Találatok a következő kifejezésre: Az egyszeri honnan kell igényelni (2 db)

Az egyszeri anyaságit honnan kell igényelni és a gyed és gyes-t ha dolgoztam akkor a munkáltató rendezi?

Legjobb válasz: Az anyaságit ha a munkáltatód kifizetõhely, akkor õk intézik,ha nem akkor a területileg illetékes Magyar Államkincstár, de ezt érdeklõdd meg védõnõdnél pontosan.A GYEDet,és GYESta Magyar Államkincstár,ill ez is olyan hogy a védõnõdnél szerezd be a pontos infókat majd.

Az anyaságit ha a munkáltatód kifizetõhely, akkor õk intézik, ha nem akkor a területileg illetékes Magyar Államkincstár, de ezt érdeklõdd meg védõnõdnél pontosan.A GYEDet, és GYESta Magyar Államkincstár, ill ez is olyan hogy a védõnõdnél szerezd be a pontos infókat majd.
Így utólag visszaolvasva egy kicsit bonyolultan fogalmaztam, a http://www.origo.hun utánanézhetsz.
A kérdező hozzászólása: köszi széppen
úgy érti sztem, hogy ha a munkáltatód tb-kifizetõhely, akkor ott kell igényelni a munkahelyeden...
Szia! Januártól csak a közalkalmazottak cégeinél van családtámogatási kifizetõ hely.A munkáltatódhoz kell beadni a TGYÁS igényt(szülési szabi)Az Államkincstárhoz pedig:családi, anyasági.Miután lejár a TGYÁS azután igényelheted meg a GYED-et az MÁK-tól.

2 hete szültem, hogyan kell igényelni a családi pótlékot és az egyszeri anyasági támogatást? Honnan tudom letölteni a nyomtatványokat?

Levélben szeretném intézni, nem személyesen.

Legjobb válasz: http://www.csaladipotlek.info/node/3 az oldalt húzd le és az alján láthatod: családi pótlék igénylése-ezt kell letölteni

http://www.csaladipotlek.info/node/3 az oldalt húzd le és az alján láthatod: családi pótlék igénylése-ezt kell letölteni
A kérdező hozzászólása: Köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!