Találatok a következő kifejezésre: Az egyik szept.15-re a másikon (1 db)

Az egyik papíron szept.15-re a másikon szept.17-re vagyok kiírva szülni. Honnan fogják nekem számítani?

Szülés el?tt 28 nappal szüneteltetnem kell az ellátásom a munkaügyi központban, de ott viszont biztosított csak szept. 15 ig vagyok. És ha megis kapom a Tgyás-t, az a tavalyi évem 70%-a lesz, na most m?szakban dolgoztam, így kb 80 körül kaptam, de min.bér-rel voltam bejelentve, akkor a min.b. 70 %-a vagy a keresett összeg 70%-a?

Legjobb válasz: Amelyik dátum a kiskönyvedben szerepel, szerintem az a jó, mert az UH leleteken elõfordulhat, hogy nem pont az dátum van a baba ngysága alapján.

Amelyik dátum a kiskönyvedben szerepel, szerintem az a jó, mert az UH leleteken elõfordulhat, hogy nem pont az dátum van a baba ngysága alapján.
Mivel min.bérre vagy bejelentve az alapján számolnak mindent. Így a munkáltatod jól megrövidített.
A kérdező hozzászólása: pfff... köszi, hát most szar kedvem lett!
ez egy jó szöveges feladat! De a legfontosabb kérdés hiányzik. Hány éves a nagymama?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Életbe lép a törlesztési biztosításom?

Elvesztettem a munkám, van személyi kölcsönöm az otp-nél. Szerencsére van rajta törlesztési biztosítás. Ha látják, hogy álláskeresési támogatást kapok, életbe lép a biztosítás, vagy kérelmeznem kell? Ha érkezik pénz a számlámra a törlesztés esedékessége és a hónap utolsó napja között, akkor automatikusan levonják a törlesztést?

1

Molyen bűntetést kaphat az aki a robogójára nem kötött kötelező biztosítást?

2

Varrónő által készített ruhára meddig van garancia?

Szalagavatóra csináltattunk ruhát, de az nem lett jó, egyik része sem, akkor felhívtuk a varrón?t-illetve csak próbáltunk, mert egyszer sem vette fel. Most jelentkezett, 2 hónap után, hogy fizessük ki. Ilyenkor mit lehet tenni? Vissza akarom adni a ruhát, ha akkora nem csinálta meg rendesen, nem lehetett elérni... Most kifizettetheti?

3

Mi történik, hogyha nem fizetem az életbiztosításosításomat tovább?

6

Pályakezdő magánnyugdíjpénztári tag illetményéből átutalt nyugdíjjárulék a levonástól és átutalástól számítva hány hónapon belül kell hogy megjelenjen a magánnyugdíjpénztári saját számláján? Létezik, hogy egy fél évig semmi sem jelenik meg a számlán?

2

Szerintetek melyik a legjobb?

lakásbiztosítást szeretnék kötni, teljesen alap biztosítás, semmi faxni,csak a legszükségesebbre.

7

Uniqua MED HELP biztosításhoz ért valaki?

Elnyelte a Föld az emberemet, és lenne pár kérdésem!

8

Magánnyugdíjpénztár vagy állami? (Pályakezdőknek) + Másfél éven belül pedig külföld van kilátásban. )

(2008-2010-aug.-ig voltam pályakezd? ,szeptember óta pedig újra tanulok...)Szívem szerint maradnék az ING-nél...Sztem nem csak én vagyok így ezzel..ráadásul a mai kormányban nem nagyon bízok.

4

Jan 1. től tényleg visszafizetik az eddigi bennt lévő nyugdíj pénzemet? Ha nem reagálok, akkor automatikusan visszaraknak az államiban? És ez nekem jó?

4

Mi a véleményetek az Aviváról?

Sziasztok!

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!