Találatok a következő kifejezésre: Az egyik szept.15-re a (1 db)

Az egyik papíron szept.15-re a másikon szept.17-re vagyok kiírva szülni. Honnan fogják nekem számítani?

Szülés el?tt 28 nappal szüneteltetnem kell az ellátásom a munkaügyi központban, de ott viszont biztosított csak szept. 15 ig vagyok. És ha megis kapom a Tgyás-t, az a tavalyi évem 70%-a lesz, na most m?szakban dolgoztam, így kb 80 körül kaptam, de min.bér-rel voltam bejelentve, akkor a min.b. 70 %-a vagy a keresett összeg 70%-a?

Legjobb válasz: Amelyik dátum a kiskönyvedben szerepel, szerintem az a jó, mert az UH leleteken elõfordulhat, hogy nem pont az dátum van a baba ngysága alapján.

Amelyik dátum a kiskönyvedben szerepel, szerintem az a jó, mert az UH leleteken elõfordulhat, hogy nem pont az dátum van a baba ngysága alapján.
Mivel min.bérre vagy bejelentve az alapján számolnak mindent. Így a munkáltatod jól megrövidített.
A kérdező hozzászólása: pfff... köszi, hát most szar kedvem lett!
ez egy jó szöveges feladat! De a legfontosabb kérdés hiányzik. Hány éves a nagymama?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha valaki meghal, és volt személyi biztosítása, arról nem szól a biztosító az örökösnek?

A párommal elváltunk, van egy kisfiunk. Õ egy éve meghalt balesetben. Az édesanyja felkeresett, hogy volt a házukon (amit már eladtak) a személyi biztosítása a volt férjemnek. Én mondtam neki, hogy adjon papírokat, mert a gyámhatóságot nekem ilyenekről értesítenem kell, mert el voltunk válva, én nem örökölhetek és vehetek át semmit, csak a kisfiam. De ő ezt nem akarja. Valószínű a pénzt sem adná ide. A biztosító nekem miért nem szól, hogy ott van a kisfiamnak valami amit esetleg örökölt?? Ez után nekem kell utánanézni? Menjek minden biztosítóhoz, hogy nem e van valami:? ez nevetségesen hangzik...de ezt csinálják? Ha nem megyek utána, akkor nem szólnak?

12

Értékcsökkenéssel, autóval kapcsolatban van valakinek tapasztalata vagy inofja?

Hello!

Parkolo autonkba belerohant egy masik..
A biztosito a kart 97O ezerre ertekelte. Ez vagy a gazdasagi total. Szervizbe vittuk, "uj" panelek kerultek fel, mas szin miatt atfujtak a mienkre.
Az auto egy Bmw, 9 eves es 155 ezret futott. Nagyon jo allapotban van../volt. Velemenyem szerint legalabb 3-4OO ezerrel kevesebbet er. Van ertelme ertekcsokkenest kerni?

koszi!

1

Jutalék visszaírás miatt fizetési meghagyást kaptam. Természetesen ellentmondással fogok élni. Érdemes fizetnem közben?

Úgy értem, a 15 napon belül ellentmondok, azonban - fizetési hajlandóságomat mutatván - x összeget utalok a biztosítónak. Üti a kettő egymást? Az, hogy a jog- és összegszerűségét vitatom, de mégis fizetek? Tul.képp az a kérdésem, hogy ha már ilyen formában látják a fizetési szándékom, nem lehetséges, hogy elkerülöm a pert?

2

A táppénz biztosított időnek számít ha t gyásra illetve gyedre szeretnék menni?

Az lenne a kérdésem második babámat várom, vissza mentem dolgozni de csak 365 biztosított nap után jár nekem a gyed és a t-gyás, ez decemberbe lesz meg viszont december 14 re írtak ki szülésre, nem gondolom hogy dec 3 ig nagy pocakkal tudnék álló munkát végezni ezért lenne nagyon fontos nekem hogy a táppénz ugyan úgy bele számít e a biztosított időbe illetve hogy akkor a táppénz összegéből számolják ki a t-gyást és gyedet vagy a bejelentett bruttó bérem 70% át veszik alapul? Előre is köszönöm a válaszokat

2

Szeretnék egy biztosítási életjaradékot befizetni, vagy erre egy alapot képezni. Hol célszerű ez?

Egy alapot szeretnék befizetni a fiam javára, hogy 10 év múlva ebből bizonyos havi járadékot kapjon. Hol kell ezt eszközölni?

3

Milyen életbíztositást ajánlanának?

Szeretnék valamilyen életbíztosítást kötni, ami egyszerre megtakarítás is lenne és ha fel dobnám a papucsot, lenne miből eltemetni. Milyeneket tudnának ajánlani, mert egyáltalán nem vagyok most képbe.

10

Az autómat kivonták a forgalomból mert nem fizettem be az éves biztosítási díjat. És felhalmozódott több tízezer forint. Ezt muszáj be fizetnem?

Azt hittem ha nem fizetem be a biztosítás automatikusan megszűnik és nincs más teendőm.

4

Ebben az esetben fizet a biztosító?

Sajnos tönkrement a mosógép,és mire észrevettük már állt a víz a fürdőben!:( Ahogy vártam az alsó szomszéd elázott,és most fenyeget hogy mi tehetünk róla hogy nem figyeltünk a gépre.
Fenyeget hogy feljelent,és fizessük meg a kárát!

3

Kockázati életbiztosításokban kinek van tapasztalata arra való tekintettel ha bekövetkezik a nagy baj akkor fizet is a biztosító? Ha igen melyik biztosítót ajánlanátok e téren? Volt már valakinek akinek fizetett?

2

Hogy tudnám megnézni, mennyi gyűlt össze a nyugdíj alapomba?

Magánpénztári tagságból átléptem államiba.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!