Találatok a következő kifejezésre: Az előbb a (1024 db)

Vidám mikulást a modiknak is!:D! Nagyon tündi-bündi az a piros sapi!:) ))
Még most is ott van -.-"
Nekem rénszarvas van.
Nekem is van
Láttam!:)
Nekem meg egy jó vastag virgács :D egyébként most akartam kitenni a kérdést :)
igen most is ott van, nagyokos...
A kérdező hozzászólása: De az elõbb eltûnt, most meg megint itt van.
Igen. Kivan pucolva a cipõd???
nekem lila puncikkal van tele :O
de tudtam, hogy ezt meg fogja kérdezni valaki. még mindig ott van, töök durvaa:P!
Szerintem nagyon jó fejek, hogy kitették, mindig ott akad meg a szemem, remélem karácsonykor és szilveszterkor is meglepit kapunk :)

Melyik szám szólt az előbb a class fmen?

Legjobb válasz: Hallgasd meg holnap úgyis ismétlik :D Vagy még ma késõbb

Hallgasd meg holnap úgyis ismétlik :D Vagy még ma késõbb
Jamie Woon - Shoulda

Éreztétek az előbb a földrengést? O. O Mióta élek, még nem éreztem, eléggé beijedtem:/

Legjobb válasz: Dejó :D most 5023 darab ilyen kérdés lesz az oldalon :D , kb 2 perce jöttem fel, és már láttam 5 ilyen kérdést :D amúgy nem , itt nem lehetett érezni semmit se SZENTEsEN :D csongrád megyében.

Dejó :D most 5023 darab ilyen kérdés lesz az oldalon :D , kb 2 perce jöttem fel, és már láttam 5 ilyen kérdést :D amúgy nem , itt nem lehetett érezni semmit se SZENTEsEN :D csongrád megyében.
Volt a hírekben :D. Amúgy én nem éreztem, pedig Vas megyei vagyok.
pesten se lehetett
Tatán lehetett. Tatabányán majdnem ledõlt egy szekrény.
Jah Gyõrben volt:)
Feküdtünk az ágyon, én tévéztem az asszony aludt, szó szerint megmozdult alattunk az ágy, mintha valaki rángatná. A feleségem felugrott, és elkezdett velem kiabálni, hogy ha dugni akarok akkor ne úgy keltsem már fel, hogy rázom az ágyat:) )
Siófoki vagyok, lehetett érezni. A földön ültem, és éreztem, hogy kileng alattam a föld. Mondom ez vicc, aztán még egyszer és mozgott a csillár is. Nagyon beparáztam tõle. Barátaim és rokonok is jelezték Gyõrbõl, Fehérvárról, Mórról, Fehérvárcsurgóról, és Siófok melletti kis településekrõl, hogy õk is érezték. 21/N
Lilu2107 örülj neki, nem a legjobb élmény..
Azt elhiszem...De kíváncsi lettem volna rá.Olyan hihetetlen elképzelnem, hogy mozog a föld, a legbiztosabb talaj a lábunk alatt...Érdekes, bár semmiképp nem jó.
Én is éreztem itt fejér megyében! Rohanok be a gyerekekhez, hogy minden rendben van-e? Fiamtól kérdem nem érzett e valami furcsát, hogy remeg alatta a talaj, de azt mondta nem. Én a gép elõtt ültem pont, azt hittem hülye vagyok.. A szék dobott egyet elõre, megmozdult az asztal és rajta a monitor is, még a csillár is belengett.
Oroszlányiak vagyunk, nem volt kellemes élmény itt a 2. Emeleten, pláne, hogy horrort néztünk épp...de primán eltaláltam, hogy itt volt az epicentrum... Fél város kint volt az utcákon, még egy pra múlva is...
Én épp számítógépeztem, és elkezdett remegni alattam a talaj, kapálóztam a lábammal, hogy visszafeszítsem a széket és szídtam a szomszédot, hogy biztos ütvefúrózza a falat. Amúgy nem volt rossz érzés. Nekem. A férjem azóta émelyeg. Más is van így ezzel?
nekem is jó érzés volt, feküdtem az ágyban, egy jólesõ ringatáshoz tudnám hasonlítani. ha nem földrengés okozná, simán el tudnám viselni minden nap, fõleg, ha aludni megyek. :D
Itt Nyíregyházán, a viharsarokban szokás szerint még a földrengés se jár:P
öhh. már volt híradóban echotv-n. 4, 2-es erõsségû Oroszlány alatt 10 kmrre.
SZÉKESFEHÉRVÁRON ÉREZTÜK. A FÉRJEM RÖGTÖN MONDTA, HOGY KB 4-S ERÕSSÉGÜ FÖLDRENGÉS VOLT A MONITOROM MEGNYEKKENT AMIT SOSEM SZOKOTT. ANYOSOM ÚLVE IS ÉREZTE MOZOG A FÖLD.
Igen éreztem, de csak pár másodpercig, itt a társasház földszintjén. PÉTFÜRDÕ!
A kérdező hozzászólása: lesz még a hiradoba valamikor? o.O
Nálunk Tatabányán csörgött, borult ami tudott, elég félelmetes volt itt az emeleten...
Budapest XIII. ker., megmozdult alattam az ágy, 1-2 mp-ig tartott. Majdnem infarktust kaptam, fõleg, amikor nem sokkal ezután bemondta a TV.
A kérdező hozzászólása: lehet:DDD
Itt nem lehetett érezni. Szerintetek ide is ideér? (Szolnok)
igen tudom elkéstem 1 hónappal xDde itt is lehetett érezni Komáromban

