Találatok a következő kifejezésre: Az egyszeri a (2844 db)

Pocahontas, Winnetou,
Az ezüst tó kincse. Nem is olyan régen adták a TVben. Egy régi Karl May -regény alapján készült. Szerintem ez lesz az: port.hu/az_ezust-to_kincse_der_schatz_im_silbersee/pls/fi/films.film_page?i_film_id=13424
A kérdező hozzászólása: köszönöm, erre gondoltam :) )

Lombikosok! Gonapeptylt és Gonal F-et beadhatom egyszerre? Az egyiket a hasam bal felébe a másikat a jobbikba?

Köszönöm!

Legjobb válasz: Szerintem beadhatod így. Én mindig egyszerre adtam be, volt, hogy egy oldalra is. Mikor hol sikerült érzéketlenebb helyet találnom. Bennem ez a kérdés nem merült fel, hogy szabad-e egyszerre beadni. Nálam nem volt belõle gond, add be nyugodtan egyszerre. Sok sikert!

Szerintem beadhatod így. Én mindig egyszerre adtam be, volt, hogy egy oldalra is. Mikor hol sikerült érzéketlenebb helyet találnom. Bennem ez a kérdés nem merült fel, hogy szabad-e egyszerre beadni. Nálam nem volt belõle gond, add be nyugodtan egyszerre. Sok sikert!
Elméletileg a gonapeptylt reggel kéne. Le is cseszett érte a doki, mikor mondtam, hogy én este adom be mindent. Ettõl függetlenül hatott, jól stimulált.
A kérdező hozzászólása: Köszi.délelött adom be mindkettöt!
Elsõ vagyok. Én késõ délután adtam be mindkettõt, a doki meg sem kérdezte, hogy mikor és hogyan szurkálok. És a stimulálás tök jól sikerült, 11 pete, majd 8 embrió. Szerintem a beadás idejétõl független az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!8 embrio?:) dejo! és sikerült?
Még nem tudjuk, hogy sikerült-e, most volt az elsõ beültetés. Még 2 hét mire tudnak biztosat mondani. Majd meglátjuk.


nekem van, hogy ez 2-3ra is felmegy...semmi gáz ezzel
addig nem baj, amíg nem a buszon csinálod ezt. de ha egy nap 10x vered ki, az is normális, mindenki csinálja és átéli.
nekem az egynapi fiatalabb koromban (:) ) maxra 9-10 környékére rémlik. a végén már mondjuk eléggé fájdalmas volt:) ) a napi egy az teljesen normális, fõleg 20-as évek környékén (elõtte, utána), amikor ész nélkül termelõdik és törne ki - pláne, ha még szex sincs, sõt, ha még nem is volt....
nem normális, túl keveset csinálod
Teljesen normális szerintem, jobb, mintha visszatartanád :) Én 24 vagyok, és naponta egyszer kiverem, de ha több idõm van, hétvégén akár 3x is. Te hány éves vagy amúgy?
Én 25 vagyok és igen ez teljesen normális. Amúgy van amikor nem verem egy hétig, de utánna nagyon jól esik. Meg van amikor naponta. Ha pedig nem verem, akkor verik nekem a csajok!

Nyolc síkon tudok egyszerre gondolkodni. Ha adnak nekem nyolc problémát, akkor azt egyszerre tudom megoldani. Van még ilyen ember a világon?

Az eddigi magyar rekorder Bélai György is csak 7 síkon tud gondolkodni.

