Találatok a következő kifejezésre: Az egyszeri a (3030 db)

Pocahontas, Winnetou,
Az ezüst tó kincse. Nem is olyan régen adták a TVben. Egy régi Karl May -regény alapján készült. Szerintem ez lesz az: port.hu/az_ezust-to_kincse_der_schatz_im_silbersee/pls/fi/films.film_page?i_film_id=13424
A kérdező hozzászólása: köszönöm, erre gondoltam :) )

A megcsalás az egyszeri vagy többszöri alkalmat jelent ha ugyanazzal a személlyel teszi?

vagy ha többszöri az már viszony ? Hogy van ez?

Legjobb válasz: Egyszeri megcsalás, ha EGYSZER lépsz félre. Ha többször is félrejársz az nem egyszeri. Az nálam viszony.

Egyszeri megcsalás, ha EGYSZER lépsz félre. Ha többször is félrejársz az nem egyszeri. Az nálam viszony.
Tökmindegy hogy hányszor és kivel, a lényeg az maga megcsalás ténye. Viszonyod lehet akár a barátnõddel is mert ugye viszony van köztetek.Vagy barátoddal... :)
szerintem ha hosszabb ideje vagy együtt a harmadik féllel, akkor viszony...
Egyszeri. Ha ttöbbször történik akk qrva vagy, vagy himri-gyo.
A megcsalás egyszeri alkalmat jelent. Több alkalom már viszony.
Csalás: valaki becsapása tisztességtelen eszközökkel.
Nem, teljesen rendben van, ha viszonyt folytatsz házasságban, hiszen csak "egyszeri". Mivel homályos a kérdés, engedd meg, hogy feltételezzem: magadnak keresel mentõöveket. Ha így van, hát kövezzenek szét itt. Ha meg nem, nem szóltam. De akkor is kemény, hogy valaki eljut a házasságig és alapvetõ fogalomzavarokkal küzd.
Egy hivatásossal történõ félrelépés az szerintem megcsalás, akkor is ha az többször történik is meg. Egy este alkalmával lezavart 4 aktus az még mindig csak megcsalás.

Milyen jármûvel közlekednek a fehérvérsejtek az Egyszer volt az élet. Címû mesesorozatban?

Legjobb válasz: Mini ûrhajó, vagy mini tengeralattjáró. ( Igazából az egyenruhájuk is olyan mint az Egyszer volt az Ûr sorozatban.

Mini ûrhajó, vagy mini tengeralattjáró. ( Igazából az egyenruhájuk is olyan mint az Egyszer volt az Ûr sorozatban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)


nekem van, hogy ez 2-3ra is felmegy...semmi gáz ezzel
addig nem baj, amíg nem a buszon csinálod ezt. de ha egy nap 10x vered ki, az is normális, mindenki csinálja és átéli.
nekem az egynapi fiatalabb koromban (:) ) maxra 9-10 környékére rémlik. a végén már mondjuk eléggé fájdalmas volt:) ) a napi egy az teljesen normális, fõleg 20-as évek környékén (elõtte, utána), amikor ész nélkül termelõdik és törne ki - pláne, ha még szex sincs, sõt, ha még nem is volt....
nem normális, túl keveset csinálod
Teljesen normális szerintem, jobb, mintha visszatartanád :) Én 24 vagyok, és naponta egyszer kiverem, de ha több idõm van, hétvégén akár 3x is. Te hány éves vagy amúgy?
Én 25 vagyok és igen ez teljesen normális. Amúgy van amikor nem verem egy hétig, de utánna nagyon jól esik. Meg van amikor naponta. Ha pedig nem verem, akkor verik nekem a csajok!

Lombikosok! Gonapeptylt és Gonal F-et beadhatom egyszerre? Az egyiket a hasam bal felébe a másikat a jobbikba?

Köszönöm!

Legjobb válasz: Szerintem beadhatod így. Én mindig egyszerre adtam be, volt, hogy egy oldalra is. Mikor hol sikerült érzéketlenebb helyet találnom. Bennem ez a kérdés nem merült fel, hogy szabad-e egyszerre beadni. Nálam nem volt belõle gond, add be nyugodtan egyszerre. Sok sikert!

Szerintem beadhatod így. Én mindig egyszerre adtam be, volt, hogy egy oldalra is. Mikor hol sikerült érzéketlenebb helyet találnom. Bennem ez a kérdés nem merült fel, hogy szabad-e egyszerre beadni. Nálam nem volt belõle gond, add be nyugodtan egyszerre. Sok sikert!
Elméletileg a gonapeptylt reggel kéne. Le is cseszett érte a doki, mikor mondtam, hogy én este adom be mindent. Ettõl függetlenül hatott, jól stimulált.
A kérdező hozzászólása: Köszi.délelött adom be mindkettöt!
Elsõ vagyok. Én késõ délután adtam be mindkettõt, a doki meg sem kérdezte, hogy mikor és hogyan szurkálok. És a stimulálás tök jól sikerült, 11 pete, majd 8 embrió. Szerintem a beadás idejétõl független az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!8 embrio?:) dejo! és sikerült?
Még nem tudjuk, hogy sikerült-e, most volt az elsõ beültetés. Még 2 hét mire tudnak biztosat mondani. Majd meglátjuk.

Lehet terhes vagyok, és múlt héten berúgtam.. Ez az egyszeri alkalom árthat a babának?

