Találatok a következő kifejezésre: Az egyik válófélben (9 db)

Az egyik barátom válófélben van. Az anyuka lépett le. Szeptember óta az apuka neveli három gyermekét. Az anyuka kijeletkezett állandó lakcíméről és átjeletkezett édesanyja lakcímére. Ez azt jelentheti, hogy lemondott a gyerekekről?

Legjobb válasz: Ezzel nem mondott le a gyerekrõl,de ez egy jó pont az apukának,a malmára hajtotta az anyuka a vizet:-).A bíroságon ez az apukának már elõny.A tárgyaláson fogják feltenni azt a kérdést,hogy a ygerekeket hol szeretnék elhelyezni,másik fél is egyet ért e vele,ha nem tudnak megegyezni akkor a bíró hozza a gyerekek érdekeit nézve a döntést.Ebben az esetben,hogy az anya már el is ment,ki is jelentkezett az apuka kérheti,hogy nála legyenek a gyerekek elhelyezve,anyukát gyerektartás fizetésére kötelezik,akkor is ha lemond a gyerekekrõl,magyarul láthatást nem igényel.Nem tudom,azóta jelentkezett e az anyuka,akart e találkozni a gyerekekkel.De az apuka lemondhat a gyerektartásról is ha enélkül is el tudja tartani a gyerekeket.

Ezzel nem mondott le a gyerekrõl, de ez egy jó pont az apukának, a malmára hajtotta az anyuka a vizet:-).A bíroságon ez az apukának már elõny.A tárgyaláson fogják feltenni azt a kérdést, hogy a ygerekeket hol szeretnék elhelyezni, másik fél is egyet ért e vele, ha nem tudnak megegyezni akkor a bíró hozza a gyerekek érdekeit nézve a döntést.Ebben az esetben, hogy az anya már el is ment, ki is jelentkezett az apuka kérheti, hogy nála legyenek a gyerekek elhelyezve, anyukát gyerektartás fizetésére kötelezik, akkor is ha lemond a gyerekekrõl, magyarul láthatást nem igényel.Nem tudom, azóta jelentkezett e az anyuka, akart e találkozni a gyerekekkel.De az apuka lemondhat a gyerektartásról is ha enélkül is el tudja tartani a gyerekeket.
Ez így tipikusan az a történet, amirõl valójában semmit nem lehet tudni ebbõl a két mondatból. Az én anyukám is mondhatnám, hogy "lemondott" rólam, de valójában soha nem hagyott el, szeretjük egymást, viszont a mai napig megszenvedem, amit akkor a bíróságosdin és késõbb egymás ellen mûveltek velem, amit többnyire az apám makacsságának köszönhetek. Szerintem nem az a lényeg, hogy hol lesznek a gyerekek, hanem hogy az érzelmeiket ápolják, tiszteljék és békénhagyják õket, mert nem az õ dolguk, hogy anyu miért menekült el, és miért apunál vannak, vagy fordítva, ha továbbra is úgyanúgy szeretik õket és az õ nyelvükön valaki szeretettel elmagyarázza nekik mi történik velük, és nincsenek elszakítva egyik szülõjüktõl sem, és a szülõk nem a gyereket uszítják a másik ellen, hanem megpróbálnak együttmûködni. A legonoszabb dolog, hazudozni és "pontokat szerezni" a másik ellenében, majd meglátja késõbb a kedves papa vagy mama, hogy mennyire visszaüt ez késõbb, nem gyõzik majd megbánni..
Nem.

A testveretek epp valofelben van a felesegetöl, van harom közös gyerekük, es te vagy az egyik gyerek keresztanyja. Hogyan szerveznetek a bulit, kinek van prioritasa szerintetek?

Szeretnem mindannyiukat meghivni a születesnapomra, de a testveremnek mar van uj parja, es a volt feleseg nem hajlando közös legterben lenni a növel (a testveremet meg elviseli a gyerekek miatt). A testveremre legyek tekintettel, - a parjat mellesleg nagyon kedvelem es mindenki mas a csaladban -, vagy a volt felesegre es a gyerekekre? Akkor viszont a testveremet zarnam ki a bulibol, ahol minden egyeb csaladtag ott lesz. Nem akarok senkit megbantani. Mit tennetek?

