Találatok a következő kifejezésre: Az előbb a párommal, és (17 db)

Mostanában túl hamar élvezek el, előbb mint a párom, és ez számomra elég kínos. Mi több az első (tehát nem a 2. vagy 3. egy adott napon) néha nem tart tovább 10 percnél. Mitévő legyek? Nagyon félek hogy a párom emiatt fog elhagyni. :S 17/F

Legjobb válasz: nemvagy egyedul..de sok apro trukk van..eloszor ujjazd meg.de csak 2 ujjal mert ha tobbel csinalod akkor annyira kitagul h a cerkadat amr nemigen fogja erezni :) jol izgasd fel es akkor egyszerre mehettek el:)

nemvagy egyedul..de sok apro trukk van..eloszor ujjazd meg.de csak 2 ujjal mert ha tobbel csinalod akkor annyira kitagul h a cerkadat amr nemigen fogja erezni :) jol izgasd fel es akkor egyszerre mehettek el:)
Egy átlag sex 3-8 percig tart.Ebben nincs benn az elõjáték .Nem te vagy hibás , a párod lassú, õ igyekezzen .

Szerintetek miért van az, hogy a csúnya lányok előbb találnak párt és nem is akármilyet mint a szebbek?

Legalábbis én ezt tapasztalom. 19 vagyok és els? kapcsolatomban élek. És vannak lányok velem egyid?sek akik nem szépek egyáltalán hiába, hogy a szépség relatív de nekik már annyi volt, hogy meg se tudják számolni. Ja és nem beszélve a hatalmas önbizalomról. Miel?tt bárkiben felmerülne nem vagyok féltékeny csak érdekel mások mit gondolnak err?l. Hülye, idióta, unatkozó válaszadók kíméljenek!

Legjobb válasz: Lehet,hogy olyan a személyiségük,vagy nem keseregnek,hogy nincs barátjuk,hanem keresnek egyet.

Lehet, hogy olyan a személyiségük, vagy nem keseregnek, hogy nincs barátjuk, hanem keresnek egyet.
egyszerü:D bevállalósak semmi más:D
itt egy nagy bölcsesség nektek, remélem értitek: a szép csajok magukkal foglalkoznak(smink, ruha, haj szempilla meg hogy a pasi jól nézzen ki mellette) a kevésbé szépet pedig érdekli az hogy a pasi mit érez gondol stb.
Kedves utolsó! Hidd el a szép csajokat sem mindig a külsõ érdekli csak! Az összhatás, mint minden embert! Ezért utálom, hogyha általánosítanak !!!
Mert kevesebbek az igényeik mint a szépeknek. :)
ez jó kérdés erre én is kiváncsi lennék hogy miért van így 19/L
ez így hülyeség.. én látok szépeket modelleket, ducikat dagikat rondákat is jóképû pasikkal, és fordítva ilyen pasikat ugyanúgy... az ember abból indul ki amit maga körül lát, vagy ami rossz hatással van rá ami nem tetszik neki ami számára negatív arra sokkal jobban felfigyel.
Mert a csúnya csajokhoz bárki oda mer menni leszólítani õket. A szépekhez meg a pasik 90%-a nem megy oda, mert milyen gáz széptõl egy elutasítás, vagy mert azt gondolják, ilyen nõnek úgyis van pasija.
A külsõtõl eltekintve még lehet figyelemfelhívó a kisugárzásuk, ill. menedzselhetik (ti. futtathatják :-) jól magukat. Ha észre tudják vetetni magukat, az már fél siker.
Rosszul mozdultatok! Mással is megesik! A két dolgot nem nagyon tudom, összekapcsolni. A mostani szexet a puffadással!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Hát ki tudja lehet van valami ott!
Baba? Mikor volt meg utoljára?
szia , velem is tortent mar hasonlo nekem is fajt de sajnos nem baba volt nekem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! És neked meddig fáj mert én még most is érzem! Minden jót nektek

Az előbb szeretkeztem a párommal, és most azt vettem észre, hogy kevés pecsételő vérzésem van. Nagyon megijedtem! 12 hetes vagyok, eddig még nem volt ilyen gond. Nem fáj, nem görcsöl a hasam. Nagy a baj? Szerdán megyek orvoshoz, menjek hamarabb?

Legjobb válasz: Igen, menj. Azonnal. A vérzéssel sosem szabad játszani. Nekem kétszer volt eddig a terhességem alatt, a vérzés mindig bajra utal. Lehet semmi komoly, de én akkor is azt gondolom,hogy jobb félni, mint megilyedni, nem? 35 hetes kismama