Rengeteg tejpépet megevett az előbb a babám, nem lesz baja?

Férjem etette, cumisüvegb?l, nagyon híg tejpéppel, megivott vagy 350 milit minimum, mikor megláttam majd hülyétkaptam, de hát kérte ? meg hagyta had egyen. Akkora lett a hasa, mint egy póknak, de vigyorgott ezerrel, most alszik, úgy hogy nagyot nem is büfizett én meg nagyon aggódom.most mi lesz?

Legjobb válasz: Semmi baj nem lesz, jót fog aludni. De minek keversz be annyit ha nem akarod, hogy megegye?

Semmi baj nem lesz, jót fog aludni. De minek keversz be annyit ha nem akarod, hogy megegye?
A kérdező hozzászólása: rendesen tányérba szoktam megcsinálni, általában meg is szokta enni kanállal, de néha nagyon nyügi és ilyenkor átrakjuk cumisüvegbe, öntünk hozzá vizet és így kapja, csak sokra sikeredett a víz
Értem. Akkor úgyis csak a folyadék volt sok benne. Az meg megint csak jó. Attól baja nem lehet.
na bumm, ha a víz volt benne a sok, akkor több lesz a pisi éjjel. Vagy hamarabb felébred éjjel/reggel, mint szokott, mert az ember minél többet eszik, annál hamarabb lesz éhes éjjel.
Atyám, csak ki ne durranjon!

Nagyon fura kakija volt az előbb a babámnak, mit tegyek?

Viszonylag s?r? volt, kicsit zöldes, de ami megrémisztett benne, az a rengeteg apró barna kis bigyó, ami úgy néz ki mint egy cérnaszál vagy még vékonyabb és kb egy centi hosszú. Mik ezek??? Találkozott valaki hasonlóval?

Legjobb válasz: Nem lehet,hogy férges?Fokhagyma azt mondják jó rá mert az kihajtja belõle.

Nem lehet, hogy férges?Fokhagyma azt mondják jó rá mert az kihajtja belõle.
Szia! Nekem kétszer volt ilyen, mindig miután banánt kapott! Azóta nem merek neki adni!
Mit eszik a babád, mennyi idõs?
mennyi idös a babád?
Szia! Mennyi idõs és mit evett az elmúlt napokban?
Szia! Nekünk már volt ilyen, de csak egyszer. Én sem tudtam volna jobban megfogalmazni. Azok a barna izék nem mozogtak ugye? Egyébként nem tudom, hogy mik voltak azok, mivel többször nem volt ilyen nem foglalkoztam vele. Én akkor egy kicsit érettebb banánt adtam a kisfiamnak, lehet, hogy attól volt. Hogyha nem ismétlõdik meg , akkor szerintem valamelyik ételtõl lehetett.
valoszinü hogy csak az utolso kelevény darabkák voltak és most kezdödik a rendes kaki
Mi az a "kelevény"?
A kérdező hozzászólása: Öt és fél hónapos, tegnap elmajszolt-nyálazott egy pici darab banánt. Amúgy még csak gyümölcsöket kóstolgatunk, az íze kedvéért. Szerencsére nem mozogtak, holnap megyünk doktornénihez és megmutatjuk, remélem a banán rostjai barnultak meg a pocijában.