Legjobb válasz: Egyébként is a testvéred a testvéred, õ a közelebbi, másrészt a volt feleség az aki nem hajlandó félretenni a sértõdöttségét. Szóval én a testvéredékre tenném a voksom. De elõtte megpróbálnám megbeszélni a sógornõddel, hogy biztosan úgy érzi-e, hogy egy estére nem tudná a születésnapodat a nõvel való problémája elé helyezni. Hátha rászánja magát! :)

Egyébként is a testvéred a testvéred, õ a közelebbi, másrészt a volt feleség az aki nem hajlandó félretenni a sértõdöttségét. Szóval én a testvéredékre tenném a voksom. De elõtte megpróbálnám megbeszélni a sógornõddel, hogy biztosan úgy érzi-e, hogy egy estére nem tudná a születésnapodat a nõvel való problémája elé helyezni. Hátha rászánja magát! :)
A gyerekek szempontjából az lenne a jobb, ha a testvéred lenne ott és a volt felesége, az új barátnõ pedig nem. Ha tényleg értelmes az új barátnõ, mondd ezt meg neki, meg fogja érteni.
Hívd meg mindkettõjüket! Aki eljön eljön, aki nem az meg nem.
Van az a mondás, hogy a vér nem válik vízzé. Egyértelmûen a testvéred és az új párja, valamint a gyerekek.
Teljes mértékben megértem a volt feleséget, a testvéred nem ember, a nõ szintén, akkor sem, ha tud jópofizni. Amit tett, az mindent elmond róla.
Egyiketsem hívnám. A tesód egy nagy b.nkó, a volt feleség meg gondolom nem lesz bulizós hangulatban még pár évig.
3 gyerekkel otthagyta a feleségét egy másik nõért?! Uramisten, testvérem vagy nem, én ezt nem bocsátanám meg neki, a felesége meg nyilván nem fogja soha. Nem szabad maga miatt senkinek tönkretenni egy egész családot. Szegény gyerekek. Azon nis elgondolkodhatsz, kit is kedvelsz. Egy olyan nõt, aki egyí nagycsaládot szedett szét, hogy legyen végre egy palija. Nagyon sok, nagyon rossz következménye van ennek!
Hát igen, akkor ez már egy komoly kapcsolat :-( Nehéz helyzet... Próbálj meg még 1x beszélni a feleséggel. De ha nem megy, én még mindig az "új barátnõ ne jöjjön" megoldásra szavazok :-(
Nyilván a testvéred élvez prioritást, a volt feleség és a gyerekekkel szemben is. (A testvér szorosabb kapocs, mint a keresztszülõség és nagybácsiság.) De én meghívnék mindenkit, intelligens emberek pont a gyerekek miatt nem balhéznak. Aki akar, jön, aki nem akar, nem jön. A gyerekek jöhetnek az apjukkal, vagy nem? Ha nem, akkor tesó és új barátnõ, egyértelmû.
A volt feleségnek kéne félretenni az érzéseit, mert a szülinapod csak egy a sok közül. Nem kéne, hogy a gyerekek érezzenek a szituàciòbòl bármit is, mert még jobban sérülni fognak.
A kérdező hozzászólása: Tavaly januarban költözött el a felesegetöl, röviddel azutan jött a lany, nyar elejen meg odaköltözött tesomhoz, tesom miatt, hogy a gyerekek közeleben lehessen es együtt is lehessenek. Tesom addig többszaz kilometert ingazott heti rendszeresseggel. A gyerekek ismerik öt, a ket kisebbik szereti is, a nagyobbik - pubertaskorban van - erthetöen utalja, ö ilyen korban van, a volt feleseg meg ugy csinal, mintha nem is letezne. Ez az alapfelallas, ebböl kellene valami jot összegyurni.