Legjobb válasz: Zseniális vagy:)

Zseniális vagy:)
Lehet, hogy tudsz 9-en is. Próbáld ki.
Aszta..! Te magad vagy a tetrakontraoktaéder:-)! Hány éves vagy?
hackold fel a facebookot, az hány probléma?
Egészségedre!
Szia! Mit jelent az, hogy nyolc síkon tudsz gondolkodni?
hoz valami plussz kest a konyhára neked ez? egyébként tök jó lehet. hány éves vagy?
Biztos, hogy nincs! Nagyon büszkék vagyunk rád!
A kérdező hozzászólása: Tudok neked ajánlani egy végzett orvost. Egy toxikológus sem ártana neked. Máskor ne igyál annyit!
Öcsém, ilyen képességekkel már mûthetsz 1. évesen agyat és szívet, valamint dolgozhatsz az LHC-ben és a polihisztor toxikomókus apád nagyon büszke lesz rád. Ja, és hidat is építhetsz, valamint a matek fog menni 4 perc alatt is. A valóságban: még mindig egy általános iskolás [email protected] vagy, és apád sem polihisztor, hanem alkoholista. Inkább maradj a mesevilágodban, és tegyél fel még kamukérdéseket ide a GYK-ra...
Én is büszke vagyok rád! :D
Igen van: Én
ilyet még nem hallottam, kicsit hihetetlennek tûnik nekem, de ha tényleg így van akkor büszke lehetsz magadra.
A kérdező hozzászólása: Fejben oldom meg.
Jaja 5 perc alatt bárki meg tudja oldani mindet, max valahova nem ír semmit. xD
A kérdező hozzászólása: Nem, én 5 perc alatt megoldom a matek, kémia, biológia, fizika, angol, francia, magyar, történelem érettségit. Ne feledd, én 8 síkon gondolkodom egyszerre!
Nem te vagy az, aki 5 perc alatt oldja meg az emelt matek érettségit?
A kérdező hozzászólása: Bélai György 7 síkon képes erre, és szerinte még 3 ilyen ember van a világon. Igen kipróbáltam, hogy mennyire vagyok képes. Kilenc nekem sem megy.
Biztos nincs másik ilyen ember. Napóleon is elszégyellné most magát, õ csak 3 titkárnõnek tudott egyszerre diktálni.
És erre hogy jöttél rá?? Elõször 2 kérdéssel kezdted aztán fokozatosan számoltad és 9-nél már nem ment tovább? :P Amúgy nem állítom, hogy nincs ilyen, csak ez a kijelentés kicsit erõs.
Biztosan van még ilyen, de nagyon kevés és nagyon ügyes vagy, ha ez tényleg igaz :-)
Érvelési képességed és kreativitásod: 0 azaz NULLA! A nyolc síkból rád csak a "sík" illik (gy.k.: sík hülye). Legalább valami frappáns visszavágást kitalálhattál volna, nem pedig az óvodás "buta, aki mondja" mentalitásra jellemzõen, az én szövegemet ismétled meg. Inkább neked kellene pszichiáterhez járnod. A jó hír az, hogy sok helyen a chr. etilizmusban szenvedõket is a közelben kezelik, így apád le tud dobni a "doktor bácsihoz", miközben õ az elvonóra megy a szomszédba. Igazi családi program...

GYEDEN lévő kismamák! A TGYÁS-t és a GYED-et kaphatja egyszerre a kismama? Vagy csak az egyiket egyszerre? Vagy csökkentett összegben?

Legjobb válasz: Úgy érted, hogy 2 különbözõ gyerekénél fogva? Nem kaphat egyszerre senki 2 támogatást. Le kell mondani az egyiket ilyenkor.

