Találatok a következő kifejezésre: Az egyszeri meddig (22 db)

Visszamenőlegesen meddig lehet igényelni az egyszeri anyasági segélyt és a csp-t?

T-gyást akkor is a munkáltatónak kell intézni ha nem kifizetőhely?

Legjobb válasz: A családi 2 hónap az egyszeri anyasági lehet, hogy több már nem emlékszem, nézd meg a google-be. Ha nem kifizetõhely, nem intézi, neked kell.

A családi 2 hónap az egyszeri anyasági lehet, hogy több már nem emlékszem, nézd meg a google-be. Ha nem kifizetõhely, nem intézi, neked kell.

A Magyar Államkincstárnak mennyi ideje van utalni az egyszeri anyasági segélyt? Van erre valami jogszabály, hogy meddig ülhetnek rajta?

2 hónapja várom, a telefont nem veszik fel, egyébként Pécsr?l van szó.

Legjobb válasz: Szia!Én úgy tudom 1 hónap az átfutási idõ utána kell hogy utalják.Nekünk 5 hét volt mire megkaptuk.Szerintem sürgesd meg õket.

Szia!Én úgy tudom 1 hónap az átfutási idõ utána kell hogy utalják.Nekünk 5 hét volt mire megkaptuk.Szerintem sürgesd meg õket.
Átfutási idõ a papírok beérkezésétõl számítandó 30-45 nap.

Meddig tart az egyszerûsített honosítási eljárás?

Azt irja mindenhol, hogy 4-5 hónap. Lehetséges, hogy mostmár gyorsabban kész ha Budapesten igényelem? Pl 3 hónap alatt vagy akár még gyorsabban?

Legjobb válasz: Miért olyan sürgõs?

Miért olyan sürgõs?
A kérdező hozzászólása: Szeptemberben kezdem az egyetemet, és addigra útlevél vagy személyi meg kell legyen hogy ne csak 3 hónapot tudjak maradni MO-n. Áprilisban költözök fel egy tanfolyam miatt, szóval július végéig el kellene kapnom az utlevelet, vagy a személyit.
Most éppen lekéstél egy gyorsvonatról.4 hónap után kapták meg kapják meg rengetegen....a választások miatt.Eddig beletelt 6-7 hónapba is.Egyébként miért csak 3 hónapot tudnál maradni az országban?
A kérdező hozzászólása: Nem eu tagállam az ország ahol jelenleg élek, és ez miatt csak összesen 90 napot maradhatok 180 napon belul. Szóval nagyon fontos lenne ha maximum(!) 5 hónap után legalább a személyi meglenne (tudom h kell a személyihez lakcím, de az lenne).
kb. négy óra.
Á olyan sokáig nem. Amig el nem fújod.

Az egyszeri kelengyepénzt meddig lehet elintézni?

Még nem küldte ki a kórház a kislányom TB kártyáját és állítólag nem várnak sokáig? !

Legjobb válasz: A szülést követõ 180 napon belül kell a kérelmet benyújtani a Kincstárhoz, tehát nem vagy elkésve.

A szülést követõ 180 napon belül kell a kérelmet benyújtani a Kincstárhoz, tehát nem vagy elkésve.
Hívd fel a kh-t..ha nem tudják mi van vele, akkor születési anyakönyvi kivonatostul irány a körzeti TB.

Ha elszivsz egy sponglit az meddig kimutathato a veredbol? Meddig vagy tole beallva? Mennyit szabad egyszerre szivni?

Legjobb válasz: vérvétellel kimutatható olyan 2 hónapi plusz/mínusz egy hét de ez függ az anyagcserédtõl is Hatni olyan 1-2 óráig hat és a halálos adag az 15ezer tiszta cigi/20perc tehát lehetetlen hogy bele halj egy THC túladagolásba

vérvétellel kimutatható olyan 2 hónapi plusz/mínusz egy hét de ez függ az anyagcserédtõl is Hatni olyan 1-2 óráig hat és a halálos adag az 15ezer tiszta cigi/20perc tehát lehetetlen hogy bele halj egy THC túladagolásba
A kérdező hozzászólása: Koszonom!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A THC metabolitjai (bomlástermékei) a vizeletbõl kimutathatóak: 2-5 napig egyszeri / ritka fogyasztás esetén 1-15 gyakori használat esetén 1-30 napig napi szintû fogyasztás esetén A vérbõl 2-3 napig mutatható ki, gyakori használat esetén akár 2 hétig is. Források: [link] [link] [link]
Ajd eyg sponglit szkuvi, pls!
Bár meghalni nem lehet tõle. 0, 2 - 0, 3 grammnál többet nem érdemes szívni belõle, mert a hatás könnyedén átcsaphat negatív élményekbe. Nagyon gyenge fajtából esetleg 0, 5.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!!!!