Bocsánat, tényleg. :-)) Akkor így kérdezem: mikor "szakítottak"? Nem a "ki miatt szakítottak" miatt kérdezem, csak szerintem nem mindegy, hogy pár hónapja van együtt az új barátnõjével vagy mondjuk 1, 5 éve.
Még nem váltak el, írta is a kérdezõ, hogy válófélben vannak.
Mikor váltak el? Mióta van együtt az új párjával?
A kérdező hozzászólása: Azzal nincs gond, hogy a gyerekek ne lennenek az elsök, ezzel a lany is egyetert, szerintem nagyon normalisan all a dologhoz, inkabb a testverem szeretne, ha ö is jönne, mert ö a tarsa, es ugy van vele, hogy ugyanugy joga van elmenni a csaladi esemenyekre, mint a volt felesegnek, mivel mar ö is a csaladhoz tartozik. Szeretne felesegül venni.
Ha valaki egy 3 gyerekes apával kezd (függetlenül akkor, hogy még házas-e vagy sem), akkor el KELL fogadnia, hogy a gyerekek lesznek az elsõk mindig. Úgyis lesznek események, amin együtt lesz anyuka és apuka: mondjuk a gyerekek szülinapja, ballagások, esetleg szülõi értekezlet (jobb esetben). Ez jó "gyakorlás" lesz az új barátnõnek.
A kérdező hozzászólása: Hat nehez eset, mert a lanynak nincs itt senkije, a csaladja is messze lakik, baratai meg nincsenek, mert a tesom miatt költözött ide. Testverem nem hiszem, hogy örülne a verzionak, a lany ertelmes, de - magambol kiindulva - tuti nem erezne jol magat, de lehet, hogy tenyleg ez a legjobb a gyerekek miatt. Meg gondolkodom rajta.
A kérdező hozzászólása: En pedig szeretem a testveremet es a nöt is megszerettem! A kerdes az volt, hogyan oldjam ezt meg, hogy senki ne sertödjön meg? Az pedig ne legyen mar tema, hogy miert nincsenek együtt, mert nem ide tartozik! Volt oka, es nem az uj nö!
A kérdező hozzászólása: A gyerekek az anyjuknal elnek es az anyjuk is meghivott a szülinapi bulijaba a parommal, ahol a tesomon kivül mindenki ott volt szinten, a gyerekek miatt feltetlen fontosnak tartom a jo kapcsolatot a volt feleseggel. Nekünk nincs sajat gyerekünk, a keresztgyerekeink meg nem jönnek, csak az anyjukkal. (A legnagyobbik nem is menne el csak az apjaval, ha az anyja nem jön. Problemas gyerek.) Nekem ez kellemetlen nagyon.
A kérdező hozzászólása: Köszi a valaszokat. Beszeltem a tesommal, elmondtam neki kb. ugyanazt, amit ide leirtam, hogy nekem ez dilemma, es hogy szerinte mit tegyek. Ö azt mondta, hogy ne aggodjak, ö nem megy akkor a baratnöjevel, hanem majd mi negyesben valamelyik este megünnepeljük a szülinapomat. Szoval lemondott a reszvetelröl a többiek javara. (Öszinten megmondva a volt feleseget nem volt kedvem felhivni, mert tudom, hogy nem jött volna el akkor a gyerekekkel, ha a tesomek is jönnek.) Hat ennyi a törtenet, megoldodott. Viszont örülnek, ha ez jövöre mar nem lenne dilemma... Bar ez is csak az exen mulik.

