Találatok a következő kifejezésre: Az egyszeri meddig lehet (6 db)

Visszamenőlegesen meddig lehet igényelni az egyszeri anyasági segélyt és a csp-t?

T-gyást akkor is a munkáltatónak kell intézni ha nem kifizetőhely?

Legjobb válasz: A családi 2 hónap az egyszeri anyasági lehet, hogy több már nem emlékszem, nézd meg a google-be. Ha nem kifizetõhely, nem intézi, neked kell.

A családi 2 hónap az egyszeri anyasági lehet, hogy több már nem emlékszem, nézd meg a google-be. Ha nem kifizetõhely, nem intézi, neked kell.

Hogy kell melegiteni az anyatejet? Akik fejik es cumisuvegbol adjak a tejet hogy melegititek meg? Meddig lehet hutoben tarolni? Mikor kell lefagyasztani? Mennyit kell adni egyszerre egy 2hetes babanak?

Legjobb válasz: Mikróban tilos. Én ha ilyet csináltam, mindig a cumisüveget állítottam bele forró vízbe, és addig hagytam benne, amíg a kívánt hõmérsékletet el nem éri. (De jóval nagyobb babával, talán elõször 4 hónaposan, amikor el kellett valahova mennem, ahova nem vittem a babát, és hagytam neki tejet otthon) Megkérdezhetem, hogy a két hetes babád miért nem cicibõl kapja?

Mikróban tilos. Én ha ilyet csináltam, mindig a cumisüveget állítottam bele forró vízbe, és addig hagytam benne, amíg a kívánt hõmérsékletet el nem éri. (De jóval nagyobb babával, talán elõször 4 hónaposan, amikor el kellett valahova mennem, ahova nem vittem a babát, és hagytam neki tejet otthon) Megkérdezhetem, hogy a két hetes babád miért nem cicibõl kapja?
És hogy mennyit? Ez jó kérdés, amennyit kér. Ki kell próbálnod, hogy mennyit szopizik kb. ez nagyon változó lehet. Saccra 10-100 ml között, egy ilyen picinél, de ez tényleg függ a súlyától is stb. És persze ilyen picinek nem mindig az éhség miatt szopiznak, hanem hogy kielégüljön a szopó tevékenységük, vagy mert mamaközelre vágynak... elsõ
A kérdező hozzászólása: cicibõl szopizik!!! csak olvastam hogy sokan lefejik és cumisüvegbõl adják a tejet ha el kell menniük valahova. én is ezt szeretném pl ha el kell menni valahova vizsgálatra ami messzebb van.jobb mintha tápszert vinnék. rendelõben pedig nem szeretnék szoptatni...
A kérdező hozzászólása: miért nem lehet mikrózni?
Kimennek az anyatejbõl pont azok a tápanyagok, amitõl anyatej az anyatej! :)
Én szoptattam amíg lehetett, közben fejtem mint egy nem normális, szép mennyiség összegyûlt a fagyasztóban, kis joghurtos poharakban raktam el lefóliázva. Mikor szükség volt rá, akkor fólia le, cumisüvegmelegítõbe be, olyan volt, hogy lehetett állítani a hõmérsékletet. A pohárkának a széle pont megtartotta, így nem kellett félnem, hogy elsüllyed. A fagyasztást úgy csináltam, hogy ha rögtön összegyûlt egy pohárnyi, azt tettem is el, késõbb, amikor már csak keveseket tudtam fejni egyszerre, akkor reggeltõl estig gyûjtögettem, addig a sima hûtõben volt, aztán lefekvés elõtt be a fagyóba.

Az egyszeri kelengyepénzt meddig lehet elintézni?

Még nem küldte ki a kórház a kislányom TB kártyáját és állítólag nem várnak sokáig? !

Legjobb válasz: A szülést követõ 180 napon belül kell a kérelmet benyújtani a Kincstárhoz, tehát nem vagy elkésve.

A szülést követõ 180 napon belül kell a kérelmet benyújtani a Kincstárhoz, tehát nem vagy elkésve.
Hívd fel a kh-t..ha nem tudják mi van vele, akkor születési anyakönyvi kivonatostul irány a körzeti TB.


Windows Media Playerben megnyitok egy videót, csak az a baj, hogy angol és magyar hang is egyszerre jön be, hogy lehet, beállítani, hogy csak magyar legyen?

Legjobb válasz: Lehet hogy nem, emiatt nem használják a WMP-t lejátszásra sokan. VLC vagy Media Player Classic programot használd, ezekben te választod a nyelvet.

Lehet hogy nem, emiatt nem használják a WMP-t lejátszásra sokan. VLC vagy Media Player Classic programot használd, ezekben te választod a nyelvet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, le is töltöttem a VLC-t, ott mûködik:)

Hogyan kell szedni az urtica urens 5 ch-t? Lehet egyszerre mind az 5 bogyót pl reggel? Nem vettem hozzá speckó fogkrémet, meddig nem lehet fogat mosni utána mentholossal?

És ha beindítja a tejet, mikor kell abbahagyni, És hogyan? Fokozatosan csökkenteni?

Legjobb válasz: Naponta 1x5 golyó, egyszerre, mindegy, hogy a nap mely szakaszában. Elõtte és utána legalább 20-20 perc teljen el, amíg nem mosol fogat (a fogkrém teljesen mindegy) s nem iszol, eszel. Ha beindult a tej, abba kell hagyni, s ha újból apadna, megint kúraszerûen szedni, ugyanúgy 1x5öt. Én is szedtem a szülés után közvetlenül, egy hengerrel elfogyott, azóta nem kellett, mert van tejem rendesen. üdv: 4 hetes kislány anyukája

Naponta 1x5 golyó, egyszerre, mindegy, hogy a nap mely szakaszában. Elõtte és utána legalább 20-20 perc teljen el, amíg nem mosol fogat (a fogkrém teljesen mindegy) s nem iszol, eszel. Ha beindult a tej, abba kell hagyni, s ha újból apadna, megint kúraszerûen szedni, ugyanúgy 1x5öt. Én is szedtem a szülés után közvetlenül, egy hengerrel elfogyott, azóta nem kellett, mert van tejem rendesen. üdv: 4 hetes kislány anyukája
Én 3*5-öt vettem be!
Szia! Általánosságban a ch5 alacsony potenciálnak számít, így a napi adagolása 2-4 alkalom, ha ezt erõsen túlléped, akkor fordulhat elõ, hogy az ellenkezõ hatást éred el, mint amit szeretnél. Minden homeopátiás szer használata után min. fél órát kell várni az evés, ivással, mivel az erõsebb illatanyagok közömbösítik a hatásukat. A homeopátiás termékekhez nem lehet hozzászokni, így nincs olyan, hogy X. naponként szünetet kell tartani. Az urtica urens ch5-öt 2-3*5 napi adagban szokták javasolni, hogy meddig, azt majd neked kell kikísérletezned, valakinek folyamatosan kell szednie, valakinek úgy jobb, ha 3-4 naponként beiktat egy nap szünetet.
Én 3*3at szedtem és így is jó volt.Nem csak a fogkrém a lényeg:minden mentolos, kámforos dolog pl rágó, cukor, illóolaj...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!