Találatok a következő kifejezésre: Az egyik osztálytársam szeretné, ha (5 db)

Mit tegyek ha piszkálják az egyik osztálytársamat? De ha én megvédem akkor engem is piszkálni fognak és én ezt nem szeretném :/

Legjobb válasz: Gonold végig, fontos-e számodra annyira hogy megvédd és te is kereszttûzbe kerülj, vagy nem annyira és akkor te kimaradsz. Fontossági sorrend. Gondolkodj, aztán vagy küld el õket az anyjukba, vagy maradj ki belõle. Te érzed! Hajrá a döntésedhez : )

Gonold végig, fontos-e számodra annyira hogy megvédd és te is kereszttûzbe kerülj, vagy nem annyira és akkor te kimaradsz. Fontossági sorrend. Gondolkodj, aztán vagy küld el õket az anyjukba, vagy maradj ki belõle. Te érzed! Hajrá a döntésedhez : )
A piszkálás oka mi? Ha nem tehet ellene, akkor mindenféleképpen megvédeném, természetesen a piszkálás mértékegységétõl függõen, hogy miként. (ha agresszívan, akkor nehéz az ügy, de ha csak "csúfolódás", akkor simán visszaborítom a saját kakijukat a fejükre. Ha megérdemelt oltás, akkor nem reagálnék rá, mert abból tanulni kell. :(
A kérdező hozzászólása: hát az egyik fiú csúfolta és felkelt a az a lány akit csúfolnak és megverte brutálisan....

Az egyik fiú osztálytársam szeretné, ha lányt varázsolnék belőle. Pedig nem homo, most mit csináljak? Nagyon jó barátom! Nem akarom megbántani.

Azt szeretné, hogy sminkeljem ki, vegyünk együtt lány ruhát és estére így szeretne velem! (lánnyal) elmenni bulizni. Nem értem, pedig lányokhoz vonzódik, akkor meg miért akar lányosan kinézni???

Legjobb válasz: Huhh... hány éves? Lehet, hogy most jön rá, hogy hova is tartozik... és csak elõtted nézi meg a lányokat is. Próbáld meg errõl lebeszélni, mert nagyon nagy égés lesz számára, ha kinevetik és mindenki róla fog beszélni.

Huhh... hány éves? Lehet, hogy most jön rá, hogy hova is tartozik... és csak elõtted nézi meg a lányokat is. Próbáld meg errõl lebeszélni, mert nagyon nagy égés lesz számára, ha kinevetik és mindenki róla fog beszélni.
Én már egyszer az öcsémet öltöztettem be lányruhába. Pici, apró, fehér virágmintás szonyámat adtam rá, fehér, csipkés blúzt, amely a könyökéig ért, egy fekete balett cipõt és egy fehér nylonharisnyát adtam rá. Nagyon csini volt benne! Egész farsangon ebben volt, így ment már reggel a suliba is. Anyu még a vállig érõ haját is feltûzte és egy katicás csatot kapott a hajába. Annyira jól állt neki és közben még a fenekét is riszálta!
Nálunk az össze fiú a bolondballagáson lányak öltöztek és abban mentek az utcán. Most õk is szexuáisan abberáltak? Szerintem biztosan nem. Csak kíváncsiak, milyen fiúként szoknyát, harisnyát, blúzt hordani...:)
Attól hogy a lányokat szereti, lehet lélekben nõ... Vagy lehet fogadás... Vagy ezer más ok... Beszéld meg vele finoman, és olyankor menj vele, amikor valami hülyülés van (bolondnap, lányoknakingyenes buli, szilveszter, jelmezes alkalom, stb...)
Vegyél neki a kínaiban valami olcsóbbat, ne a drágákat add neki ;)
A kérdező hozzászólása: Igen, a méret tényleg jó lenne neki. :) Attól félek, hogy a drága, csini nylonharisnyáimat elszakítaná, mivel fiú!
Mondd meg neki, hogy csináljatok egy pizsamapartit, amikor te kisminkeled, meg esetleg belebújhat a te ruháidba, de én nem mennék el vele bulizni :P
A kérdező hozzászólása: Én is ismerek egy fiút, aki lányként él. Hát van aki fiúnak és van aki lánynak érzi magát.
uhhh na ez az utolsó válasz ez tényleg lol volt:DD csak megindokolta miért akar csaj lenni, vagy kélrdezd meg tõle.
Én imádok nõ lenni! A melltaró pántjainak szoritását, a szoknya libbenését, a nejlonharisnya zizegését, a krémek illatát, a rúzs izét!Jó érzés, ahogy a szabadon hagyott részt a harisnya és a bugyi között simnogatja a szoknya!Még jobb dolog a legintimebb tevékenység a WC!Ahogy enyhén elõredõlsz, felemeled a szoknyád, combközépig letolom a bugyim, és leülök!A nejlonharisnya zizeg a térdemen, furcsa érzés érezni a szabad területen az ülést! De ugyan csak a szoknyánban leülés!Szükben kacéran keresztbetenni a lábakat, hogy a bugyi ne villanjon ki!Bõszoknyát ugy felkapni, hogy a bugyimon üljek!Csodás érzés!Lehet, hogy ezt a csodavilágot irigylik tõlünk a nõk????
Ugyan nem kell mindjárt rosszra gondolni...talán csak fogadásból csinálja, vagy megviccelné a többieket, a fiúk gyakran csinálnak ilyet...(nem csak gyerekként) Ha mindenáron akarja csinálj neki valami nevetségeset, vagyis az tetszen ki belõle, hogy ez nem b*ziskodás csak játék. A ruhára pedig szórj férfiillatot! Így biztos nem veszik komolyan:)
Segíts neki, ha csak ezt kéri.