Hogy lehet megoldani azt ha házastársak válófélben vannak és ha az egyik elköltözik a közös családi házból és a másik nem fizeti a számlákat akkor ne azon követeljék a fizetést aki nem lakik ott?

Legjobb válasz: Együtt be kell menni a szolgáltatókhoz,és átíratni a számlákat annak a nevére,aki a házban lakik. Ha erre nem hajlandó,akkor szívás. A szolgáltatók attól hajtják be a tartozást,akinek a nevére a számla szól (Elõtte megszüntetik a szolgáltatást,külön pénzért.)

Együtt be kell menni a szolgáltatókhoz, és átíratni a számlákat annak a nevére, aki a házban lakik. Ha erre nem hajlandó, akkor szívás. A szolgáltatók attól hajtják be a tartozást, akinek a nevére a számla szól (Elõtte megszüntetik a szolgáltatást, külön pénzért.)
Vagyonelosztás. Csak akkor váljatok el, ha a másik parázna volt különben isten elõtt az nem számít válásnak és az elváló fél parázna még, ha másik társat is vette el.
2., te jó ég!!!! akkor az agresszív alkesz munkanélküli gyerek- és feleségverõ hímsoviniszta heréket nem szabad elhagyni, mert isten jól megdádáz érte ha normális életet akar magának és a gyerekeinek az ember???
A kérdező hozzászólása: Sajnos a férj iszik és évek óta veri a fiával az asszonyt.Nem tudom mit tegyek mert a feleség már öngyilkos akar lenni annyira kikészült.De a házát sem szeretné otthagyni mert benne van minden pénze.És fél ha kimegy belõle akkor teljesen lelakják és a számlák sem lesznek fizetve./Neki van állása és akkor tõle vonnak le minden tartozást.Ettõl is fél./Mit lehet tenni????
Elõször is kérni kell a szolgáltatóktól a fizetési mód megváltoztatását, hogy ne inkasszóval legyen fizetve, hanem csekken, amit küldjenek ki. Ezt megteheti egyedül is az, akinek a nevén van. Aztán ha a csekkek nem lesznek fizetve úgyis kikapcsolják a szolgáltatást, az meg ugye annak kellemetlen, aki ott lakik. A gond az, hogy a másik fél sajnálja, hogy ez esetben tönkremegy az ingatlan. Én is pont így vagyok vele, nem merek elköltözni és nem merem nem kifizetni a számlákat, mert tudom, hogy a feleségem mindent tönkretenne, eddig sem vigyázott semmire, ha meg ráhagynám a válás idejére, garantáltan egy romhalmaz maradna a házunkból.


Normális dolog az, hogy 28 évesen beleszerettem egy válófélben lévő 48 éves férfiba?

Legjobb válasz: Persze, abban nincs semmi! Egyszerûen neked ezek a pasik jönnek be!

Persze, abban nincs semmi! Egyszerûen neked ezek a pasik jönnek be!
Igen normalis.A szerelem nem ismer hatarokat...
Teljesen normális. A szerelem nincs tekintettel a családi állapotokra. Sok boldogságot vele!
Szerintem normális dolog, én 24 vagyok, és egy 49 éves NÕS férfibe szerettem bele, ráadásul a legnagyobb gyereke is 24 éves. De ahogy feljebb is írták, a szerelem nem ismer határokat. Az én helyzetem reménytelen, remélem, neked összejön.
NORMÁLIS ÁM!!! :) én hasonló cipõben járok, csak õ nincs válófélben ... :(:(:(
Normálisnak normális, csak ne feledd el, hogy az ebben a korban levõ férfiak - de még a fiatalabbak is - szeretnek "válófélben" lenni, ha megtetszik nekik valaki más.:)
Ha én leszek 48/F és belém zúgna egy 28/L én örülnék mint majom a farkának!!! Sok sikert!!!
Szerintem teljesen normális, én 19 éves létemre szerettem vele egy 40éves válófélben lévõ férfiba.

A házasságom előtt vett autómra kötöttem egy cascot. Szétköltözésünk után egy káresemény összegét nem a szervíznek utalták, hanem a válófélben lévő feleségemnek, aki azt felvette és elköltötte. Ilyen esetben ki a felelős, kinek kell visszafizetni?

Négy éve, a házasságom el?tt vásároltam egy személygépkocsit. Az akkor még barátn?m mint biztosítós üzletköt? kötött velem egy kötelez?t és egy cascot. A házasságunk utolsó napjaiban 2010 tavaszán a gépkocsimon kár keletkezett. Elvitettem egy nagy szervizbe, ahol megcsinálták. Viszont a biztosítást a feleségem rosszul kötötte meg, így a kár összegét azaz a javítási költséget (kb 250. 000) nem az szerviznek küldték, hanem a tudtom nélkül a feleségem számlájára – akivel akkor már külön éltünk. Azt is csak kés?bb tudtam meg, hogy a feleségem ezt az összeget felvette, és nem adta át az szerviznek.

