Találatok a következő kifejezésre: Az egyik osztálytársam szeretné, (11 db)

Az egyik osztálytársam elhívott moziba és igent mondtam, de nem hiszem, hogy lesz ebbõl valami, mert én nem vonzódom hozzá. De megbántani se szeretném! Mozi után mondjam meg neki, hogy ennyi, nincs több?

Két éve ismerem és már 2x hívott el, de nemet mondtam. Most igent mondtam és meglátom mi lesz belõle...De mint mondtam nem hiszem hogy lesz belõle valami. A srác aranyos, jó a stílusa, de nem olyan helyes...

Legjobb válasz: Hat igen a kulso az kulso

Hat igen a kulso az kulso
vagy, mielõtt kifizeti az 1700Ft-ot a jegyedre....
Ha nem akarod megbántani, legyél vele õszinte. Mondd el, hogy elmész vele moziba, de ne reméljen ettõl többet. Ha tisztességes vagy vele, nem hagyod, hogy beleélje magát olyan dolgokba, amire nem adsz neki esélyt. De ha eddig ezt nem mondtad meg, akkor igen, mozi után közöld vele.
Mozi elõtt közöld vele. Meggondoltad magad és ennyi.
sokan kereskedünk sokfelé. semmi baj. nincs ebben rossz szándék. és tényleg nem tudhatod biztosan elõre. azért jó, ha hamar elmondod neki, mert onnantól nem nyomaszt, hogy mi legyen. onnantól szabad vagy, és a lelkiismereted is nyugodt. n
Mozi elõtt mondd el, de a meghívást ne mondd le. Mondd meg, hogy elmész vele, de ne számítson sokra.

Mit tegyek ha piszkálják az egyik osztálytársamat? De ha én megvédem akkor engem is piszkálni fognak és én ezt nem szeretném :/

Legjobb válasz: Gonold végig, fontos-e számodra annyira hogy megvédd és te is kereszttûzbe kerülj, vagy nem annyira és akkor te kimaradsz. Fontossági sorrend. Gondolkodj, aztán vagy küld el õket az anyjukba, vagy maradj ki belõle. Te érzed! Hajrá a döntésedhez : )

Gonold végig, fontos-e számodra annyira hogy megvédd és te is kereszttûzbe kerülj, vagy nem annyira és akkor te kimaradsz. Fontossági sorrend. Gondolkodj, aztán vagy küld el õket az anyjukba, vagy maradj ki belõle. Te érzed! Hajrá a döntésedhez : )
A piszkálás oka mi? Ha nem tehet ellene, akkor mindenféleképpen megvédeném, természetesen a piszkálás mértékegységétõl függõen, hogy miként. (ha agresszívan, akkor nehéz az ügy, de ha csak "csúfolódás", akkor simán visszaborítom a saját kakijukat a fejükre. Ha megérdemelt oltás, akkor nem reagálnék rá, mert abból tanulni kell. :(
A kérdező hozzászólása: hát az egyik fiú csúfolta és felkelt a az a lány akit csúfolnak és megverte brutálisan....

Mit tegyek? Az egyik paraszt osztálytársam verekedni akar velem, de én nem szeretnék mert nem szeretném, h anyum lecsesszen!

Legjobb válasz: Szard le, az erõszak a hülyék fegyvere, azért használják, mert nincs más amit tudnának. Ha neked megy, akkor meg valahogy kényszerítsd a földre, aztán sétálj el. Esetleg még az orrára ráverhetsz egyet, mert attól jól meg lehet szédülni, azt akkor megül, csak el ne törd.

