Találatok a következő kifejezésre: Az elég teherbeeséshez (5 db)

Az elég a teherbeeséshez ha csak minden másnap szexelűnk? Így is lesz baba?

Legjobb válasz: Ha minden másnap, az jó, mert a peteérésed tuti beleesik.Nem a gyakoriság a lényeg,hanem hogy peteéréskor együtt legyetek, és persze mindig amikor jólesik.

Ha minden másnap, az jó, mert a peteérésed tuti beleesik.Nem a gyakoriság a lényeg, hanem hogy peteéréskor együtt legyetek, és persze mindig amikor jólesik.
Igen, teljesen tökéletes a kétnapi szeretkezés, a spermiumok élettartama miatt. Már olyat is hallottam hogy a túl sok szex esetén elõfordulhat hogy gátat szabhat az egyik "adag" a következõnek. Kétnaponta elvileg a legideálisabb!
ugy a legjobb
Szerintem ne ragaszkodj ehhez ennyire, mert a párod kiakadhat miatta, h most kell vagy épp nem kell.Legyetek együtt akkor, amikor vágytok egymásra.
már hogyne lenne elég! az a "kis" sperma nem is olyan kicsi, hidd el:)
Most én is pont ezen kattogok. Valahogy sikerült kiszakadni a guminak, és éreztem, hogy belõlem is folyt ki egy kicsi... Korábban volt, hogy 1-2 alkalommal nem védekeztünk sehogyan sem, és nem lett baba. Viszont a kicsi fiam is egyetlen olyan alkalmat "használt ki", amikor lazára vettük a dolgokat. Elõtte a nõvérén 2-3 hónapig kellett dolgozni. Ezek alapján azt is mondhatnám, hogy ez nagyon kevés, meg azt is, hogy bõven elég. Nálam mindkettõre volt és van élõ példa...
A kérdező hozzászólása: 2 napontaa szexelunk . nem elvez belem csak utanna nem torli le es visszateszi. szeretnenk nemsokara babat most meg csak kiserletezunk:-) szerintetek???
Hát... Nekem így összejött a második gyerkõc, de kisebb az esélye. Ha szeretnétek babát akkor inkább szépen "mindentbele" :) Persze nem lehetetlen, látod... :)
az esély 50 %. se több se kevesebb :)
Nekünk nagyon is elég volt...egy icipici is!

Ugye az nem elég a teherbeeséshez hogy csak odafolyik az ondó a hűvelybemenethez? Azyán gyors letusoltam.

Legjobb válasz: Nem. Be kell jusson. De azért ne áztassátok napi rendszerességgel szándékosan.

Nem. Be kell jusson. De azért ne áztassátok napi rendszerességgel szándékosan.
Te jó ég..
Nem elég.


Az is hátráltathatja a teherbeesést, ha nem eszek elég vitamint? (gyümölcsöt)

Legjobb válasz: Nem. (Az éhezõ afrikaiak valószínûleg nem sok gyümölcsöt esznek, mégis potyogtatják a gyerekeket...)

Nem. (Az éhezõ afrikaiak valószínûleg nem sok gyümölcsöt esznek, mégis potyogtatják a gyerekeket...)
Igen!! De nem csak a gyümölcsben és zöldségben van vitamin! Szedhetsz multivitamint, terhesvitamint stb... :)
Nem hiszem, hogy a teherbeesést hátráltatná. Én sem vagyok valami nagy gyümölcsevõ, nyáron szoktam inkább többet enni, télen szinte semmit, maximum almát, mégis télen estem teherbe. Viszont amint terhes lettem, akkor elkezdtem szedni a terhesvitamint.

Elég egyszeri alkalom a teherbeeséshez ha igen mennyi rá az esély?

Legjobb válasz: Mindenkinek mas az eselye ra. Minden szervezet mas. Van aki egybol, van akinek evek... Mi 3 honapja dolgozunk babara, es irigylem azokat akiknek elsore sikerul :)

Mindenkinek mas az eselye ra. Minden szervezet mas. Van aki egybol, van akinek evek... Mi 3 honapja dolgozunk babara, es irigylem azokat akiknek elsore sikerul :)
Igazából teljesen felesleges az esélyeket számszerûsíteni, ha valaminek 99% vagy csak 0, 1 % a valószínûsége, ha velem történik az nekem pontosan 100 %.
Igen eleg, sot mar a legelso alkalommal, amikor eloszor vagy fiuval, akkor is terhes lehetsz, par perc alatt!!! Mennyi az esely? Hat 50% arra, hogy terhes leszel, es 50% arra, hogy nem leszel terhes. Ez nemcsak az elso alkalommal van igy, hanem mindig. Ugyhogy jol vigyazz!!!!
Megfelelõ idõben, megfelelõ egészségi állapotban 100%.
Van akinek elsõre összejön, de van aki hónapokig próbálkozik és nem sikerül teherbe esnie. Mindenkinél más, de az esély mindig megvan rá, ha nem védekeztek és jó idõben vagytok együtt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!