Legjobb válasz: Gondolom azért utalták a pénzt erre a számlára, mert ez szerepelt a szerzõdésben.A szerzõdést pedig te írtad alá, és te nem módosítottad a válásod után. Tehát a biztosító jogosan utalt, a feleséged jogosan (bát nem etikusan) költötte el a pénzt. Ha aláírsz egy szerzõdést akkor neked kell tisztában lenni a tartalmával aláírás elõtt.

Gondolom azért utalták a pénzt erre a számlára, mert ez szerepelt a szerzõdésben.A szerzõdést pedig te írtad alá, és te nem módosítottad a válásod után. Tehát a biztosító jogosan utalt, a feleséged jogosan (bát nem etikusan) költötte el a pénzt. Ha aláírsz egy szerzõdést akkor neked kell tisztában lenni a tartalmával aláírás elõtt.
A kérdező hozzászólása: Hát akkor elmondom a teljes igazságot: összevesztünk, és a kocsit összetörtem. Õ intézte el a papírokat, hogy azért a kocsi meg legyen csinálva, (mint késõbb megtudtam õ hamisította alá a nevemet). Tehát aláírt a nevemben egy megbízást a szervizzel, hogy csinálják meg, és ki lesz fizetve. Ezen a megbízáson õ írta be a saját bankszámlaszámát - a szerviz bankszámlaszáma helyett.
Ha hamisította a nevedet és õ írta be a saját számlaszámát, akkor az magánokirat hamisítás. Perelhetsz érte. Majd egyszer vissza is fogod kapni a pénzt.
most te vitted el megcsináltatni(kérdésedben), v a feleséged(válaszodban)? ez így eléggé bûzlik... vagy te vitted el, de feleség csinálta a papírmunkát? ebben az esetben ahogy feljebb írták magánokirathamisítás, feljelentés, és mivel az asszonynak utalták a pénzt ezért rajta is fogják behajtani. kivéve ha már te kifizetted a szervizt, úgy neked kell perelned az asszonyt

Mit lehet tenni az ellen, ha egy bíró 3 pontban törvénysértő, 3 pontban pedig a magyar bíróságok gyakorlatával szembememenő döntést hoz a válófélben lévő feleség javára, aki jó ismerőse a bíróságon dolgozóknak. Pl a teremszolga neje a kolleganője?

Érdemes elfogultságra, stb hivatkozni. Befolyásolja a pert?

Legjobb válasz: Ismereteim (elég hiányos) elfogultsági indítványt/panaszt/kifogást/mit tudom én mit csak a tárgyalás elõtt lehet tenni, folyamatában vagy utólag nem. Legalábbis régebben így volt.

Ismereteim (elég hiányos) elfogultsági indítványt/panaszt/kifogást/mit tudom én mit csak a tárgyalás elõtt lehet tenni, folyamatában vagy utólag nem. Legalábbis régebben így volt.
Fellebbezel.
A kérdésben van pár érdekes pont. Fellebbezni már megszületett ítélet ellen lehet. Azt nem tudom, hogy ez a rokoni viszony adhat-e okot bármire is. Szerintem nem. A gyakorlattal szembemenõ ítélet jogilag semmi, de a pontos részletek és alapos jogi ismeretek nélkül még csak véleményt sem lehet mondani errõl. A törvénysértõ ítélet ellen van jogorvoslati lehetõség, de ezt minden esetben közlik is írásban, szóban.

A szüleim 20évet együtt éltek, most válófélben vannak, én 12éves vagyok a bátyám pedig 18éves. Hogy történik egy válás az én esetemben? (hosszú lett bocsi)

Szept. 19-én lesz a válás. De az anyagiakba nem tudnak megegyezi. Addig megegyeztek h anya meg én elmennénk, a tesóm meg apa pedig a itt maradnának. De ugye apának ki kéne fizetnie anyát,de apa soknak tartja amennyit anya kér.

Legjobb válasz: Te szeretned hogy elvaljanak?

