunk, összeköltöztünk, lett gyerkõc, de ezt most halálosan komolyan mondom, h nem gondolkodtunk esküvõn. Aztán jött egy tragédia, haláleset, és egyszerre jutott eszünkbe az esküvõ, nem is tudjuk megmagyarázni, h miért. Azóta az esküvõ is megvolt, és most kezdjük ugratni egymást, h na, elveszel? Vagy õ kérdezi, h hozzá mennék-e, ha nem lennék házas:) )) Mi mindent fordítva csináltunk amúgy is:)
Most a nõk le fognak pontozni, de én így látom: a férfiaknak egyre kevésbé van kedvük házasodni, hiszen mindent megkapnak a nõktõl esküvõ nélkül is. Majd a nõ gondol egyet, elkezdi erõltetni a gyerektémát, a férfi kelletlenül belemegy és 5 éven belül nincsenek együtt, mert a pasinak csak púp a hátán az egész...
Elõször is mi megterveztünk mindent szépen elõre és nekiálltunk megvalósítani. Közeljövõben eljegyzés, ház, esküvõ, gyerek minden. De mindenkinek természetesen önálló döntése hogy hogyan alakítja az életét. Te nem szólhatod le ha mondjuk mások "fordítva" csinálják, mert mindenkinek szíve joga úgy élni az életét ahogy akarja. Sokaknak már nem jelent annyit a házasság. Ez nem divat kérdése, de minden változik. A megélhetés, a munkavállalás, a családalapítás már nem úgy megy mint régen.
Hát hogy a széthullott családoknak mi az eredménye, arról elég csak megnézni a híradót. A kérdésedre válaszolva. Én így szeretném ebben a sorrendben, ahogy szerinted már nem divat. Tehát csak házasság után tudom elképzelni, hogy gyereket szüljek. Csakhogy még nem igazán találtam olyan férfit, aki hajlandó lett volna egy nõ mellett elkötelezõdni, olyat aki nem a VV-n szocializálódott.
Lám, máris lenullázták a válaszom. Tudtam, hogy így lesz, mert az igazság fáj. Nézz körül, mennyi nõ panaszkodik, hogy kisgyerekkel elhagyta a "párja" mert férje nincs, mégis, ha kimondod az igazat, akkor rápusztulnak a piros gombra... szánalmas.
Egy családot nem a házasság tart össze!Szerintem semmi köze a házassághoz a boldog családnak sõt!!!
Egyrészt a kérdésedben azt nem értem, hogy a közös jövõtervezésnek miért alapfeltétele a házasság? És egyáltalán hogy kell közösen jövõt tervezni? Ebben én tuti analfabéta vagyok. Mi közel 6 éve élünk együtt, elõtte 2 évig "jártunk" most terhes vagyok, de eszem ágában sincs pusztán ezért hozzámenni, és azt hiszem õ sem ezért venne vagy nem venne el. Nagy vagyonunk nincs, albérletben lakunk, de teljes az egyetértés és most úgy érzem közös úton haladunk. Még ide keverhetném a szerelmet is, de akkor nem lennék tárgyilagos. Fogalmam sincs, mi lesz velünk 1 év múlva, de azt gondolom, erre akkor sem lenne biztos válasz, ha házasok lennénk és "összekötne" minket pluszban egy lakáshitel. A gyereket mindketten akartuk és nem érzem magunkat felelõtlennek, csak mert mondjuk nem 80 e forintot fizetünk ki havonta hitelre, hanem 40 ezret albérletre. Egyáltalán hol a határ a felelõsség és felelõtlenség között?
1. Azt gondolom, hogy az ember soha semmiben nem lehet biztos, így abban sem, hogy egy év múlva hol lesz a párja, vagy hol tart a párkapcsolatuk. Persze, tervek mindig vannak, dehát ember tervez... 2. A lakáshitelt csak példaként említettem, mert láttam, hogy sokaknál mennyire fontos, hogy legyen egy ingatlanuk és szerintem kevesen tehetik meg, hogy ehhez banki segítséget ne vegyenek igénybe, lehet rossz kapcsolás volt részemrõl. 3. A hitel törlesztés végét lehet én már nem élném meg (30 éves vagyok most, mire lenne egy saját tulajdonú ingatlanom 60 lennék.) 4. Azt nem értem honnan vetted, hogy hencegek az albérlettel. Ez nem igaz, csak jelen saját esetben felelõsségteljesebb döntésnek tartom, mint hitelt venni a nyakamba. 5. Az utolsó, felelõsségre adandó válaszom is nagyjából az elõbbiben írtakhoz és a kérdezõ által kiírt kérdésre vonatkozik: "Manapság olyan felelõtlenül vállalnak gyereket, aztán 1-2 év múlva vége is, mert a szerelem lecseng 1-3 éven belül..." Természetesen ettõl függetlenül mélyen tisztelem az olyan embereket, akik vannak annyira céltudatosak, hogy az életük minden apró részletét megtervezve veszik az akadályokat, én ettõl kicsit habókosabb vagyok, szívesebben improvizálok és soha nem megyek semmilyen probléma elébe. Hát ezért szép az élet, a különbözõségek miatt.
szerintem is csökken a férfiak házasodási kedve és attól teszi függõvé hogy van-e gyerek. Csak a cégünkön belül 3 ilyen megesett nõ állt nagy pocakkal oltár elé. Én vidéki vagyok, nekem ez a mai napig ciki, mi felelõsségteljesen védekeztünk esküvõ elõttig, aztán jött a baba, de ha becsúszott volna, biztos hogy vagy rögtön megejtjük az esküvõt, vagy megvárjuk míg leadom a bébihájat. Ettõl függetlenül legtöbbször nem a papír tartja össze a családokat hanem a kölcsönös elkötelezõdés. Mindhárom fenti nõ házas még. Meg arra is gondoltam h esküvõvel (még szülés elõtt) rögtön az apa nevére kerül majd a gyerek, egy macerával kevesebb, ezért lépnek pocakkal frigyre.