Igen, menj. Azonnal. A vérzéssel sosem szabad játszani. Nekem kétszer volt eddig a terhességem alatt, a vérzés mindig bajra utal. Lehet semmi komoly, de én akkor is azt gondolom, hogy jobb félni, mint megilyedni, nem? 35 hetes kismama
Nem biztos, hogy baj van, az is lehet, hogy a hüvelyed fala belül egy picit sérült, az okozza a vérzést. Nálam is elõfordult és nem lett baj. Ez persze nem szt jelenti, hogy ne beszélj orvossal, ha nyugtalanít a dolog, érdemes felkeresned, legalább telefonon érdeklõdj.
Szia szerintem nézesd meg magad orvossal.Én is így jártam 2 héttel ezelõtt szeretkezés után rózsaszines folyásom lett, de csak pár percig.Az orvos szerint minden jó a méhszáj zárt, de sajnos ellettem tiltva a szextõl.Holnap menj el az orvosodhoz.Szorítok ne legyen semmi gond!!!!üdv 34 hetes kismama.
szia..én szombaton jártam igy.végig izgultam a hétvégét, a doki megnézett és minden rendben annyit mondott hogy ne hü bele Balázs modjára csináljuk..én meg mondtam neki hogy akkor nem is kéne bedugnia:Dannyira vigyáztunk..és javasolta hogy vegyek sikositot-.mert hiába vagy felizgulva belül a terhességtöl nem vagy elég nedves és könnyebben sérülsz.nem lesz semmi.én elkezdtem neki mondani hogy hát....együtt voltam a párommal, , , egyböl tudta mi van..és mondta hogy még elö is fordulhat.azt mondta ha nagyon sok vér van és nem mulik akkor van gáz..de nekem el is mult.és boldog 8 hetes kismami vagyok..ne izgulj.csak pihenj.ha akarsz irj priviben

A párommal az előző két éjszaka szeretkeztünk. Egy kicsit vadabban a megszokottnál, de nem durván, nem brutálisan. és előbb megjött 8 nappal, lehet ettől? Mert ilyen még nem fordult elő, hogy előbb jött meg.

Szerintetek? egy beállt menstruációs 18 éves lány.

Legjobb válasz: igen lehet ettöl. egyik haerom mesélte hogy eddig 3 nõvel volt és ebböl mindhárom akkor kezdett vérezni amikor épp szexeltek. az elsõ szüz volt azért a másik kettõnek meg akkor jött meg pedig nem akkor kellett volna, égig kérdezett ott mindenkit mitöl lehet. és sokan azt mondták hogy valoszinüleg a szextöl, olyan volt a hatása. nemtudom ezt pontosan hogy mért van biologialig. de a szextöl van szerintem ez biztos. a nem megszokott szextöl tehát álltoztattaok amire aszervezeted reagált is. vagy sokkal erõsebb orgazmusod volt, ilyenek játszanak közre.

igen lehet ettöl. egyik haerom mesélte hogy eddig 3 nõvel volt és ebböl mindhárom akkor kezdett vérezni amikor épp szexeltek. az elsõ szüz volt azért a másik kettõnek meg akkor jött meg pedig nem akkor kellett volna, égig kérdezett ott mindenkit mitöl lehet. és sokan azt mondták hogy valoszinüleg a szextöl, olyan volt a hatása. nemtudom ezt pontosan hogy mért van biologialig. de a szextöl van szerintem ez biztos. a nem megszokott szextöl tehát álltoztattaok amire aszervezeted reagált is. vagy sokkal erõsebb orgazmusod volt, ilyenek játszanak közre.
Simán lehet ettõl... fõleg az alapján, ahogy leírtad :-)
Általában akkor szokott bekavarni a szex, ha már régóta nem, vagy még egyáltalán nem csináltad.
A kérdező hozzászólása: hát az tény, hogy másmilyen orgazmusom volt, nem is egy, hanem 4.... ki is fárasztott. meg a tempo is más volt. meg a párom is hevesebb volt, jobban kiengedte az érzéseit... kicsit be is volt csicsentve, de ez nem volt akadály, mert észnél volt, csak hevesebb volt... ennyi.

Milyen manapság az egyház hozzáállása azokhoz a párokhoz, akik élőbb vállatak gyermeket, és csak ezt követően házasodnának?

Szerintem a gyermekáldás az élet csodája,én képtelen lettem volna ezt esküv?höz kötni.

Legjobb válasz: Ha téged nem érdekel, akkor nyilván az sem érdekel, hogy mások mit gondolnak róla. Én azt mondom, hogy mindenkinek a magánügye, hogy a házasság elõtt vagy után vállal-e gyereket. Tényleg nem ezen múlik. Az egyháznál attól függ, melyikrõl van szó. Általában nem szoktak belekötni, ha eleget fizetsz. Persze arra is volt már példa, hogy egy pap nem adott össze olyan párt, akinek már gyereke volt. De ez egy elég extrém eset... Általában tényleg nem szoktak szólni, maximum a jegyesoktatáson hümmög egy keveset a pap, de ezt ki lehet bírni.