Te szeretned hogy elvaljanak?
A kérdező hozzászólása: igen 12éves vagyok és magamtól írtam. És nem szeretném ha elválnának, de akkor igen ha a másik választás h folyton veszekedjenek.
A kérdező hozzászólása: 3/4 köszi a tanácsot
Ezt egy 12 eves irta?
Szerintem 20 év házasság után minden közös vagyonnak minõsül, hacsak nem kötöttek elõtte a szüleid házassági szerzõdést. Szóval szerintem simán lehet, hogy fele-fele vagyon jár, plusz anyudnak gyerektartás, ha nála fogsz lakni. Ez persze csak tipp, érdemes volna egy jogászt megkérdezni, õ biztosan pontos választ tud adni a kérdéseidre.
A ház mostani árából le kell vonni az öröklött ház értékét és azt kell felezniük, ha 50-50% volt a tulajdonrész és nem volt házassági szerzõdés. Az, hogy mennyit fizet, az az õ dolguk, szerintem nem jelenti azt, hogy téged nem szeretne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Terhes vagyok, de válófélben vagyunk! A gyerek a férjemé, de még nem tud róla. Neki már van egy nő az életében, és ha én nem kellek neki szeretném ha a gyermekről lemondana. Mi a teendőm?

Legjobb válasz: Várj azzal a lemondatással. A saját magad és a születendõ gyermeked érdekében. A kicsi az övé és az övé is marad bármi történik köztetek. Minél elõbb számolj be neki a terhességedrõl. Joga van tudni, hogy apa lesz. Bármikor ráérsz elválni ezután, de ezt is beszéld meg vele.