Nálunk eléggé furcsán jött össze a dolog. Decemberben megkérte a férjem a kezemet. Nyáron nekiálltunk megszervezni az esküvõt, jövõ nyárra. Kicsi esküvõt terveztünk, maximum 50 fõst. Nagy családunk van és eléggé szétszórt, a világ minden táján. Ezért kellett egy évvel korábban kitûzni az idõpontot, hogy mindenki tudjon repülõjegyet foglalni, szabadságot kérni, stb. Következõ decemberben teherbe estem, gyógyszer mellett (gyógyszerváltásom volt) és megtartottuk. Hét hónapos terhesen álltam az oltár elé, ráadásul sokan mégsem tudtak eljönni: a nõvérem tüszõs mandulagyulladást kapott, angliában maradt. A keresztanyámék gépe nem indult, Floridában maradtak, a nagyapámnak elõtte két nappal szívmûtétje volt. 30 fõs esküvõ lett végül.
én 21 vagyok, egy hónapja volt az eljegyzésünk, és már többször hallottam vissza, hogy na, biztos terhes vagyok... nem vagyok egyébként. volt aki konkrétan kérdezte, hogy hogy lehet az, hogy "megfordítottuk" (???) a gyerek-esküvõ sorrendet. én meg csak lesek. fura lett a világ.
Én azt veszem észre, manapság 2 szélsõség van: Az alig huszonéves lány, aki beecsap a lesóba, gyerek, házasság, miegyéb, és a 35 éves "na most megtaláltam az igazit" típusú halálosan szerelmes nõ, aki még vár, mert ki tudja, mi lesz, 40 évesen házasodik, és ott nem lesz gyerek, vagy 45 évesen sír a tévében, egy lombikbébis riportban.
A házassággal kapcsolatos kérdések szinte mindennaposak az oldalon rengeteg pro és kontra érvvel. Abban egyet értek, ami általában felmerül válaszként, hogy egész más volt egy házasság 30 éve, meg most. Nem volt annyi válás, mert szégyen volt. Ez is igaz. Viszont arról sincs adat, hogy hányan mentek férjhez terhesen. De gondolom mivel akkoriban a templomi esküvõ is szerves része volt a dolognak és a nagy pocakú menyasszonyokért nem rajongtak a papok, ezért elõbb házasodtak, mint hogy szemmel látható legyen az ara "más állapota". Szóval gondolom akkor is ugyanennyien házasodtak a megfogant gyerek miatt (talán többen is), csak mivel nem volt elfogadott a tény, hogy valaki 7-8- hónaposan álljon az oltár elé, hamarabb megtették és nem volt "látható jele" a dolognak.
Azért, mert talán a kapcsolat elején abba ringatják magukat, hogy "nem kötelezõdöm el". Minta az csak a házasságot jelentené... Röhej, amikor valakik 8-10 éveket járnak, és utána cuccolnak össze...most az mi?
Lám, engem is lepontoztak. Ezek szerint nagyanyáink voltak a barmok, akik tényleg "lányként" mentek férjhez, és nem terhes nõként...hülyék vagytok. ma 15:10-nek pedig valahol igaza van. Minek vegye el a pasi a nõt, ha úgyis megad neki mindent? Mitõl lesz másabb az életük házasság után? Így még kiskapu is marad, és ha bedobja a törölközõt, akkor el tud menekülni mindenféle herce-hurca nélkül. Lássuk be, hogy valahol igaz.
"Most a nõk le fognak pontozni, de én így látom: a férfiaknak egyre kevésbé van kedvük házasodni, hiszen mindent megkapnak a nõktõl esküvõ nélkül is. Majd a nõ gondol egyet, elkezdi erõltetni a gyerektémát, a férfi kelletlenül belemegy és 5 éven belül nincsenek együtt, mert a pasinak csak púp a hátán az egész..." Igen, ilyen pasi inkább ne szaporodjon! Én mondjuk nem akarok soha gyereket nõ létemre, mert úgysem tudnám eltartani, igazából nincs is kedvem egy pasinak sem csicskázni. De ha mégis megtalálom azt, akivel lehetne tervezni, akkor elõször egy macerák nélküli házasság, aztán talán gyerek, függ az anyagi helyzettõl nagyon és a kapcsolattól is. De inkább jobban örülnék, ha ebbe a világba már nem kellene gyereket szülnöm. Élettársi és egyéb hülye kapcsolatokba szintén nem mennék bele.
Teljesen egyet értek veled, kedves kérdezõ, DE: a dolog azért nem ennyire egyszerû. A párommal így tervezzük a dolgokat, hogy elõször házasság, majd építkezés, végül gyerek. Ez így szép és jó, csakhogy ennek megvalósításához bizony pénz kell. Fontosnak tartjuk, hogy viszonylag fiatalon vállaljunk gyereket, de egyszerûen kivitelezhetetlen. Vagy az lesz, hogy összeházasodunk, és anyáékhoz szülök gyereket, vagy pedig veszünk valami lakást, de akkor meg nem lesz pénz lagzira. Nehéz dolog ez, bár ne kéne megdögölni a munkában, hogy az ember felépítse az életét. Persze tudom, hogy vannak, akiket ha van pénz, ha nincs nem érdekel, hogy mikor jön a baba.
A kérdező hozzászólása: és az hogy "meghallgattam 1-2 számukat"?
Previously you said you like the _____ and I think that's good, too. :) /az elsõ szót nem biztos, hogy jól fordítottam/
You have just said that you like______and i also think it's good.I have already listened to a couple of soundtracks from them.
You just said you liked ..., I think they're good too./ I like them too. I already listened to a few of their songs. A just-hoz irhatsz have said.. have listened-et is, de nekem nem all kezre