Windows Media Playerben megnyitok egy videót, csak az a baj, hogy angol és magyar hang is egyszerre jön be, hogy lehet, beállítani, hogy csak magyar legyen?

Legjobb válasz: Lehet hogy nem, emiatt nem használják a WMP-t lejátszásra sokan. VLC vagy Media Player Classic programot használd, ezekben te választod a nyelvet.

Lehet hogy nem, emiatt nem használják a WMP-t lejátszásra sokan. VLC vagy Media Player Classic programot használd, ezekben te választod a nyelvet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, le is töltöttem a VLC-t, ott mûködik:)

Hogyan kell szedni az urtica urens 5 ch-t? Lehet egyszerre mind az 5 bogyót pl reggel? Nem vettem hozzá speckó fogkrémet, meddig nem lehet fogat mosni utána mentholossal?

És ha beindítja a tejet, mikor kell abbahagyni, És hogyan? Fokozatosan csökkenteni?

Legjobb válasz: Naponta 1x5 golyó, egyszerre, mindegy, hogy a nap mely szakaszában. Elõtte és utána legalább 20-20 perc teljen el, amíg nem mosol fogat (a fogkrém teljesen mindegy) s nem iszol, eszel. Ha beindult a tej, abba kell hagyni, s ha újból apadna, megint kúraszerûen szedni, ugyanúgy 1x5öt. Én is szedtem a szülés után közvetlenül, egy hengerrel elfogyott, azóta nem kellett, mert van tejem rendesen. üdv: 4 hetes kislány anyukája

Naponta 1x5 golyó, egyszerre, mindegy, hogy a nap mely szakaszában. Elõtte és utána legalább 20-20 perc teljen el, amíg nem mosol fogat (a fogkrém teljesen mindegy) s nem iszol, eszel. Ha beindult a tej, abba kell hagyni, s ha újból apadna, megint kúraszerûen szedni, ugyanúgy 1x5öt. Én is szedtem a szülés után közvetlenül, egy hengerrel elfogyott, azóta nem kellett, mert van tejem rendesen. üdv: 4 hetes kislány anyukája
Én 3*5-öt vettem be!
Szia! Általánosságban a ch5 alacsony potenciálnak számít, így a napi adagolása 2-4 alkalom, ha ezt erõsen túlléped, akkor fordulhat elõ, hogy az ellenkezõ hatást éred el, mint amit szeretnél. Minden homeopátiás szer használata után min. fél órát kell várni az evés, ivással, mivel az erõsebb illatanyagok közömbösítik a hatásukat. A homeopátiás termékekhez nem lehet hozzászokni, így nincs olyan, hogy X. naponként szünetet kell tartani. Az urtica urens ch5-öt 2-3*5 napi adagban szokták javasolni, hogy meddig, azt majd neked kell kikísérletezned, valakinek folyamatosan kell szednie, valakinek úgy jobb, ha 3-4 naponként beiktat egy nap szünetet.
Én 3*3at szedtem és így is jó volt.Nem csak a fogkrém a lényeg:minden mentolos, kámforos dolog pl rágó, cukor, illóolaj...

Ki meddig és hogyan tudta szoptatni az iker babákat? Még csak most fogok szülni (30. hét), de a szopizástól rettegek a legjobban. Hogy fogom tudni megoldani, hogy egyszerre egyenek és ne ezzel menjen el az egész napom?

Legjobb válasz: Szia, nekem két ikerkislányom van, most 15 hónaposak. Én sajnos csak 3 hónapig tudtam õket szoptatni, mindig egymás után ettek, illetve volt olyan, hogy lefejtem a tejet és cumisüvegbõl adtuk a férjemmel párhuzamosan. Ne félj tõle, egyáltalán nem nehezebb szerintem, mint egy babánál, csak mindent duplán kell csinálni. Elég hamar megtanulnak türelmesek lenni és szépen megvárják egymást. Van két ikres barátnõm is, õk 1 éves korukig tudták szoptatni a babákat, minden gond nélkül. Megpróbálhatod azt is, hogy egyszerre teszed õket cicire, szoptatós párna segítségével az is megoldható. A lényeg, hogy nyugodt legyél, mert az elengedhetetlen a sok tejcihez. Sok sikert a szüléshez és jó babázást kívánok!