És mi van ha pont hogy mérges lesz? Ezek után én kétlem, hogy repdesne az örömtõl, inkább úgy érezné, hogy most omlik össze minden. Gondolj bele, attól hogy Te meg akarod tartani, de õ már nem akar veled közös jövõt, és lehetne neki valaki mással. Nem akarom a pártját fogni, de én férfi szemmel így látnám. Gyerektartást is gondolom kellene fizetnie, mert ha ott van, nyilván akarna gondoskodni róla, de mivel veled már nem mûködik a dolog, teljesen kimaradna belõle. Így meg se te, se õ nem találna senkit (ha mégis, az nagyon szerencsés eset). Minél elõbb mondd meg neki, mert csak az idõt húzod. Ketten kell döntést hoznotok, de állítsd kész tények elé, legyen döntési joga
Várj azzal a lemondatással. A saját magad és a születendõ gyermeked érdekében. A kicsi az övé és az övé is marad bármi történik köztetek. Minél elõbb számolj be neki a terhességedrõl. Joga van tudni, hogy apa lesz. Bármikor ráérsz elválni ezután, de ezt is beszéld meg vele.
Nagyon sajnálom hogy ez történik veled! Elhagyott félnek lenni, aminek válás a következménye és ráadásul még most éled át életed legszebb ( vagy legalábbis annak kellene lennie, a férjed és a te legszebb idõszakotoknak) és legszomorúbb idõszakát... ez nagyon emberpróbáló feladat lesz. Én teljes mértékben megértem az érzéseid. Teendõd annyi, hogy mindenképp meg kell mondanod az exférjednek hogy babát vársz. De szeretnéd ha azok után amit okozott neked, békén hagyna téged és a születendõ babát. Ha beleegyezik, akkor hivatalos formában kell lemondania róla. De szerintem ez nem lesz olyan könnyû, mert nem valószínû hogy lemondana róla. Bár a gyerkõcnek sem lenne olyan jó érzés majd nagyobb korában szembesülni azzal hogy az apjának nem is kellett, annyira sem hogy a nevére vegye. Ezt gondold át.
Képzeld el az új nõ milyen képet fog vágni, amikor megtudja a dolgot!
Nagy erõt kívánok neked estére. De igazából az együttmaradás két ember döntése. Ha te nem akarsz vele lenni, mert megcsalt, megalázott és elhagyott egy másik nõért a gyerek ellenére mondhatod, hogy neked nem megy a történtek fényében a közös jövõ. Ez nem az õ döntése, hanem a tiétek. Ennek ellenére a korrektség megkívánja, hogy tájékoztasd.
Én vagyok a 14.33-as! Igen, elhiszem hogy nehéz lépés elmondani neki. Pláne azok után amilyen fájdalmat okozott neked! Én is pont erre gondoltam, hogy emiatt majd veled akar maradni és megígér fût-fát csak hogy had lehessen a baba és te melletted. csak ezt nem akartam az elõzõ válaszomba leírni. De hidd el, ez akkora sokk lesz neki hogy elõször nem is tud majd mit mondani. Össze lesz zavarodva. Késõbb meg majd elkezd zakatolni a fejében a sok gondolat. Az is lehet hogy megváltozik teljesen és csak értetek fog élni, elkövet majd mindent hogy visszafogadd. Hát nehéz idõszak elõtt állsz.
A gyerek a férjedé. jogilag is, hisz a férjed még. Mindenképp az õ nevére írják. Az, hogy lemond róla, az nem úgy megy, hogy mától nem kell, ha egyáltalán le akar mondani róla, akkor csak úgy teheti meg, hogy te keresel valakit, aki örökbe fogadja. (a gyereknek nem maardhat apa nélkül)
Mi tortent tovabb??hogy vagy?
Mi veled? Pici? Jól vagytok?
Ez így igaz, az szexeljen, aki tudja, hogy mi a lehetséges következménye! Nem kell neki már a nõ és nem kell tõle gyerek, de azért még megdugja, gusztustalan féreg! És egy nõ, aki szereti még ezt a férfit, hogy várható el, hogy elutasítsa, ha még közeledik hozzá testileg? A férjed egy felelõtlen gazember! HA már eldöntötte, hogy nem akar veled lenni, akkor dugja azt a másik nõt, téged meg ne ejtsen teherbe!
20asnak, de az asszonyt meg meg tudta dugni, igaz? Nem kell neki a felesége, válni szeretne, de egyszer még beletenné a tisztesség kedvéért a vége elõtt. (sajnálom kérdezõ, nyersen fogalmazva ez az igazság.) Szeretõje van (mert házasságban így nevezik azt a nõt akinek viszonya van a férjjel) és a feleségével is lefekszik. Na nehogymár a férj legyen itt az áldozat. Joga van tudni szerintem. De ne állítsuk be az olyan férfit áldozatként aki csalja a feleségét, el akarja hagyni, de alkalomadtán még megrántja.
De hát még nem is apa!! Lehet hogy nem is akarna az lenni, vagyis már biztos, hogy nem a leendõ exfeleségétõl. Megmondta az asszonynak, hogy nem akar vele lenni, akkor miért ne lehetne másik nõje? Valami biztos nem mûködött, különben nem fajult volna eddig a dolog. Nem akarom védeni a pasit, de én fel lennék háborodva, ha ilyen helyzetbe kényszerítenének. Õ nem tervezte, nem akarta ezt a gyereket, de azért fizessen, de látnia ne láthassa, mert már mással van. Úgy látszik a nõk tényleg bármit megtesznek a gyerekért