Szard le, az erõszak a hülyék fegyvere, azért használják, mert nincs más amit tudnának. Ha neked megy, akkor meg valahogy kényszerítsd a földre, aztán sétálj el. Esetleg még az orrára ráverhetsz egyet, mert attól jól meg lehet szédülni, azt akkor megül, csak el ne törd.
A kérdező hozzászólása: Nem is rossz!!!!!! Köszi
mi okból? :D állcsúcson üsd, ha nem vagy bunyós, akkor is meg tudod húzni erõsre, kiütési pont. ha durvábban nyomod; könyék. brutálisak :D nem vagyok amúgy az erõszak híve, de ha megtalál a balhé soha nem futok el. vannak dolgok amiket csak így lehet/kell kivívni, lerendezni. nem feltétlen miattad, a másik miatt. vannak akik csak abból értenek ha kapnak párat. tapasztalat.
ja és még egy jó tanács. ha nincs benne annyi gerinc, hogy egy verés után ne csináljon belõle ügyet, akkor rúgd tökön, annak nem marad nyoma. esetleg egy combos (rúgás), vagy testütés/rúgás, de ez csak akkor megy ha képzettebb vagy.
A kérdező hozzászólása: kösz fiúk!!!!!!


Nekem nagyon tetszik az egyik lány osztálytársam haverok vagyunk de én szeretném ha járna velem de nem néz az osztályba senki semmibe mit csináljak?

Legjobb válasz: Hát elõször próbálj meg vele bensõségesebb kapcsolatot ápolni vele puszta haverságnál abból még lehet bármi :)sok sikert a lánynál :)

Hát elõször próbálj meg vele bensõségesebb kapcsolatot ápolni vele puszta haverságnál abból még lehet bármi :) sok sikert a lánynál :)
A kérdező hozzászólása: Köszi rólam még annyít picit visszahúzódó nem túlszép picit sportos vagyok
A kérdező hozzászólása: 15 éves fiú vagyok
Szerintem figyelj a viselkedesere, hogy vajon o hogyan nez rad.. Pl nevet minden poenjaidon, elnezobb veled, tenyleg odafigyel arra amit mondaasz, jo jel... Amugy hol laksz?
A kérdező hozzászólása: Nyíregyháza

Hogy mondjam meg az egyik női osztálytársamat arra, hogy ki szeretném nyalni? Többi lent.

1x már meg volt és élvezte meg minden.Csak utána valahogy elúszott a téma

Legjobb válasz: Kinyalhatlak? Amúgy szánalmas vagy. MSN a mai világ szégyene. Élöben nem mered neki megmondani, akkor mit akarsz töle?

Kinyalhatlak? Amúgy szánalmas vagy. MSN a mai világ szégyene. Élöben nem mered neki megmondani, akkor mit akarsz töle?
" Hogy mondjam meg az egyik nõi osztálytársamat arra, hogy ki szeretném nyalni? Többi lent. " Baszott jól fogalmazol he
xDDDDDD
A szép magyar nyelv:D
Gondolom "hogyan kérhetném meg"gel akartad kezdeni a mondatot vagy nemt'om... máskor figyelj jobban. :DD De amúgy finoman kérdezz rá, hogy megint benne lenne-e abban a dologban, ami már egyszer megtörtént, mert te szívesen megcsinálnád...
kérdezd meg hogy lehetne még 1 szer egy olyan ami régen már volt? foglamazás -_-"
kérdezd meg h nem lenne-e kedve összemelegedni kicsit? úgy nyalok, mint Lassie:D:D
(azt is tedd hozzá)
Juli, ki akarlak nyalni, szabad?
hogy mondjam meg neked hogy nem vagy teljesen normális? 1X megvolt és eltávolodott szerinted azért mert élvezte veled vagy mert a háta közepére se kíván
A kérdező hozzászólása: Bocsi de nem tehetek róla, hogy 7 hónapja tanulom a magyart , mert lengyel vagyok..:) És azért MSS-en, mert én személy szerint személyesen kérdeném meg tõle, de neki sajnos csak augusztus végén lesz alkalma , hogy találkozunk.ADDIG MEG NEM TUDOK VÁRNI!:) :D

Az egyik fiú osztálytársam szeretné, ha lányt varázsolnék belőle. Pedig nem homo, most mit csináljak? Nagyon jó barátom! Nem akarom megbántani.

Azt szeretné, hogy sminkeljem ki, vegyünk együtt lány ruhát és estére így szeretne velem! (lánnyal) elmenni bulizni. Nem értem, pedig lányokhoz vonzódik, akkor meg miért akar lányosan kinézni???

Legjobb válasz: Huhh... hány éves? Lehet, hogy most jön rá, hogy hova is tartozik... és csak elõtted nézi meg a lányokat is. Próbáld meg errõl lebeszélni, mert nagyon nagy égés lesz számára, ha kinevetik és mindenki róla fog beszélni.