Ittam alkoholt, nem keveset, mert szülinapoztunk. Nem tudom még hogy terhes vagyok, én úgy érzem.. De majd csinálok tesztet. Ha az vagyok és úgy ittam, nem ártnagyon a babának ugye? Köszike

Legjobb válasz: Szia Ne izgulj,nagyon sokan vannak igy,h meg akkor isznak amikor nem tudjak,h terhesek,es hidd el amit,h egyszer ittal/nem keveset/nem lesz baj. Ha kiderul,h babas vagy akkor mar vigyazni kell az ilyen dolgokkal,de most szeritnem semmi baj nem lehet. 15 hetes kismama

Szia Ne izgulj, nagyon sokan vannak igy, h meg akkor isznak amikor nem tudjak, h terhesek, es hidd el amit, h egyszer ittal/nem keveset/nem lesz baj. Ha kiderul, h babas vagy akkor mar vigyazni kell az ilyen dolgokkal, de most szeritnem semmi baj nem lehet. 15 hetes kismama
Én kétszer is amíg nem tudtam, hogy babás vagyok, dohányoztam a hetedik hétig, és kemény fizikai munkát is végeztem.(Sittet lapátoltam konténerbe.)Azóta 29 hetes kismama vagyok:)
Én is berúgtam nagyon egyszer, amikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok. Mondjuk nagyon furcsáltam is a dolgot, mert ennyire még sosem ütött ki az alkohol, no meg nem is ittam olyan sokat, hogy jogos lett volna. Na meg a másnaposság is borzasztóbb volt, mint azelõtt. Sok nõ mesélte, hogy terhesen sokkal jobban megviseli a szervezetet. Szóval? De orvosom nekem azt mondta, hogy ne izguljak, semmi baja a babának, akkor még nagyon pici. Sõt, aki már a legelején ilyen jól viseli a megpróbáltatásokat, biztos életerõs baba lesz!! :-) persze amióta tudom, hogy pocaklakóm van, nem iszom, vagy havi 1-2 dl vörösbort max.

Nyolc síkon tudok egyszerre gondolkodni. Ha adnak nekem nyolc problémát, akkor azt egyszerre tudom megoldani. Van még ilyen ember a világon?

Az eddigi magyar rekorder Bélai György is csak 7 síkon tud gondolkodni.

Legjobb válasz: Zseniális vagy:)

Zseniális vagy:)
Lehet, hogy tudsz 9-en is. Próbáld ki.
Aszta..! Te magad vagy a tetrakontraoktaéder:-)! Hány éves vagy?
hackold fel a facebookot, az hány probléma?
Egészségedre!
Szia! Mit jelent az, hogy nyolc síkon tudsz gondolkodni?
hoz valami plussz kest a konyhára neked ez? egyébként tök jó lehet. hány éves vagy?
Biztos, hogy nincs! Nagyon büszkék vagyunk rád!
A kérdező hozzászólása: Tudok neked ajánlani egy végzett orvost. Egy toxikológus sem ártana neked. Máskor ne igyál annyit!
Öcsém, ilyen képességekkel már mûthetsz 1. évesen agyat és szívet, valamint dolgozhatsz az LHC-ben és a polihisztor toxikomókus apád nagyon büszke lesz rád. Ja, és hidat is építhetsz, valamint a matek fog menni 4 perc alatt is. A valóságban: még mindig egy általános iskolás [email protected] vagy, és apád sem polihisztor, hanem alkoholista. Inkább maradj a mesevilágodban, és tegyél fel még kamukérdéseket ide a GYK-ra...
Én is büszke vagyok rád! :D
Igen van: Én
ilyet még nem hallottam, kicsit hihetetlennek tûnik nekem, de ha tényleg így van akkor büszke lehetsz magadra.
A kérdező hozzászólása: Fejben oldom meg.
Jaja 5 perc alatt bárki meg tudja oldani mindet, max valahova nem ír semmit. xD
A kérdező hozzászólása: Nem, én 5 perc alatt megoldom a matek, kémia, biológia, fizika, angol, francia, magyar, történelem érettségit. Ne feledd, én 8 síkon gondolkodom egyszerre!
Nem te vagy az, aki 5 perc alatt oldja meg az emelt matek érettségit?
A kérdező hozzászólása: Bélai György 7 síkon képes erre, és szerinte még 3 ilyen ember van a világon. Igen kipróbáltam, hogy mennyire vagyok képes. Kilenc nekem sem megy.
Biztos nincs másik ilyen ember. Napóleon is elszégyellné most magát, õ csak 3 titkárnõnek tudott egyszerre diktálni.
És erre hogy jöttél rá?? Elõször 2 kérdéssel kezdted aztán fokozatosan számoltad és 9-nél már nem ment tovább? :P Amúgy nem állítom, hogy nincs ilyen, csak ez a kijelentés kicsit erõs.
Biztosan van még ilyen, de nagyon kevés és nagyon ügyes vagy, ha ez tényleg igaz :-)
Érvelési képességed és kreativitásod: 0 azaz NULLA! A nyolc síkból rád csak a "sík" illik (gy.k.: sík hülye). Legalább valami frappáns visszavágást kitalálhattál volna, nem pedig az óvodás "buta, aki mondja" mentalitásra jellemzõen, az én szövegemet ismétled meg. Inkább neked kellene pszichiáterhez járnod. A jó hír az, hogy sok helyen a chr. etilizmusban szenvedõket is a közelben kezelik, így apád le tud dobni a "doktor bácsihoz", miközben õ az elvonóra megy a szomszédba. Igazi családi program...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!