Találatok a következő kifejezésre: Az egyszer pelenkának le (2 db)

Szerintetek az állatkínzás, ha egy kutya egy másfél szobás lakásban van, és kéthetente egyszer viszik le sétálni? ! A dolgát egy pelenkára végzi, ami le van terítve a földre a konyhában.

Szerintem ez egy undorító dolog, nem utolsó sorban állatkínzás! Szerencsétlen kutya tele van energiával, de nagyon ritkán viszik csak le futkározni. Egy közepes méretű kölyökkutyáról van szó. Hogy magyarázzam el az ismerősömnek, hogy ez így egyáltalán nem jó?

Legjobb válasz: de miért nem viszik le? Magyarázd el neki, hogy milyen érzés lenne, ha õt zárnák be egy vécétlen helyiségbe ennyi idõre, és pelenkába kéne szrni.

de miért nem viszik le? Magyarázd el neki, hogy milyen érzés lenne, ha õt zárnák be egy vécétlen helyiségbe ennyi idõre, és pelenkába kéne szrni.
Hát ez durva.:/ ( Az ilyen hozzáállású embereknek lehet kutyájuk, én meg úgy szeretnék egyet már pár éve, és mégsem lehet.Várnom is kell még vagy 2-3évet rá.:( )
Én olyanról is tudok, hogy van egy nõnek egy csivavája, és még soha nem volt lent, csak a lakásban. Erkélyen van neki mûfû és oda végzi a dolgát.... durva Valahogy magyarázd el nekik, hogy szerencsétlen kutyát hordják már le!!!
Törvényileg szerintem nem állatkínzás, de utána kell nézni. Erkölcsileg meg persze gusztustalan dolog, vettek volna inkább macskát vagy plüsskutyát...
Adják el. Ennyi. Persze, hogy állatkínzás, bár nem az ürülék miatt hanem a mozgáshiány és inger szegénység miatt.
Igen állatkinzás. Nekik raknék fel pelenkát és én hetente venném le rola miután szétcsipte a valagukat.-már bocsánat! De mi az h unják? a gyereknek sem fognak adni enni 3 éves kora után mert unni fogják?ezért nem reagálok az olyan kérdésekre sem amikor kislányok irnak h "h vehetném rá a szüleimet h legyen kutyám"? Rengeteg felelõsséggel jár egy kutya, és ebbe sokan bele sem gondodlnak.
A kisebb állatok , macskák elvannak bent de a kutyáknak szükségük van mozgásra és hogy kint végezzék a dolgukat.
Ha már nem bírod cérnával, nézz szét az alábbi oldalakon: http://www.szomorusziv.eoldal.hu/ http://www.allatrendorseg.hu Vagy a Google-ba írd be egyszerûen, hogy "állatmentõk". Tuti találsz olyan szervezetet, aki lép az ügyben. Én 3 hónapig bírtam cérnával a szomszédban egy 1x1.5-ös ketrecben folyamatosan bezárva tartott foxit (letapossa a virágokat!), aztán szóltam az állatmentõknek...
Szilvi! én is gondolkodtam azon h nincs meg neki minden oltása?! De akkor vajon miért viszik le 2 hetente? Ha egysuer sem szabadna. Szerintem érdemes lenne visszaolvasni és észrevenni a kérdezõ mondatát, miszerint azért nem viszik le mert unják. Kérdezem én azt h mi vár arra akölyökkutyára akit már most unnak?-menhely Milyen kutyusrol van szo? attol h középtestû sokféle lehet. yorki és társai kilõve, hozzáteszem h én nagyon ritkán találkozom olyan yorkis, csivavas gazdival akinek a kutyája rendesen van szocializálva, általába mindenki lakáskutyának tartja alig éritnkezik a külvilággal, pláne más ebeekkel, igy vadulnak el.
Nincs lehetõséged befogadni? Mert ez a kutya rövid idõn belül nagyon nem fogja jól érezni magát, és ennyire értenek a kutyákhoz, valószínûleg majd a fejükre nõ, és egy agresszív, idegbajos dög lesz. Minél hamarabb változtatni kell, vagy így vagy úgy. De muszáj.
Ez azért nem ilyen egyszerû. Törvény szerint egy kutyának egyedi tartás esetén 10, csoportos tartás esetén 6 négyzetméter akadálymentes területet kell biztosítani. Egy panelban ez adva van. Tehát jogilag lehet, hogy ez nem minõsül állatkínzásnak...de nem vagyok benne teljesen biztos. A másik: mennyi idõs a kölyök? Mert ha 8-12 hetes és még nincs meg minden oltása, akkor szintén nem tekinthetõ kínzásnak. Sokan addig nem viszik le az utcára a kölyköt, amíg minden oltást meg nem kapott...(én a másik véglet vagyok, ha lesz kölyökkutyám, az elsõ perctõl hordom majd szocializálni, de persze nem engedem majd oda minden jött-ment kutyához) Azonban az érzelmileg, emberileg igenis kínzás, ha nem viszik sétáltatni. Szobakutya fajtáknál (csivava, fehér pamacsok, yorki) szokták azt csinálni, hogy pelenkára szoktatják és hetente 2-3-szor viszik le esetleg...ez tényleg állatkínzás. De nekem az is állatkínzás kategória, ha 3-szor leviszik a kutyát, legyen az bármilyen fajta pórázon fél órára...
hát ez állatkínzás.. mond nekik hogy ajándékozzák el ha unják, szegény kutya :(
Nem küldte el a végét. Tehát: Igen, sajnos én is ismerek ilyet... szerintem még az oltásai sincsenek rendben. Kb. 1000x próbáltam meg elmagyarázni, hogy ez így nem jó, de sajna vannak primkó emberek, akiknek teljesen feleslegesen beszélünk. Egyik fülükön be, a másikon ki... és emellett még azt hiszik, hogy õk a tökéletes kutyatartók.
Igen, sajnos én is ismerek ilyet... szerintem még az oltásai sincsenek rendben. Kb. 1000x próbáltam meg elmagyarázni, hogy ez így nem jó, de s
A kérdező hozzászólása: azért nem viszik le, mert már unják a kutyát, nincs kedvük sétáltatni. addig jó volt, amíg újdonság, meg cuki. és hiába mondom h vigyék le minden nap, vagy ajándékozzák el, ha ennyire teher, mintha nem is hallanák meg.
Durva, ez állat kínzás.Az ilyen embernek minek kutya, vagy akármilyen élõlény?Egy életre szól, nem addig míg aranyos!szenved szegény kutyus, szerintem lopd el:) azt sem értem minek akkor még nekik?Ijeszd meg õket h azt hallottad a szomszédok feljelentik!!!

Az egyszer használatos pelenkának le tud járni a szavatossága?

Van 1,bontott csomagom....

Legjobb válasz: Amennyiben száraz helyen tartod, nem lehet semmi baja.

Amennyiben száraz helyen tartod, nem lehet semmi baja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!