Úgy érted, hogy 2 különbözõ gyerekénél fogva? Nem kaphat egyszerre senki 2 támogatást. Le kell mondani az egyiket ilyenkor.
Ezek az ellátások önálló ellátások, párhuzamban nem adhatók, ha kapod az egyiket, akkor a másikra nem vagy jogosult, legfeljebb adminisztrációs hiba miatt kaphatod.(persze ilyenkor azt is vissza kell fizetni.)
Az elsõvel egyetértve!Vagy Tgyás vagy gyed/gyes!
A TGYÁS a(vagy szülési szabadság) a Gyed elõfeltétele. Ezt kapod rögtön szülés után kb 6hónapig. (bár a mostani rendeletet nem ismerem). EZután kapod a Gyed-et ami annyival kevesebb, hogy vonják belõle a 9, 5%-os nyugdíjjárulékot. Mindkettõ a az átlagfizetés 70%-a. Egyszerre nem igényelheted õket!
bocs. de az átlagfizetés bruttó, vagy nettó? és hány hónap átlagát nézik? bocs az offért.
Az átlag az elmúlt 2év fizetési átlaga, ami a brutto. Legalábbis eddig ez volt. Az új törvényt nem tudom, szerencsére ez rám már nem vonatkozik. A TGYÁS-ból vonnak szja-t, nyugdíjjárulékot nem. A Gyed-bõl pedig mindkettõt. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Azonban a http://adozona.hu/kalkulator_tgyas_gyed_gyes.aspx weboldalon a kalkulátor számomra idén augusztusi szüléssel 6 hónapig MINDKÉT támogatást elõírja, igaz a GYED csak valami 28 ezer, de a két támogatást EGYÜTT számolja nekem a nettó összeg mezõben! És így többet kapnék a kalkulátor szerint, mint most a nettó bérem! Akkor ez a weboldal rossz? Itt ajánlották a gyakorikérdeseken.
Épp ebben a pillanatban merült fel bennem is ez a probléma. Azt az oldalt néztem, és úgy adta ki, hogy párhuzamosan lehet kapni mindkettõt. Kíváncsi lennék, hogy is van ez. http://adozona.hu/kalkulator_tgyas_gyed_gyes.aspx

Mitől lehet az hogy a babám egyszer 15-20 percig eszik legtöbbször meg 5-perc alatt végez 4-hónapos?

Legjobb válasz: Hát, ezt senki nem fogja tudni megmondani :-))) Talán egyezer éhesebb, másszor meg nem annyira. Egyszer jól esik neki hosszabban szopizni, máskor meg inkább felfedezné a világot. Lehet, hogy egyszer gyorsabban jön a tej, máskor meg lassabban. Ne aggódj ezen, hagyd addig enni, amíg õ akar. Ha szépen fejlõdik, akkor tudja õ, hogy mikor mennyire van szüksége és annyi ideig fog enni, ameddig azt magához veszi.

Hát, ezt senki nem fogja tudni megmondani :-))) Talán egyezer éhesebb, másszor meg nem annyira. Egyszer jól esik neki hosszabban szopizni, máskor meg inkább felfedezné a világot. Lehet, hogy egyszer gyorsabban jön a tej, máskor meg lassabban. Ne aggódj ezen, hagyd addig enni, amíg õ akar. Ha szépen fejlõdik, akkor tudja õ, hogy mikor mennyire van szüksége és annyi ideig fog enni, ameddig azt magához veszi.
Szerintem is a baba tudja hogy mennyi tej kell neki. Ez amúgy nálunk is így van (szintén 4 hónaposak vagyunk) Van amikor lassan elnyammog, van amikor meg 5 perc alatt üresre szívja a mellemet. Gondolj csak bele, te sem eszel mindig ugyanannyit, ráadásul a tej is változik a nap folyamán, reggel hígabb, estefelé pedig zsírosabb. Szóval ezen ne parázz, ha éhes azt úgyis tudni fogod :)

Az egyszeri anyasági mindenhol ugyanannyi? Székesfehérváron mennyi most? Két gyerekre egyedülállóként mennyi családit kapok? És a gyes mennyi?

Legjobb válasz: Egyszeri anyasági mindenhol ugyan annyi. 64 ezer körül, pár 100 föle van. Esetleg a helyi önkormányzat is adhat plusz egyszeri támogatást, kérdezz utána. A családit nem tudom szerencsére

Egyszeri anyasági mindenhol ugyan annyi. 64 ezer körül, pár 100 föle van. Esetleg a helyi önkormányzat is adhat plusz egyszeri támogatást, kérdezz utána. A családit nem tudom szerencsére
Igen mindenhol ugyanannyi: 64.035.- A családi neked: 15.500x2 de itt megtudod nézni pontosan: http://www.hr-outsourcing.co.hu/index.php/TB/GYED-GYES-Anyas..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!