Mi az a szám, amit Janicsák Veca énekelt az előbb a VV-be?

ápr. 17.én. ma:D amit énekelt. az mi volt?:O

Legjobb válasz: Alicia Keys - Empire state of mind Part 2.

Alicia Keys - Empire state of mind Part 2.
erre gondolsz? Jay-Z - Empire State of Mind
A kérdező hozzászólása: igen. köszönöm (:

Olvastam az előbb a kristálygombáról. Az mi? Van indigó gomba is?

Legjobb válasz: Anyósom szokott belõle italt csinálni, én utálom, olyan kicsit citromos, szénsavas íze van, és ronda gombák úszkálnak a tetején. Arról nem tudok, hogy bármit is gyógyítana, italnak ha szereted, végül is nem rossz.

Anyósom szokott belõle italt csinálni, én utálom, olyan kicsit citromos, szénsavas íze van, és ronda gombák úszkálnak a tetején. Arról nem tudok, hogy bármit is gyógyítana, italnak ha szereted, végül is nem rossz.

Az elöbb a kutyámban találtam két kullancsot, elég jol megsuivva magát, hogyan szedhetem ki?

jo praktika az ha erös parfümmel,alkoholos vmivel befujom és ráragasztok egy sebtapaszt és a sebbtapaszba kijön a kullancs ?

Legjobb válasz: Az a jó praktika ha elviszed az orvoshoz. Idén minden negyedik kullancs fertõzött!

Az a jó praktika ha elviszed az orvoshoz. Idén minden negyedik kullancs fertõzött!
Dehogy jó, ahogy fuldoklik "köpködi" a méreganyagot a kutyába. Csipesszel (lehet kapni kullancshoz speckó csipeszt is) simán kilehet szedni, óramutatóval ellentétes irányba elkezded csavarni.
A kérdező hozzászólása: mennyibe kerülne ha elvinném az állatorovshoz hogy kiszedje beleöle? én még csipesszel se merném kiszedni, sose csináltam ilyet és nem is láttam mikor ilyet csináltak, a kutyám is nagyon izgö-mozgó, félnék hogy beleszakad
hívd fel és kérdezd meg tõle!
Vidd el dokihoz, figyeld meg, hogy csinálja. Szerintem ez olyan dolog, amit sajnos minden kutyásnak megkell tanulnia :(
Gyorsan nyomás nélkül hirtelen mozdulattal kitéped, ha nincs kullancseltávolító csipeszed(ami egyébként olcsó, gyógyszertárban kapható).Nehogy megnyomd az oldalukat, ahol olyan puklis, vérrel teliek, mert akkor a bõrbe köpi a vírust is. Ha a feje beszakad, mert olyan kis hülye fejük van, jól befúrják magukat a bõrbe, akkor se ijedj meg, a bõrébõl az ki fog dobódni idõvel.Viszont képzõdhet kemény göb a helyén, ha bent marad a kullancs feje(az a bõr reakciója), ezért jobb, ha kijön a kis mocsok feje is.

Leégett az előbb a mosógépem. Dőlt belőle a füst, amit sajnos belélegeztem. Lehet valami bajom?

Be volt csukva a fürdőszoba ajtó és mikor kinyitottam dőlt ki a füst, melyet sikerült belélegeznem. Kertes házban lakom így kiszellőztettem de még érezni a bűzt. Lehet valami károsodásom ez miatt a füst miatt?

Legjobb válasz: Amperszag, szellõztess, túléled.

Amperszag, szellõztess, túléled.
Nem. Én is így jártam néhány hónapja, és szintén kertesházban lakok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!