Huhh... hány éves? Lehet, hogy most jön rá, hogy hova is tartozik... és csak elõtted nézi meg a lányokat is. Próbáld meg errõl lebeszélni, mert nagyon nagy égés lesz számára, ha kinevetik és mindenki róla fog beszélni.
Én már egyszer az öcsémet öltöztettem be lányruhába. Pici, apró, fehér virágmintás szonyámat adtam rá, fehér, csipkés blúzt, amely a könyökéig ért, egy fekete balett cipõt és egy fehér nylonharisnyát adtam rá. Nagyon csini volt benne! Egész farsangon ebben volt, így ment már reggel a suliba is. Anyu még a vállig érõ haját is feltûzte és egy katicás csatot kapott a hajába. Annyira jól állt neki és közben még a fenekét is riszálta!
Nálunk az össze fiú a bolondballagáson lányak öltöztek és abban mentek az utcán. Most õk is szexuáisan abberáltak? Szerintem biztosan nem. Csak kíváncsiak, milyen fiúként szoknyát, harisnyát, blúzt hordani...:)
Attól hogy a lányokat szereti, lehet lélekben nõ... Vagy lehet fogadás... Vagy ezer más ok... Beszéld meg vele finoman, és olyankor menj vele, amikor valami hülyülés van (bolondnap, lányoknakingyenes buli, szilveszter, jelmezes alkalom, stb...)
Vegyél neki a kínaiban valami olcsóbbat, ne a drágákat add neki ;)
A kérdező hozzászólása: Igen, a méret tényleg jó lenne neki. :) Attól félek, hogy a drága, csini nylonharisnyáimat elszakítaná, mivel fiú!
Mondd meg neki, hogy csináljatok egy pizsamapartit, amikor te kisminkeled, meg esetleg belebújhat a te ruháidba, de én nem mennék el vele bulizni :P
A kérdező hozzászólása: Én is ismerek egy fiút, aki lányként él. Hát van aki fiúnak és van aki lánynak érzi magát.
uhhh na ez az utolsó válasz ez tényleg lol volt:DD csak megindokolta miért akar csaj lenni, vagy kélrdezd meg tõle.
Én imádok nõ lenni! A melltaró pántjainak szoritását, a szoknya libbenését, a nejlonharisnya zizegését, a krémek illatát, a rúzs izét!Jó érzés, ahogy a szabadon hagyott részt a harisnya és a bugyi között simnogatja a szoknya!Még jobb dolog a legintimebb tevékenység a WC!Ahogy enyhén elõredõlsz, felemeled a szoknyád, combközépig letolom a bugyim, és leülök!A nejlonharisnya zizeg a térdemen, furcsa érzés érezni a szabad területen az ülést! De ugyan csak a szoknyánban leülés!Szükben kacéran keresztbetenni a lábakat, hogy a bugyi ne villanjon ki!Bõszoknyát ugy felkapni, hogy a bugyimon üljek!Csodás érzés!Lehet, hogy ezt a csodavilágot irigylik tõlünk a nõk????
Ugyan nem kell mindjárt rosszra gondolni...talán csak fogadásból csinálja, vagy megviccelné a többieket, a fiúk gyakran csinálnak ilyet...(nem csak gyerekként) Ha mindenáron akarja csinálj neki valami nevetségeset, vagyis az tetszen ki belõle, hogy ez nem b*ziskodás csak játék. A ruhára pedig szórj férfiillatot! Így biztos nem veszik komolyan:)
Segíts neki, ha csak ezt kéri.

Az jelent vmit ha egy csaj (osztálytársam nem nagyon beszélünk) szeretné ha ödaülnék mellé?

Legjobb válasz: Igen. Véleményem szerint azt jelenti, hogy szeretné, ha odaülnél mellé.

Igen. Véleményem szerint azt jelenti, hogy szeretné, ha odaülnél mellé.
ebbõl annyi lehet h semmi majd ha azt mondja h nincs senki otthon bassz meg abbol már LEHET vmi
A kérdező hozzászólása: vágom.
A kérdező hozzászólása: tehát olyant nem ami érdekelne
hány éves vagy ? mellém például azért akartam a fiú osztálytársam ülni, hogy elkezdjen simogatni stb. lehet, hogy meg akar ismerni.!