Ha téged nem érdekel, akkor nyilván az sem érdekel, hogy mások mit gondolnak róla. Én azt mondom, hogy mindenkinek a magánügye, hogy a házasság elõtt vagy után vállal-e gyereket. Tényleg nem ezen múlik. Az egyháznál attól függ, melyikrõl van szó. Általában nem szoktak belekötni, ha eleget fizetsz. Persze arra is volt már példa, hogy egy pap nem adott össze olyan párt, akinek már gyereke volt. De ez egy elég extrém eset... Általában tényleg nem szoktak szólni, maximum a jegyesoktatáson hümmög egy keveset a pap, de ezt ki lehet bírni.
Örülnek neki, hogy mégis összeházasodnak.
Lehet, hogy szigorúbb, mint a pedofilok megítélése.
Templomit mi is jövöre szeretnénk, most csak polgári van. És szeptemberben születik a kislányunk. Úgyhogy nagyon remélem, hogy nem kötnek bele. Református vagyok, ez a felekezet nem olyan konzervatív mint a katolikus. Ott nagyobb eséllyel nem kötözködnek...
a katolikus egyház a sátán szolgája, tehát jó pénzért az ördögöt meg lehet fizetni....
mi sem voltunk megesküdve mikor született a kisfiunk.mikor mentünk megbeszélni a keresztelõt, akkor ajánlotta fel az esperes úr hogy ha gondoljuk összead minket a fiunk keresztelõje elött.igy összeházasodtunk akkor.mindig is terveztük hogy lesz esküvõ, csak ugy voltunk vele, hogy mindig másra kellett a pénz, igy halasztódott.mi sem kötöttük az esküvõhöz a gyerekáldást. ma már nem olyan konzervatívak a papok, mint ezelött 20 évvel.a környezetemben van 1-2 pár akiknek van 1 vagy több gyermekük, de nincsenek vagy a gyerek/ek születése után esküdtek meg.szerintem ezzel ma már nemigazán foglalkoznak a vallások, hogy elöbb gyerek aztán esküvõ.
Ha a párod nagykorú, nem is kell ott lennie szülõnek.
Hogy most mennyibe kerül azt nem tudom, de te könnyen megtudhatod.Bementek a lakóhely szerinti önkormányzati irodába, és ott kérhetek infót mindennel kapcsolatban.Idõpontot is kaptok, hogy melyik nap legyen a "polgári" esküvõ.Ha a kedvesed nem akarja, hogy az anyja ott legyen akkor egyszerûen ne hívja meg.Felnõtt ember, és azt hív meg az esküvõjére akit csak akar...
Polgármesteri Hivatalok válogatják, hogy kérnek-e pénzt vagy nem.Bármelyik hivatalhoz ellehet menni, és ott meglehet beszélni az idõpontot.Általában a bejelentéstõl számitva elkell telni egy honapnak és utána lehet egybekelni.
ez most két külön kérdés?
Ideiglenes befogadó bárki lehet aki az alap állattartás szabályait ismeri és betartja. De a szervezet akinél jelentkezel úgy is felméri és elmondja hogy a te körülményeidhez milyen kutyus illik ( mozgásigény, temperamentum, tapasztalat...) És nem, a kutyások nem találnak könnyebben párt. Sõt, személy szerint nekem az a tapasztalatom hogy nehezebb, hisz eleve csökken az esélyesek száma (nem kutyások, allergiások...) ráadásul még kutya szereteten belül is egyezniük kell a tartási/nevelési elveknek (kinti, benti, ágyban alvás, szidás, asztalnál etetés...)
... és hogy jön ide a tanár??? !!! :DDD Kutyások elõbb páran tanárnak készüljenek maguknak? Huuuuuu te aztán tudsz kérdezni...
Pasit.nõt meg úgy tudsz kutyával fogni, hogy ráuszítod a kutyádat!
remélem nem csak azért kell a kutya, hogy felszedj valakit :D
A kérdező hozzászólása: Elõzõ nem nem azért kell kutya. Találnit akartam irni, nem tanárt. elirás a tanár
Lehet kutyával pasit fogni. Az exemet akivel 5 évig voltunk a kutysuliban ismertem meg, utána volt egy szeretõm, õt séta közben. A páromat mondjuk aki mellett végleg lehorgonyoztam nem kutyával találtam, de nagyon szereti õket.
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló: aha igen az hát ja :D
A kérdező hozzászólása: Milyen feltételekkel lehet valaki, ideiglenes befogadó vagy önkéntes? Igaz-e, hogy akinek van kutyája annak lesz valakije?
az idõ teszi.. úgy hívják h esõ! :D
csak pettingtõl, ha nem került sperma a hüvelyedbe, nem lehetsz terhes. viszont nem csak ovulációkor eshetsz teherbe, csak akkor a legnagyobb az esélye. teherbeeshetsz az év 365 napján, ha sperma kerül a hüvelyedbe. de nem tudom ezt miért olyan nehéz felfogni?
És az ovulációd elõtti napokban mi volt? A hímivarsejtek nem csak egy napig életképesek. Ha az ovuláció elõtt közösülsz egy-két, esetleg három nappal, védekezés nélkül, simán lehetsz terhes. Ha az ovuláció elõtt történt ilyesmi, akkor a késés utáni napokban tesztelj. Ha nem ment sperma a hüvelyedbe, akkor meg hülyeség parázni.
Egyébként tudod biztosan mikor ovulálsz? Mert mikor elõbb megjön, abban a hónapban valszeg az is elõbb történik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!