Az jelent vmit ha egy csaj (osztálytársam nem nagyon beszélünk) szeretné ha ödaülnék mellé?

Legjobb válasz: Igen. Véleményem szerint azt jelenti, hogy szeretné, ha odaülnél mellé.

Igen. Véleményem szerint azt jelenti, hogy szeretné, ha odaülnél mellé.
ebbõl annyi lehet h semmi majd ha azt mondja h nincs senki otthon bassz meg abbol már LEHET vmi
A kérdező hozzászólása: vágom.
A kérdező hozzászólása: tehát olyant nem ami érdekelne
hány éves vagy ? mellém például azért akartam a fiú osztálytársam ülni, hogy elkezdjen simogatni stb. lehet, hogy meg akar ismerni.!


Nekem nagyon tetszik az egyik lány osztálytársam haverok vagyunk de én szeretném ha járna velem de nem néz az osztályba senki semmibe mit csináljak?

Legjobb válasz: Hát elõször próbálj meg vele bensõségesebb kapcsolatot ápolni vele puszta haverságnál abból még lehet bármi :)sok sikert a lánynál :)

Hát elõször próbálj meg vele bensõségesebb kapcsolatot ápolni vele puszta haverságnál abból még lehet bármi :) sok sikert a lánynál :)
A kérdező hozzászólása: Köszi rólam még annyít picit visszahúzódó nem túlszép picit sportos vagyok
A kérdező hozzászólása: 15 éves fiú vagyok
Szerintem figyelj a viselkedesere, hogy vajon o hogyan nez rad.. Pl nevet minden poenjaidon, elnezobb veled, tenyleg odafigyel arra amit mondaasz, jo jel... Amugy hol laksz?
A kérdező hozzászólása: Nyíregyháza
Mondd.
lökjed
közöld vele minél hamarabb
mond meg.. ha nem teszed bánni fogod ha megteszed és nem jön be megpróbáltad...
jóhogy mond meg neki, miután hazakísérted (olvastam hogy szoktad) valahogy finoman mond meg. Lány vagyok, most gondolkodok mi lenne az igazi de szerintem majd jön az magától:) Ne félj hogy elutasít, ha mégis akkor próbálj finomítani a dolgon hogy akkor legalább lógjatok csak együtt többet meg nem kényszeríted meg ilyesmi. Adj idõt neki:) SOK SIKERT


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!