Én most kezdtem a középiskolát közlegedédgépész szakon és van egy lány osztálytársunk engem nem zavar de anyukám szerint hülye az a lány aki autószerelő szeretne lenni. Nektek mi a véleményetek erről?

Legjobb válasz: Szerintem anyukádat minõsíti, ha egy ismeretlen embert "lehülyéz". Gondolom erõsen élnek benne a hagyományos nemi szerepek és hülye az a fiú, aki óvóbácsinak megy.

Szerintem anyukádat minõsíti, ha egy ismeretlen embert "lehülyéz". Gondolom erõsen élnek benne a hagyományos nemi szerepek és hülye az a fiú, aki óvóbácsinak megy.
A kérdező hozzászólása: Nem akarom anyámat leszolni de azt mondta hogy ha a tesóm is akarna lenni õ nem engedné meg.
És jó édes anyádnak mégis mi köze van ahhoz, hogy más mit tanul? Bocs, hogy ezt mondom, de a szõr feláll a hátamon, az ilyen emberektõl...
Az anyukád véleménye és ha engem tiltanának valamitõl annál jobban azt akarnám. Ezzel egy a baj, hogy ilyen esetben a szülõktõl függ az ember, amíg nincs saját kereset. Én lány vagyok és a barátom autószerelõ és annyit beszél nekem az autókról meg a buszokról, hogy már ott tartok én is autószerelõ akarok lenni. Akkor legalább érteném is mirõl beszél és tudnék is hozzá szólni végre valami értelmeset. :D Kár, hogy nekem fizetõs lenne, mert már van OKJ-m, kettõ is.

Szeretném kérni a segitségeteket. Az osztályomban én kaptam néhány osztálytársammal azt a feladatot, hogy csináljunk karácsonyi dekorációt. Van valami ötletetek, amit könnyen meg lehet valósítani, nem tart sokáig, illik egy 9. -es németes osztályba?

Legjobb válasz: hópihék a plafonra, boák, egy mini karácsonyfa karácsonyi asztalra, hóspré az ablakra sablonnal meglehet csinálni szépre ez nem sok viszont nagyon hangulatos , akár még 1-2 izzó ami villog :-)

hópihék a plafonra, boák, egy mini karácsonyfa karácsonyi asztalra, hóspré az ablakra sablonnal meglehet csinálni szépre ez nem sok viszont nagyon hangulatos , akár még 1-2 izzó ami villog :-)
elözõ vagyok egy mini karácsonyfa a tanári asztalra... nem a karácsonyira :D
mini karifa egy kari asztalra is tökéletes XDXD (direkt irtam karit xD) Nekünk a plafonon lógnak a hungarocell hópihék meg néhány papírból kivágott szarvas az ablakon, meg béna felirattal hogy 10.b ennyi lenne nálunk:D A fa nálunk nem biztonságos mert tavaly is a díszekkel fociztak a fiúk -.-"
Szia, szerintem ez ütõs lenne, karácsonyi szalvétából elkészítve!!!! http://www.praktikak.hu/news.php?hir_id=10
Talán hívd el randizni.
First of all: nem hiszem, hogy örülne, hogy tulajdonnak tekinted... azaz nem megszerezni szeretnéd, ugye? egyébként meg tényleg a legegyszerûbb a legjobb: hívd el randizni. azt nyilván már tudod, hogy mit szeret, milyen helyszínen érezné jól magát - és oda. Ja, lehetõleg ne moziba...ott elég nehéz beszélgetni. a nõk meg azt szeretik (bár lehet, hogy még csak általános végzõs vagy - ez esetben lehet mozi is:) )
Én is így vagyok vele, de hát házi nyúlra nem lövünk. Inkább várok vele nyárig. Ráadásul most pasija is van, aki az egyik haverom, tehát ez a lány számomra többszörösen is tabu. Amúgy meg: szia, van kedved találkozni valamikor? lóghatnánk együtt. Nem nehéz ez, sok sikert.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!