Mi lehet az oka ha 3 éves francia buldog kutyusomnak az előbb az egyik hátsó lába mintha begörcsölt volna és elkezdett zihálni meg nem is tudom az egész kutyi olyan fura lett?

A gépnél ült a lábamnál és felakartam emelni,mert majdnem eldöntötte a gépem ekkor kezd?dött az egész.Azt hittem vége szegénynek. Egy csepp pisi is kijött bel?le. Az biztos hogy az egyik lába merev volt sajnos egy pár percig. Aztán az ölemben megnyugodott és mintha mi sem történt volna. Nagyon kétségbe vagyok esve! Az állat doki meg nem veszi fel a telefont!

Legjobb válasz: A francia bulldogok tudtommal hajlamosak epilepsziára. Ez kortól független. Lehet, hogy a kutyusod is epilepsziás. Mindenképp vidd el dokihoz. Manapság már gyógyszeres kezeléssel kordában lehet tartani ezt a betegséget. Remélem azonban, hogy nem ez a baj.

A francia bulldogok tudtommal hajlamosak epilepsziára. Ez kortól független. Lehet, hogy a kutyusod is epilepsziás. Mindenképp vidd el dokihoz. Manapság már gyógyszeres kezeléssel kordában lehet tartani ezt a betegséget. Remélem azonban, hogy nem ez a baj.
Ez elég sok minden lehet. Inkább kivizsgálást javasolnék, mert itt max. tippelni tudunk, de a biztosat a doki tudná megmondani. Írok két verziót: fokális epilepszia, vagy egyszerû izomgörcs.
A kérdező hozzászólása: Idáig ilyen soha nem fordult elõ.Max. annyi még hogy pár napja séta közben egyszer -kétszer olyan volt mintha balra húzna az egyik fele...
Mindenképpen vidd el dokihoz. Lehet Epilepsziás! Az én kutyám is az..
Ez epilepszia gyanús nagyon. Ám ezt a balra húzó fejet ne felejtsd el mondani az orvosnak mert agydaganatnál, aminél a kutya tarthatja féloldalasan a fejét, az egyik tünet (és nem maga a betegség) lehet az epilepszia. Mindenképp olyan orvoshoz menjetek akinek van tapasztalata a neurológia és az epilepszia területén. Sok sikert és jobbulást a kutyinak!
A kérdező hozzászólása: Nem a fejét húzza hanem a hátsóját balra. Remélem szimpla izom görcs. Nem lehet hogy véletlenül rosszul fogtam meg?
A leírtak alapján ez több mint egy szimpla izomgörcs... de egyikünk sem állatorvos....
Sajnos nem hangzik valami jól! :( Drukkolok hogy ne legyen gond, de készülj fel azért!

