Találatok a következő kifejezésre: Az egyik szept.15-re (1 db)

Az egyik papíron szept.15-re a másikon szept.17-re vagyok kiírva szülni. Honnan fogják nekem számítani?

Szülés el?tt 28 nappal szüneteltetnem kell az ellátásom a munkaügyi központban, de ott viszont biztosított csak szept. 15 ig vagyok. És ha megis kapom a Tgyás-t, az a tavalyi évem 70%-a lesz, na most m?szakban dolgoztam, így kb 80 körül kaptam, de min.bér-rel voltam bejelentve, akkor a min.b. 70 %-a vagy a keresett összeg 70%-a?

Legjobb válasz: Amelyik dátum a kiskönyvedben szerepel, szerintem az a jó, mert az UH leleteken elõfordulhat, hogy nem pont az dátum van a baba ngysága alapján.

Amelyik dátum a kiskönyvedben szerepel, szerintem az a jó, mert az UH leleteken elõfordulhat, hogy nem pont az dátum van a baba ngysága alapján.
Mivel min.bérre vagy bejelentve az alapján számolnak mindent. Így a munkáltatod jól megrövidített.
A kérdező hozzászólása: pfff... köszi, hát most szar kedvem lett!
ez egy jó szöveges feladat! De a legfontosabb kérdés hiányzik. Hány éves a nagymama?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az Allianznal kotottem eletbiztositast kulfoldre. Orvosi ellatasban reszesultem es kaptam hivatalos leletet. Hova kell kuldeni a leleltet a penz visszateriteshez? Cs

2

Érdekel hol van olyan biztosítás hogyan kell rákeresnem . Annyit tudok, hogy takarékszövetkezeti termék, temetésre lehet biztosítást kötni, ismerősöm csak úgy emlegeti koporsóbiztosítás. Hallot valaki ilyen termékről?

3

Mit érdemes tenni életbiztosítással ebben az esetben? (uniqa)

Van egy életbiztosításom amit 8 éve fizetek folyamatosan. A jelenlegi anyagi helyzetem vizsgálva úgy látom nem fogom tudni fizetni az immár 12000 Ft-ra emelkedett biztosítási díjat. Ebben az esetben mi a legjobb megoldás? Eddig összeszámoltam 900 000 Ft-ot fizettem be. Visszavásároljam vagy esetleg díjmentesítsem? Ezek mit takarnak pontosan?

10

Mi ennek a papírnak a neve?

Amiben a munkáltató vezeti,hogy fizeti a munkavállaló után a tb-t.
Elvileg valami rózsaszín, kinyitható papír.

2

Aegon életpálya programról tapasztalatok?

Most fog lejárni a tíz év, amíg ugyebár nem vehetem ki a pénzem, vagy vissza kell fizetni az adójóváírásokat. Az első két év befizetéseiből igen sok ment el mindenféle költségnek, de a megkötéskor arról volt szó, hogy azért ennyi, mert ekkor vonják le a költségek nagy részét, utána már gyakorlatilag alig valamit. Ehhez képest a héten kapott értesítő szerint 60-70 ezer körül vontak le tőlem az elmúlt évben. Mire fel? Ha megszüntetem, visszakapom azt az összeget, ami a kimutatáson szerepel?

5

Aegon Baba-Mama Program életbiztosítással kerestek meg. Megéri ezt fizetni?

Van valakinek ezzel tapasztalata? Konkrétan az érdekelne, hogy hogyan fog visszajönni az a rengeteg kezdeti kezelési költség, ami az első 26 havi díj fele. Minimum 8000 ft-tal lehet elkezdeni, akkor az akárhogy is számolom 104000 ft. Nagyon sokallom.

16

A biztosítást bármikor meglehet szakítani?

ugyanis a biztosító átvert minket és nem úgy kötötte ahogyan szerettük volna. úgy akartuk hogyha a gyerek 18 éves lesz akkor kilehessen venni. 2010-ben volt 18 éves. a biztosítás 2022-ben járna le. mivel mindenféle költséget levonnak meg egy csomó mindent úgy gondoltuk hogy szeretnénk megszakítani és kivenni. a mai világban jól jön az a plusz pénz is (kamat) de nem lényeges mert ahogy mondtam mindenféle díjat levonnak ami nagyon sok. úgy tudom hogy bármikor meglehet szakítani és ki lehet venni. én úgy hallottam hogy azt a pénzt amit befizettünk a kezdetektől azt megkell kapni mert tulajdonképpen az a mi pénzünk azt mi fizettük be tehát azt megkell kapni. tudom hogy kamat meg nyereség meg ilyenek akkor nem járnak de az nem lényeg. tehát a kérdésem végülis az lenne hogy azt a pénzt megkell kapni amit mi fizettünk mert az jár?

12

Kell fizetnem magamnak a TB-t ha már nem kapok semmilyen ellátást a munkaügyi kp. -tól?

Vagy elég ha regisztrálva vagyok a munkaügyi központban.

8

Biztositás-értékesités: hideghivás, vagy előmelegités dm-levéllel? Kinek mi vált be?

főnököm gyorsan akar sokat,ezért a folyamatos hideghivát kéri. szerinte ha nem érdekli,ne vesztegessem az időmet a kifogás-kezeléssel. én ezt nem igy gondolom,ráadásul olvatam egy tanulmányt,miszerint egy jó dm-levél után könnyebb kapcsolatot kialakitani a leendő ügyféllel,mivel van hivatkozási alap.

köszönöm a hozzászólásokat

8

Hol kössek jó és olcsó utasbiztosítást?

Én az Allianznál és a KandH banknál kötöttem eddig. Ketten utaznánk a párommal huszonévesek vagyunk és összesen 5 napra kéne Európába (Lengyelország, Litvánia). Illetve hogyan kössem meg ha Litvániába utazunk 4 napra de közben 1 napot Lengyelországban töltünk, mert sok helyen a minimum 3 nap. Köszi

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!