Ne légy már h.lye. Otthagyott, megcsalt, nem szeret. Fizesse csak a gyerektartást. A gyereknek is szüksége van rá, azért, mert te sértõdött vagy, neki még kellhet az a pénz. Jó lesz az sok mindenre, hidd el :) . Sõõõt, a láthatás sem árthat, késõbb neked is jó lesz az a kis szabadidõ. MILYENEK A MAI NÕK, szuper, hányan jönnek összefoglalt férfivel, sõt, apával, a szemétség teteje.
Minden tiszteletem a tiéd utolsó! N30
Nálunk ugyanez volt a helyzet. A férjem lelépett, és rövid idõ múlva összeállt egy nõvel. Amikor kiderült, hogy terhes vagyok, azt akarta vetessem el. Nem tettem. Egyedül nevelem a kisfiam. Nehéz, de megéri. Most sem döntenék másként. Az apuka egyszer látta a fiát, még a kórházban, miután megszületett. A válóperünk folyamatban, végül én adtam be. Gyerektartást fizet, de egyáltalán nem érdeklõdik. Majd írd meg, hogyan alakultak nálatok a dolgok. Kitartás!
Nem értelek 15ös. ketyegne a vekker? Nem ezzel akarja visszacsábítani a férjét. Ha elolvastad az elõzményeket megláthatod. Azért vetesse el a gyerekét, mert miért is? vagy hogy érted ezt a vekkert?
Ez egyáltalán nem korrekt. Nem egyedül a te gyereked, hanem az övé is, és köze van hozzá. Nem dönthetsz egyedül úgy, hogy márpedig neked kell és kész. Hány éves vagy, hogy ennyire kapaszkodsz ebbe a lehetõségbe? Mintha ketyegne a vekker
Elválsz gyorsan csendben és nem mondod el neki, hogy terhes vagy. Még hónapokig nem fog látszani. Ha nincs közös gyerek ennyi idõ alatt lezavarható a válás. Csak h a már azt kérdezted nem tilthatod e el.... Azt akarod hogy tudjon a gyerekrõl, de szenvedjen? vagy mire jó ez az eltiltás? Ha gondolod mondd el, kialakul vmi láthatás gyermek és apja között, vagy ne mondd el. De az elmondom, de eltiltom dolog nem korrekt.
A kérdező hozzászólása: Végülis akkor a lényeg az, hogy nem tilthatom el semmilyen módon?
A kérdező hozzászólása: Az anyagiak nem érdekelnek. Anyukám kettõnket nevelt fel úgy, hogy apám nem fizetett gyerektartást. Csak mert nem akart fizetni az állam meg egy nagy szar anyu hiába akarta, hogy fizessen, nem dolgozik (persze pairon) akkor nem kell fizetnie. Ez nem érdekel
Ha lemondatod, akkor még gyerektartást sem kérhetsz, anyagilag is egyedül maradsz.
A kérdező hozzászólása: Én szeretem õt, és szerettem is volna vele maradni, de õ azt mondta, hogy nem. még a válóper nincs beadva mert mondtam neki ha te akarsz elválni akkor neked kell beadni. De mivel akkor azt mondta, hogy vége (akkor még én sem tudtam a babáról) így biztos vagyok, hogy csak a gyerek miatt maradna velem. Érzései irántam szerintem már nincsenek. Ha nem lenne a baba akkor más lenne. Én nagyon szeretem és igen nem így képzeltem el a babavárást. Életem legboldogabb idõszaka kellene, hogy legyen és itt vagyok lassan teljesen kikészülve idegileg, ami nagyon nem jó most nekem . Nekünk mert itt nem csak rólam van már szó. Szeretem a férjemet és fáj az elutasítása. Sajnos én is apa nálkül nõttem fel, lehet azért is nemérzem annyira tragikusnak azt, hogy egyedül kell felnevelnem. :-(
A kérdező hozzászólása: Ma próbálom elmondni neki, vagyis elfogom. Már készülök rá napok óta, de egyszerûen nem ment eddig. Én nagyon szeretem, de tudom ha megtudja, hogy terhes vagyok õ azt mondaná, hogy maradjunk együtt. De csak a gyerek miatt nem akarok, hiszen neki ott van az amásik. Úgy leálni egy életet, hogy csak egy gyerek tart össze minket. Nem. Elég nehéz dolog lesz azthiszem. Elvetetésen is gondolkoztam (8.hétben vagyok) de nem tudnám megtenni ugy érzem.
hahoooo?

Válófélben vagyok van a férjenm nevén egy autó lízing én vagyok az adóstárs mi a teendőm hogy levegyék a nevemet a szerződésről és kelle érte fizetni szerződés módosítási díjat?

Legjobb válasz: Tudomásom szerint -ez a banki törvény- a házastási kapcsolat nem változtat a az addóstársi viszonyon. Az adósság együtt lett felvéve a családi viszonyok megváltozása sajnos nem változtat az adóskötelezettségen. Csak a megegyezés segíthet,ha ez megoldható,különben marad az adóstársi minõsítés.

Tudomásom szerint -ez a banki törvény- a házastási kapcsolat nem változtat a az addóstársi viszonyon. Az adósság együtt lett felvéve a családi viszonyok megváltozása sajnos nem változtat az adóskötelezettségen. Csak a megegyezés segíthet, ha ez megoldható, különben marad az adóstársi minõsítés.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!