Az előbb olvastam a házi kontra üveges kaják hozzászólásait. Nekem 7, 5hós a kislányom és eszik házit is meg üvegeset is. Aki minden nap főz a babájának az mit főz, hogy változatos is legyen az étel?

Egyébként anyatejes.

Legjobb válasz: én ezt nem is értem... a fiam 1 éves koráig kizárólag üveges kaját kapott. én abban bíztam. a tesóm pl. csak fõz, kruplit eszik 1000-rel, mert hát 1 idõ után véges a paletta, fõleg télen. engem sosem érdekelt, h ki mit szól hozzá... akinek nem tetszett, annak nem tetszett. én így láttam jónak. 14 hónapos a kisfiam, mindent megeszik.

én ezt nem is értem... a fiam 1 éves koráig kizárólag üveges kaját kapott. én abban bíztam. a tesóm pl. csak fõz, kruplit eszik 1000-rel, mert hát 1 idõ után véges a paletta, fõleg télen. engem sosem érdekelt, h ki mit szól hozzá... akinek nem tetszett, annak nem tetszett. én így láttam jónak. 14 hónapos a kisfiam, mindent megeszik.

Az előbb az egyik oldalon azt olvastam, hogy ha a teszt pozitív, akár halványan is, biztos terhességet mutat. Ennek az állításnak mennyire lehet hinni?

Legjobb válasz: Attól függ,h mennyire friss a terhesség. Mondjuk nekem a mensi napján tisztán,és pillanatok alatt megmutatta a terhességet:)Olyat vegyél,ami cseppentõs,azok sem nagyon drágák,sõt.HA kétség maradt benned,tesztelj mégegyszer.

Attól függ, h mennyire friss a terhesség. Mondjuk nekem a mensi napján tisztán, és pillanatok alatt megmutatta a terhességet:) Olyat vegyél, ami cseppentõs, azok sem nagyon drágák, sõt.HA kétség maradt benned, tesztelj mégegyszer.
Naponta pont 5 ilyen kérdés van. Ha pozitív a teszt, akkor terhes vagy. Ez a tesztre is rá van írva. Ahogyan az is, hogy ha halvány, akkor ismételje meg egy hét múlva. Tehát terhes vagy, ott van a pocakban a kis lakó. Gratulálok hozzá! :)
az attól függ hány dpon halvány pozi az a teszt
Nem tudom már melyik teszten olvastam, õskövület volt, de a tájékoztatóban benne volt, hogy ha negatív a teszt, az az egy nem biztos. Felsorolt azt hiszem három gyógyszert, és a rosszindulatú cisztákat, mint HCGt termelõ eseteket, de ezek, ha rendszeresen szûrnek/nem élsz velük kizárhatóak, és így a poz teszt, legyen az halvány, erõs, az terhesség GYANÚJÁT jelzi(szívhangot ha látnak, akkor biztos, hogy megmaradt a terhesség, babád lesz, addig csak gyanúsak vagyunk, az esetleges korai vetélések miatt) Remélem segítet
Nekem is nagyon halvány volt a második csík a teszten(Gabriel), és már 13 hónapos a kisfiam! A halvány csík az pozitív. Gratulálok.
Csatlakozom az elöttem szólóhoz!Én is Gabriel tesztet csináltam, és mindkettõn a második csík halvány lett!A bizonyosság kedvéért voltam dokinál, és akkor már 12hetes voltam!(közben volt pecsételõs mensim amire azt hittem megjött...., de a doki azt mondta hogy normális, "tisztító"mensi!)tehát 90%hogy baba van a dologban:) Gratulálok:) 18 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nem szedek egyáltalán gyógyszert és szerencsére cisztám sincs. Csak azért kérdeztem mert halványat teszteltem és láttam, hogy rajtam kívül sokan mások is, és tünetük is volt/van, de csak azt kapták válaszul hogy ezt még korai lenne megmondani, nem biztos vagy ez lehet más is.Utána õk is leírták hogy egészségesek és nem szorulnak gyógyszeres ellátásra.Azért nagyon szépen köszönöm a válaszokat sokat tanultam belõlük!:) Elég tapasztalatlan vagyok még de majd belejövök. :) És köszönöm a gratulációt! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!