Szia, nekem két ikerkislányom van, most 15 hónaposak. Én sajnos csak 3 hónapig tudtam õket szoptatni, mindig egymás után ettek, illetve volt olyan, hogy lefejtem a tejet és cumisüvegbõl adtuk a férjemmel párhuzamosan. Ne félj tõle, egyáltalán nem nehezebb szerintem, mint egy babánál, csak mindent duplán kell csinálni. Elég hamar megtanulnak türelmesek lenni és szépen megvárják egymást. Van két ikres barátnõm is, õk 1 éves korukig tudták szoptatni a babákat, minden gond nélkül. Megpróbálhatod azt is, hogy egyszerre teszed õket cicire, szoptatós párna segítségével az is megoldható. A lényeg, hogy nyugodt legyél, mert az elengedhetetlen a sok tejcihez. Sok sikert a szüléshez és jó babázást kívánok!
Az elsõ válaszoló vagyok megint. Azt elfelejtettem írni, hogy nekem 3 óránként szopiztak, amibõl 20-20 perc volt egy-egy baba. Aztán elõtte vagy utána peluscsere stb., vagyis nagyjából 1-1, 5 órám maradt a következõ etetésig. Az elsõ néhány hónap, amikor még esznek, meg alszanak, lényegében etetéssel és pelenkázással telik. Az még szerintem fontos, hogy mindkét baba ugyanakkor vagy legalábbis egymás után egyen és ugyanakkor aludjon is. Lehet, hogy szívtelenül hangzik, de ha csak az egyik lányom ébredt, hogy éhes, megetettem és aztán felkeltettem a másik babát is etetni. Igy szépen hozzászoktak a 3 óránkénti evéshez.
Szia! Nekem 9 hónapig sikerült szoptatni az ikreket. Igaz 4-szer begyulladt a mellem a nagy igénybevételtõl (40fokos lázam volt), de akkor sem hagytam abba a szoptatást. Nálam egyszerre szoptak, így egyik sem várt a másikra, valamint sokkal több tejem volt. A 2-3. hónapban annyi tejem lett, hogy lefagyasztottam kb. 20 litert, amit tejpépként megettek késõbb. Szép egészségesek voltak kiskorukban, most már 10 évesek lesznek. Boldog babavárást, könnyû szülést!
Szia! Nekem nem ikreim vannak, de amikor a szoptatásról nézelõdtem a neten, rengeteg infót olvastam az ikres szopiról. (La Leche Liga honlapja, Szoptatásért Magyar Egyesület stb.)Sõt kimondottan ikres baba-mama fórumok is vannak, ami segíthet, hogy felkészüljél a szoptatásra. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat! Néha már olyan jól belenyugszom ebbe az egészbe és nem félek semmitõl, de néha meg tisztára bekakilok, hogy mi lesz velünk?! Bízom benne, hogy nekünk is sikerül majd esetleg az együtt szoptatás vagy vmi "rend" beállítása. Mégegyszer köszi a válaszokat. Emese

Megnézné nekem valaki, hogy mennyi az eltarthatósága a Knorr halászlé kockának? Van 3 db tavalyim, és pont ott téptem le, hogy nem látszik meddig jó. Egyszer használom egy évben.6 db-os.

Legjobb válasz: Ezt nem lehet megmondani, hiszen vehettél tavaly olyat is ami már lejárt vétel után pár hónappal és olyat is, ami még jó. Amit én tavaly Karácsony elõtt vettem, azon az van, hogy 2014. februárig jó.

Ezt nem lehet megmondani, hiszen vehettél tavaly olyat is ami már lejárt vétel után pár hónappal és olyat is, ami még jó. Amit én tavaly Karácsony elõtt vettem, azon az van, hogy 2014. februárig jó.
A kérdező hozzászólása: Köszi, ez azért már valami.
Nincs igazán semmi benne, ami megromolhatna... Ha nincs különös szaga, kinézetre jó, akkor fel lehet használni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!